Matou te faia se pa mamago mo lavalava ma ou lima lima

Anonim

Matou te faia se pa mamago mo lavalava ma ou lima lima

O le saʻo filifiliga o le puipui masini faʻamago mo link i luga o le faapaologa e mafua mai i lona aoga, ae e le o le tele o mea e lelei o le faapaologa ituaiga o eria mo le masini faamago. E le o tulaga uma, e mananaʻo tagata i maea i luga e pupuni ai le faapaologa, aemaise lava mo le liliuina o fale i le potu.

Auala e Filifili ai se Faʻamago Lelei i le Faleoloa

Afai o le fausiaina o se mea e aoga e pei o se matutu i au fuafuaga e le aofia ai, e mafai ona faatauina le mamanu. Ae o le filifiliga e lautele, ma faʻapefea ona malamalama i le mea e faigofie mo oe?

O fautuaga nei e iloa ai oe:

  • FOLAFOLAGA MATAʻUPU . E masani lava ona masani ai faʻataʻitaʻiga i totonu o le faʻailoga o le talipaʻu. I nisi o faʻataʻitaʻiga, e mafai lava e le maea ona tasi, o nisi o loʻo aofia ai i le 10 maea. O lenei masini e faʻaaogaina e pei ona taua: O maea o loʻo sosoʻo, ma i le isi itu o loʻo taofia i luga o matau. 'Ina' ia 'uaʻi le lino, o laʻau e laa' ona mai māmā, ma latou manu 'aʻai i le' ie lafo. "Minu" o lenei masini faamago o le a leai se mamafa mamafa.
  • Telescopic masini . O le faʻavae o lana gaioiga, o le 'olo i le tasi ma le isi o loʻo feoaʻi. Ma o le mea faʻapipiʻi, e pei lava ona pei o se ogaemu. O Ulod Ubes e faʻaaogaina mo ie lino, o nisi taimi o manoa. Lenei faʻaopopo le malosi o le mamanu, faʻapea foʻi ma lona malosi.

Matou te faia se pa mamago mo lavalava ma ou lima lima

Le lava o le rope dryer mo ie lino i taimi uma rope ma tumau maualuga

  • Manumalo e mamago pe o Harmonic . Foliga pei o le faasee ma uamea i le uamea o tubes (5-7). O tubes e lapotopoto, o lea ua le mafai ona i luga o le ofuvae. O lenei masini faʻamago e mafai ona tatalia le tele o ie lino, e tusa ma le 10 kg.
  • Rope dryer . O se oloa taugofie, ae o le maea, e tusa lava pe o le a le mimilo, e manumalo ai. Ae o le mamanu vave ma faigofie gene i le pito sili ona maualalo. Ma o le laʻititi laiti poʻo le le mautonu o meaʻai na o le pau a le tagata faʻatau filifiliga.

Tusitusiga i luga o le autu: uma e uiga i vali faitotoʻa faitotoʻa

Nei e sili ona taatele ituaiga o pagutu. E Ioe, e lelei lava, o le mea lea, o i luga o mea na faia ai le mamanu. Mo se faʻataʻitaʻiga, palasitika matutu. E taugata, o le palakalafa o le lanu o latou lautele, foliga faigofie ma susulu mai, e aunoa ma le faia o le totonu o le faapaologa. Malosi.

Swel Chrome Systems e mamanuina mo le tele o tausaga o le tautua. Aua le vevesi ma toe fai le tele o ie lino. Ae i luga o le tamai faapaologa e mafai ona vaai i se mamafa elemene. Sili taugata i le tau.

Matou te faia se pa mamago mo lavalava ma ou lima lima

Faamalogo mago mo linn na matua maua ai le fa '

Matou te faia se pa mamago mo lavalava ma ou lima lima

I le Fulumaina Pepa, o le telescopic tagamea masini mamago e le maua tele fua

Matou te faia se pa mamago mo lavalava ma ou lima lima

Faʻamago "lifi", tuu i lalo o le taualuga, o le sili ona talafeagai filifiliga mo le loggia poʻo le faapaologa.

Alminintum postepy dagers - o se fetuutuunai filifiliga. O le a latou teuteu le faapaologa, mama, e mafai ona matagofie.

Lauiloa i le taimi nei ma ituaiga o mea matutu ma elemene elemene. Afai o le faʻaputuga o latou o manogi, o le ata o le a tautua mo se taimi umi, pei o le synthetic e le o fefe tele i fungi ma totoina, pei o mea masani. E masani lava i nei masini o loʻo iai le tagata faʻamasino.

Pat Dryer (Vitio)

Pat Dryer mo Lingen - Faʻafefea ona fai oe lava

O lenei fuafuaga o se avanoa lelei e faʻaalia ai lau malosi fatuga, aua o lenei masini e faigofie ona fai, ae o lenei masini e fausiaina ai mea o le ai ai ma lou lava lima.

E mafai ona e faia se tamai mamago, o le a le aoga o le taimi o le a tautua o se mea teuteu elemene i luga o le faapaologa.

Mea ma Meafaigaluega Manaomia Mea Nei:

  • Fafie Pusa,
  • fao pe fao,
  • laupapa laupapa
  • vali,
  • Meafale pito i luga
  • loka loka
  • Laupapa-faavae
  • gagau masini
  • Meaafale faavae.

Muamua lava, e tatau ona e aoina le vaega o le telefoni o le palapala. Ina ia faia lenei mea, fua ma tipi maʻa i le numera o le fa fasi ia maua ai se faʻavaʻa. A maeʻa lena mea, e tatau ona e tipiina ni vaega se fa tutusa o le laupapa laupapa. I totonu o pa, o le Drill e sili ona lelei na faia ia loloto, lea ua alalaga ai le au toʻotoʻo.

Matou te faia se pa mamago mo lavalava ma ou lima lima

O le rope ua faʻamamaina mo ie lino i luga o le faʻaseʻe auala e mafai ona oʻo atu i le tino o le faapaologa

O le mea e tatau ona faʻapipiʻi ai le Rods e faʻapipiʻi lelei ina ia mafai ai ona oso aʻe le sillle - o loʻo iai pea mea e mafai ona tautau ma mamafa. Ina ia sili atu ona talafeagai le mamanu e aoina, Bar, magoto ifo, i luga o pito e mafai ona vaevaeina.

O le faʻagasologa isi atinaʻe e pei ona taua i lalo:

  • E manaʻomia le mautinoa o le faʻamamaina o le mamago, o le satauro e tutusa, o papa ua matua mautu. Afai e te tuua ni mea e faʻalavelave ai, e manino lava le faapauʻai o le a le manumalo. Afai na e talitonu o mea uma e lelei, o le pito i luga ma lalo ifo o pa o loʻo faʻapipiʻiina ma tagata taʻitoʻatasi o loʻo faʻapipiʻi ma fao i le mamanu.
  • O le Komiti Faʻafoe o le faʻavae lea o le a i luga o le puipui, o le saoasaoa e fetuunai i le lattice ua uma ona e gaosia. O le lautele o le a tutusa ma le lattice, ma le umi o le ala o le ala o le centimeters i le 10 tatau ona sili atu nai lo le lattice. O nei vaega e fesoʻotaʻi ma le meaafale lafumanu.

Tusitusiga i luga o le autu: Nouei sitaili i totonu

Matou te faia se pa mamago mo lavalava ma ou lima lima

O le pepelo o le mea teuteu laupapa mo ie lino e le faigata ona faia ma ou lava lima.

Matou te faia se pa mamago mo lavalava ma ou lima lima

Faatasi ai ma le fesoasoani a lalaga ma faʻapipiʻi i le puipui o mama, e mafai ona e faia se faigofie faʻamamaina

  • O lenei e mafai ona e agaʻi i le vali le lumanaʻi. O le lanu e ave e le tagata na o le teuteuina o le faapaologa. Faʻataʻitaʻiga, afai o lau faapaologa lanu, e mafai ona malamalama le solo solo poʻo le leo e sili ona pogisa. I le lautele, soʻo se lanu e fiafia i le mata o le pule o le a fetaui.
  • Ina ua mago le vali, ua oʻo mai le taimi e faʻaopopo ai le faʻamamaina ma le tele o le leiloa o mea. I le pito i luga o le masini faamago, o se loka loka ua faapipiiina.
  • Itu e tatau ona apalai i le mea na gagau. O lona tele e faʻalagolago i le tele o lou manaʻo i le pa ma le ie mamaʻi mo ie puipui mo ieʻo. E manaʻomia e se tasi e le faʻataʻitaʻia, e sili atu i le lima vaega, ua sauni ai se tasi e osi le taulaga tele.
  • O lenei i le pito i lalo o laupapa faavae faavae, oe manaʻomia le faʻailoga vaega se tolu, ae o le i ai o le mamao ese, i ni tamai pu i nei manatu ia i latou. O meaafale faʻapipiʻi o peni, pe a manaʻomia, mafai ona suia matau faigofie.

Fuafua saunia! O le iʻuga mulimuli o le a avea ma nofoaga gofie mai le Komiti Faʻatonu, mo se faʻataʻitaʻiga, Peach lanu ma se kiona paʻepaʻe ma le palapala i lalo o le pito i lalo. A e manaʻomia - o le grilled ua alualu i luma, ma ua mamago mea i ai. A e le manaʻomia, latou o le a faalagolago i laupapa, ma e pei o se pa puipui.

I luga o meaafale maʻaʻa ma matau faigofie e tautau ai mea i luga o le tautau, e tatau ona, mo se faataʻitaʻiga, mataala ,. O sea ata e mautinoa e le gata mo le faʻatonutonuina o le faipule, ae o le a sefe foi le avanoa i luga o le.

Faʻamago mo le ie linou ma ou lava lima i luga o le faapaologa (vitio)

Patm Marter-Fan - Faʻafefea ona e faia oe lava

  • O le ituaiga o le sosolo i lalo e matua lauiloa foi. E faigofie ona faia, ma e faʻaalia foʻi foliga mai i le taimi tulaga ese ma e mafai foi ona fesuiaʻi mai le faapaologa.

Mataupu i luga o le autu: Auala e Aveese ai le lelei o le fatu

Ia faia se masini faapena, e te manaʻomia:

  • Stair Bass
  • laupapa,
  • Nati ma bolts,
  • Steel tulimanu.

E pei ona e vaʻai, o le lisi e laʻititi nai lo le aulelei o lenei mamanu. Palenins mo faasitepu ua fetaui lelei i le mamago pei o link e umia. E faʻatauina i latou i soʻo se maketi maketi i se tau tau gafatia. O le ogatotonu o le alousi, i le mea o le a i ai vaisu, e le tatau ona i ai i le mamana. O le pito i tafatafa o loʻo i ai le vaega satauro e avea ma sikuea, e tatau ona e vavaeeseina, ma o le pito lona lua e faigofie ona puʻupuʻu.

Matou te faia se pa mamago mo lavalava ma ou lima lima

Pagogo mago mo ie lino i luga o le faapaologa - faigofie ma aoga fofo

Le isi, amio pei o lenei:

  • O le pito lona lua, o loʻo i ai se sikuea vaega o se hinge. E mulimulitaʻi mai le pito i le toe faʻaleleia o le 2 cm ma tosoina se pu i le ogatotonu ma se lapoa i le centameter mo le paʻu. Suia lenei mamanu o le a i le va o tulimanu e lua.
  • I le puipui o le puipui, o tulimanu e faʻapipiʻi saʻo i luga o le puipui, ae afai e te feagai ma nofoaga sima, o loʻo faʻapipiʻiina i se ituaiga o suia. I lana matafaioi o le a faia ai se laupapa laupapa, taliʻei lea ma le tasi na faʻaalia i totonu o aʻoaʻoga muamua.
  • E le tatau ona tafafao faamasani o i ai le aulotu, e faigofie ai le faigofie, ae o le tagata oti, o loʻo tuʻu le va o palutisi taʻitasi.
  • Ma o le faʻaiuga o le ua umiaina ua maeʻa E sili ona faigofie le ufiufi i se vaiti, muamua faatino le laau i le oneone. Ae e mafai, ioe, ma vali le teuteuga atoa i lau lanu sili ona lelei.

A o le mea e mafai ona e vaʻaia uma mea faigofie: O le mago o le mea e faʻamamaina ai, le masani ai foliga, ma sili ona taua, e le o se mea moni, A faʻapea o se tamaʻi tino, o se oloa e talafeagai tele.

E tele le "masini tau, e tele, ma e sili ona taua, o le filifiliga o faʻataʻitaʻiga e lautele. Faʻapaleina, le masani ai mamanu, e faigofie ona faʻaaoga, mama - ua avea ma vaega taua o le faapaologa, ma aua le aveina avanoa.

Manuia filifiliga!

Orkted mago mo ie lino ma ou lava lima (vitio)

Faitau atili