Meataalo a le FORer Seleer: mamanu ma ata ma vitio

Anonim

O le terer o se tamai maile e mafai ona fetaui i totonu o le ato. O lenei ituaiga e matua aulelei ma leai se puipuiga, e manaʻomia se tausiga faʻapitoa. A e iloa, i lo matou atunuu e mafai ai ona suia le tau, ma o nisi taimi e tatau ona ou faia laei ma le mafanafana tele o tagata ma manu, o le muamua mafuaʻaga lea o le faʻatau lavalava. O le lona lua o le faʻaalia lea o le mea e mafai e le maile ona faʻalelei. O taga matagofie i le tagata mailei na faaali mai ina ua lauiloa nei manu. Ae o le mea moni o le maile latou te taugata tele, O le tausiga e le taugofie. Ma o le a le mea e tatau ona fai ia i latou e le mafai ona tufatufa uma a oa mo le mauaina o ofu taugata mo nei maile? O le mea taua e le o le le fiafia, ae ia e alu i lou lima ma aʻoaʻo pe faʻafefea ona suʻi ma le laʻei mo lou manu pele.

Nonoa se ofu mafanafana po o se pulou, o se suti, o se peleue mo se maile e faigofie ma leai se mea e faʻaalu ai le tele o taimi. Mo tagata nila nila, lava mo le lua aso, ma o lenei ua fai le maile i ofu mafanafana. E taua tele le faʻaaloalo i le faʻamatalaga, o loʻo faʻailoa mai ai i vasega Matai, ma e mafai ona e mautinoa o le a maua se iʻuga lelei.

Meataalo a le FORer Seleer: mamanu ma ata ma vitio

Meataalo a le FORer Seleer: mamanu ma ata ma vitio

Kolose ua uma

I lenei matai vasega o le a matou lalagaina o pili mo tama. Mulimuli i le faʻamatalaga auiliili, o le a avea ma se mea manaia, o le a avea ai le maile foliga manaia ma mafanafana i le taulaeleele taumalulu. Mo le mamanu e tatau ona e saunia ai fua o maile ma pepa.

O le a tuʻuina atu le laulau, e mafai ona faʻatino fua mafuaaga mo lenei vaʻaiga, lea e faigofie ona faia le faʻataʻitaʻiga.

Ina ia mafai ona fausia se mamanu, muamua o mea uma e te manaʻomia e faia ai se maile fua. E manaʻomia le fuaina o le umi o le uati, o le umi o le pato, o le maile lava (naʻo le oloa, ulu e le paʻi atu), o le lautele o le fatafata, le mamao umi ma le ua e masani ai.

Mataupu o loʻo i luga o le autu: Poponioes mo lavalava mai fusiua ma mai i luga o tamaiti mo tamaiti ma ata ma le vitio

Meataalo a le FORer Seleer: mamanu ma ata ma vitio

Matou te agai i le gitting pe a ua uma ona iai se mamanu. Sili mo i latou e naʻo le aʻoaʻoina, nonoa se oloa suʻega ma vaʻai i le mea e tupu.

O le mea e tatau ona e sauniaina:

  • vulu, e sili le semina;
  • ala;
  • Tautala i le numera 3;
  • Lua keli lapoa;
  • matau i le numera 2.5;
  • Nila ma le taliga tele;
  • seleulu;
  • Lace e talafeagai mo le lanu o le oloa;
  • pipi.

E manaʻomia le faʻafesoʻotaʻi o le faʻataʻitaʻiga muamua e sefulu e iloa ai le maualuga o le la. Faapea lava pe a fai o le tasi numera numera mo le tolu matatitu, ma e 20 la te manaʻomia le toe faitau o fagafao. Ina ua latou oloina le tulaga manaʻomia o matasele, ona ia la koni ai lea o se paʻu i luga o le mamao e talafeagai le maile pe o le a gaosia e le sosaiete. A maeʻa ona ta le ua, matou te faia pu mo le lapō - matou te osofaʻia se lua o le mataina ma faaauau pea i le get stachard. Matou te tilotilo i le ata, pei ona foliga foliga mai ai, ma faaetalata ane i lalo ifo o le ata i totonu o le ata.

Meataalo a le FORer Seleer: mamanu ma ata ma vitio

O lenei e tatau ona vaevaeina le matou oloa i ni vaega se tolu, lea e lua ma le itu o le a avea ma lima. O vaega uma o loʻo faʻapipiʻi ese, mo lenei matasele ma le lua o ifo i le pine. A o le mea lava na e fusifusia i fogafale lima, le mea latou te faia ai foi pu. O vaega na mauaina e tatau ona fesoʻotaʻi le faʻaaogaina o se matau e te faia ai koluma e aunoa ma nikid. O lea ua tumau pea le faia o le uila poʻo le velcro, o le nofoaga e mafai ona i ai uma i le pito i tua ma luga o le maʻi, o lenei ua filifilia o tagata uma. Faaeteete ma le fesoasoani a se nila sew zipper poʻo velcro ma taumafai i luga o le oso i luga o lau fagafao. Afai e uluaʻi mai mea uma, ma le fesoasoani a se matau, matou te faia o se ata ata pe matou te faia foi le mea filifilia, faʻapipiʻi i totonu o le itu taumatau faʻapitoa na tuʻufaʻatasia mo ia.

Talu mai le osofaʻiga mo se tama, ona matou le mafai lea ona faʻamalosia ai, ae o le tele o tali e faʻafiafiaina ai. O le mea lea, e mafai lava ona e maua le igoa o le maile i luga o le la king strutsut po o le ie puipui e faia ai le mea e sili ona lauiloa nei. Ae e le o se mea e le manaʻomia le manatu o le a fiafia vave le maile i lona ofu o ia. Mai mea uma, afai e le aloaʻia, ona e oʻo foi i le taimi e faʻaaoga ai.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se fale o se fale ma ou lava lima: faʻatonuga ma ata ma vitio

Meataalo a le FORer Seleer: mamanu ma ata ma vitio

Vitio i luga o le autu

Lenei tusitusiga e faʻailoa mai ai se ata vitio o le auala e mafai ai ona e aʻoaʻo le ala e fai ai mea mo lau meataʻalo.

Faitau atili