Polokalame o le orads i luga o le 9 matape ma ata ma vitio

Anonim

Lalaga ma nini o nila, i le faigofie poʻo ni mea faʻapitoa o loʻo tulaʻi mai i luga o le oloa, ua taʻua Aran. O ia ituaiga faiga o ni nai lo le faʻapitoa o Areleland, pe na o ia foʻi, na fufuluina ai motu o Aran, lea e gaosia ai le taulimaina o ava ma tamaiti matutua i le ituaiga o Kaos . O komiti o taimi ua tuanaʻi na le faʻaaogaina le ata tusia o ata "kos" ma ni faʻataʻalo, ma tufatufa lo latou malamalamaaga mai le tasi fafine i le isi fafine i le isi. E tusa ai ma talitonuga o le faitau aofai o tagata, visa - maea o le au faifaiva, grid - Islands, zigzags poʻo filifili - o le laʻau o le ola o le lotogatasi o maʻa. Taʻitasi Siva na fafagaina le talaʻaga o le tufugaga, lea na ia faʻamalamalamaina atoa i le taimi o le po.

Ina ia faʻafesoʻotaʻi le oloa ma lona lava talaaga, e mafai ona e faʻaogaina le lalagaina ma ninii e faʻaaoga ai se isi tele o lo o lopa.

"TAOFI" O LE 9 LOOP

O le ituaiga o manging cradids i le 9 teops i luga o le au faipule faʻavae o loʻo manatu o le faigofie. E pei o lenei braid pei ona taua:

Polokalame o le orads i luga o le 9 matape ma ata ma vitio

O le polokalame o loʻo faʻaalia i le ata lenei (foliga o le itu):

Polokalame o le orads i luga o le 9 matape ma ata ma vitio

O le polokalame e faʻamatala ai le auala e faʻafesoʻotaʻi ai le fa tutusa o le tapoleni, ae o le tusitusiga o le a iloiloina e le aunoa ma se oloa.

Muamua e tatau ona e faia 2 foliga tutusa. I le laina lona tolu, e manaʻomia le aveeseina i luga o se sili atu masini (mo le le lava o ia mea, e mafai ona e faʻaaogaina le Igilisi PIN) 3 Loips, o loʻo tilotilo atu i le isi 3 foliga. Ona tuʻua lea o le au Histes e faʻafesoʻotaʻi ai foliga, le au evato, o le a latou tumau ai le 3 - lalagaina o lote videcous.

Mai le 4 i le 8 laina o loʻo ia te aʻu le foliga foliga. O le iva laina e amata i le 3 foliga mataina, matou te faʻaauau pea ona aveese le 3 i luga o le sili atu le lelei, ona toe foʻi lea o mata o le au fautua mai le ausilali. Le isi, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi le isi 4 laina i luma o le pito i luma.

O le faʻaauauina o le "lalagaina" o le fusi o loʻo iai i le toe faia o le gaioiga ua uma ona faia i le galuega o le gaioiga mai le Tolu.

Spit ma Rapport 16

Spit i luga o le 16 Lais e manaʻomia se muamua seti o le 22 matape, o le a le o le a mo le mea e tupu ai. O le fua o le a foliga o le a foliga faapenei:

Mataupu i luga o le autu: o le a le mea e fai pe a fai o le a ou loloina tuaoi mai lalo

Polokalame o le orads i luga o le 9 matape ma ata ma vitio

I le 1 laina, matou te faia 2 fefiloi ma se metotia mafai, 16 foliga, 2 toe i ai 2.

O le laina lona lua e amata ile 4 foliga mata. Ona i ai ma ni togafiti ma le fiafia o le braids, o loʻo faia i le faʻasologa faʻapitoa: 2 teaops e aveese, tuina mo le galuega, faʻailoga e aveese ai le galuega i luma o le gaioiga, 2 Loips, fusiua 4 tagata foliga. O lenei Algorithm o loʻo aumai ai le 4 laina, tuʻuina mai le mamanu o le fili.

O le laina mulimuli ane, i luga o le tala 7, amata i le 2 i fafo atu o le mataua, o le 4 aveese i tua atu o le galuega, ona matou toe faafoi mai le 4 ua aveese e le i luma. Toe fai le 4 mata o le toe tuua i latou ae le i faia se galuega, matou te faʻaauau ma le 4 foliga, ma toe foʻi mai o matapulela toe faafoi ma "liliu" i le foliga. O le le aoga le tau na afaina ai se laina.

Matou te galulue ma 8 matape

E faʻafesoʻotaʻi le maea taua, e mafai ona e faʻaogaina le polokalame nei:

Polokalame o le orads i luga o le 9 matape ma ata ma vitio

Spit i fafo atu o le 8 teos foliga foliga tutusa i le mala o 9:

Polokalame o le orads i luga o le 9 matape ma ata ma vitio

O le amataga o le kolose o loʻo i le seti o 16 matape, o le a le o le a faʻaaogaina le araisa, 6 o matasi o loʻo faʻaaogaina mo le pito, e faʻailo ai ma muta ai le pito o laina taʻitasi. O le laina muamua e amata i le 3 tepas (vagana ai le pito), 8 foliga o faʻaauau, faʻaiʻu i le 3 irons. O le isi laina, o le lona lua, ma o laina uma o le faʻasologa e tatau ona tusia e tusa ai ma le ata.

O le laina lona tolu e faʻaogaina uma gaioiga i le itu tauagavale ma saʻo. Muamua e iai le 3 sese, ona i lea, i le itu manaʻomia, o mata o loʻo agai i ai, lea e le mafai ona faʻapea:

  • AGA VALE: 4 O le 'ua aveese le galuega aʻo leʻi faia galuega, e 25 foliga, 4 aveese o loʻo faʻaputuputu 4 i foliga;
  • I le itu taumatau: o amioga lava e tasi ma mamalu i totonu o le Indoor Los i tua o le galuega.

Faauma le numera o le fiafia. O le laina lona lima o loʻo sailia, e oʻo i le amataga. Ma le 7 laina matou te toe fai uma le mea faʻamatalaina o galuega, amata i le 1 laina.

Itiiti 4-lote pigtail

Schemally laʻei fusi lima mai le 4 teops mafai ona faʻaalia e pei ona taua:

Tusitusiga i luga o le autu: lalagaina meataalo meataʻalo ma se faʻamatalaga - Elos Rudolf

Polokalame o le orads i luga o le 9 matape ma ata ma vitio

I le tala moni o le a foliga pei o lenei:

Polokalame o le orads i luga o le 9 matape ma ata ma vitio

Ina ia gaosia se 4-matato mamanu, e tatau ona e viliina le 12 mata, o le 6 o loʻo faʻaaogaina mo le talaʻaga, 4 e fesoʻotaʻi saʻo i le mea e lua.

I le laina muamua, o loʻo nonoa i latou o le 3 mai itu taʻitasi o le laina, ma le 4 ua tuu i le ogatotonu. Uma e lalagaina e tusa ai ma le ata. I le laina lona tolu, e mafai ona e faʻagaioi le lalagaina o laina braid i le itu tauagavale poʻo le taumatau. E amata i le tolu o le 'au, ma o le 4 matape o le gaoioi:

  • Luma: 2 Teops e aveʻesea aʻo leʻi faia ni galuega, i luga o le au fesoasoani, faʻafesoʻotaʻi le 2 foliga mata, toe faafoi le faatuatuaina, ia uma le 3 ma le 3 ma le le 3 ma le tele;
  • I le itu taumatau: matou te faia le gaioiga lava e tasi, ae na aveesea mau e le H tu i luga i le galuega.

O le lona lima ma sosoo ma tatou toe toe toe toe faapea atoa le laina, ma le fitu o matou faia uma galuega muamua.

Bnitting braids mo 18 teops

E nonoa se 'āiga mai le 18 matalosi, E mafai foi ona e faʻaaogaina le polokalame.

Polokalame o le orads i luga o le 9 matape ma ata ma vitio

Lalagaina i le Brad 18 Loips foliga pei o lenei:

Polokalame o le orads i luga o le 9 matape ma ata ma vitio

O le foafoaina o lenei lapoʻa o lenei '' 'aʻai na pasia i se tutusa algorithm faʻamatala i luga.

Muamua, e tatau ona e viliina le 28 teops, 10 o le e avea ma vaega. O le laina muamua, i le ogatotonu, e aofia ai le 18 o le maualalo o le 18 ua faʻaupuina e se tagata lava ia, o loʻo "siʻosiʻomia i le" i luga o pito o le faʻasologa ". O le isi laina o le lalagaina o le faafeagai: lima matape mai lua pito o foliga, ma 18 - i le auala sese.

O le laina lona tolu na lamuina e pei o le muamua, ma le lona fa, pei o le lona lua. I le lona lima, matou te aveʻese le pito o le pito, ma lalagaina e fa i le auala sese. Matou te suia le taumafaiga o le feapote i le itu taumatau, matou te saunia le 12 foliga heings i le ata. Faʻalauteleina le galuega, e manaʻomia le siakiina o le aofia ai i le aofaʻi o 6 matapeʻa, e aofia ai le muamua - iinei e le faʻatamaia le pito. Ina ua uma ona tapē le galuega, e manaʻomia le siakiina tutusa 6 mata i le itutino. E manaʻomia le faʻaaogaina o le galuega mo le lalagaina o le 6 o le sili atu le maualuga, ma toe liliu mai, e manaʻomia le siaki o le tagata faʻatauva, ae tatau ona ave muamua le pule a le ausilali. galuega. A uma, tolu laina o vulu o le vulu: 10 - Iznanka, 11 - fo, 12 - Leai. I le maeʻa ai o nei faʻailoga, tatou te faʻaauau le soloia mai le lona lima i le lona lua o le laina e aofia ai, tatou te faia le umi o le umi o le umi.

Tusitusiga i luga o le autu: laulau noataga: Vitio lesona ma polokalame ma faʻamatalaga o faʻataʻitaʻiga a le au pele

Ia sa faʻataʻitaʻi lava i le lapotopoto ia le itiiti ifo i le lua o nei auala, e mafai e se tasi ona agaʻi atu saogalemu i faʻataʻitaʻiga ma ni mamanu eseese o le tapoleni i luga o le tapoleni i luga o le tapoleni i luga o le tapoleni.

Vitio i luga o le autu

Faitau atili