Faʻafefea ona gagau le pepa puipui mo le Foam: Filifiliga

Anonim

I potu lafumanu o fale ma fale ma fale fai-fale, ma o nisi fale fou i aso nei, na i ai lava se fesili faigata o puipui. Afai na alu se tasi o puipui i le itu i matu o le itu, na toetoe lava a le mafai ona faamafanafanaina ia potu. O le galuega mai le tulaga na faia o le le mautonu o le puipui ma se fasi vai. Ae i le vaʻaiga o le mea moni o le mea e faʻamafanafana ai le foma le pa i totonu, e manaʻomia ai le maeʻa ai o le atoatoa mai le manatu o le arethetic manatu. Ae e te leʻi gaʻe le puipui puipui i luga o le vaipuna, e manaʻomia le faʻalautele tapenaga, ae aʻo leʻi uma ona faʻapipiʻi le tuufaatasi ile puipui.

Faʻafefea ona gagau le pepa puipui mo le Foam: Filifiliga

O le filifilia lelei o le pepa puipui o le a faia ai se potu foliga sili atu, susulu atu, sili atu.

O le pepa puipui o le agavaa - o lona uiga o le tuʻuina atu o le potu uma, o le a fiafia i ai o mata ma pipiʻi i luma o malo. O le usitaʻia o tekonolosi ma le faʻatulagaina o gaioiga o le a faʻatagaina e faʻalautele le ola o le pepa puipui, faʻapea foi ma le faʻaopoopoina o lo latou tetee i le ultraviolet stored ma le vevela vevela.

Sauniuni gaioiga

A o le i pipii i le pepa puipui i luga o le foluga, e manaʻomia le tuu o le mea leaga lava e faia lava o ia lava ma le agavaa i luga o le puipui.

  1. O le sitepu muamua o le a aveeseina le puipui o le fale faigaluega mai le tuai o pepa pepa, toega, kulimi moa, Pese ma isi vaega e le aoga. A o le i faia le faaauufuina o vailaau, pei o isi elemene, o le puipui e tatau ona fufulu i le faavae - sima po o piliki - faalagolago i mea o loo siitia ai le fale.
  2. O loʻo faʻamamaina le laualuga o le faavae o le hargeval o le harity i le susu o le susu, solo ese mai le pefu, suʻesuʻe le i ai o tulaga o fungi ma goto. A i ai se isi, e tatau ona manatu e faʻaaoga se masini taʻi.
  3. E sili atu i le po e sili atu nai lo le 3 mm e tatau ona aveese pe tapunia ma le sima. Ina ua uma ona mauaina se galuega mama, malie ma mago luga, e mafai ona e amata mafanafana.
  4. O le sitepu muamua o le o le fetaui lelei o le puipui ma le amataga ma vai-mama ma vai-replent meatotino. E tusa ai ma le Primer Brage, e mafai ona e talanoa i tagata faʻatau o faleoloa poʻo le mauaina o faʻamatalaga i luga ole Initaneti, e le lilo. Taimi e faʻaaoga ai ma le faʻamamaina o le faʻamagoina o le Primer Coating o loʻo tuʻuina atu i le itiiti ifo i le aso.
  5. E ui e faanoanoa le Primer, e manaʻomia le faʻatonutonuina o mea faʻaletonu ma pepa puipui, filifili le mafiafia o le puao ma filifili le fagu suauu.
  6. E manaʻomia le fuafuaina o le ituaiga o le faʻapipiʻi paluga mo le galugalu i luga o le faavae o le puipui, lea o le a taofia lona uiga pe a pa'ū o le vevela ma le susu vevela.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona glue dimwall i le puipui - o se metotia aoga

Faʻafefea ona gagau le pepa puipui mo le Foam: Filifiliga

Polokalame o le ogatusa o le sili sili ona tele o le pasene pepa.

Faʻaesea, e manaʻomia le maitauina i le mataupu o le pepa puipui o loʻo faʻamau e galulue ma le Fomam tulaga ma fai le pa tekonolosi i luga o le tulaga-faʻavae.

O le a le lafoina o vailaau o falaoa i luga o se sima poʻo le pilimu faʻavae e le tatau ona tupu ai faigata, o le tekonolosi ua leva ona faʻatinoina, ma o le aufaʻalelei e maua ai ni ituaiga o puipui.

Ae o le fesili lea ole ala e faʻapipiʻi ai le puipuimana i luga o se nofoaga malupuipuia, tumau ai mo le toʻatele o avanoa. Ma e faʻapena foʻiʻu i le mea moni o le faʻatulagaina o ia mea, e fai ma fomi, e matua maasiasi, e ui lava lava.

I le taimi nei, ni filifiliga na faʻataʻitaʻi ia e mafai ai ona faʻaaoga gaioiga a le fola e le mafai ona faʻaogaina e ala i sauniuniga muamua, ma le tau taua mo le faʻamalosi ma tau taua.

Fofo PredPaper sticker filifiliga filifiliga

Filifiliga 1

Faʻafefea ona gagau le pepa puipui mo le Foam: Filifiliga

FAASILI MEA FUA MO PULEGA FAITAUINA E USAMA.

O le mea uiga ese e leai se eseesega, pe faʻapefea ona faʻapipiʻi le pepa puipui i luga o le laulau sima masani ma luga o le foma. O le tulaga tutusa o le pepa puipui o loʻo faʻaaoga e faʻaaoga ma le faʻaopopoga o PVA Glue.

O lenei filifiliga e foliga mai e talafeagai mo cttages ma nuu i tua, o fea e le o ni mea maualuga e manaʻomia mo le foliga o le saogalemu o le tapolo. E tusa ma i latou na faaaogaina lenei filifiliga, i le lofituina o le toʻatele o ia na ia faamaonia.

Ae, o mea moni a le saʻo o le faʻamamumeina ma faaiila o puipui o loʻo i ai foʻi, peitaʻi e le gata, e mafai ona fai mai na filifilia, ae le mafai.

Filifiliga 2.

O lenei auala e manatu i luma o le glie pepa puipui, i le muai saunia luga o le laufanua.

O le sitepu muamua o le tuʻufaʻatasia o le laufanua o le vevela-soʻotaga mea e ala i le faʻaaogaina o le pulupulu. O se mea e mafai ai, e mafai ona e faʻaaogaina le pisa mo 'au. O loʻo faʻatau atu i le tulaga o le matutu o le paltimomoli i ato o 25 kg. O lenei voluma o le glue e tatau ona lava e le lava le pa.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se fugalaʻau poʻo fugalaʻau togalaʻau

Ina ua maeʻa se faamagoina atoa o le statty vaega (o le a suia lona paolo i luga o le moli) o loʻo faʻagaioia e le Primer. E mafai ona ave uma le Primaner uma masani ma le Anti-Gribr Project e puipuia le fausia o le teuteuina i lalo o le laulau pepa puipui. Talu mai le Pateran Pa, ona mafai lea ona faaputuputu le mafai ona faaputuputu i luga o le ea vevela i luga o le auala, e mafai ona faʻamalosia e le laufanua o le fagaloa.

A ave e le tagata taʻitaʻi, o loʻo faʻaalu, e fetaui i ai ma se pepa puipui o loʻo i lalo o le wolpaper i le ituaiga o pepa lelei. E talafeagai lelei nusipepa tuai.

I totonu o lenei embodiment, o le pepa puipui ua uma ona tosina mai i luga o le 'au o manu, ae i se faʻavae o pepa, lea e mafua mai i le foloa, o se mea sili atu e leʻi sauni ai i luga o laupepa vai.

E oʻo i tulaga o galuega ma tupe teufaafaigaluega a lenei filifiliga, o lenei filifiliga, sili atu ona faigata ma sili atu tau taugata nai lo le muamua, ma taimi e manaʻomia atili. Ae maise uma lava, ia faʻamamaina le Spicion Spicy Seam and of Primer Laʻasaga, e manaʻomia ile faʻamamafaina i le 24 itula mo mea taʻitasi.

Ae tusa ma le iʻuga ma le lelei o le faʻamasaniga, e le mafai ona sili atu le talafeagai. Ma le maualuga-tulaga lelei galuega i luga o le glie wellpaper, o le pa o le foma e le mafai ona iloga mai le puipui sima. Ina ia mafai ona avea ma tulaga faʻalavelave e mafua mai i le tulaga ese o le mea leaga lava, e alagatatau le tuʻuina atu o le manaʻomia o le faʻateleina o le fausaga o le mea ma puipui.

Tasi le sili atu o le saeia filifiliga

O lenei filifiliga o loʻo fuafuaina e i latou o loʻo mafai ona faʻavasega atu le tagi o le pepa puipui i luga o se faʻavae, o se mea leaga, e le mafai.

O mea e manaʻomia mo le vaʻaia o lenei filifiliga e faʻapea.

  1. Muamua, e manaʻomia le mafanafana i le itu i matu o le itu i matu o le a le o se mea e le tuu ai.
  2. Lona lua, i totonu o fale o fale, o loʻo iai le faʻailoga pito i luga o le tauao faʻatagata ma le lelei ona faʻapipiʻiina. O le iʻuga, o le mea moni e taua le faʻasauā o le tino e fagatau, ona le mafua ai foʻi le teteʻe.
  3. Lona tolu, e le mafai ona tuua le puipui i totonu e aunoa ma le puipui, e le o le sili ona faigofie, ma o le ae finau ma lenei mea moni.

Mataupu i luga o le autu: uiga o potu interouth fortors: filifiliga filifiliga

E aliali mai se feteʻenaʻiga - E le mafai ona faasee le puipui i luga o le 'ava, ae e alagatatau ona keʻe. O le tali saʻo o lenei faʻafitauli na tuʻuina mai.

O le puipui o loʻo i totonu o le ofi i luga o le laupepa o loʻo i ai i le pito o loʻomea, ma i le va o loʻo faʻapipiʻiina o le laupepa o loʻo faʻapipiʻiina ai, o lanu moa. O lenei ua faʻapipiʻiina le pepa puipui i Miti, ma o lenei taotoga e le toe faʻaaluina ni mafuaʻaga i ni faʻafitauli.

E lelei le filifiliga, ae e tasi le alualu i luma: o le mafiafia o laupepa o falaoamata, faʻaaogaina i le muamua ma lona lua o le lima, o le 15 mm, o le 15 mm, o le 15 mm, o le 15 mm, o le 15 mm, o le 15 mm, o le 15 mm, o le 15 mm, o le 15 mm, o le 15 mm, o le 15 mm, o le 15 mm, o le 15 mm, o le 15 mm, o le 15 mm, o le 15 mm, o le 15 mm, lea e lava mo le taofiga o le puipui. O le faʻaputuga fua o le puipui e toetoe lava a le mafai ona mafaufau loloto ma e le atagia mai i le aofaʻi o le potu malolo.

I le lona tolu o lona tolu, o le le mafiafia o le metallic dice e le itiiti ifo i le 100 mm, o le mafiafia o le laupepa pepa plarettermen, ma o se tasi lea o le tipiina o le vaega aoga.

Faitau atili