Palasitika panels - sili ona maeʻa filifiliga mo le faleuila

Anonim

O Tolet o le nofoaga o loo auai uma tagata o le aiga. O sea potu e mafai ona vavaeʻeseina ma o loʻo i ai na o se faleuila poʻo le tusi. Ae, tele lava taimi, o le faleuila e tuʻufaʻatasia ma le Wicer, faletaele poʻo le pusa taʻele. O le fesili o le mamanu ma foliga o le faleuila e taua mo tagata uma. I totonu o lenei tusitusiga o le a ou talanoa ai e uiga i le faaumaina o le faleuila ma palasitika panels.

O le taimi lena, matou te maitauina ai pe a fai o le faleuila ma le faletaele e vaevaeina, o le faletaele o le PVC Panels e masani ona tupu soo. E mafua lenei mea i le mea moni o le le lava o le palasitika e alu i tua ma latou te le masani ai i potu ma se tamai sikuea. Ae muamua mea muamua.

Mamalu o mea

I totonu o meafaiva o le pvc panels o le faʻailoaina o uiga nei:

  1. Taugofie. O le tau o lenei ituaiga o le faʻauma e sili atu le maualalo ifo nai lo le paʻu, faʻalelei ma o nisi taimi e oʻo lava i le ullpaper. Lenei faia se palasitika vec version na faatauina muamua i totonu o tagata e toe faʻaleleia ma o latou lava lima ma manaʻo e sefe.
  2. Faigofie. O le PVC Palnel lava ia e malamalama tele, ina ia faigofie ona faʻaliliu pe feʻaveaʻi ma faʻapipiʻi. Talu ai e ono manaʻomia le faʻaumaina o le palasitika fasi palasitika mafiafia ma le maualuga, ona tipi ese ai lea o le fasi i le faleoloa. O le mea e matua tipiina ma se naifi faigofie ma se mea tipi po o se tamai naifi.

  3. Vave faʻapipiʻi. I le isi afa o le tusiga, matou te vaʻai atu i le faʻatupuina o le palasitika, ae e mafai ona le mafai ona manaʻomia le faʻaaogaina o fao, faʻaaoga lelei ma isi faʻapipiʻi. Palasitika ua faʻapipiʻi i totonu o le ata o le pepa muamua pe i totonu o le taʻiala, lea e sili ona faʻafaigofie galuega.
  4. Lautele lautele o. I le taimi muamua, o le filifiliga o le palasitika sa matua laiti lava - paʻepaʻe, lanu enaena poʻo se manatu. O lenei ua suia tele le tulaga ma e mafai ona e filifilia nei lanu o lanu palasitika lava e seasea lava i le pepa puipui. O lenei, sa toe tupu foi ona o le sili sili ona lauiloa o ia mea.
  5. Lapataiga. Faleuila poʻo faletaele o na nofoaga na susu i ai. Plamcict Faʻauma filifiliga e fesoasoani i le puipuia o puipui mai le blotting ma vave ofu. O le pepa puipui mo le faleuila e le talafeagai, aua e tatau ona latou suia uma 2-3 tausaga i le sili. Ae o le palasitika e lava ua lava e tape ai le ie susu ma o le a foliga mai o se fou ma maua le uluai foliga.

    Palasitika panels - sili ona maeʻa filifiliga mo le faleuila

  6. Avanoa i suiga. O lenei mea e mafai ona tuu i lalo mai le muamua faitau. O loʻo malamalama iinei o le faʻauma o le PVC Palt Walt e matua talafeagai mo Palber. Ile tulaga o lologa o se fale mautotogi, o le liligi o paipa poʻo se le mautonu - palasitika ma le faigofie ma faigofie ona faʻaseʻe, ma pe a maeʻa le motusia. Malilie, aua ma le pepa puipui po o laupapa, o lenei filifiliga e le pasi.
  7. Saogalemu. Polyvinyl Chlolode o le autu autu mo le gaosiga o panels - vevela-tetee. E aoga foʻi le le amanaʻia e le aofia ai ni mea faʻasaina ma leaga.

I mataupu faʻavae, o nei uiga faʻapitoa e mafai lava ona faia se filifiliga. O lea la, matou te faia le fesili - pe faʻapefea ona filifili ni palasitika.

Filifili panels

O le faʻaumaina o le faleuila ma palasitika o le a le tele galuega pe a fai o le amataga o le a e faia se faʻamatalaga aoga. I luga o le lau, tusi poʻo le a lava le tapulaʻa i totonu o potu o le potu, i le vaega o le a faʻapipiʻiina, ma pe faʻapefea ona talafeagai ai. Ae e te leʻi filifilia, e tatau ona iai se malamalama lelei, o le a le tele o mea e te manaʻomia, aua e manaʻomia le gauai atu i se isi mea.

Palasitika panels - sili ona maeʻa filifiliga mo le faleuila

Muamua lava, filifili le mea manaʻomia ma le valivaliina o le panels latou lava. Afai e laʻititi le faleuila, e sili atu le taofi o le filifiliga i luga o moli ma pastel lanu. I totonu o le PVC, o le tele o lanu o lanu piniki, lanumoana, tumutumu, efuefu. O le vaega e mafai ona avea ma monophonic ma tetete ma ao.

Afai e te filifili e tuʻufaʻatasia nisi ituaiga o palasitika - mo se faʻataʻitaʻiga, lanumoana ma paʻepaʻe - ia faia se tuʻufaʻatasiga o le ma le totoʻa i le moli moli. E taua le pikiina o le lanu matagofie e mafai ai. Talu ai o le autu minus palasitika mafaufau i lona faigofie o faʻafitauli o faʻalavelave, ona faʻatau ai lea o le mea sili ou te fautuaina oe e mataala i le lelei o oloa. Ina ua feʻaveaʻi i le faleoloa, o le lisi e mafai ona faʻaleagaina, ia manatua. A maeʻa mea uma, e iai le tagata faʻatau o loʻo taulaʻi atu i le faʻatau atu o mea leaga o mea lelei, pe a na o le le o taoto ai le fale teu oloa. Asiasia uma pito o fasi fasi uma e le le fiafia i le fale.

O le puipui e eseese o le panels e tutusa ma le taualuga. O le eseesega e naʻo le lanu (mama paʻepaʻe e masani ona filifilia i luga o le taualuga). I lea tulaga, o lou faleuila o le a vaʻaia le faʻateleina. Faauma PVC fetuʻutu e faʻatusatusa e nisi tagata ma MDF. Ae o mea uma nei, talu mai le lua lua o se laʻau e tusa ma meatotino, ae le o le palasitika. Ole mea foʻi lea e tasi o nei ituaiga o le ulaula o le susu, aua ua ufitia le vaega lelei o le palepao.

Tekinolosi na tagi

O le teuteuina o le faletaele poʻo le faleuila e tatau ona amata i le fausiaina o le faʻavaʻa. Afai ua maeʻa faʻamamaina o pa ma sauni mo le toe faaleleia, ona iloiloina lea pe o le tagata faʻamalosi tino e manaʻomia.

Afai ioe - Ona ou fautuaina lea o e fausia se tulaga lautele lautele faʻavae ma tuʻu i ai. O le lautele o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa o le faʻavae o le a faʻalagolago i ai i le mafiafia o le ua afaina. Manatua o le teteʻe e le gata o le faʻaleleia o le faʻasaoina o vevela vevela i le faleuila, ae tele foʻi le faʻavaivai foi. Ole taimi lea atonu e sili atu le taua i le faleuila nai lo le muamua.

Palasitika panels - sili ona maeʻa filifiliga mo le faleuila

Ina ua sauni le tino i fafo (maualalo, pito i luga ma le itu i luga), ua fetaui lelei ma se vaega o le fesiitai ma oomi i le crossbars. O lea, e aliali mai se faatafafa, saʻilia e isi sifi, lea o le a fesoasoani i le palasitika e faʻaola ai o latou uiga ma le malosi.

O le faaumaina o fasipepa e amata mai i le tulimanu o le potu. Krepim i le faʻavaʻa o le muamua taʻiala. E tatau ona avea i le tulaga alualu i luma. Afai o le taimi lea o se tamaʻi tali o loʻo faʻatagaina, ona e tatau ona tapunia uma fasi palasitika i le pito i luga ma lalo, ma o le a latou faia se ituaiga potu. O le mea lea, ia mautinoa ua e maua le laʻua ma galue, ma e le naʻo le pepelo.

A faʻapipiʻiina le taʻiala - faʻafesoʻotaʻi le palasitika e tasi lava le tasi i le isi. O le pito sili ona maimoa mai luga o loʻo aofia i le vaaiga o le taimi muamua. Afai o pito o pito o fusi e sologa lelei, ona leai lea o faigata ma le latou faʻapipiʻi tatau. E tatau ona faʻagasolo vaega taʻitasi ile ata tusi. Afai e te manaʻo e faʻapipiʻi vave - fai le palasitika mononos, ina ia leai ni isi faʻafitauli ma le filifilia o le mamanu.

Afai o le faʻauma e oʻo mai i le iʻuga ma e i ai sau mea gaogao nofoaga i le puipui e faʻapipiʻi ai le fuafuaga mulimuli, ona faʻapea lea o le taiala mulimuli i le faʻavaʻa. Oti ese le fasipepa o le palasitika ma le vaapiapi e ala i le vaapiapi ma faaofi vave i totonu o le taiala, ona sosoo ai lea ma le download o le vaega na muamua atu.

Palasitika panels - sili ona maeʻa filifiliga mo le faleuila

I le galue ai ma le palasitika, o le fesili e ono tulaʻi mai - ma pe faʻafefea ona tipi saʻo. Mo lenei taimi, e aoga le tipi poʻo se faʻailoga o le faʻailoga o le faʻailoga poʻo se anufe laiti. Talu ai o palasitika e i ai se mafiafia, o le a tatau ona tipiina ma le naifi mai le lua itu - ua e tipi vave le laina i le isi itu, i le isi itu. Talu ai e le mafai ona e maua tonu, ona faigofie atu ai lea o le tipiina o le hacksaw. E ui lava i le tulaga muamua o le o le a matua le lelei lava - ma i le torus - e mafai ona teisi.

O laʻu fautuaga autu pe a faʻapipiʻiina palasitika panels i totonu o le faleuila - aua le faatopetope. Ioe, ou te fia manaʻo i taimi uma e fai galuega, ae e le fiafia Pres.

E manaʻomia ai foʻi le faʻaitiitia o taimi. E masani ona fesoasoani i taimi uma e faatino le galuega. Afai e te le mafai ona fuafua oe lava, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻia se faʻapitoa pe i le tagata faʻatau i totonu o le palasitika pane. Aua le fefe e fai au oe lava lima mea na latou fausia i miti. O le a aumaia ai le tele o lagona fiafia ma le lelei. Manuia le galuega!

Vitio "faʻaiʻu ma faʻapipiʻiina o pa puipui pallc pvc panels faia oe lava"

O faʻamaumauga faʻaalia ai le faʻagasologa o le faʻauma o le potu ma le PVC panels ma o latou lava lima.

Mataupu i luga o le autu: Aʻoaʻo mea uma e uiga i polyester completins: Mai le filifili e tausi

Faitau atili