Piliki taia i tafatafa o se fale tumaoti: fai oe lava

Anonim

Mafaufauga, ma le taunuʻu mai o taimi mafanafana (le 'au o fale tumaʻoti - ma i le taumalulu), o se malaga i le atunuʻu e aofia ai le kuka ma le manogi meaʻai i luga o le afi afi. Ina ia mafai ona faʻateleina le mafanafana o kuka o nei ipu ma aua le susunuina le pito i luga o le eleele e Kostrom, e sili le maua o se maso i le pamu.

Ituaiga o mangalov

E lua ituaiga autu o Maggls - Felauaiga ma le mautonu. O le alavai lelei o le lelei o faiga o le agavaʻa o le mafai ona faʻaaogaina e le gata i le fale pe i le fale, ae faʻapea foi i taimi o tafaoga i le vaitafe, vaituloto poʻo le vaomatua. E faia Magils i Mulvanzed Iron po o Shinless Steel. O le tau o ia fausaga e sili atu le taugofie nai lo le tulaga.

O piliki poʻo le maʻa maa e matua matagofie lava na faia, latou foliga mai lelei i le lotoā o se fale tumaʻoti poʻo le fale. Mai totonu, o ia fausaga e faʻatatau i le faʻatauanauina o lakapi uila e mafai ona filifilia i se auala e fetaui ma le faʻavae o le fale (mai le faʻataʻitaʻiga). O loʻo iai foʻi ma sui o Maugalls mai le uʻamea - latou te fuafuaina mai le uʻamea, e silia ifo i le 20 m8 le mamafa o le faʻasologa, ma le mamafa o le faʻataʻitaʻiga e mafai ona tusa ma le 25 kilokalama o le ata e mafai ona i ai 25 kig. E mafai ona feʻaveaʻi i latou ile natura, ae latou te faʻaogaina i latou i taimi uma.

O le a le eseesega i le va o le barbecue ma le palu, ogaumu ma le afi mumu

O le au talimalo fuafuaina e mauaina le "Taulaitu" Mo le kuka pe mo le Heatters e masani ona fesiligia - o le a le uiga tulaga ese o le Barbecue, ogaumu, ma le palapala. E amata i, matou te vave matau le faleʻai, e faʻaaoga ma le ogaumu mo kuka, ma o le magala ua faʻaaogaina mo le vevela.

O le fale mautoa o le Barbecue o se mamanu faigata tele e aofia ai le taulaiga, o le kuka, ulaula, ogaumu, gaoi, tandura, tasene ma foliga. O mea e fuafua e faʻalagolago i se faʻataʻitaʻiga faʻapitoa. Ma faʻapea foʻi, o ni mau e aofia ai le siʻitia o le faʻagaioiga o luga - fale ma se laulau tipi, e i ai ni fale i totonu o le goto i totonu. I le ogaumu o le 'ai ma se Grill Skill i ai o se spit ma grill luga o le loto.

Mataupu i luga o le autu: taele taele

Piliki taia i tafatafa o se fale tumaoti: fai oe lava

Afioga (tatala puna) - o se ogaumu-vevela-vevela Georrator, o loʻo faʻaaogaina mo le vevela avanoa pe i le fale. Kuka i luga o le magalafu e mafai, ae le talafeagai, o le taulaiga e masani lava i lalo o le tulivae, ma o le sparaser (teuteuina i luma o le magalafu) O le magalafu e aofia ai i fafo o le vaega o loʻo teuteuina vaega - portal, le potu o ia mo le faʻatupuina o le suauu (ogaumu), asu.

Piliki taia i tafatafa o se fale tumaoti: fai oe lava

Brick Brand ma ona lima

O le Brick Brand o se mea faigata mamanuina faaaoga mo kuka. Faʻaleleia o fausaga e aofia ai le pato ma le palu, faia ia sili atu le aoga. E mafai foi ona e faʻaopopo i le galue malosi ma se laulau tipi. O le mamanu e aofia ai se fausia-i totonu o taavale fufulu. O se mea matagofie o le a avea mai le piliki o le a avea ma ituaiga o mea faitino i luga o se togafiti o le mea manaia e aoina se kamupani.

Mea e manaʻomia e fau ai se piliki mangack

Ae le i faia le fausiaina o se tuʻinanau o piliki, e manaʻomia le sauniaina o mea talafeagai. Malamalama i le filifiliga o mea, talu mai le taotoga a le maota i le tausaga atoa, ma le vevela o galue mafai ona suia - e tatau ona e filifilia se fusipau. Mo le galulue sima ma le faʻavae, e te manaʻomia le simisi, oneone ma le maa tiga. Saunia se ata tifaga mo le sima o se puipuiga faaopoopo faasaga i le susu i le taimi o le malulu o le lalolagi. E manaʻomia le mafaufau e uiga i le fesili ma le amataga, o le a toe tofo toetoe o le fausiaina o le fausiaina.

Piliki taia i tafatafa o se fale tumaoti: fai oe lava

Amuia mo le Faavae

I le taimi o le fausiaina o le galuega faʻatino ma a o leʻi faʻatumuina o sima mo le faʻavae, o le a manaʻomia le fetuutuunai e fatu ai le mesh i le faʻamalosia sima. O le mea e faʻamalosia ai le faʻamalosia o le koluse o le a le o le a o le uaea o le uaea. E galue ma oe o le a e manaʻomia se tolopoina o matau. E le fautuaina le faamalosia o le tuʻufaʻatasia o latou lava, talu mai le taulaga o uʻamea uʻamea. Mo le faavae, o le faʻamalosia mai le nofoaga o le 10 mm, o le lautele o loʻo faʻalagolago i le faʻavae o le faʻavae ma le faʻatino o uta i luga.

Meafaigaluega mo le Fausiaina

Meafaigaluega, fuafua i le fatuaiga faiga:

  • Lua mo le Faavae. I le laasaga muamua, o le a puʻeina se filo o se kapron poʻo se togalaʻau masani a harance - mo le faʻailoga o le faʻavae. O le a fesoasoani foi i le tulaga ma le lima tausaga, latou te mafaia ona fuaina le puipui ma le pito i lalo o pu e aua le faʻaaogaina le galuega ma faʻalelei. Ma, o lea, o le suo.
  • Le mautonu faamalosiauga. Faatau mo le lalagaina o mea lelei ma "Bulgarian" e tipi ai uaea ma faamalosia.
  • Sauniuniga o sima. O le a ave se sima ma pakete. Mo le sili atu le mafiafia o le maalili, o le loloto o le vibtor o loʻo faʻaogaina pe, pe a uma le leai o lenei masini, o vaega o le faamalosia mo le tusi lesona.
  • Piliki. Ile taimi lea, tatou te faʻaaogaina le tiwrow, pakete, fale o le fale ma le paleti, roulette ma le penitala. Mo faʻataʻitaʻiga piliki, o se tulimanu tulimanu (bulgarian) ma se liʻo faʻapitoa poʻo le celma ua faʻaaogaina.
  • Pato. Mo se paolo, matou te faʻaogaina le tulimanu o le toto ma le lio lio mo le teuteuina o mea. Ia faʻaleleia le mamanu, o le a e manaʻomia se taʻavale poʻo le sikulukalaiva. Mai le ituaiga pulepone ma lana faʻapipiʻi e faʻalagolago i ai, pe o le a manaʻomia e le tane tane.

Tusitusiga i luga o le autu: Filifili se LOFT Fofo mo tamaiti

Faavae mo Brick Pa

Ae le i faia le fale, e taua lava le iloaina o le loloto o le fausiaina o le lalolagi, e faʻavae ai lenei mea, fuafuaina le loloto o le faʻavae. O le sima lea o loʻo i lalo o le faʻavae, paʻaga, oneone, maasia ma le vai ua faaaogaina. Faapea foi i le fausiaina o le faavae e aofia ai le faʻamalosia o le tausiga e fesoʻotaʻi aʻo leʻi sauniuni le sima. E faia le lua i lalo ole lua i lalo ole lua ata tifaga, lea e tuʻuina atu i se isi puipuiga o le sima mai fafo. E manaʻomia foʻi le moe moe o le pito i lalo o le lua "aluga" mai iliili poʻo lapisi ma oneone, o vaega taʻitasi - mai le 5-10 cm i taimi uma. I le maeʻa ai o le faʻasologa o le sima, e manaʻomia le fesoʻotaʻi ma le tulafono poʻo le tulaga o le fausiaina.

Piliki taia i tafatafa o se fale tumaoti: fai oe lava

Piliki

O le Brick Braick e sili atu le mamanuina o le mafiafia o laina e lua, o le laina i totonu o le piliki, ma le isi o le piliki o lau nofoaga (mo le tasi ituaiga ma piliki faaaogaina mo le fausiaina o le fale). E ala foʻi mai mea e maua mai i mea itiiti e mafai ai ona tapenaina le faʻatonu, oneone, vai ma vailaau faʻamama), faʻamalosia le ofo.

O le sili ona lauiloa metotia o le maso o le maso-ma le faʻalauiloaina o laina taʻitasi i le pollippich. O mea e fautuaina e matamata i le vai pe maualalo i se tulaga o le 25-35 sekone mo le faʻaleleia o le vaifofo ma le fofo, e puipuia ai le susu mai le siʻosiʻomia o le sima. E taua tele i luga o le laina lona tolu o le masony e tuu le faamalosia faamalosi. Siaki uma lua pe tolu laina o le masonry e ala i le fausiaina o le tulaga ma le plumb.

Afai e te fuafua e faʻaaoga se Parazier, pei o le Barbecue, saunia se nofoaga e faʻapipiʻi ai le lattice. I totonu o puipui o le piliki, e mafai ona e aveese le tulimanu poʻo ni mea e faʻaaoga e faʻaaoga ai le grid i tulaga eseese.

E i ai filifiliga mo le piliki margal ma se paipa ma e aunoa ma se paipa. A e filifili e fauina se filifiliga ma se paipa, puipui i lalo i koluma lagolago, ma faatasi ai ma latalata latalata ane. Ina ia puipuia i le tiga, o le uamea uamea taofi i luga atu o le paipa.

Piliki taia i tafatafa o se fale tumaoti: fai oe lava

Faapipiiina o se pato i lalo o le piliki brazier

Mo le puipuiga mai i le tau tele o tulaga, e fautuaina e tagata atamamai fale. Poles i lalo o le Captoy mafai ona faia i uʻamea poʻo laupapa laupapa. Afai e te filifilia i luga o 'aufaaleia, e tatau ona e mafaufau i le saogalemu o le afi ma tuu i se mamao mai le mamanu pe a ma le 20 cm.

Mataupu i luga o le autu: o le a le mea e filifili ai mea mo le teuteuga teuteuga

O le taualuga e mafai ona fausia mai le tele o mea. Afai o le a tuufaatasi ma le taualuga o le fale, e tulimataʻi ma le faʻaaloalo e le pule o le papota lou teritori.

Soviets o tagata tomai faapitoa e filifili se nofoaga

E tatau ona taʻu mai le nofoaga o le a oʻo ai le kapeti piliki. O loʻo fautuaina le autoster e filifili se tulaga e fetaui ma mea nei manaʻomia:

  • Matagi puipuiga. E manaʻomia le suʻesuʻe o le faʻatonuga a le matagi ina ia le o le a le paʻu le asu mai le gutu. E mafai foi ona e totoina laʻau tetele poʻo faʻafetaui i lalo o le avanoa.
  • Saogalemu le saogalemu. Talu ai o kuka e tupu i luga o se afi mumu, e manaʻomia le amanaia le mamao ese mai fale, aemaise o laupapa (ia le itiiti ifo 10 mita), ma le i ai o le vai punavai i le lata mai o le vaipuna i le taimi lata mai i le lata mai o le vai. O le a le afaina le tuu o se atigipusa ma le oneone, e mafai ona fetuunai o se nofoa.
  • Avanoa. Saunia le avanoa avanoa i le manga ma le paolo, aumai ni ala savali i totonu (mafai ona e faia i le teuteuina sitaili - o le taʻele, ma isi mea masani, ma isi mea moni, ma isi mea masani, ma isi mea.
  • Luga o le Mangal e le faʻatagaina le tautau lala ma fanau i laʻau ma togavao.

Piliki taia i tafatafa o se fale tumaoti: fai oe lava

Faitau atili