Tulimanu taele - o le montage faia oe lava

Anonim

Talu ai nei, o tulimanu o sasa e le naʻo le tasi na totoe na tuʻu i le faletaele, ae e sili atu lona manaia ma faʻaonaponei, e matua lauiloa i le fale mautotogi. O le faapipiiina o fale taʻele e le o se luʻi, o se taunuuga o le mea e mafai ona faʻafetaiaʻi ai. I se isi faaupuga, moomooga uma e mafai ona faia le faapipiiina o se vaitafe vai i o latou lava lima, ae na ona manaʻomia le onosaʻi ma manaʻo.

Tulimanu taele - o le montage faia oe lava

Polokalame o se tulimanu tulimanu.

E seti le tulimanu mo le taele ma ou lava lima o le ae manaʻomia

  • fale malo;
  • eletise eletise;
  • sikulukalaiva;
  • silikicone oglant;
  • Penitala facebook;
  • vili solo;
  • Terlulls i luga o Ceramic Tiles.

Faʻapipiʻi le tulimanu o le taʻele e te faia oe lava

O le Mauga o le Faʻaitu i le faʻapipiʻiina o le pallet, talu mai lena tulaga, o se faʻataʻitaʻiga, i Europa, e le toe iai ni vaega mama, i le matou atunuʻu o loʻo amata ona maua ni togimaga.

I le tele o taimi, o tulimanu lava latou e tutusa ma pallets. O le faapipiiina o le tulimanu o le taʻele e amata i le lotoa o le pallelet, ma e le afaina, fai le faʻapipiʻi o loʻo e i ai i lau oe lava pe ma le fesoasoani o le plumbing. O le tulimanu e tatau ona faʻapipiʻi i luga o le mea filifilia i luma ma faʻapipiʻi i tulaga o le tulaga. O le paleti e fai ma le fesoasoani o le faʻatonutonuina o vae, pe a uma ona faʻaalia i luga o le faʻaaogaina, o vae e tatau ona faʻasaʻo le faʻaaogaina o nati, ma le paneta e pipii i le puipui.

A maeʻa, e mafai ona e alualu i luma e faʻafesoʻotaʻi paipa. Ina ia faia lenei mea, o le gutu enaena overā mai le siphon e tatau ona aumai i le fan ube.

E tatau ona faʻaaogaina ina ia mautinoa o loʻo faʻapipiʻi uma faʻapipiʻi ma fesoʻotaʻiga i lalo o le paluitusi.

Tulimanu taʻele o le 'auʻaunaga o le matagaluega.

A maeʻa le pallet ma plums o loʻo fesoʻotaʻi, e tatau ona e siaki le mamanu. Ia faia lenei mea, i le paneta e tatau ona e sasaa mai se tamai vai ma matau pe faʻafefea ona alu i totonu o le pu. Ona e tatau ona e siaki uma fesoʻotaʻiga mo le goosage.

Tusitusiga i luga o le autu: faʻafefea ona filifili pupuni i le umukuka - aoga aoga

Ona oo lea o le faotoina o le faʻapipiʻiina o puipui o le tulimanu, mo le mea e manaʻomia ai le tuʻufaʻatasia o le siata i le palu i le palu i le pallet, e faʻapipiʻi i le faʻamamaina-le-selesele-vase onū-vase. Mai le pito i lalo o le taʻiala, o fata faʻapipiʻi e o ese mai i vaega taʻitasi, o loʻo faʻapipiʻi i le puipui. O fata e faʻasaʻo ai le faʻamalositino o le faʻaaogaina o se tulaga. Lenei ua faia i lenei auala: o fata o loʻo faʻaalia ma pu mo le faʻapipiʻi o loʻo fuafuaina. Faatasi ai ma le fesoasoani a le eletise eletise, e manaʻomia le tafiina solo i le ogaumu, sosoʻo ma mea palasitika e tatau ona faʻaofi i ala. O le fata e tele le malamalama e ala i se taligalu mai le mauga i le puipui i le puipui ma ua mautu ma le fesoasoani a le tagata lava i luga. I le puipui e tatau ona e faʻapipiʻiina le pito i lalo o le taiala, o lona soʻotaga foi e tatau foʻi i le taligalu. A maeʻa ona faʻapipiʻi uma puipui, e mafai ona e agaʻi atu i le faʻapipiʻiina o le pito i luga. E faʻapipiʻi tutusa i le pito i lalo, ma le fesoasoani a le tagata lava ia-ola.

O le taʻele tulimanu toso

Tulimanu taele - o le montage faia oe lava

Fesoʻotaʻiga ata o se tulimanu o le vai taele.

Faitotoʻa mo se tulimanu e mafai ona faia i palasitika ma le palasitika, ma, o le mea moni, o le mea mulimuli e sili atu ona faʻamuamua. A o galulue ma le tioata elemene, e tatau ona e manaia pe a mafai. Toetoe lava o faitotoʻa uma mo le faletaʻalo o loʻo faʻaputu i rollers. Faʻapipiʻi le faitotoʻa, e manaʻomia le faʻamau ma le avanoa uma o loʻo avanoa mo le pito i lalo ma luga o loʻo i lalo. Ona tatau lea ona fai fuafua loa le faitotoʻa ina ia avea le faitotoʻa i le tapunia tapunia. I se isi faaupuga, e le tatau i le faitotoʻa ona i ai ma lalo ifo, leai ni avanoa. E le gata i lea, pe a o le tatalaina ma tapunia, e tatau ona laki atu i luga o taiala. A uma ona faʻapipiʻi le faitotoʻa, e manaʻomia le faʻapipiʻi mea faigaluega.

O le laasaga mulimuli o le pito taua lea, ma, afai e sili atu ona sa faapea, a latou faamauga. Ile lomiga, ua manaʻomia ma le faʻaeteete le vaʻa, talu ai o le faʻagaioiga faʻagaioi o le taʻele o le a faʻalagolago i lona uiga. O le Aperaamo e apalai i le faʻamamāina ma faʻamago le matutu, ona tatau lea ona matutu. E le tatau ona galo le nofoaga o le a manaʻomia le vaʻai, o le a e manaʻomia le taʻele, e tatau ona e lafoina se vaitafe o le vai i soʻo se mea, pe a e faia mea uma e le manuia ai E i ai vaega o faʻafitauli, e manaʻomia ona faʻamago ma toe faʻamau.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafesoʻotaʻi se tafega vai vevela

TAUA! O nisi pallets e faʻaauupegaina ma le toe suia i le nofoaga o fetuunaiga i le puipui, o le faʻaiuga o le tele o avanoa tetele. O le taoto o le taʻele mai le pallet e mafai ona maua mai fafo mai le tulaga o iai nei.

O lea, o le tuʻuina o le teteʻe mo le taʻele o le taʻele tao i ou lava lima, e leai se mea na iʻu ai lava i lenei faiga, ma e mafai ai ona fai se tasi.

Faitau atili