O le tuufaatasia o palasitika panels faia oe lava - faatonuga (ata ma vitio)

Anonim

O fasi pepa o se tasi o auala vave, aulelei ma taugofie e faʻatulaga ai le taualuga i totonu o la lima tele ma ou lava lima.

O le tuufaatasia o palasitika panels faia oe lava - faatonuga (ata ma vitio)

O le ogatotonu o le vaega e matua mama lava nai lo palasitika panels mo puipui. Aua le fenumiai.

E masani lava, o le ponaivi e gaosia e le umi 2.7 - 3 m ma le lautele o le 25 pe 30 cm. I le tele o itu o lo o maua ai loka faʻapitoa e maua ai ni afifi lelei e maua ai le lelei ma le tumau o lo o maua ai ni ato. O metotia mo le nanaina o ia taualuga e aofia ai le faʻaaogaina o se laupapa laupapa mai bars poʻo uamea faʻamatalaga faʻaaogaina mo le faʻapipiʻiina o le sisitema sima. O le tasi o tulaga lelei o le faʻapipiʻiina o se taualuga o le maualalo o le mamafa o mea faʻaaoga. Papatusi i totonu o le 'upu faʻamalamalamaga, ae na toatele foi ivi o le malo o loʻo faia ia i latou le malosi manaʻomia.

Sauniuniga o mea ma mea faigaluega

A o le i faʻatau mai mea talafeagai, e tatau ona e mafaufau i le tusiata o le ulutala: Taʻitaʻiga o Ponels, o le faʻaaogaina o isi talaaga palasitika, le ata o le faavaa.

Faapipiiina o le lote o palasitika o le le manaʻomia le faʻaaogaina o soʻo se galuega lavelave. Pau lava le mea e te manaʻomia o i fale uma:

Ina ia faia se pu i luga o le taualuga i lalo o lamepa, faʻaaoga se taʻavale ma se asini (o se-taʻua o le "pale").

  • o le samala;
  • Matui naifi;
  • Lima-hacksaw;
  • sibles mo numera o numera;
  • 'Aveina poʻo le sikulukalaiva;
  • rofautte;
  • maualuga.

Ina ia iloa ai le manaʻomia o le tele o mea e te manaʻomia e fuafua ai le vaega taualuga. E le gata i lea, faʻavae i luga o le tele o le filifilia pvc panels, latou te iloa o latou aofaiga, ae le galo e faʻaopopo e uiga i le 15% i le teuteuina o mea.

O le faʻavaʻa mo le faʻamaloloina o le pipili o palasitika fusuaga e mafai ona faia o le laupapa laupapa (20 x 40 mm) ma se uʻamea. Talu ai o lenei taualuga e faia i le tele o tulaga i umukuka, faletaele, i luga o paknies ma ogalaau, o lena, nofoaga ma le vevela vevela, o le faaaogaina o le uamea o le a sili atu. I potu mamago, e mafai ai ona faia fasi fasilaau ese mai le pa, na togafitia muamua ma le aufatutulaga ma Afeseptics Hopersties ma puipuiga. I potu maualalo, ma le sili atu le lamolemole i le sili atu o le paʻu i le 5 mm, e mafai ona e faʻaogaina le omininum ma palasitika faʻamatalaga fuafuaina mo le faʻapipiʻiina o le PVC CALAMS. I le ogatotonu o tala faʻasolopito o loʻo iai ni togatotogi e malupuipuia ai faʻailoga o le a taofi ai papa.

Mataupu i luga o le autu: Filifili potu avanoa i Lega Melen

I le faʻapipiʻiina o faʻagasologa, o le a faʻaaogaina le solo e faʻatino ai le faʻavaʻa i le taualuga i le taualuga ma faataamilo i le potu i totonu o le potu i le potu solo, uamea ma le pupuʻu o mama. O le latou aofaʻi e mafai ona faʻamatalaina o le taimi e filifilia ai le faʻavaʻa o le faʻavaʻa o le tausiga.

Toe foi i le vaega

Galuega sauniuni

Faaofi pou i le amataga talaaga.

O le taualuga o palasitika o le a nana atoa ai le taualuga. E ui i lenei, e tatau ona faʻamamaina ma le faaeteete le faʻavaeina mai le faʻaleagaina, tuʻu i lalo o papatusi, mea lilo, e mafai na pa'ū i le taimi. A maeʻa lena, o le eleele faʻamamaina o loʻo i le eleele.

A o le i fausia se faavaa, e tatau ona e faia lona faailoga. I luga o le tulaga lautele o le potu lea o loʻo tago atu i le laina, o lona uiga o le tulaga o le lumanaʻi na taofia ai taualuga. O le filifilia o le maualuga o le faʻaititia o le faʻatamaʻi, e tatau ona e manatu e faʻaleaogaina o laufanua, le i ai o fesoʻotaʻiga, o loʻo iai le uaea, fuafua le faʻapipiʻiina o masini moli. O le taoto o le uaea, e manaʻomia e maua ai se taga, le itiiti ifo le maualuga o lea e tatau ona i lalo ifo o le 2 cm.

O fua e faia mai le pito sili ona maualalo o le Faavae. Tuʻu le faʻailoga muamua, e faʻaseʻe ma le fesoasoani a se maualuga i pa uma puipui. Ina ia maua ai laina lamolemole i le lautele, faʻaaoga le masaga, na faʻamafanafana ai se papaʻu. Faʻaoʻo le Twit i luga o le igoa i luga o le puipui, e matua tuai lava ma tatalaina - e aliali mai se laina lamolemole, lelei.

Le isi, fai le faʻailoga o vaega lagolago lagolago o le faʻavaʻa i luga o le faʻalo. Ina ia aloese mai le palasitika sagging, o le foliga e tatau ona masani ai. Faʻamatalaga poʻo ni pa e tatau ona i ai le 40 - 60 cm e masani i le itu o palasitika panels.

Toe foi i le vaega

Fonotaga o le Aamosa

Auala o le faʻapipiʻiina o le faʻavaʻa faʻalagolago i mea ua filifilia mo ia. Mafaufau ia i latou ia i latou uma.

O le tuufaatasia o palasitika panels faia oe lava - faatonuga (ata ma vitio)

Faapipiiina o PVC papatusi i luga o le faavaa.

  1. Wooden Shell Offing Faʻapipiʻi atu i le taualuga e le faletalimalo ma le laʻasaga o le 60 cm. Ina ia faʻaali atu le tasi tulaga i le pito i lalo o le pito i lalo o le laina i le va o le laina i le va.
  2. Ina ua faʻaaogaina le masini palasitika ma le palasitika o le p-ata (plth), o loʻo faʻatumauina i le tulaga o le potu ma le folasaga, o lona pito i lalo, o lona pito i lalo, o lona pito i lalo, o lona pito i lalo, o lona pito i lalo o le pito i lalo, o lona pito i lalo, o lona pito i lalo o lona talu ai na faailogaina i luga o puipui o le laina. Mo le soʻotaga o le faʻamatalaga i tulimanu, ua tipi ese ma hackssaw faʻaaoga se stab - naʻo le mea e mafai ona e maua ai se laʻititi gaoa.
  3. O le faʻavaʻa o le latou uʻamea faʻamatalaga ua aoina i le faʻasologa o loʻo mulimuli mai:
  • faataamilo i le tino i luga o le tapolo fafaga se ata faigata, ina ua uma ona i luga o le tafailagi;
  • I luga o le faʻailoga i luga o le totonugalemu, o le nonoa o le faʻasaʻoina o le faʻasaʻoina o loʻo faia e faʻaaoga ai se 'aulu paia;
  • Afai o le umi o le umi o faʻafitauli mautu faʻamautuina faʻaletupe, e manaʻomia le faʻaaogaina o taula nai lo latou o loʻo i ai o sipefu;
  • O le mamao i le va o le le mafai ona sili atu i le 60 cm;
  • Melillic talaaga faamatalaga faʻapipiʻi i le faʻamaloloina;
  • E le pei o le pamu o le pamu, o le faʻapipiʻiina o palasitika panels e le manaʻomia le faʻapipiʻiina o le transvers disport;
  • O le faʻapipiʻiina o faʻamatalaga o loʻo manaʻomia e faʻaleleia ai le nofoaga o le randelier;
  • O le vaega mulimuli o le faʻapipiʻiina o le faʻavaʻa - faʻaleleia le taʻiala o le Pred Propsice o Pranic Cornice poʻo le Amataina o Faʻamatalaga (Alualu i luga);
  • Mo le faʻamamaina i tulimanu, na tipi ese e le EAVE e faʻaaoga ai le stab, ma o le faʻamatalaga e mafai ona faia i le tulimanu o le tasi ma le isi, e faʻapipiʻi ai se mataua o le tasi.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea e filifili se faletaele o le faletaele: O faʻataʻitaʻiga filifiliga

Toe foi i le vaega

Tafa o le palasitika

Faʻaaoga le acrylic socone o le sami e faʻatumu ai le tau.

Faapipiiina palasitika panels e faia na o le sili atu o le tusi. O le ogalaau e faia e se lima-hack pe sili ona fausiaina naifi. O le umi o pou e tatau ona tele millimeters nai lo le lautele o le potu. O nisi taimi o le tagata gaosi oloa e aofia ai le vaega ma se puipui puipui e te manaʻo e aveese pe a le i faʻamutaina.

O le taualuga o le faapotopotoga e faia i se faasologa:

  • O le iʻuga o le ufiufi vaega o loʻo faʻaofi i le amataga talaaga;
  • teisi o le potu, ona faʻaopopo le faʻaiuga lona lua o le vaega i le amataga faʻamatala i luga o le puipui faafeagai;
  • Faʻasolo lemu le vaega i le pa ina ia o loʻo iai itu e tolu i totonu o le talaaga;
  • O le lona fa, o le itu fua o le vaega o loʻo tumau i le faʻavaʻa o le tagata lava ia ma le tapī;
  • O vaega nei o loʻo faʻapipiʻiina i seisi auala e tasi, ina ia faʻatuatuaina le lokaina o loka;
  • O le vaega mulimuli ua tipi i lalo le umi i le lautele o le lautele;
  • Faaofi le vaega i le tasi itu seia tu i le tulimanu;
  • O le lona lua pito lua o le fasi ua faasolosolo ona faʻaofi i totonu o le talaaga, na toso teisi mai le vaega mai le tulimanu muamua;
  • Ina ia snap le loka i le va o le lua pito i lalo o le lua, e tatau ona e lulu, e faʻagaioi lelei ma toso ma le totoʻa i luga o le ata mulimuli ma le fesoasoani i le vaega o ata.

O pu mo mata mata o loʻo tipiina i le naifi poʻo pale o le sili atu le lapoa. E mafai ona e faia lea mea i le taualuga uma, ma ae le i faʻapipiʻiina le panels. E tatau ona manatua a le uaea uma mo le faapipiiina o masini moli moli o loʻo teu i le taimi o le faʻapipiʻiina o le faʻavaʻa. A maeʻa ona faʻapipiʻi le palasitika, naʻo le fesoʻotaʻiga o lamepa o loʻo faia.

Faitau atili