Faʻafefea ona fuga i luga o le pito i luga o le totonugalemu (ata ma le vitio)

Anonim

Faʻafefea ona tuʻu i luga o pepa puipui i luga o le taualuga? Taʻua o le faʻapipiʻiina ma le pepa puipui o se galuega faigata. Ae ole, afai e te mulimulitaʻi i tulafono, e oʻo lava i soʻo se tagata e le lava le poto e mafai ona inu ai. Ae e te leʻi filifilia oe le pepa o loʻo e mauaina, e tatau ona e saunia ni meafaigaluega talafeagai.

Faʻafefea ona fuga i luga o le pito i luga o le totonugalemu (ata ma le vitio)

Ae e te leʻi amata ona nonoa le toto sela, ae tatau ona saunia le laota. O le taualuga e tatau ona togafitia ma se aftippitic, muamua, salalau solo.

Sauniuni tulaga o galuega

Mea ma Meafaigaluega:
  • pepa puipui;
  • pepa puipui faasee;
  • fili;
  • manai.
  • apefai;
  • Faafaofaufauga Mafaufauga;
  • atavali vali;
  • Taʻele;
  • paketi;
  • rofautte;
  • pepa puipui;
  • penitala.

Vaega o le tuʻuga ma le maualuga o sui i luga o le taualuga i luma o le pepa puipui o loʻo pipiʻi.

O le a le ata o lo o matamata ai le taualuga? Muamua lava, e tatau ona e filifilia se mea o se tulaga sili ona lelei ma lanu. O le mea e sili ona taugofie pepa puipui o. Vinyl ma phlizelinovovy - eseese i le maualuga tulaga, talitonuina ma le tumau. Suavai - o se paluga, pe a faʻaaoga poʻo fea le maualuga o le maualuga o le maualuga

A filifilia se lanu pe a fai o le potu e maualalo le taualuga, moli moli e talafeagai. Latou te maua mai le va o le potu o le potu. Moli moli o le a fetaui ma isi totonu. Afai e maualuga le taualuga, e mafai ona e filifilia le pepa puipui ma leo pogisa. O le filifiliga e faʻalagolago i le tofo o le tagata e ona.

Toe foi i le vaega

Sauniuniga o le taualuga

Muamua e tatau ona e sauni le laualuga o le taualuga. Ma le spalala, o mea e le mafai ona aveeseina uma ai. Afai o le leoleoga na o sina leo, ona solo ai lea o le paʻepaʻe paʻepaʻe i le sipela. Talu ai nei, e tatau ona e susu le laualuga ma se shrayer. Afai o se faʻasesega o le susu na aliali mai i totonu o le potu, ona manaʻomia lea e fai le laufanua o le afssiptic raine. O le a faʻaumatia e ia ona faʻamalosia ma puipuia ai isi foliga. O le antiseptic, e mafai ona e faʻaaogaina se contentige aofia ai chlorine.

Ona e tatau lea ona e faia le ata. O le a maua ai le malosi o le eleele. E taua tele pe a faʻapipiʻi mamafa le puipui.

O le a faaleleia ai le Primer i le faʻapipiʻi o le laualuga ma kelu, faʻafetai i le mea o le a le o le kuli o le a itiiti.

Faʻafefea ona fuga i luga o le pito i luga o le totonugalemu (ata ma le vitio)

Polokalame o le sili atu le maualuga o le laupapa.

Tusitusiga i luga o le autu: Suiga alatoto mo pamu vai: ituaiga, mataupu faavae o galuega, faapipiiina

A maeʻa lena mea, e manaʻomia le siʻitia uma o faʻafitauli ma ni faʻaletonu. Aemaise le manaʻomia ma le totoʻa e faʻatino le faʻamoemoe pe a e fuafua e tuʻu gūmei vitino vinyko. Lautele sparala faaaoga mo galuega. Afai, pe a maeʻa, fusuaga na aliali mai, o faʻagaioiga faʻataʻavale e manaʻomia e avea ma eleele e faʻaaoga ai se palapala palapala.

O pamu o slosshable o eleele talu ai nei. A maeʻa ona faʻamamaina le primer, e mafai ona e amataina se pepa faʻapipiʻi. O galuega uma e tatau ona faia ma se fesoasoani. E faigaluega, e tatau ona e sauni se faʻaseʻe ma se umi umi.

Ma le fesoasoani a le tagata folau i luga o le laualuga. E sili le faʻaaogaina o le umi pale umi, e pei ona manaʻomia tele le kelu i le taimi e tasi. Smoothing Stripes, Aveese le Air Bubbles e te manaʻomia ma se ie vaivai.

Mo galuega e manaʻomia e sauni ai le steptodder poʻo se laulau maualuga poʻo se laulau maualuga na ufiufi i polythylene. Ina ua maeʻa le faʻataunuʻuina o gaioiga sauniuni uma e tatau ai e faʻaalu ai le pepa puipui. E tatau ona mafiafia le kuliki. Oti le taualuga ma puipui puipui ma le suavai o le a faigata tele.

Amata. E taua le iloa faʻataʻitaʻiina o le puipui i luga o le taualuga, aua o lenei tulaga e manaʻomia ai le mafaufau. E tatau ona e pipii fasi pepa i le faatonuga mai le faamalama i uta. E manaʻomia le faʻamautinoaina o le moli moli e le mafai ona mafaufauina sooga i le va o fasi fasi pepa ina ia foliga mai o le ata o le vaega o le tuufaatasia.

Faʻafefea ona fuga i luga o le pito i luga o le totonugalemu (ata ma le vitio)

Laasaga-i-sitepu polokalame o le galuega pe a pipiina pepa puipui i luga o le taualuga.

Amata galue mai le filifiliga o le taualuga ma le puipui. Muamua, latou fuaina faʻaaogaina se roulette le umi o le pepa umi. Ona tipi ese lea o le fasi pepa.

Flashing le faailogaina tamai luga luga o le lautele o le puipui. O le kelu e tatau ona apalai i le taualuga, ae le o le pepa puipui. Ma o le mea o le a sili atu ona pisia.

Nonoa le pito o le fasi pepa. O le paʻaga e tatau ona taofia le pito lona lua o le auala ma faʻatonutonu le saʻo o le nofoaga o le nofoaga ua uma ona faʻapipiʻi.

Ina ua maeʻa, mai le pito o le mea, e manaʻomia le faʻamamaina ai le pito i luga ma se ie vaivai. Afai na vave ona avea le au ma mea na tupu nai lo le manaʻomia tele, o le tele o le tipi i le naifi. E tatau ona ogatasi le vaega o le vaega mulimuli ma le lautele. E tatau ona e fuaina le lautele o le fasipepa i tulimanu uma o le potu. O pa e le masani lelei lamolemole.

Tusitusiga i luga o le autu: o le a le sili ona lelei o le faʻapipiʻiina o le potu o le potu potu

O le pepa puipui i luga o le taualuga e tatau ona faapipiiina i le matua o le jack. Le mafai ona faia. Afai o loʻo maua o le tasi i le tasi le isi, ona le mafai ai lea ona aliali mai ata o ata, o le a faʻaoʻo ai le moli, o le a faʻaleagaina foliga o le laufanua. Faatasi ai ma se mea faapipii ma i le taimi o le faʻamagoina o ni ie pupula, e le mafai ona faʻatagaina ata tusia. I le taimi lea, e manaʻomia ona e faia se tausuaga tumau ma le vevela i totonu o le potu. E tatau ona e tapunia uma faitotoa ma faamalama.

Faʻafefea ona fuga i luga o le pito i luga o le totonugalemu (ata ma le vitio)

Ituaiga o faʻatonuga o le faʻaaogaina o le suavai o lo o faʻapipiʻi i luga o le taualuga.

I le taimi o le faʻamago i totonu o le potu o le ai ai le suamalie maualuga atu. O le faʻamago o le sili atu o mea e oʻo i le lua pe tolu aso. I le va o le pepa puipui ma le puipui seti le taualuga O loʻo faʻapipiʻiina ina ua maeʻa le faʻamagoina o le kulimi.

Malamalama Glossy Wallpapers faia soo se tumutumu lauiloa. Afai o le pepa puipui o loʻo faʻapipiʻiina i le vali, ona faʻaaoga lea o le sili atu acrylic-tuai vali i luga o le sili sili ona lelei. O lena vali e leai se manogi. E fausia ai le laufanua, tetee i le maualuga o le faanoanoa ma le atu. I lea tulaga, o le taualuga e mafai ona fufuluina i le viliina ma le vaipuna vai.

Toe foi i le vaega

Faʻafefea ona tosoina le paʻu o le vaipuna

Mea ma Meafaigaluega:

  • Teuina o suavai puipui;
  • Spray;
  • manai.
  • apefai;
  • Taʻele;
  • pakete.

Faʻafefea ona fasi le faʻapotopotoina ma le suavai puipui? O le suavai puipui o se paluga foliga tutusa ma vali. E apalai i le totonugalemu ma se fasioti tagata po o le spatila. O na galuega e mafai ona faia oe lava.

Vai puipui e le aoga i tagata. E mou atu ma lona afi. Latou te le atoatoa le tele o mea sese.

Talosaga metotia:

Faʻafefea ona fuga i luga o le pito i luga o le totonugalemu (ata ma le vitio)

Vaega o le faʻaaogaina o le suavai pepa puipui.

  1. E manaʻomia le soloʻa e faʻamuta ai le vai matutu e tusa ma faʻatonuga i luga o le afifi.
  2. A faʻagaioia, o le ea vevela i totonu o le potu e tatau ona le itiiti ifo ma le 15 tikeri.
  3. Apalai i se sprayer poʻo se spatila.
  4. Vali nofoaga e le tatau ona o i le tasi ma le isi. Valivali i le itu o le ao o le ao: mai le Windows i totonu o le potu.
  5. Le laualuga pe a maeʻa le faʻaaogaina o le suavai pepa e tatau ona faʻamago ai le tolu aso.
  6. Ae le i faʻaaogaina, ua faʻamamaina le laufanua, gaosia, na faʻatautaia e le antispeptic ma faʻapipiʻi.

Mau i luga o le autu: O le a le mea o loʻo i ai le tali a le vinygo

Toe foi i le vaega

Faʻafefea ona aau fliesline pepa faʻapipiʻi

Mea ma Meafaigaluega:

  • Fligeeline pepa puipui;
  • pepa puipui faasee;
  • fili;
  • apefai.

Faʻafefea ona sasaina le Wallpaper Flizelinov, e tatau foi ona e iloa. Latou te le atoatoa le tele o mea sese. Latou te le faʻaloaloa, aua le fausia bubbles pe a pipii. E mafai ona latou o atu i luga o le laufanua seia oo i le kulimi. Sa manaʻomia muamua e saunia le taualuga: mama, aveese le polo tuai ma fai muamua.

Talosaga metotia:

  1. Laupepa o loʻo faʻapipiʻiina e se auala faʻapitoa. Ua faʻamalosia i latou i le isumu, ona latou faʻaputuputu ai lea o le soʻoga e ala i le tipiina o le faʻapolopolo. Latou te le tau aveina i le tasi le isi.
  2. Faʻamamago e tatau ona tupu i totonu o se potu ma le vevela faʻaleleia. E le faʻatagaina, tatalaina faʻamalama ma faitotoʻa.
  3. E masani lava ona latou pipii i lalo o le vali. Latou mafua ai le tuai o vali faaaoga faaaoga se vaa. O le vali ata e faia i le lua vaega e lua masani i le faamalama.
  4. O le atavali o le taualuga faʻatasi ma o latou lava lima faʻapipiʻi i le potu faʻa-vai-vaʻai ma talitonuina ma tamaoaiga.

O lea, o le fesili pe faʻafefea e le puʻeina o le pa puipui o le loto i ai, ona le faigata ona faigata ia te oe. E le faigata le galuega pe a e tausisi i faatonuga.

Faitau atili