O le a le vasega puipuia i le faitotoʻa e tupu: Iloilo

Anonim

Filifiliina o le faitotoʻa faitotoʻa, e manaʻomia le matauina i matata fua. O se tasi o tapulaʻa taua o le faitotoʻa o le faitotoʻa. O le mea lea, e aoga le malamalama i lenei mataupu i se auiliiliga, vaʻai i ata o filifiliga e faʻatino ai se filifiliga i lenei po o le vasega.

A maeʻa mea uma, e le manaʻomia le galo o mea uma e ono mafai o se taugata maualuga. O le mea lea, e tatau ona e filifilia le filifiliga sili ona lelei.

O le a le vasega puipuia i le faitotoʻa e tupu: Iloilo

Filifili se uʻamea faitotoʻa ma le puipuiga

Oloa Faapitoa

O loʻomea uma namea e sili atu le malosi ma le saogalemu o faʻaputuga a o faʻaputuputu, aʻo tagata eseese uiga.

O le mea lea, matou te faʻamanino atu ai uiga autu o o uʻamea oloa:

  • Faamafanafanaina - faalagolago loloto i le leo nei, faigofie e faaaoga;
  • Puipuiga - Puipui faitotoa o le faitotoʻa mai le afi, Hacke, ma isi loa lava;
  • Asthetics - o le atigi pusa o le potu e tatau foi ona manaia foi.

O le a le vasega puipuia i le faitotoʻa e tupu: Iloilo

O fua tutusa uma e faia mai le maualuga o tauau mea. A o le tulafono, sa faaaoga e soli le malulu o le peleue peleue.

O loʻo totonu nei o oloa i faʻataʻitaʻiga taʻitasi e pei foʻi, ae o loʻo iai pea nisi eseesega. O le laulaau o le faitotoʻa e iai le uʻamea faʻapipiʻi na faia mai le Price Paipa, o se ata e tasi ma uamea.

O le a le vasega puipuia i le faitotoʻa e tupu: Iloilo

O faʻavae o uʻamea ua mautu i luga o le faʻavaʻa, o mea faʻataʻavale na faaputuputu i le va o latou. O le uamea atoa mamanu ua fausia e seasea. O lenei fofo e faʻaaoga e puipuia ai ni mea faʻapitoa: faletupe, faleoloa o maataua ma isi. O nei mea o loʻo faʻaogaina o oloa ma le le mafiafia o le uamea faʻaaogaina.

E uiga i vasega

O le vasega o loʻo i ai i le faitotoʻa o loʻo i ai le aoga o le aoga lea e faʻailoa ai meatotino eseʻese a le faitotoʻa, mo se faʻataʻitaʻiga, afi afi poʻo pisa i leo. Peitaʻi, e masani lava ona malamalama tagata faatau i lalo o se taimi o le puipuiga o le hacking - i le taua, malosi.

E tatau lava ona matauina o le puipuia o togitogiga o uamea o se sili taua mai le vasega o loka, ina ia tatau ona manatu i eseʻese taimi.

O loʻo fuafua le vasega i le mafiafia o le uʻamea, lona tulaga, puipuiga mai faatosina mai fafo ma isi mea.

Tusitusiga i luga o le autu: o le palasitika faamalama e le tapunia: mafua ai ma o latou leleiga (vitio)

E tusa ai ma le Gost p 51072-97, ua latou iloga nei e le sefulutolu vasega vasega o haccked faitotoa. O ia na, na o le uluaʻi vasega e fa o ni tagata vaʻavaʻaia saunia faitotoʻa.

O faitotoa ulufale i totonu o le vasega vasega ma luga o loʻo i luga o oloa gaosi gaosia e le faʻaaogaina mo le aiga.

I lalo o le hacking o loʻo malamalama i gaioiga fuafuaina e taulaʻi i le ulufale atu e faʻaosofia ai le fanua na teuina i totonu.

Iloa le maualuga o le teteʻe i le faʻauiga o le hacking EC:

EC = k x x + b,

O le a le vasega puipuia i le faitotoʻa e tupu: Iloilo

A o fea le aoga e fuafuaina ai faigata i le felauaiga o le mea faigaluega, manaʻoga o le eletise, le taimi e manaʻomia mo sauniuniga; T - Le taimi faaaogaina mo le hacking; K o le tau o le mea faigaluega faʻaaoga, faʻailoa auiliiliga o lenei mea faigaluega, faʻapea foi ma le ono mafai ona mauaina.

Mafaufau i faʻamatalaga (maualalo eC tetee) e mauaina e tagata atamamai faʻataʻitaʻi:

  • I le vasega: o le avanoa avanoa o le 30, atoa avanoa - 50;
  • Vasega II: Vaega - 50, tumu - 80;
  • Iii vasega vasega: Vaega - Vaeluaina - 80, tumu - 120;
  • IV vasega: Vaega - 120, tumu - 180.

O lea, 1 vasega o le gaoi teteʻe o le faʻaaogaina o le fao poʻo le lomika, e oʻo atu i le 75 cm umi. E mafai ona faʻatulaga le avanoa i le potu e sefulu.

O le faitotoa pito i luma o le puipuiga o le puipuiga mafai ona fufulu i le tolusefulu minute. O le mea lea, o le mauaina o le avanoa na o se mea o le taimi.

O le a le vasega puipuia i le faitotoʻa e tupu: Iloilo

Faʻatasi manatu o Vasega o le Truckral teteʻe o loka. I lea tulaga, Gostte 7089-97 ua faaaoga. O le vasega e fuafua e le malosi avega e mafua mai i le tusi lesona po o mea eletise. Faʻaoga taimi i le faʻaaogaina o nei oloa mo le faʻataʻitaʻia o le loka ma togi i le vasega.

Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e i ai nai lo le tolu minute, o se maota o le vasega 1. Afai e iai ni faatauaina i totonu o le potu, e tatau ona e faʻapipiʻiina le loka i luga o le faitotoa o le puipuiga o le 3 o le vasega puipuia. Afai e sili atu mea taua e teuina i totonu o le potu, e tatau ona e faʻaogaina loka ma faʻamatalaga i totonu o le vasega 4.

Mataupu i luga o le autu: taele fou i le tele o le taele: vitio aoaoga

I le tulaga lautele, mo le ulufale faitotoa o loʻo fautuaina e faʻaaoga loka mai le 2 i le 4 vasega o le gaoi o le feoai. O lenei tapulaʻa e mafai ona maua mai le oloa tusifolau.

E tusa ai ma le faalilolilo, o loka e vaevaeina i ni vasega se lua: "A" ma le "B". Latou te fuafua le numera o tuʻufaʻatasiga autu tuufaatasiga.

Ma, mo le 1 ma le 2 tusi o le vasega, e fautuaina le faʻaaogaina o le tasi-vasega vasega "a". Uamea faitotoʻa o le Polokalama o le Puipuiga 3 manaʻomia le faʻaaogaina o le loka o le puipuiga "B", 4 vasega - toʻalua o mea nei.

O le a le vasega puipuia i le faitotoʻa e tupu: Iloilo

E tofu le masini loli ma le mea lilo. O le o loʻo mulimuli mai o le Meckinism lava ia, o loʻo aofia ai: SANK, RIGEGO, Pese.

O le mea lilo o le tuʻufaʻatasiga o tuʻufaʻatasiga o cylinder ma subuald e iloa ai le "lona" ki.

E mafai foi ona faailoa vasega trailepa faitotoa o faitotoa, e le gata i le tulaga o le gaoi, ae faapena foi i tulaga manino:

  • O le vasega o le tamaoaiga - o le puipuiga faigofie ma le tau maualalo. O le mamanu o le faafaigofieina iinei, maualalo uiga. Faʻasao manaʻoga faʻapitoa o se faʻauma i fafo atu. A o le tulafono, efuefu vali, taugofie mea uma na talosaga. O ia oloa e ono lelei le vevela vevela ma le malosi. Peitai, o le avanoa e sili ona taua ai le uiga.
  • Muamua vasega - lelei mamanu, sili ona lelei mea faʻaaogaina, tele tau. O le teuteuga o loʻo faʻatinoina i le tele o tupe faʻaalu o mea sili atu: o loʻo avea ma igoa faʻapitoa, lelei le ufiufi ma isi. O ia lava mea e sili ona saogalemu, faʻaaoga le faʻamafanafanaga.
  • Elite. Mo le gaosiga, taugata, taugata maualuga loka, e aofia ai tagata faigaluega. Faitotoʻa e iai le pito sili ona lelei, e faʻapea o loʻo sosolo atoatoa ma le siosiomaga lata ane. O se tulafono, naʻo tagata faʻamalosi tino

Filifilia o le faitotoʻa, o le tele lava o taimi ia e tatau ona e mafaufau ai e le gata i le maualuga o le puipuiga, ae oʻo foi i foliga. O se tulafono, o nei faʻailoga e latalata. O lona uiga, o le maualuga maualuga o le maualuga o oloa puipuia, o le sili sili ona foliga foliga. E tusa ai, e tatau ona e folau pe a filifilia uma ni faailoga. Ona mafai lea ona faʻamaonia e filifili le saʻo filifiliga, ma ile tau.

Tusitusiga i luga o le autu: Laupapa laupapa mo Gazebo Fai oe lava - Moni, ae le o le talafatu

Faasologa filifilia filifiliga

O a nisi mea eepa ai i ai, filifili faitotoʻa faitotoʻa? Ioe, o le tau foi, faigofie ona faaaoga.

Ae sa tele taimi, o le tala o le faʻatauga o loʻo avea ai ma se vaega taua pe a filifilia. Peitaʻi, o le lelei o le oloa saʻo faʻalagolago i lenei mea. O lea, o le sili ona taugata, e ui lava o faʻataʻitaʻiga faʻapitoa, o ni faʻataʻitaʻiga mai le lauiloa lauiloa tagata faʻatau. Ma o le taugofie o le Saina oloa o le tauofoga. Matamata i na oloa e mafai ona agavaa, ae o le latou uiga o lo latou uiga o lo o fesiligia.

Mo le puipuia lelei o fale, e le gata e faʻaaogaina le mamanu faʻatuatuaina, ae na faʻatautaia foi e ala i le lotoa o le saogalemu. Naʻo le tuʻufaʻatasia o faiga e tuʻufaʻatasia ai le puipuiga o le saogalemu o le nofoaga e mafai ai ona aumaia ni fua lelei i tulaga o onapo nei.

E fautuaina foʻi e faʻaaoga le faʻaalia o oloa ma le felauaiga o le fale ma totonu o le potu. Ona mafai lea ona e ausia le ola saoloto o mamanu.

E mafai lava ona e gauai atu i le fetauiga o le fausaga:

  • Faaliliuina. Ua mautinoa le tosina atu. E mafai e le ofutino ona mimitiina isi. Fetaui lelei mo le faʻaaogaina i le pogisa ma matutu avanoa.
  • Teflon. Lanu uliuli, o lea o le faautauta foliga mai ua mauaina. O le leaga o le leaga o le ultraviolet sheiges e masani ona masani ona o le ono palu. Talafeagai mo le faʻaaogaina i luga o le auala.
  • Otometi. Oloa e mafai ona faʻaaogaina i fale tumaʻoti ma fale mautotogi. Sili ona lelei o le lelei o le lelei ma matagofie.
  • Molotovo-fesiitai. I totonu o le potu e faʻaogaina ai le fesiitaiga o le taina, fafo - samala.

O le a le vasega puipuia i le faitotoʻa e tupu: Iloilo

Talafeagai

Mataala uma fautuaga, e tumau le amanaia o au tuutuuga ma manaoga e filifili ai se sili sili ona lelei filifiliga.

Faitau atili