Plywood fola auala pe faʻafefea ona faia i totonu o le fale mautotogi

Anonim

Ata

Plywood - mea lautele. Ua matua faʻaaogaina tele i totonu o le fausiaina, o le mama mama, tumau, siʻosiʻomia ma iloga e le tiapolo. O Fanar e masani ona faʻaogaina e faia ai le fola poʻo le toe faʻaleleia o fola. E iloa pe faʻafefea ona fai le fola mai Plywood saʻo, o le a le faʻapitoa galuega. Talu ai o nei mea e sili le lautele, e mafai ona faʻaaogaina i le tele o tulaga eseese o mataupu, ae faʻapea foi le isi e suia i ni tulaga.

Plywood fola auala pe faʻafefea ona faia i totonu o le fale mautotogi

O le fola o Plywood e tumau ma faigofie ona faʻapipiʻi, o le mafuaʻaga lea e matua lauiloa ai pe a maeʻa le nofoaga.

Ituaiga o Mea

O le aso ua tatou maua ai le tele o ituaiga o palugalii. I le fausiaina atili o le tele o taimi e faʻaaoga ai ituaiga:

Plywood fola auala pe faʻafefea ona faia i totonu o le fale mautotogi

Vasega plywood.

  1. FC - Plywod Mossore-Fordired, faʻavae i luga o le le oona, e le o le le-volatile carbamide redin, e matua malosi ma tumau.
  2. NSH - Plywood tatalaina i luga o le tulaga kuliki. Ua iloiloina o le tauemuga, i lona mafiafia o le 12 mm. Afai e fuafua e faʻamau se manuʻa poʻo se mea faigata o mea i lea foliga, e manaʻomia le talaʻia o ia ma le paʻu.
  3. C1 - mea mo le fausiaina o fola o fola. Plywood i le tasi itu ua faavaeina, o le kuli bases o manatu.
  4. S2 o loʻo i luga o se mataupu faʻapitoa, olo i itu uma e lua. Afai o le potu e tatau ona faʻatuina lafu paʻu, faʻamamaina lelei le faʻamago, ma le faʻaaogaina tele, ma e le mafai ona faʻaaogaina mo le pliwood fc.

I le nofoaga o le suāvai, o le panelo e le mafai ona faʻaaogaina - o lenei fale o le hygroscuscusciscopic ma tulaga o le suluiva vave o le a vave faamalieina ai. E le mafai ona faʻaogaina le fuata, o loʻo manaʻomia mo fola ma puipui, e le mafai ona faʻaogaina i meaʻai ma umukuka, i faleuila, faletaele.

Faʻafefea ona saunia se tagata fiafia aʻo leʻi galue

O loʻo iai le pali o loʻo iai.

Ina ia faʻaleleia atili le le gaoia o le Plywood, e sili atu i le fale ma se pulupulu i luga o le polydianyl acetate - e pei o se suavai e taugofie ma tau o loʻo taugofie. O loʻo amata ona faʻagaioi le lima o le lima ma le le magafagafa i le tele e mafai ai. O le mea lea e i lalo ifo o le isi itu, o le sili atu i le pito i lalo i lua vaega, e tatau ona faʻaogaina le lona lua pe a uma le mago mago. Faamago o loʻo faia i le potu vevela, mo lenei mea o le a manaʻomia ia le itiiti ifo i le 3 aso. Pe a faʻamamaina ni pepa a le au palywood, e tatau ona latou faʻaogaina ma le faʻaopoopoina o se tulaga faʻaituau, o loʻo faʻamoemoe e galulue ma fafie.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai le saʻoloto (livi) 12-220 v

O lea la, o le lakapi faʻapipiʻi e avea ma sili ona tumau, faʻaaoga le arnilic eseese. E tatau foi ona faʻaaogaina i ni vaega se lua, o isi taʻitasi e tatau ona faʻamafaoa i le tele e mafai ai. A filifili le teuteuga, e filifili ai Farasi e taulimaina foi le fuaiupu, e tatau ona fai aʻo leʻi faʻauluina le lasi.

Ae le i taoto le vianur i le fola, e manaʻomia le faʻatinoina o ana uma. E tatau ona faia tuʻusaʻo i luga o le nofoaga e fuafua ai e faʻatino. O loʻo fuafua le avanoa o loʻo fuafuaina e faʻatatau i le eseʻesega i le le tagi ma le vevela i totonu o le potu. Afai i le mea na teuina ai mea i luma atu o lenei, e tutusa tulaga ma i latou i le potu malolo, mo ni mea lelei mo le aso. A oʻo mai le suiga i le vevela mai le lua i le valu tausaga o le a manaʻomia aso e valu o le a manaʻomia, ma se sili - mai le fitu i le sefulu. I le taimi o le faʻaogaina o le polokalama, e manaʻomia le teuina o mea i totonu o le potu i le tulaga o le laina o loʻo faʻatulaga i se faaputuga.

O le a le folo o le plywood

Fola mai le Plywood o loʻo fausia uma i le taimi o le foloa fou, ma i le tulaga pe a manaʻomia ona toe faʻaleleia le mea o iai.

Mo eseese tuʻufaʻatasiga o faʻavae o le itupa ma teuteu faʻaumaina o ofutino, o le plywood o le taʻoto ua ese.

Plywood fola auala pe faʻafefea ona faia i totonu o le fale mautotogi

Plywood o le statm stacme i luga o laupapa laupapa.

Pe a tuʻu le mea i luga o le fola i luga o le folasaga, e mafai ai ona 'eseʻese i luga o le taʻavale, ma luga o le muamua faʻapipiʻi. Filifiliga numera naʻo ia mafai ona faʻaaogaina pe a lelei le faavae, lamolemole, ma mea o le a faʻaaogaina i le tiʻetiʻe uilafola ma palasitika. Na tali sima, ina ua uma le fofo, e tatau ona susuga i se potu masani o le potu i le itiiti ifo ma le 40 aso.

Ina ia faʻatulaga se fola palu ma se mafolafola ma faʻamago le potu mo le amataga o le vave mafai ona faʻamaloloina, e manaʻomia mo le faʻamamaina lelei le faʻamamaina o le moli uila. O le togafitia o le fola o loʻo faia, mo lenei mea o le a e manaʻomia mastic mo pasquet po o le tele o le vanimonimo, ua teteʻa e tusa ma faʻatonuga. Pe a o le faʻatinoina o ia na galuega, e tatau ona tatalaina pupuni o pupuni, e tatau foʻi ona e ofuina se mafue. I le fale mautotogi e tatau ona lafoaia atoa i le eletise, talu ai o le ea i le taimi o gaioiga o le a fetaui ma se nofoaga o le sologa lelei. Soʻo se sooga o le eletise eletise iinei o le a sili atu le poto.

Mataupu i luga o le autu: fuafuaina o le vai vevela

O le Phaneur 8-18 mm mafiafia tipiina i totonu o pa poʻo sikuea i le kuata o se pepa (1250x1250 mm). E tatau ona e faʻataotoina i latou, ma sina suiga - e toʻafa fula e le tatau ona osofia i le tasi taimi. O le tipiina o mea na faia e faʻaaoga ai le malosi meafaigaluega, atonu o se padzik pe vaʻaia. Oti le faia o le tipiina, e tatau ona maitauina na faataamilo i le lautele o le potu o le a taua e tuu le avanoa e tuu ai le avanoa i le 20-30 mm.

Plywood fola auala pe faʻafefea ona faia i totonu o le fale mautotogi

Vaega o le faʻapipiʻiina o le uliuli fola mai le Plywood.

Saunia fasi fasi plywod e tuu i luga o le fola e fai ai le fetaui lelei ma le aoauli. I lalo o le faaumaina o le ituaiga o linoleom po o le auala savali, e mafai ona e faapipiiina le paneur i le glue e pei o le busqutch marqut. E aliali mai se lanu uliuli o fola. O pito o pito o laupepa e tatau foi ona faʻapipiʻi ma le faaeteete.

I lalo o le parquet of ok pe tutusa i mea totino i luga o le, e sili atu i luga o le 'alerour i luga o le fao o 4x60 ma liligi. Plywood fasi tufatufaina, ma le matauina o le slitting slit 2-3 mm.

O le a oso aʻe i luga o le plywood card, i luga o pu i luga o pu - e tatau ona latou ¾ o le lapoa o vae o vae o le tagata. Pu e tatau ona i tulimanu, i le ogatotonu ma i le ogatotonu o itu uma. O le totonugalemu o faʻatiga o le a tamoʻe ai i le tusa o le afa sitepu i le itu pito umi, o le kuata o le fasifofo, o le faigofie na vave maua ai le mautu.

O lea e mafai lea ona 'alo i le fale ma i le sima, vili pu mo tagata mama mo na pine, na tumau e vili. Fuafua mea ola.

I luga o le fouvale itu o le Plywood, apalai galue ma se spatila, tuu le mea i totonu. Ave se sikulukalaiva ma sasaina le fusi ia te oe lava o le faʻaseʻe i le tulaga o le a matua malemo le ulu i le Faganula.

Faʻafefea ona tuʻu le foloa o le plywood i luga o peni

Plywood fola auala pe faʻafefea ona faia i totonu o le fale mautotogi

Fola ogatasi ata ma lag ma plywood.

Tusitusiga i luga o le autu: Cloeds ufiufi ma ou lava lima mai le at i le z

O nisi o nofoaga atonu e mafua ai le masalosalo o le mautu o le vevela ma le susu. I tulaga nei, o le folo fola o loo taumafai e faʻatulaga ai faʻailoga. I le taimi lava e tasi, o isi manatu e tatau ona maitauina:

  1. Mo lags, e tatau ona e filifilia ni pa puipui i le 100 mm.
  2. Mea e Tatau Ona Maua Ai I Le Vaiaso I Le Suʻesuʻe, E Tatau Ona E Tagata Manatu ile Vaiaso i le potu i le nofoaga latou te fuafuaina ai. A maeʻa, e manaʻomia le i ai o laupapa ma aveese ia na taitaia pe faaseʻe.
  3. Filifilia o lau foliga mo le fola, e sili le taofi i se ituaiga pei o Fic, pe o le tuʻufaʻatasia o pepa ma le faʻaletonu ina ia faʻaleleia atili ai meatotino. O lona mafiafia e tatau ona i lalo ifo o le 12 mm.
  4. O le tapenaina o le faavae o loʻo faia i le auala lava e tasi ma le fola i luga o le fasi.
  5. Mai le lasi e faʻatino ai le tusi i se laasaga o le 300-600 mm i se auala o le a oʻo mai ai pito o papalagi.
  6. O le vaega o le vaega e tatau ona faʻatumuina mea i le Hydro ma le Hermal Insuries. Polyarethane Finam fetaui lelei. O minerale cotton e le mafai ona faʻaaogaina - vaega laiti o loʻo tulaʻi mai i luga o le ea, e mafai ona ou faʻaigoaina ai tino o tagata i manava o tagata;
  7. O le fola o pali o palama o loʻo faia ma le avanoa mo le 2-3 mm, e tatau ona matauina le kilia, le mm i le 20-30 mm faataamilo i le tino.
  8. Ua faʻapipiʻi le Brantur i faʻailoga e faʻaaoga ai fao vaivai kulu. Faʻatulagaina o loʻo faia e faʻaaoga ai le fusi o oe lava.

O lenei o le tini ua maeʻa ona faia: O le Poneneur e mafai ona ufiufi i vali ma eseese mea poʻo le laʻasaga i luga o linouum, lamepao, ma isi

Plywood fola auala pe faʻafefea ona faia i totonu o le fale mautotogi

Plywood fola auala pe faʻafefea ona faia i totonu o le fale mautotogi

Plywood fola auala pe faʻafefea ona faia i totonu o le fale mautotogi

Plywood fola auala pe faʻafefea ona faia i totonu o le fale mautotogi

Plywood fola auala pe faʻafefea ona faia i totonu o le fale mautotogi

Plywood fola auala pe faʻafefea ona faia i totonu o le fale mautotogi

Faitau atili