O lavalava mo pusi e faia oe lava ma ninii o nila ma ata ma vitio

Anonim

O manu e masani lava i le taimi o le fale, mafanafana, e le mafai ona fetuunai i suiga o le tau. Ole mea lea, e manaʻomia le saunia o lavalava o le a faʻamafanafana i luga o se savaliga. E pei ona e iloa, meaola o manu e taugata tele tupe, ae le o tagata uma e mafai ona faatauina. Ae maisevae uma, e le mafai ona iai lavalava e tatau lava ma faʻatau meaʻai mo manu, vitamini, tausiga talafeagai. Ole mea lea, o le filifiliga sili o le a aʻoaʻo pe faʻafefea ona faia mea e te oe lava. Mo le tele o tagata ofisa o matou itumalo, atonu foliga faigata, ae le o le mea moni lava. O lavalava mo pusi ma o latou lava lima e faigofie, pei ona pipii.

O se tasi o fautuaga sili ona taua e amata ai ni tagata nila mai le suʻititifesa o tagata sailiili e manaʻomia e mulimuli i faʻatonuga o loʻo tuʻuina atu i vasega Matai. E le gata i lea, o lavalava mo pusi, aemaise mo sina pupuʻu-paʻu shhinx, e mafai ona faia o totini.

O lavalava mo pusi e faia oe lava ma ninii o nila ma ata ma vitio

O lavalava mo pusi e faia oe lava ma ninii o nila ma ata ma vitio

Faamafanafana mafanafana

I lau pusi e le o le Merz, e tatau ona ia nonoa ofu mafanafana. I le vasega lenei vasega, matou te lalagaina le tanuina ma ni mea e mafai ai ona taumafai e fai i le goto. A o le i alu i le lalagaina, e tatau ona e fuaina lau pusi, ma faʻavae i luga o nei fua ua uma ona nonoa se manaia ma mafanafana le pele.

O a mea tatou te manaʻomia:

  • Tautala i le numera 3.5;
  • le mea lava lena mea ua fai mai i lapotopoto;
  • Woonn Yorn pe ma le faaopoopoina o faiga;
  • Eagle ma le taliga tele.

O lavalava mo pusi e faia oe lava ma ninii o nila ma ata ma vitio

Sei tatou laʻeina foliga foliga, o le faʻatusa lea. O le a matou maua se tusitaulima: 16 Loops - 20 laina, sefulu i le sefulu sene. O le a tatou laa mo filo e lua. O le a muamua muamua lakapi le itu i luma, o le 25 Lukes, ona e viliina lea o le gum, o lea na latou iloa ai le umi e tolu sene. Pe a fusia ma le paʻu o le paʻu, ona la koʻe ai le mamanu autu mo le sefulu sene. Matou te vaai i le mamanu, ua faaalia mea uma iina. A e siaki, ona mai lea itu e lua, matou te amata faʻafaigofie ai, aua e te manaʻomia ona sikoa 18 mataese, i le aofaʻi o le a iai ni a tatou 61 pata. Sosoo ai, na ona lalagaina o le sefulu o le sefulu matimita, ma mo le ua, e manaʻomia e faʻaitiitia ai le 21 loka i le ogatotonu o le tapoleni. E tatau ona i ai le 20 lo matou tagata. I le isi laina, matou te manaʻomia le faʻaopopoina o le luasefulu-valu ki fou i tapuni paea, i le aofaʻi o le a matou maua 68 Loops. O lenei na o le siaki le stroke ona latalata lea i itu uma e lua o le 18 supping. E tatau ona i ai 32 tagata matape i luga o failauga. E tatau ona matou koleni i luga, ua i ai i le sefulu sene, matou te amata ona lalagaina le Gum tasi na fausia ai, o le lona lua foliga suiga. Lap le paʻu paʻu e pei ona i ai i le amataga - e tolu senitimomita i le maualuga. Ma matou te tapunia uma matailalo.

Mataupu i luga o le autu: O le afiafi laei o le Brochat Conwewt Swework e ave ma shawl ma polokalame

E naʻo le aoina o le oloa. Matou te ave se nila ma le au filo ma le suʻi uma o auiliiliga i itu. O lenei e tatau ona e faia le ua, aua o lenei mea tatou te ave ai ni pulupulu o ni pulupulu ma latou pikiina i luga o matasele i luga o latou O le ua o loʻo nonoa ma se paʻu paʻu lua mo le lua. Lenei o le a fesoasoani i se pusi lagona le mafanafana, aua o le a le mafai ona tape. O loʻo faʻaalia mai le ata pe faʻapefea ona vaʻaia i le faʻaiuga faʻaiuga.

O lavalava mo pusi e faia oe lava ma ninii o nila ma ata ma vitio

E mafai ona e faia ni oloa mai lanu eseese. E tele faʻaaogaina pe a toʻatele ni 'au o filo o lanu eseese na totoe mai i taimi ua mavae.

Vitio i luga o le autu

O lenei tala e maua ai se ata vitio, ma o le mea e mafai ona e aʻoaʻo ai le auala e fai ai lavalava mo au pusi.

Faitau atili