Palasitika backey dorsony - Faapipiiina ma tausiga fesili

Anonim

Palasitika backey dorsony - Faapipiiina ma tausiga fesili

O le faʻapipiʻiina lelei o le fale o loʻo faʻamaonia ai le fale e mautinoa ai le leai o ni galuega ma se galuega umi ma le faʻaaogaina o fale puipui ma le vevela i totonu o le fale. E le gata i lea, o tulaga o le faitotoa e mafai ona filifilia mo i latou lava, aemaise pe afai o le fuainumera o lo o siomia ai ma televave avega i le faitotoa o le faapaologa o le 50 cm. ua faia mai le Swel Fittyings. Ma le PVC Pea. Talu ai o le le fiafia o le ea i totonu o le potu ma fafo eseese i aso uma, o le ala-auala luga o le faitotoʻa faitotoʻa o le le mautonu.

Foliga o le mamanu o le po nei o faitotoʻa o faitotoʻa

I le avea ai o se tulafono, o se faitotoʻa faitotoʻa i le faapaologa o le faapalepale o le tele o le triple o triple glazing i le faitotoʻa atoa, o le faitotoʻa faapena e taʻua o le pisia. Ole mea lea e mafai ai e oe ona faʻaopopoina le moli eletise o le potu, lea e taua tele mo le tulaga o Lusia, ma o le tele o le tele o tagata i luga o le aofaʻi o tagata i luga o le lautele.

Palasitika backey dorsony - Faapipiiina ma tausiga fesili

E mafai ona avea le tagata faʻapaologa e mafai ona avea ma faʻailoga o faʻamalama ma faamalama i le tumu

E tele ituaiga o le ata o le Badcley Doors:

  • O faitotoavali i vaega o loʻo agaʻi i luga o le fale, e pei ona tupu i le puipui. O le ata o isi faitotoa o loʻo lavelave, e faigata ona matau matata, o le faitotoʻa i latou lava e manaʻomia le tatalaina tele ma ua faʻatuina, pei o se tulafono faʻamafanafana.
  • Nofofua poʻo faitotoʻa faʻalua ma se hinge loka fetaui lelei, pei o faʻamalama palasitika. O le tele o mamanu masani, ae peitaʻi ona o le tele o le faitotoʻa o le faitotoʻa, o le fetuunaiga faifai pea o hinges e manaʻomia. O le faitotoʻa e faʻasaoina ma amata ona pipii i le pusa.
  • O le faitotoʻa o le poloka o le faapaologa o loʻo i ai, pei o se tulafono, o se faitotoʻa toatasi. I lea tulaga, ua matala le faʻamalama e faʻalauteleina e ala i le tipiina o le tafana pato i le faitotoʻa.

Mataupu i luga o le autu: Tesmantin mo le ulagia o faitotoʻa - o le a le mea e tatau ona e iloa pe a filifilia se seti

O le mea e sili ona matala o le au Ducgon, e faʻataʻamilomilo, talu ai i le muamua tagata aoga e seasea maua lautele faitotoʻa i le faapaologa.

Faʻapitoa Faʻapipiʻi Faʻamau

Palasitika backey dorsony - Faapipiiina ma tausiga fesili

A o le i faʻatuina le laupapa, e te manaʻomia e mautinoa ai le malosi o lona faʻavae

Palasitika backey dorsony - Faapipiiina ma tausiga fesili

Faʻatulaga le faitotoʻa o le faapalepale e le mafai, o lea e sili atu le faʻasoaina o le fesoasoani muamua, ma e sili atu e i ai le tele

I le avea ai ma pulega, faʻapipiʻi o faitotoa e fai ai ni tagata tomai faʻapitoa, ona o tagata oona uma ma faitotoʻa o loʻo tuʻufaʻatasia e se vaega o le faitotoʻa ma suiga o le faitotoʻa. O loʻo fuaina uma avanoa, o loʻo tuʻuina mai ai e le kamupani se swel spral, vavae ese ai le PRC ma faʻapipiʻi le tioata manaʻomia. Talu ai o le Rusia o se atunuʻu ma le malulu tele o le tau (malulu o le tau i Mongolia i aso nei, o loʻo iai ni mea pueata e toʻatolu. O lenei faʻatagaina sili atu le sefeina o le vevela nai lo le ogatotonu i le ituaiga o laupapa faʻaluaina faʻaluaina faʻavaʻa e manaʻomia e pipii ai ma le tautaloga i le taumalulu. I se faʻaopopoga, o sea ata o le faitotoʻa o le faapaologa toetoe lava a leo tele le potu mai le siosiomaga fafo, o le onā ma le valea taifau ma le valea-tafe motors, etc alt, etc-fugalaau tuusaʻo ai

  • Muamua, e tatau ona e faʻatupuina le fausiaina o le fale tuai (pe a fai o le laupapa, ona e taʻe ai lea o le fao), aveese le fale mautotogi.
  • Tele faigata o le faʻapipiʻiina o le faitotoʻa. E manaʻomia le fetuunai ma le faaeteete e ala i le soona fai o le sifi i luga ma tuʻutuʻuga, mimilo pe a tatau pe a tatau ai. A maeʻa lena mea, e tatau ona tuʻufaʻatasia ma le faʻaeteete tuʻufaʻatasia i le amataga o le taulaina pe faolu. E tatau ona latou ulufale i le piliki pe sima i le itiiti ifo 8 cm.
  • A maeʻa ona faʻapipiʻiina, e tatau ona e faʻamaufaʻailogaina atoatoa le fusi i le faʻapipiʻiina o le 'au.
  • Vavaeese le pito i luga e ala i le faapipiiina i le sima i le sima.
  • Faʻapipiʻi le faitotoʻa o ia lava i le amataga e le faigata tele, pei ona faia tonu i le tele, ma ua faʻaauupegaina i le talafeagai. E faigofie faigofie ona faʻapipiʻi faitotoʻa o le au PlKy, latou te faʻaseʻe atu i se faʻaʻoleʻole tulaga pe tapunia e tusa lava ma lima o tamaiti.
  • A maeʻa lena, e na o le vavaeʻese o maliona o PVC ma tulimanu. Ose galuega manifinifi, manaʻomia ni tomai ogaoga.

Faʻapipiʻiina le faitotoʻa o le a le galue naʻo ia, ona o lona vaega taʻitasi e sili atu lona mamafa i le 100 kg, ma e matua faigofie lava ona lafo le faitotoʻa, solia le taugofie tioata ma maua se manuʻa taugata

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se faitotoʻa o le faapaologa (vitio)

Tausia o le Bascton Dorton

O faitotoʻa a PVC e taua ia latou e le o faʻatuatuaina i latou i le faʻaleagaina o le la e malamalama ai i le suluife, susu ma meaola, a o iai ma oloa laupapa. E tusa ai, o le tausiga e matua faigofie ma e le manaʻomia le taimi.
  • E manaʻomia le siaki le faigofie o le amata ma le tapunia o le faitotoʻa, mo lenei mea e tatau ona e faʻamalamalamaina pe faʻasaʻoloto le fusi fusi. O lenei saienisi e faigofie ona malamalama i le poto masani.
  • E lava le taimi e taulimaina ai le loka faitotoʻa ma se nofoaga faʻapitoa ma se faʻapitoa aleroso (faʻatau i totonu o le kamupani poʻo luga o le maketi) faia o galuega o le faʻamamaina o sui o loʻo faʻamamaina
  • Paʻepaʻe Paʻepaʻe, afai e filogia mai ile pefu, fufulu ma le vaipuna vai.
  • Tioata ma le palapala ua fufulu ma le mama, lea e tele.
  • Mo le taumalulu o le fao o le loka o le loka o le faitotoʻa o le paopani, ma i le taumafanafana, ma le taumafanafana, ma vaivai, e vaivai.

Mataupu i luga o le autu: O a ni rollers mo le teuteu lelei?

Lenei ua mafai ona faia nei mea uma i totonu o le fale i le fale i le fale atoa, e le gata i faitotoʻa pa i pa puipui, aʻo isi foi e maua uma ai faʻamalama uma.

Fetuunai le pito i lalo o le pito i lalo o le Faleoloa Faleoloa (Padity Boding)

O le pito o le fata o le faapaologa faitotoʻa e le faʻatapulaʻaina. O le faitotoʻa i le faapaologa e mafai ona lamatia naʻo le tulaga o le afi, ona I le maualuga o le PVC vevela decomptoses ma le maualuga-tekonolosi kalone-chounding kesi. Toatele tagata i le taimi o afi e leʻi susunuina, ae na latou mafatia i le pologa ao le liusuavai ma palasitika leaga, ae leai se tasi e tatau ona manatuaina le manaʻoga mo fuafuaga afi.

O le mea lea, o le palasitika backey destor ma le steel talaaga e taugata tele, ae aoga tele. O le faitotoʻa o le faapaologa e pasi le tele o le moli i totonu o le potu, e iai le vevela ma le vevela ma le malosi o le potu. Faapipiiina o faitotoa o matua e faigata tele, ma o le a sili atu le taliaina o tagata tomai faapitoa a le kamupani lava tofi lea e faia e le faitotoa. O le mea e sili ona faigata i lenei faiga e saʻo ma faʻatuatuaina mamanuina o le faʻavae. O le faitotoʻa o le leoleo papala, teuteu i le PVC, e le manaʻomia le tausiga ae ia avea ma tele o tausaga (o le aso e mafai ai ona faʻapipiʻiina talu ai nei).

Faitau atili