Mata e mafai ona fufulu Vinnyl Wallpaper ma pe faʻafefea ona fai?

Anonim

E ui lava o loʻo faʻaaogaina e le afifi pepa ni manaoga ona o la latou avanoa ma isi ituaiga o a latou filifiliga filifilia - ae sili atu ma e tele ma e masani ai o tagata o loʻo maua ni suiga tauona i aso, mo faʻataʻitaʻiga, vineko. Ae o soʻo se avanoa e puipui ai le palapala, aemaise pe a o iai i le ala savali, taʻaloga ulufale, lea e taulimaina ai e tagata ma taofi pea ma o latou lima. O le mea lea, pe a e fautua atu ile faiga ole ole potu, oute fia fufuluina ma puipui puipui. Ae e mafai ona taliaina? E mafai ona fufulu le pepa puipui pe a fai o le vinyl?

Mata e mafai ona fufulu Vinnyl Wallpaper ma pe faʻafefea ona fai?

O le fasimoli e mafai ona fesoasoani atoatoa pe a fufulu le fale mautotogi

Susu susu ma fufulu

Muamua e tatau ona e malamalama i le mea e faapitoa lona uiga pe a fai e tagata e uiga i le mea moni o le a fufulu puipui. E masani ona le fetaui ma le atoa fufulu. Afai o oe moni "fufulu" pepa puipui, faʻafefea ona fufuluina e le tagata puipui, faʻataʻitaʻiga, fola, e oʻo lava i le maualuga o puipui o le a le mafai ona gaoioi masani. O le a tupu nei mea ia:
  • O le taina o le tautoga faatauvaa;
  • O le susu e mafai ona maua i lalo o le pepa puipui ma fai le tauina o le ta piano;
  • O le pepa laupepa mafai ona faaleagaina;
  • Ona o le tele o le manaia o le susu, suia ai.

O lea, soʻo se pepa puipui e le o soʻa mama, poo le a lava latou. Ma o le isi mea e tusa pe a maeʻa le faʻamamaina o le fufuluina o le potu, ona mafai lea ona salalau i le pepa malo, ae e ala i le susu i luga o puipui o puipui o puipui.

Fausaga o pepa puipui

I le tulaga lautele, o Vinyl Hollpaipps o loʻo manatu o le suliutu-lea, o lona uiga, e mafai ona faʻapipiʻi e tape ai. O mea uma e tatau ona avea ma mea moni ona o le latou fausaga faapitoa. Vinyl Wallpaper e masani ona taʻua le lua-vaega. O le vaega pito i luga e mafai ona mulimuli mai i le igoa - o le vinyl, ma o le maualalo maualalo e eseese.

Mataupu i luga o le autu: lg microwave

Mata e mafai ona fufulu Vinnyl Wallpaper ma pe faʻafefea ona fai?

Router o le pu o le vinyl vinyl wallpaper e aunoa ma le teuina

E i ai filifiliga i luga o se pepa pepa, ma o loo i ai i le phlissin. Afai e te faʻatusatusaina le talafeagai o le fufuluina, ona mafai ai lea e i latou i le PLLIZELIIND e mafai ona tatalia le tele o le susu. Ae o le vai o le vai o le selesele e maua ai le tonu le pito i luga, vinyl vaega. Ma talu ai tatou te fufuluina le Waterpaper o loʻo i fafo atu, o latou vinyl ituaiga vaʻaia lautele o loʻo manatu o le mamafa. Ae naʻo le a matou vaʻai atili, o lenei o se faʻamatalaga tauaiga.

O le a le mea e mafai ona fufulu

Vinyl Wallpapers e ese. E aofia ai ma eseese i le taimi o le a le lelei o le a mafai ona latou siiina le susu. Aemaise lava, o tagata faʻatau e mafai ona malamalama saʻo pe mafai ona fufulu ai le taʻele-o tupe faʻaalu pe leai, o se faʻailo faʻapitoa na faia, o loʻo i luga o le lisi o le lisi. O le na te fesoasoani e faʻailoa le tulaga o le vai le teteʻe atu o le tagata faʻapipiʻi. O le faʻailoga autu lea e te manaʻo ai e na o le navigate o se ata faʻapitoa e foliga mai o se galu i le sikuea. Ma o iina e tolu e i ai le tolu ituaiga:

  • Afai o le galu o le tasi, o le susu o le dismore o loo i totonu o puipui o se vaivai. I le tulaga lea, e manaʻomia le fusu e soloia ai le pepa puipui ma se vaipuna ma se ie susu, ma le faʻaaogaina o vailaʻau i le faʻavae e le fautuaina.
  • Afai o galu e lua, ona mafai lea ona e fufuluina ma ma le faʻaopopoina o ni vailaʻau, e ui lava o loʻo aoga pea le taulimaina o le pepa puipui.
  • Afai o galu o le tolu, ona mafai lea ona e fufuluina malosi, mataupu o le counpaper ma le faaeteete gaioiga. E mafai ona e fufuluina e aunoa ma le "Fiagasticism", Ae e lava lona malosi.
  • Afai, i le faʻaopopoina o galu, o le faʻataʻamilomilo faʻataʻamilomilo ua tusia, ona faʻatagaina lea e fusi i le laufanua ma se pulumu o loʻo faʻamamaina.

Mata e mafai ona fufulu Vinnyl Wallpaper ma pe faʻafefea ona fai?

Mossare tetee i luga o le pepa puipui

E taua le folau ma i luga o se vaega patino o vinyl itulau pepa, pei ona latou eseese i isi faailoga. O loʻo iai ni ata taua, o lena, o loʻo i ai, o loʻo i ai le laulau faʻapipiʻi. E mafai ona latou fufuluina ma tausia mo i latou ma le faʻaaogaina o vailaau (vagana ai abiseve ma acid - e sili atu le faʻaaogaina o le masani o le fasimoli).

Mataupu i luga o le autu: Faʻapipiʻiina lelei o se iunite fafo o le ea malulu i luga o le loggiina II lita

A faʻapea o loʻo i ai i le au puipui le au puipui, mo se faʻataʻitaʻiga, e tatau ona e tausia ma le faʻaeteete, taumafai e aua neʻi faʻaletonu le pito i luga o le mea e mafai ai ona ofi i se mea susu.

Faʻafefea ona fufulu

Ia fufulu lelei o fale puipui, e manaʻomia le amanaia le le tele o mataupu taua. E tatau ona e amata ina ia aveese se mea manino o le pefu mai le pefu. E mafai ona faia lea i se ie mago, ma e mafai ona e foloina le laga mago, o le a faigofie atili ai le galuega. Afai e te le muamua faia lenei mea, o le a e faʻapetope i luga o le puipui o le palapala o le palapala - ma o le a tele se taimi nai lo mea na mafai ai.

Mata e mafai ona fufulu Vinnyl Wallpaper ma pe faʻafefea ona fai?

E tatau ona sao mea mama uma

E tatau foi ona tatau ona amanaia fautuaga nei:

  • E le manaʻomia le nanaina o le pepa puipui ma le faʻamalositino o le galu, leai se isi auala e mafai ai ona latou tuʻua ese mai le puipui;
  • E le manaʻomia le faʻamago ma le fesoasoani a tagata faʻapitoa fua o le vevela, ae leai le alafua o le ogaumu e mafai ona la galu;
  • Fufulu vave le puipui vave - o le tele foi o le a mimilo ai, o le leaga o le ai ai o le lelei mulimuli o le galuega;
  • Naʻo le tulaga, ia maua se vaega o le pepa puipui ma oe - o nisi taimi atonu e faʻapea lava o le mea e te faʻaleagaina ai le tasi o le taʻele pe e te le mafai ona fufuluina pe e te le o faia se mea leaga poʻo le mea na faʻaleagaina ai.

A leai se mea i le mataupu faavae o laulaau pe a le paʻu le palapala mai le puipui, ae e leʻo se filifiliga e faʻapipiʻi i luga, e te le manaʻomia le faʻaleagaina o le pepa puipui. Na o le manatu nai lo le mafai ona e liliu mai le faʻaleagaina - mo se faʻataʻitaʻiga, o se ata poʻo meaafale. Ma, afai e mafai, saili se fasi mea talafeagai e sopoia ai le fasi mea na faaleagaina.

Faitau atili