O le fale o le fale o fafine

Anonim

O se laʻau pei o se fale e iai, e le masalomia, tele itu lelei. Ae ui i lea, o le uiga o le laau e i le taimi lea e ono tafe. I le avea ai o se tulafono, o le maualalo, mo pale i totonu o le fale laupapa e masani ona afaina. E mafai ona fesoʻotaʻi ma le faʻatinoina o le fale, o Deperations, Le tonu o loʻo faia i le toe fuataina. I se faʻaopopoga, o le vaega pito i lalo o le fausiaina ua tupu se isi tele, o lea na mafua ai ona vave televavevave. Suia le pale leaga o se galuega faigata. Peitai, afai e mafai ona togafitia tulafono uma, ae e mafai, ae ia e maua ai oe lava taumafaiga o le fausiaina.

O le fale o le fale o fafine

Le polokalame o le siʻitia o le fale i luga aʻe o le faʻavae ma suia o le pale.

Suia o fale laupapa

I le galuega o loʻo suia ai le pale ua paʻu, o le a manaʻomia oe i mea nei ma mea faigaluega:

  • Laupapa Fao laupapa;
  • Sealer (Jute po o pakle);
  • antiseppice mo fafie;
  • Pusa atigi pusa - Pamanu;
  • 4 Jaduliuuutic Jacks;
  • moa;
  • filifili;
  • Toatotoma;
  • ulo;
  • eletise eletise;
  • vaai;
  • vaalele.

Sui le pale o le fale laupapa i le tele o auala.

E masani ona tupu o se papupuni ua faavanauina lea, o lena mea na ona tulaga na puapuagatia. I lea tulaga, e mafai ona totogi i le auala faigofie - sui le nofoaga pala.

I le taimi lava e tasi, o le faiga o le a foliga pei o lenei:

O le fale o le fale o fafine

Meafaigaluega mo le suia o pale.

  1. Ia tonu lava le vaega o le pala.
  2. Faʻaaogaina o le ata, saili le matua umi na tiʻetiʻe le laʻau, ia iloa mai pito uma e lua.
  3. Mai itu uma o le laufanua pala, toesea 40 cm.
  4. Faapipiiina le auvae ma le maualuga o le 2-3 pale. Pau i le tipi i fafo ma i totonu o laupapa ma le mafiafia o le 40 mm. I le muamua ma le mulimuli tailela, fai pu. Faaofi le tusi ata o le studs ma se lapoa o le itiiti ifo 12 mm.
  5. O le pala e tipi e chainsaw.
  6. Fai se lautele o le 20 cm lautele mo le faʻatuatuaina o le maufaatasiga o se mea fou.
  7. O le faʻapipiʻi mai le laʻau e faia se lapoa ma le umi e pei o le nofoaga le mautonu. Aua neʻi galo e fai ni faʻamatalaga i luga o se faʻapipiʻi fou.
  8. Faʻapipiʻi le faʻapipiʻi i le tulaga o le eseʻesega. Lea foi na tu mausali i le mea, faʻaaoga se shadyhammanm, tuʻu le pa mo lau.
  9. I le nofoaga ma le maanuminumi o le 20 cm, toso i totonu o pu o le 3 mai le 2 itu ma taʻitaʻi latou ia latou tapunia le laʻau tuai ma faʻapipiʻi.
  10. E manaʻomia ma le faaeteete le ma le totoʻa. O le faia lea o lenei mea, e mafai ona e faʻaogaina le faʻasusu pe pasi.

Tusitusiga i luga o le autu: taʻavale fale puipui: iloiloga ma uiga

O lenei metotia e le manaʻomia le tele o le malosi ma le taimi, ae o le faʻamaoni o le ogalaau ua faʻalavelavea.

Lipea o le feoaʻi o le fale ma le faʻaaogaina o le jack

Mo le lelei ma le lelei le toe faʻaleleia o pale maualalo, o le a manaʻomia le jack. E faigofie atu le galue ma le pa. I lea tulaga, e i ai pa puipui mo le Siaki (mo lenei mea e mafai ona e faʻaogaina se poloka sima, talita mai laupapa 50x50). Manatua o le ogaumu po o le afi e tatau ona faʻapipiʻiina i luga o se tulaga ese. Ae a o le i lataʻiʻa le fale, e manaʻomia le tapenaga ma le faʻaeteete:

O le fale o le fale o fafine

Polokalame o le tausiga o puipui e faaaoga ai se pamu: 1 - fufulu; 2 - Bout; 3 - Matamuli; 4 - 'au; 5 - puipui.

  1. Aveese le faʻamalama vaega ma faitotoʻa faitotoʻa, tusi uma meaafale.
  2. O le chimpney e tatau ona valavala mai le taualuga ma le taualuga, a le o lo o iai se faʻafitauli e mafai ona ia faʻaleagaina ai latou i lona mamafa.
  3. Na tu mai Paulo i puipui. Afai o loʻo faʻamau i totonu o le pale tuusaʻo ma e te le tau suia, ona mafai lea ona tuʻua. A leai, e tatau ona faʻaʻapeina le fola, seti koluma lagolago i lalo o pine ma vavaeʻese ai mai le pale.
  4. O na pale e te le suia lelei, fai le 40 mm mafiafia laupapa. Na ia toe solomuli 50 cm mai le tulimanu o le fausaga, pini i totonu o se tulaga saʻo i le tipi. O le pito pito i lalo o laupapa loka i totonu o le pale sili ona maualalo o mea o le a le suia. Pito i luga o le pito i luga i le pale pito i luga. O laupapa ua pipii mai i totonu ma fafo. O le pito i luga ma le pito i luga o le pito i luga o ulu.

Ina ua maeʻa galuega sauniuni, e mafai ona e amata i luga le alatele o le fale.

Lipea o ogalaau ogalaau i totonu o le fale i luga o le faavae

Muamua e tatau ona e saunia se nofoaga i lalo o le Jack. E tatau ona ia faaauau pea i le pale maualuga. O le faia lea o lenei mea, i lalo o ogalaau oloa o le a suia, e tatau ona e tipi le vaega mo faapipiiina o le jack. Ina ua maeʻa, fuaina le maualuga o le povi ma se lipine ma tuʻu i luga ma faʻatusatusa i le maualuga mai le eleele i le pa, lea o le a tuʻua ai le jack. O nisi taimi e tatau ona toso ese ai. Ma i lalo o le au Siaki e maua ai le talitonuina faʻavae. Pau lava le mea o le ae manaʻomia 4 pu. E tatau ona faʻapipiʻiina e ala i le solomuli mai le tulimanu o le fausaga o le 80-100 cm.

Mataupu i luga o le autu: faavae mai le fbs poloka ma o latou lava lima

Lipea o le pale i le fale i luga o le fusi pito

  1. I totonu o ogalaau o le a e sui, e tatau ona e tipi i lalo le loloto e amata ai le saoasaoa iina (e mafai ona latou tautuaina se ogalaau, auala). Totonu o le fola e tatau ona e 'alo ese ai.
  2. Ua tuu e au pu i fafo e latalata i le faavae i le fale.
  3. Tuu le leve i totonu o le palu i le loloto ma tuu le pito i totonu i lona itu i totonu - o le poloka sima.
  4. Tuu le leve mai fafo i le itu i fafo e oomi ai le jack.
  5. Faʻafetai i le Siaki, o le paʻu o le a toe tu mai, ma ma le fale. Ile taimi lea, ia suia ai miti i le va o le faavae ma le fale na siitia.
  6. Faatino le toe faaleleia o pale. Manatua o le faʻaaogaina o le au faʻasa, o itu taʻitasi e te manaʻomia ai le laualuga.
  7. Ina ua uma ona toe faʻaleleia ogalaau, o le faʻalauteleina lea o le lefa, o le a manaʻomia e tapunia.

Ia mautinoa e oʻo mai le alavai o le fale i luga o Jacks o loʻo tupu foʻi.

Ina ua maeʻa uma galuega, aua neʻi galo e togafitia pale, ae o le a faʻatagaina e faʻalautele le ola tautua ma tausia le foliga mai o le fafie. Ina ia faia lenei mea, faʻaaoga se antiseppitic mo fafie ma iniseti. I se faʻaopopoga, ia mautinoa e vaʻaia lelei le maualuga o le suavai. Ina ia faia lenei mea, tuu 3 o lapisi o Rubberowid togafitia ma bitsumen mastic. Ma pe a uma le faataamilosaga o le pale muamua.

Lipea le pale o se fale laupapa o se taimi ae o le taimi e alu ai ma galuega tali.

O le mea lea, ma puʻupuʻu o le masalosalo e manaʻomia ona faʻaauau le lagolago o polofesa. E manaʻomia le faʻatinoina o galuega i le tau mago. Ua tatau ona ausia le toe faʻaleleia o ogalaau o le a faʻatagaina ai le fale i le taimi nei, o loʻo faʻatu le malosi ma le faʻatuatuaina o le malosi ma le faʻatuatuaina atoa.

Faitau atili