Toe Fale o Forbric: gaosiga, tuʻufaʻatasiga, ituaiga

Anonim

O le igoa "Rez" na o mai ia i matou mai le Igilisi. O lenei upu, na ogatasi mai le Siamani "Demor", o le faʻaalia ai o le mafiafia o le tisu ma manino o loʻo taʻua manino i luga o le pa ma le valea itu. Muamua, o lenei tusitusiga e faia i le sili na faia o le silik na fuafuaina mo tagata mauoa. Maimau, pele pele ma ofu o tamaʻitaʻi na maua, faʻaaogaina i le teuteuga teuteu. Na oʻo mai le olaola o le NOWN, na sau le vaitaimi i le gagana XVIIIIID, ina ua amata ona faʻaaogaina o ni mea taugata ma taʻutaʻua. O lenei ie o loʻo i ai i totonu o le maota o le maota na ola talu ai i le taimi o totoe o le malo o le malo o le malo o le Katherine ii.

O le a lenei mea?

Toe Fale o Forbric: gaosiga, tuʻufaʻatasiga, ituaiga

Ina ia maua le tapofu "i le paʻu", o loʻo faia le fesoʻotaʻiga i se auala e pei ai le faamaaaloga o mea. O le tali a se nofoaga, o loʻo taʻua ai o maʻila i lalo o le autu (faʻamamafa i le lona lua o le syllable). O le isi metotia o le asi pea ua faʻaaogaina, lea ua faʻaleleia atili ai le filo i le filo. I lea tulaga, o le a i ai le stirs o le a i ai le transversede faatonuga, ma o mea ua taua useti. Ma le tasi, ma isi tago o le tagosoga i ai o ni mea manaia ma sili atu lona malosi. O loʻo faia i latou e le onophonic (poʻo le palu) ma lomia.

Up i le seneturi talu ai, o le nofoaga e na o le na o le sili ona mimilo sili ona manaia o filo, a o se ie manifinifi na alu i le gaosia o lavalava na faaigoaina o RIP (le pei . Na sosoo ai, o mea na amata ona fua mai mai ie puipui, faʻapea foi ma fulufulu. Sa faasolosolo lava ona taʻalo lemu ia Hataper ie mimiti, ma ile amataga o le 20th seneturi, Silk Upusii i le Ruber na avea ma seasea. O le fautuaga mulimuli o le masaniga mo lenei mea na o mai i le ogatotonu o le seneturi talu ai, ina ua amata ona fai e fafine ofuvae, atoa ai ma ofu tino ma povi. Talu mai lena taimi, o le toe faʻafouina e le i avea ma taʻiala, e ui o loʻo faʻaauau pea ona talosaga i le taimi nei.

Mataupu i luga o le autu: DIY TRAP - 7 sili ona lelei vasega

Tulaga faatonuina

O foliga o le tekonolosi o le mauaina o le reposatory na mafua ai uiga o lenei tusitusiga o le:

  • maualuga le atoatoa, malosi ma ofuina le onosai;
  • hygroscosictation ma "manogi" meatotino;
  • teteʻe atu i le faʻalenatura;
  • Le fiafia ma le faigofie o le fufuluina.

    Toe Fale o Forbric: gaosiga, tuʻufaʻatasiga, ituaiga

O le tali mai a le Fabric e fiafia tele i le totini, ma i le taimi lava e tasi. E taua o le le faʻaseʻe ma fetaui lelei mo le fetaui lelei sitaili . E le gata i lea, o le auvae o le magafagafa o le toe teuteuina o le sifi o le ata tifaga ma avatu fealofani. Ae i le taimi lava e tasi, o le malamalama o lea mea e mafai ai ona e faia ni vaega tetele ma fale puipui.

O le a le mea e te suʻi mai le toe foʻi?

I le taimi nei, e mo le faʻatau atu i Sawdovenly Cotton ma le pa puipui ma le lalagaina. O loʻo faʻaaogaina e suʻi ai aliʻi ma tamaʻitaʻi malolosi, laei mafanafana, ofutino, poto masani tamaiti, faʻapea foʻi i le gaosiga o seevae. I le tele o tausaga ua mavae, e faʻaaoga ai le lipine o lipine e teuteu ai manuʻa ma isi mea faigaluega.

O le faʻatonuga fou mo auupega o lenei kulupu o se ie e pei o se teʻena e pei o le veli. E masani ona faia mai le synthetic pe fefiloi mea mata. O lenei ie e tuʻufaʻatasia ai le inu "i totonu o le paʻu" ma o le vaisu na faʻaputuina ai, o le iʻuga o le a tele le malosi, aulelei, ma se laʻau manaia, ma se ofu manaia o lanu eseese. Ole faʻaaogaina autu o ia tuʻutuʻuga o le auala lea e mausali ai meaafale.

O le Palota faʻataʻitaʻi ia mea mo talafaasolopito faʻasolopito ma fale faʻaseʻe, talu mai nei ie, e pei o seisi, faʻataga e leai ia te oe e faia le tetele volumances i seneturi ua tuanaʻi. Ma le mea mulimuli, o le vaega o le vaega o loʻo faʻaauau pea o se mea e fai ai ni ie faʻasaʻoga, ae maise i totonu o totonu o le ofisa aloaia ma retro style. Ua faʻaaogaina mo le faʻapaleniina o meaafale, puipui, fatuina o puipui ma le faʻatamaia - Ua faapena foi le tagata nofomoa.

Faʻafefea ona tausia mo le reps?

O uiga uiga ese o le tausiga o lenei aano o loʻo fuafuaina e le fua mea, o loʻo aofia ai i lona faʻavae. O le faʻamamaina o le silika e tatau ai ona aveʻese mai ai se puipuiga, ma e sili atu le tuʻuina atu i le faʻamamaina o le faʻamama mama. O se tamai oloa e mafai ona samoa ma le alofa i se fofo mafanafana o le malupuipuia malo, ona mago ai lea i ata vali ma faapipii i le laina i le kesi.

Mataupu i luga o le autu: faʻataʻitaʻiga polokalame "ma faʻamatalaga ma faʻamatalaga ma le faʻaaliga ma le vitio

O le ie o le ie e faigofie ona tuʻu ai i le fale ma i le fale, e ui ina tatau ona manatua e uiga i le ono faʻamaloloina. E sili le fufuluina o le vai i le vai mafanafana, ae o masini uma auala, faʻapea foʻi le maualuga o le uʻamea, o lenei ie poʻo lenei ie e mamafa. A e tapēina le lipine rep, taumafai e fai i le leaga, e le o amanaiaina.

E pei ona o le paʻu o ie, e mafai ona latou faʻapopoleina. O le mea lea, e tatau ona soloia se tagata pe le mafiafia le faiga, mago naʻo itulagi, ae le mafai ona ta le manaʻoga tele. I le faʻavaeina o avanoa, o se ie o se ie e sili atu le le lava uʻamea, ae ia taulimaina ma le taliga.

Faitau atili