O le a le tele o le tele o le mafai ona aofia ai le pepa puipui o ituaiga eseese

Anonim

I le leva o aso, a e le mafai ona tupu ia mea uma, pei ona latou manaʻomia, e tatau ona latou aofia ai i vaega tele puipuia, e faʻaopopo ai le tautua tautua. Valivali na aʻoaʻoina i laupapa, puipui, pepa puipui. Afai tatou te manatu o le pepa u o taimi ua teʻa, ona o lo latou puipuiga o le tino, na faʻaaogaina ai se taʻaloga, lea na faʻapipiʻiina i latou.

O le puipui faaonapo nei o ituaiga eseese e mafai foi ona aofia i se eseesega faapitoa, lea o le a fesoasoani ia latou e tetee ai i faigata. Oka se laki a le lacquable e faʻaaogaina ma mo le a ituaiga o pepa puipui, ua naʻo nei ona taʻu.

O le a le tele o le tele o le mafai ona aofia ai le pepa puipui o ituaiga eseese

Le leaga fofo mo le tele o puipui

O a mea e mafai ona faʻaaoga

O le filogia o pepa puipui e mafai ona mafua mai i vaega eseese: O le umukuka o se meaʻai kuka, i le auala i le auala mai le auala, i totonu o togafiti a tamaiti. Ina ia puipuia le puipui mai palapala, e mafai ona e faia se ata puipuia i luga o latou i luga, ma o se eseese eseese manaomia. E taua le malamalama i ituaiga o pepa puipui ma vaesena, o lea o gaioiga uma i le ata o puipui ua pasi lelei.

O le mea moni, o loʻo i ai se Lakine Lakral, o loʻo sipe uma i luga lava, e oʻo lava i le fusi, ia le itiiti ifo i le pepa puipui. Ae ina ia mafai ona ausia se tulaga maualuga e tumau o le a tumau mo se taimi umi, e le sili atu le valiina o se mea faʻapelepele i le tele o le puipui puipui mo ia.

O le a le tele o le tele o le mafai ona aofia ai le pepa puipui o ituaiga eseese

Faʻaoga i totonu o le potu o tamaiti papaʻe o le paʻepaʻe e le o le sili ona lelei filifiliga manaʻomia le puipuiga faʻaopoopo.

Mafaufau i sili ona lauiloa o latou i le taimi nei:

  • Fasilaau mea, mea e pei o le pepa poʻo le PHLIZELIN, e masani ona i ai i le puipuiga puipuia. Ina ia puipuia mai le faʻaaoʻele, e mafai ona faʻataʻitaʻia puipui o pusa ma ni vaega eseese, ae o le a sili ona tauaiga, e faia ai le vanimonifo eseese. O le vai faʻavae Lacquiner e talafeagai mo isi puipui eseese, o se mea lelei le pepelo i luga o pepa ma fualaʻau, latou te ufiufi le ata puipui. E maua ai le puipuiga maualuga atu nai lo le susu ma le palapala, ma i le taimi lava e tasi e le faʻaleagaina ai le sili ona lelei o le suauʻu. O le atavali o puipui o lenei vali e faigofie, e le tele se taimi o galuega.
  • Vinyl Hopecpaper o loʻo faʻatautaia se isi nofoaga puipuia i le malosi tele o mataupu. Vinyl ma sili ona lelei mea, faigofie ona ave le susu, ma ua sauni mo le fufuluina faifai pea. O se isi vaega o Valley, faʻaaogaina mai luga, e mafai ona afaina ai le teuteuga ma aoga uiga o pepa puipui. E faʻatagaina e ufiufi i vale tele na o ni puipui vinyl, o mea o loʻo sili ona agamalu ma vaivai. O le Vinyl ma le vevela o le oso e le manaʻomia e le manaʻomia le faʻagaioiga faʻaopopo, o lea e te le tau valiina.
  • O puipui faalenatura, e pei o vaito, laupapa, e masani lava ona manaʻomia le malosi atu o le tino. Iloaina o lenei, tagata gaosi oloa ma vae, saunia se faʻapitoa eseese mo ituaiga uma o mea. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Lapako masani e le taliaina mo le faʻapipiʻi mai le alato, talu ona faʻaititia ai le susulu o mea, ma i le taimi e tasi na pasi ai le paʻu. O le faʻapitoa faʻapitoa e foia ai nei faʻafitauli. O avanoa nei e leʻi malamalama ai tagata Wakpoo, o lea e mafai ai ona e filifilia ni meaola se mo latou, aʻo le a iai le mea e faʻamalieina ai le ufiufi, e tatau ona maʻilaloina lelei le ogaumu. E manaʻomia, ioe, valiina se tamoʻe ma se lanu taletila, aua o ai ma e iai se lanu matagofie.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona glie pepa puipui i tulimanu o le umukuka: o le le lelei o tulimanu ma puipui, tatou te taofia ai se laʻau fafo, faʻatonuga, visa

O le a le tele o le tele o le mafai ona aofia ai le pepa puipui o ituaiga eseese

O le BAMBOO i luga o le faapaologa e masani ona manaʻomia se puipuiga faʻaopoopo

  • Soo se mea e te manaʻo e te ufiufi ai le ie puipui a le fulufulu mamoe, e mautinoa o le a le saʻo le filifiliga. E te le maua se faʻamanuiaga mai lenei mea na tupu, ona o uiga o lenei mea, ae o le faiga e ono faʻaleagaina ai i luga o le aʻa. Afai o loʻo e manaʻo pea e taumafai, amata vali ma vale i le tulimanu, ma e te vaʻai i le leaga o le tali i le faʻapitoa.
  • Ufiufi le vai puipui o loʻo mafai ona faʻaaogaina le pulumu, ua lava lea e faʻaopopo le tuʻufaʻatasia i totonu o le paluga i le taimi o ana sauniuniga. A aunoa ma se masalosalo o le a avea ma filifiliga talafeagai ua fuafuaina e faʻamalosia ai le faʻatinoina o gaioiga. O le a faʻaalia tele le vanimonimoia pe a fai e te faʻaaogaina i totonu o le gaosiga o vai pamu i ou lima mai pepa. Afai na e misia sina taimi, e leai se mea mataʻutia, e mafai foi ona faʻaaogaina se lacquors o loʻo faʻamatuʻuina atu i le maeʻa o le pepa puipui, mo lenei, faʻapitoa tuʻufaʻatasiga e gaosia. Peitaʻi, i le tulaga lea, o le a tatau ona e afu ina ia mafai ai ona faʻaaoga malie le Lacqual i luga o le luga o le puipui, ma ona fuati uma. O nisi tulaga, o le sua o puipui o le a sili sili atu, ina ua mavae va eseese.

Matau e le o eseese eseese o eseese mo le puipui puipui ma saogalemu. Mo se faʻataʻitaʻiga, e le gata i le fiafia o le Nitroolac e faʻaleagaina le masini teuteu, ae o le a le aumaia moni lava le aoga. O lenei lacquer e le faʻaaogaina e puipuia ai le wellpaper, e le mafai ona vali.

O le a le tele o le tele o le mafai ona aofia ai le pepa puipui o ituaiga eseese

E le o le sili ona lauiloa varnish varnish i aso nei

Peitaʻi, el E leʻi toe uma, o nisi tagata atamamai e fausia se faʻavae e puipuia ai latou lava mai mea autu. Mo lenei, latou te tapenaina se uluaʻi faʻaputuputu o le malu o malu ma fale puipui. E aliali mai se pogisa puipuiga puipuia, lea ua faʻatagaina e talosaga mo ni mea taua faʻapena. E mafai le leaga o lenei mea faigaluega o le mea na tupu i totonu (folau) ma paʻepaʻe lanu pigments.

Mataupu i luga o le autu: Faʻapipiʻiina o le faʻata i le faletaele: Faʻapipiʻi metotia, maualuga, maualuga, decor

Uiga

O le faʻaaogaina muamua o le eseese e mafua ai le fausiaina o se laufanua puipuia i le faʻaumaina o loʻo puipuia i totonu o fesoʻotaʻiga le talafeagai ma le lalolagi o loʻo iai. Ae le o mea uma e aoga o sea totogi.

  • Ina ua maeʻa le mago ma le polekasizations, o le Lacquer Coting e teteʻe tele le susu, lea e mafai ona faʻaleagaina ai pepa poʻo pepa masani.
  • E mafai ona ou fufuluina i taimi uma le puipui ma se fofo sili ona lelei e aveese ai le palapala ma nofo ai, o le a faigofie ona tausia le mama ma poloaiga.
  • O le varnish e atagia mai ai le la, o loʻo taofia ai le faʻapipiʻiina o ie faʻamalosi tino mai le burnout. O se malamalama ua matua iloa lava o mea, ua lava le manatua le umi o le laina i luga o le palu e sefe lona lanu muamua.
  • O le olo o le nofoaga puipuia o se ofu-up-up o aafiaga faalelalolagi, o lea o le pepa puipui e le o le taufaafefe, chips, o mativa.

O le a le tele o le tele o le mafai ona aofia ai le pepa puipui o ituaiga eseese

Uili puipui foliga matagofie, ae vave palapala, aemaise i tamaiti

O le mea moni, ou te manaʻo e le amanaʻiaina le Vaiau o lenei auala e faʻamalosia ai le faʻamaeaina o mea i luga o le puipui, ae matou te taʻu atu e uiga ia i latou:

  • Muamua lava, ou te fia taʻu atu o le Lacquor, o loʻo maua ai sina aoga o le tele o puipui, o lea ua faʻaleagaina ai le tamaititi. A lelei tapenaina puipui, ona le mafai lea o faʻafitauli o le a le vaʻaia, tusa lava pe fou pepa manifinifi, poʻo ni ata puipui.
  • Ina ia mafai ona tuuina Lacquer i luga o puipui, e tatau ona faʻatau, ma o le isi tupe faʻapitoa lea. Ioe, e le tele, pe a pe a pe ao le atoa le tele o tusi, ae e taua le mafaufauina.
  • Ina ua faʻamamaina, o le lacquer e faʻaititia ai, o se faʻaiuga o le mea na ia faʻamalosia ai le tele o ie. I nisi o tulaga, o le psystics offai o lenei faiga o le a faʻatagaina puipui puipui e tuʻu ai.

Afai e te le faʻamasiasi i nei itu le lelei, e mafai ona e alu saogalemu alu i le faleoloa mo serenona tele, o le a tatou faʻaaogaina i luga o puipui.

Talosaga ma Aveesea

E mafai ona e faia le galuega i le faʻaaogaina o le vanu o loʻo avea ma faʻafitauli o oe, e leai ni faigata o iai. Lava e mulimuli ai fautuaga faigofie:

  • Muamua o mea uma, e tatau ona e pipii i le weppaper i luga o puipui. Lenei ua faia e tusa ai ma le aotelega o fasi pepa o le pipii. A o le i alu i le taimi nei, e manaʻomia le tuʻuina atu o le kulimi pei ona e matutu.
  • Lelei pe afai o loʻo ia te oe se faʻataʻitaʻiga muamua o le manino lanu. E mafai ona faʻaaogaina i le lapoʻa o le lapoʻa aʻo leʻi fesuiai. Afai e leai se eleele, e mafai ona e ufiufi le lacquer puipui ma puipui ma isi.
  • E tatau ona faʻaaoga le CNINIS CATESS i le tele o vaega, le itiiti ifo o 2-3 vaega. I lenei mataupu, o vaega taitasi e manaʻomia e maua ai le taimi e faʻamago.
  • I le maeʻa ai o le Vaeluaina ma atoa le lacquer mago, e mafai ona e valiina ma se ie vaivai, ina ia fai ai puipui o le gaʻo.

Tusitusiga i luga o le autu: Valivali o Wooden Windows: Tekonolosi e faia galuega ma o latou lava lima

A maeʻa ai ona faia ia galuega, o le a e maua se 'faʻamanuiaga sili, o lau auʻaunaga autasi o le a sauni mo le faʻagaioiga umi. Afai o loo latou le fiafia pe pule, e mafai ona latou aveeseina i taimi uma mai le puipui.

O le a le tele o le tele o le mafai ona aofia ai le pepa puipui o ituaiga eseese

Valivali ma le fefe o BAMBO

O le faʻaletonu o le faʻapipiʻi pepa o loʻo umi atu nai lo le aveeseina o nofoaga masani, mo se faʻataʻitaʻiga, vinyl. E mafai ona matou o atu i auala eseese e lua i la matou galuega:

  • O le auala muamua o loʻo faʻailoa mai ai le faʻamamaina o le lacquir vaega o loʻo faʻaogaina ai le oneone ma le saito tele. Ona faʻamā tele lea o le vai o le vai, ma a maeʻa ona liliu, o mea ua faʻauma o loʻo vaivai ma le pa uamea.
  • Lona lua le uiga o loʻo faʻaalia i le faʻagaʻetia o le aluga o aga e ala i tuʻufaʻatasiga faʻapitoa, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻateʻaina. Ia aveese le Papepopa mai i puipui, e manaʻomia le tuʻufaʻatasia o latou fausaga, ma o lenei puipui ua tuʻia i se tamaʻi faʻaaoga a ni mea faʻapitoa. Ina ua maeʻa lena mea, o faʻavae na faʻauʻuina o le totigisi faamavae, ma ua aveʻesea le ponaite mai le puipui pe sili atu ona faigofie.

I le faaiuga, ou te fia faʻailoa atu talu ai talu ai nei tagata e le o se vaega o loʻo auai i mea ua maeʻa i le fale. A maeʻa mea uma, e sili atu le faigofie ona faʻatau vave nei vitini o nei vinyl i luga o se fatufatu, o loʻo fufuluina ai le sili ona lelei o le tino. E le gata i lea, o le valiina o pa o le puipui e fai ma se faiga faigata o le toatele o tatou.

A e manaʻomia sea galuega, mulimuli i fautuaga faigofie o loʻo faʻamatalaina i lenei tusitusiga. O le manatu faʻapitoa e totogi i le itu o le itu o le vai ma pepa puipui, ina ia aua neʻi afaina i se tapoleni.

Faitau atili