Oti ma au lava laau

Anonim

E faigata ona fai atu e mautinoa pe a aliali mai oloa na faia i le fafie. Ae e saogalemu le faʻailoa o mea muamua mai le laʻau o ni tupua tupua. O ni latou foliga o manu ma le lagi. O ia oloa na masani ona masani ai. E oʻo mai, o lenei vaalele ua faʻasao ma tele o laʻau o le sotuvefu e mafai ona maua i luga o le maketi.

Oti ma au lava laau

O le fata i ona lava lima mai le laʻau e le gata o se vaega o le pule, 'ae faʻaaogaina foi i le aiga.

Mai laupapa e faia ai ituaiga o soofaatasi, e pei lava lava i mea e mafai ona faatusaina i le mea eteia. E masani ona taatele mai lenei mea faia aitema ma le pule, mea foai.

O se tala o talafaasolopito

O le loloto o aʻa e i ai i le au tusi ata, o lona faʻasusu tele. Sa matou faʻalogo uma i tala o loʻo taʻua ai tali mai i le vaneina o ata i luga o le isu. O latou o tali tutusa mo Navigators. A 'aua foʻi neʻi iai se faʻailoga o le faʻailoga o le filo ona o se "Manrine" na o le "Fanua".

I le faaiuga o le XIX amataga XX I senituri, o le autu autu o se ituaiga o gaioiga o se vaneina o se vaneina. Na faʻaaogaina e teuteu ai le fogafale o le fale. Sa i ai ni fasi faamatalaga ma le "pogai".

Mea mo oloa

Oti ma au lava laau

Lima Tumau Sefe Pe a Feinu Aese Ae.

Mai le tusi saʻo o loʻo filifilia le laʻau, o le faʻavae taua o le maeʻa ai oloa e faʻamoemoeina.

Lenei o se lisi o le sili ona lauiloa fafie ituaiga:

  1. Linden. E faigofie ona gaosia e ala i le tipiina o mea faigaluega, pei ona malu. O loʻo faʻaoga e faʻatino ai teuteuga, tamaʻi palasitika ma eseese faʻata.
  2. Appen. I tulaga o ona uiga, e talitutusa ma le malie.
  3. Birch. Taulai atu le polesi ma le sami. O loʻo faʻaaogaina i le gaosiga o meaafale.
  4. Pine. Oloa foliga aulelei tele pe a fai o oe i le tausaga faʻaletausaga o loʻo iai.
  5. Ok, lefulefu. E masani ona aliali mai fafie i mea tetele. O le tasi e taua tele na taoto mo se taimi umi i totonu o le vai, o loʻo taʻua foi o le Moraau Oak.
  6. Alder. O laupapa e maua ai se manaia piniki piniki. E atoatoa mo tamai plastics ma auiliili auiliiliga.
  7. Apple Laau, peni. E faigata ona mago e aunoa ma le talepeina. Fetuunai e susulu.
  8. Maple. E faigata ona tipi, pei ona mafiafia le fafie. Ua faʻaaogaina e fai ai mea fai musika.
  9. Rowan. O loʻo faʻaaogaina i le liliu, i tamaʻi palasitika ma le faʻaiʻuga.
  10. Larch. Matagofie i le gaosiga. O loʻo vaʻaia lelei mo oloa e leai ni mea laiti ma e manino.
  11. Arasi. Faaaogaina i le fatuina o mea teuteu.
  12. Ioe. Lelei e Polani. E taua tele i le gaosiga o meaafale mo le matagofie.
  13. Juniper. Uili o ni ogalaau ua faaaogaina i le galuega a Mose. E alu ese ai teuteuga matagofie.

Fafie tipi meafaigaluega saogalemu

Oti ma au lava laau

Faigofie paddding mamanu.

  1. E manaʻomia le faʻatauina a le talie poʻo le ofu o le mafiafia o mea. A e galue, e tatau ona tuʻituʻi le lima i le tulilima, ma le sili auala e filifili ai lavalava e aunoa ma lima.
  2. Afai o le umi uumi, ona manaʻomia lea o le aoina i se fusi pe nana i lalo o le ulu i lalo ina ia latou le pa'ū i le vaega o le mea faigaluega.
  3. Faʻatau mai tioata faʻatasi ai ma tioata masani. O le a latou fesoasoani i le puipuia o ou mata mai le pa'ū i totonu ia i latou pefu ma laupapa laupapa.
  4. Aua le oti i ou tulivae. Faʻatau le clamps poʻo le faʻamamafa.
  5. O mea faigaluega talafeagai uma mo galuega e tatau ona pepelo i le itu taumatau o oe.
  6. O mea uma e tipi e tatau ona teuina i mea faʻapitoa teuteu faʻalelei. Afai e leai se mea faapea, e mafai ona latou faia tutoatasi o le paʻu o le paʻu.
  7. Ina ua mafai ona faʻauiga oloa fafie, ia mautinoa e leai se mea moni le mataina i vailaʻau pei o laʻasaga, turpentine, vavau ma isi. E tatau lava ona i ai se afi mumu i totonu o le potu.
  8. E tatau ona i ai se seti o vailaʻau lata ane, aua o le au amata e mafai ona iai taimi e fesuisuiai ai ni tulaga eseese o manuʻa.

Tusitusiga i luga o le autu: Matou te o e filifili le tulle i Lega Melen: Faatonuga mo Amataga

Meafaigaluega mo le tipiina o fafie

Oti ma au lava laau

Ata Templates mo na o le na o le autonoi o le potu.

  1. Bogorodsky naifi. Faaaogaina e fausia ai mea teuteu.
  2. Naifi-jamb (o loʻo faʻamama le 20 °). Faaaogaina ma mafolafola-agavale, vaalele, tatala le saolotoga, fesoasoani fesoasoani.
  3. Tipiina naifi. Isi mataupu. Manaʻomia e faia le tele o ituaiga o meafaigaluega.
  4. Faʻatonutonu le Chisel (o loʻo iai le faʻamalosiʻau 18-20 °). E iloiloina se isi itu o le a faia ni tekinolosi eseese.
  5. Chissh secaila foliga. O se tasi o masini autu e manaʻomia e faʻatino ai soʻo se ituaiga gaioiga. O loʻo iai ni faʻailoga o le le tusa ai ma le faʻasolitulafono ma le malu o ituaiga.
  6. Emino-Sporcarza. O lenei mea faigaluega e i ai le lau o se pepa curved. Faafetai i lenei punou, o le 'au o le a faʻagasolo o le a le pai atu i le laʻasaga i luga.
  7. Le chize-cerasik. Faaalu i luga o se mea e fai ai le simi. E i ai le lautele o le vaega 2-3 mm. Faaaogaina e tipi i lalo manifinifi manifinifi. O le a le tele o le a tele e tusa ai ma fuaitau o mea faigaluega.
  8. Toaga poʻo Geysmuus (o loʻo i ai se tulimanu o le 50-70 °). Apalai e fausia se v-foliga tipiina ma faia ni elemene eseese o couthed tekonolosi.
  9. Styhel. O lenei mea faigaluega e iai le maualuga o le 15 °. O le 'au e foliga mai e masani ona pei o se mushroom. Faaaogaina e filifili ai le tele o le tele o le tele o taimi pe a fai o le faia o togitogiga.
  10. Klepiki. E eseʻese a latou uiga, ae o le ituaiga e faʻaaunuā latou lava e tasi lava le tolu: pelu, lau ma fao. O faʻailoga muamua e lua o loʻo iai igoa: klepika-fasi pepa ma auvaa-pelu. Faaaogaina i le mafolafola-tofa ma le volumarc postirc mapō mo le aveeseina o le pito i tua i nofoaga faigata-i-ala-auala.
  11. Chish-driogosolds. E i ai le eseesega mai i osofaiga masani na o le ituaiga o pa. E pei o ia o se fao i le faiga o fao. O lona tofiga o le faʻatinoga o galuega i nofoaga faigata ma le fausiaina o vaega o le faʻapipiʻi o mea.
  12. Sipuni. O se vaaiga lelei o lenei mea faigaluega o se sipuni si naifi, lea e sasaina e se mama ma akin. O sea mea ua faʻaaogaina e aveʻese ai nofoaga tetele i le loloto ma le faʻagaioiga o luga o le i totonu pe a faia ipu.
  13. Punches ma Chasens o uʻamea uʻamea papa o loʻo iai se mea teuteu i le taimi faigaluega. Manaomia e tuli le talaaga i le pito i totonu o le fale mafanafana ma le fesoasoani.

O le autu autu e tipi ese mai le laau e faia oe lava

O le faʻatauvaʻa o le ata o loʻo tusia i luga o le laʻau i luga o le fafie. E mafai ona faatinoina ma le naifi, o le jamib, o le tulimanu, o le ceraisik, o le seleni eli. E le manaʻomia le faʻamamaluina o le foliga foliga i le faia o le galuega, talu ai o le aupito maualalo le pefu o le a sikoa uma pu i totonu o laupapa ma le mea faigaluega ua vave ona faʻapipiʻi.

Oti ma au lava laau

Le itu o nifo o le piniki.

Ia faʻafesoʻotaʻi le laufanua, e mafai ona e faʻaaogaina fuafuaga, se faila ma le tele, ona ma le tele nota.

E laʻititi o eseesega i le ata tipi i Plywood ma le laupapa:

  1. Courtour vaneina i luga o le plywood. Amata toleniga mai le tipiina o se tulaga mautu, ma o loʻo latou o atu i le sili atu lavelave elemene. Lelei tele, o le faʻaʻoleʻofai filo foliga pe a fai i luga o luga. Mo lenei, o le ata ua filifilia ma o le mea taua o le plywood ua tipi ese. Ua fufulu le pito i se sakete. A uma lena, e tatau ona ufiufi le itu i luma i le uliuli atroloma. Nai lo lena, e mafai ona e ave le mascara, gouche po o se taaloga.
  2. Coothaur couving i luga o le laupapa. Faatasi ai ma le fesoasoani a le naifi faia ma lapotopoto laina e mafai ona iai ni isi itu e fuafua i luga o le laupapa laupapa. I le maeʻa ai o le iʻuga, o le Komiti Faʻafoe o le 180 ° ma o laina e tasi e faia i le isi itu. O le mea autu o le mataituina le umi ma le loloto ina ia tutusa.

Mataupu i luga o le autu: maa faletaele magoto

Geometric couving. O lenei ituaiga filo e faigofie tele ona faia. E le manaʻomia se mea lavelave lea mo ai.

Mo galuega, vaivai vaivai papa o le a manaʻomia: aspen, linden, alder. Aua le filifilia se Poplar. E malu tele o ia. Afai ua e maua le poto masani, e faigofie ona e taulimaina birch ma mumu. O se teuga manaia matagofie o loʻo mauaina i luga o se vao, ae o le vaʻavaʻaia o le a manaʻomia taumafaiga tele faaletino.

A faʻatino lenei metotia, tausisia tulafono nei:

  • O le pesepela ua fautuaina e faatino soo se tasi, vagana na elemene o le mamanu o lo oi ai ogaoga;
  • A faʻatino galuega, o se tasi o lagona e tatau ona maitauina pe a le o maua le faʻaaliga o ia lava;
  • Taumafai e aloese mai le tipiina o le vaega e faasaga i le vaega, pei o chips e mafai ona tupu;
  • Ina ia galue, faʻaaoga tatau o se taimi, ae le o se mafiafia jamb, lea e le faʻatagaina le itiiti ifo i lalo.

Gaomoric Carving e tele ituaiga o elemene: laina, tafatolu, sikuea, rhombus, mata ma fua. O nei ituaiga e mafai ai ona e faia ni fatufatu.

Kudrinsky teuteu

Oti ma au lava laau

Mea faigaluega mo le inu mai fafie.

O lenei togafiti o le tipiina o elemene o elemene o laʻau, lea e aofia ai faʻataʻapeʻapeʻa laulaau, tefe afō, fugalaʻau. O nisi taimi o ata o manulele, manu ma toa malolosi mai le EPIC e mafai ona faaopoopo.

O sea mea teuteu e masani ona tipiina i Okhelese, lino, Wipen Boonk, o nofoaga mautotogi o Maheleny, Ash, Wak. Ona tala lea o le mulimuli mai le mea matagofie na tipiina ai, ae o le a tele taumafaiga ma masani masani meafaigaluega pe a o le galulue ma i latou.

E masani lava, mo le mauaina o le fesoasoani a le kadrinesky, e faʻaaogaina le chizing ma le tauofoga ma sesega. Ae afai e leai ni au mea faigaluega, e mafai ona e faʻaogaina se naifi ma se ala vaʻaia.

Toso i totonu o le mamanu mafolafola

Le sili ona faigata ituaiga o gaioiga. E foliga matagofie.

I luga o le faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻatumuina ai la matou tusiga o le faʻataʻitaʻiga fuafuaina. Uma Ecuries aveese se mea lelei meafaigaluega i se tulimanu o le 45 °. A i ai ni fua tele i le va o vaega o le meaola, ona tipi ese ai lea o le mafolafola mai le laau.

Mo le tala lea, o le tusi lesona o loʻo faʻaogaina, ua i ai ua taofia, poʻo se faʻalalu o ia ma le lauʻeleʻele lau lauʻeleʻele.

Afai e manaʻo i ai, o le laualuga o le oloa o le taeao. Ina ia sasaa le laualuga o le mamanu, e tatau ona e soloia solo i se ie susu. Faamalamalamaina le mea e mafai ona i ai ma le paʻu. E faia lava pe a uma le mago o le oloa.

Slotted carding i le mamanu mafolafola

Pe a tipiina le talaaga atoa, i.e. aveeseina i le mafiafia atoa o mea, o le ituaiga filo ua maua, o le igoa lea o le fasi. O lona faʻataunuuina e mafai pe a manaʻomia e le mea taua o le ata, se isi, e naʻo le pau.

A faʻatino e ala i filo, o le vaega o loʻo saunia ma le faʻaaogaina o le faʻapipiʻi e tatau ona tuʻu i luga o le laualuga. E tatau ona faia smoles mai le pito i tua. Covershot po o le auvae chisoels tipi pu i le pito i tua. E fautuaina e faatino lenei galuega tulaga, ma toe aveeseina le mea faifaaili i totonu o se laupapa. Faatasi ai ma le fesoasoani a le ata, talafeagai e le faataamilosaga, po o le jigsaw ua tipiina atoa i luga o le ata o le ata o le teuteuga auiliiliga. Ua faʻaaogaina ma tulimanu e fai ai ni vaega. O le taimi lava na aveʻesea ai le talaaga, e mafai ona e amata le faʻauigaina o ia lava. O le togafiti i luga ma le tauina o loʻo faia i le faitalia a le Wizard.

Motaga o fafie

O lenei metotia e talosaga mo se taimi umi. Faatasi ai ma le fesoasoani, na faia ai teuteuga mo mea mafanafana, na faatinoina a latou afifi, o tala na tuufaasolo mai luga, oloa faatufugaga a le ata. E tusa ma ana togafiti, o le Mose na i ai nei ituaiga:

Mataupu i luga o le autu: toe faaleleia o se fiafia

Oti ma au lava laau

Filifiliga mo pepe mai le Plywood.

  1. Inlay - Laʻula mai Bones, Perl, eseese fafie i se isi mea. I totonu o mea tetele, ua taʻua o le faʻavae mo le oloa, faʻatinoina loloto. O loʻo iai i totonu ia mea o le a tuʻuina ma tuʻufaʻatasia vaega eseese. O lenei metotia e mafai ona teuteuina i luga poʻo le fausiaina o tuʻufaʻatasiga atoa, faʻatusa.
  2. Block mochic - aofia ai le fesoʻotaʻiga o ni tagata taʻitoʻatasi poʻo ni mau eseese e mafai ona faia o ni mata ese o papa. A uma lena mea, o mea e tatau ona i luga o le vaai. O auiliiliga ma mea e tasi o loʻo mauaina. O nei mea e faʻaaoga e maua ai ni faʻapitoa faʻapitoa poʻo ni mea e tasi
  3. Introria - papatusi mai le tele o fafie ua faʻapipiʻi i totonu o le laupapa saunia laupapa.
  4. Marquetry - I totonu o lenei metotia faʻatupeina elemene tautua o se vaega o le Veness - Plywood o loʻo iai se tasi vaega ma faia o laʻau eseese. Lolomiina o le venea i se laupapa laupapa, taumafai e faʻalelei lelei ni vaega eseese o le tasi ma le isi, lea e manaʻomia i le ata.

Faatasi ai ma le agavaa faʻaaogaina o le lanu eseese o fafie ma le tele o le mea, o le Mose e maua ai se avanoa lelei e faʻatupu ai le faigata o mamanu ma le mea na tupu.

Mea faavae mo Amataga

Oti ma au lava laau

CAD Scrame faia o fafie.

Uma Newsenters na filifili e faia se uta i luga o se laau, ia mautinoa e taumafai e faatino ni oloa le gaoia muamua. O i latou o le na avea ma uluaʻi motusia ma o le a tuʻuina atu i tomai talafeagai.

  1. Sipuni. A faʻatino lenei mataupu, o faʻavae o ituaiga masani o le filo o loʻo faʻatautaia.
  2. Umukuka. Masani amata i se laupapa tipi. O se auala e mafai ai ona e aʻoaʻo e faʻatino faʻafoega o metotia.
  3. Teuteuga na faia o fafie. Tuu oe e maua le tomai o sili atu faigata tekonolosi.

Laasaga Vasega Pe a Galue

O le galulue faʻatasi ma se laau e manaʻomia le toe foi atoatoa, e ui lava mo nisi ua naʻo se mea e fiafia i ai.
  1. O le sitepu muamua pe a galue o le sauniuniga a le meafaigaluega tatau. Ia mautinoa ia siaki mea faigaluega ma, pe a tatau ai, fafaatusa. Ae maise lava, e naʻo le manu toso e mafai ona faia se galuega lelei. Tusa lava pe o galuega faigofie o loʻo fuafuaina, e manaʻomia lava ona e saunia ni ituaiga o tipiiga ma eseʻese lanu.
  2. O le isi o le tapena laupapa laupapa laupapa. Filifilia mamanu. Afai o oe o se amataga o le tausiga o le tagata, filifili na o le malu malu.
  3. Ina ia mafai ona tolopoina le galuega mo le taimi mulimuli, vave suʻesuʻe le mea i le oloa na fuafua e faʻatino. Afai e te mafaia, fesili atu i tagata matutua e fesoasoani ia te oe. A maeʻa uma, o se mea tonu o se faʻapitoa i lana pisinisi o loʻo taʻu mai le tasi poʻo le isi faʻafitauli. O lenei togafiti e faigata tele ona suesue i mea tusitusi.
  4. Ina ua uma ona tapena le fale faigaluega. Faaaoga le mamanu i luga o le galuega ma amata tipi.
  5. O le taimi lava e oti uma mea, e manaʻomia le tatalaina le vaega atoa. Afai e tatau ai, ufiufi eseese.

Tatou otooto

O le taʻavale taʻavale o se togafiti faʻapitoa. Aua o le tagata liliu mai e le naʻo le faia o ni mea faigofie. O le a manaʻomia le onosaʻi ma fai ni taumafaiga sili.

O se tagata ua leva ona galue i le gaosiga o laupapa laupapa ma iloa lelei uma ana uiga lelei. Ua manatu le taʻavaleina o faʻatoʻaga laupapa i fafo.

O le aso nei e mafai ona e mauaina aʻoga faʻapitoa o loʻo galue i le aʻoaʻoina o filofuʻiga laupapa. O lenei ituaiga o gaioiga e le aoga i galuega masani toe faaleleia. E ui o lenei vaalele e faʻaaogaina i nisi taimi faʻaaogaina ma gaioiga faapena. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le a fesoasoani e faigofie ona nana le faigofie o le tele o le faitio o fafie (ula, faʻaseʻe), faigofie ma matagofie, meaafale, ma isi mea.

Faitau atili