O le lelei o le fasi pepa vali

Anonim

Anotusi:

  1. Le lelei o mea ma le avanoa o lona atavali
  2. Fale gaosi faia vali ata
  3. O se tamai aotelega o le lanu lanu
  4. Faʻaogaina Galvanized Hossionate

Ua leva ona taatele shillow stel mo le faʻaaogaina i mea, ae o le ufiufi zinc e le faʻatagaina atoatoa le puipuia atoatoa o le uamea mai le faasalaga o le faasalaga. O le mea moni, ona o le manifinifi vaega o Zinc, ae o mea e mafai ona tumau e puipuia mai le le lelei i le gaosiga i le siosiomaga Ou te manaʻo e faʻailoa mai le mea na mafua ai le lauiloa o le faʻavaveina o mafutaga, faʻapea foi foʻi ma lanu lanu gauā.

O le lelei o le fasi pepa vali

Galvanized lau

Le lelei o mea ma le avanoa o lona atavali

O le lelei o le fasi pepa vali

Galvation vali ata

Ina ia aua neʻi o ese mai le autu, ou te manaʻo vave lava e amata i le lelei o le faʻaaogaina o laupepa laupepa, talu ai naʻo mea moni e taua mo soʻo se aliʻi:

  • O le tau maualalo o le faaputuga uʻamea na avea ma taʻutaʻua tele mo le taualuga.
  • E mautinoa e tagata gaosi oloa o le Zinc Coting mafai ona e faʻalautele le faʻaaogaina o uʻamea i le 20-30 tausaga
  • Mea o le a siosiomaga faauo
  • Taliaina foliga o Gavivan pepa
  • Ona o meatotino o le ata o le ata, o le laupepa faʻapipiʻi e le o le vevela i lalo o le Sunny Rays

E ui i ni tulaga lelei, ua aliaʻe foi le Sinc Cinc e faʻatatau foi i malaia e pei o le masani ai uma, e foliga paʻepaʻe uma le vao i mea faapena.

TAUA! Faʻatasi ai ma luga, ua manino mai ai mo mea e manaʻomia le manaʻomia o faʻaopoopo puipuiga faaopoopo ma lenei. Galvation pepa lanu lanu o le sili ona lauiloa auala e faʻaaogaina uma i le fale ma i le gaosiga.

Mo le ata vali e tatau ona faʻaaoga na o ni ituaiga o vali. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le vaipuna vali mo nei faʻamoemoe e le talafeagai ona o le le maua o lana alolii ma talafeagai meatotino a le tausitusi. Afai e te manaʻo e vali le laulu i le fale, ona filifili lea mai mea faapena:

  1. Afi afi
  2. ZingA zinc palu
  3. Acrylic vali

Tusitusiga i luga o le autu: Tepistry completins: taugata i totonu

Fale gaosi faia vali ata

O le lelei o le fasi pepa vali

Valivali lanu gaoa

I nisi o tulaga, o valivali galuega i le fale e le o talafeagai. O lenei ua mafua mai i le ono mafai ona mauaina se mea lelei toe setiina. O le ata vali na valivali e aoga mai le itu o punaoa tautupe, e mafua mai e tagata gaosi i lisi. O ia au pisinisi ua motusia foi ni ie ma ni kamupani e ofoina atu e tipiina e se tasi poloaiga. Masani tulaga o loʻo gaosia e tagata gaosi oloa e iai tapulaʻa:

IgoaAoga
MafiafiaMai le 0.4 i le 1.2
UmiUp 2.5 m (tagata taitoatasi Poloaiga e mafai ona totoina i le 12 m)
Lautele710-1800 mm

TAUA! O le mea gaosi oloa e faʻapipiʻi ai ana oloa i polythylene ata. Ae le i faʻaaogaina, o se ata faʻapitoa ua aveese. O le mea lea, pe a o le feʻaveaʻi o lanu vali, o latou laualuga e le o faʻaleagaina.

O le mea malie, o nei fasipepa e mafai ona pipiʻi i itu uma e lua, ma mo le faiga o ia, o faʻafefiloi ma vailaʻau faʻasao o loʻo faʻaaogaina. Faafetai i lenei mea, e mafai ona tatou maitauina nei mea e sosoo:

  • O le le gaoia o le isumu
  • Aulelei fiafia ma stineng luga
  • Tetee i le ultraviolet. E le susunuina
  • Faigofie le faapalepale o le vevela vevela vevela

O mea vali e maua e ala i le faʻaleleia atili o le tumau. Ua ese le ie ipu uamea:

  1. Sili atu le tumau nai lo masani gaoa
  2. Aulelei foliga, faatasi ai ma le avanoa o filifiliga
  3. Faigofie faapipiiina tekinolosi, ao le malamalama mamafa mafai ona e faia galuega tuufaatasiga tutoatasi e se uo
  4. Faʻaaogaina e le gata mo le taualuga o le taualuga, ae o le fausiaina foi o ni vaega, faʻapea foi ma le faʻamalosi tino ma feuiaiga
  5. I le faaaogaina o lenei mea, elemene o Eae, alavai alavai, auala i fafo o le faamalama o loo gaosia. Faʻatasi ai ma le agavaʻa e filifili ai lanu, soʻo se tagata faʻatau ma le faʻamalieina o le a filifilia le ata vali ata i le leo o le taualuga

Mai mea i sina vaitaimi, na ou aveesea ni nai taimi, lea i le tele o taimi e mafai ona faʻasaʻoina:

  1. Le lava o le leo faʻaoga - o feula uma o timuga, faʻapea foi ma lala o laʻau o le a faʻalogoina tagata o le fale
  2. Maualalo le vevela o lo o faʻailoga faʻailoga - e faʻaaoga ai lenei mea e sili ona lelei e faʻatino ai le sili atu

Mataupu i luga o le autu: Filifiliga Filifiliga pe faʻapefea ona teuteu se aquarium

O se tamai aotelega o le lanu lanu

O le lelei o le fasi pepa vali

Galvaned pepa

Talu ai ua uma ona tatou mauaina ni vali e talafeagai mo le valivali i o latou lava lima, seʻi vaʻai i latou taʻitasi:

  • O le au fai pisinisi acrylic ua fetaui lelei mo le galugalu i luga. Faʻafetai i le lelei le faʻaaloalo, latou te tutu malosi i le pito i lalo o le teuteuga. O ia vali e mafai ona valiina e pei o le tasi vaega ma le lua. I le taimi lava e tasi, o tulaga faʻapitoa lava e faʻapitoa ai lava o le a matua aloaʻia lava. E tusa ai ma le metotia o le talosaga, e matua faigofie lava mea uma: Afai o ia te oe le agavaʻa e faʻaaoga ai le pa'ū, e matagofie, pe a leai, o le faʻaaogaina o le pulumu poʻo le faʻauiga o le a fetaui
  • O Zega o se tasi-vaega o le vaega o le vaega i luga o le zinc-faʻavae faʻavae. I lea tulaga, o le vaega o le Zinc e lava lona tele - pe tusa o le 96%. O le paluga e mafai ona faʻaaogaina e toe faʻaleleia ai se laupepa kalafi ina ua maeʻa ona faʻaleagaina lona fetaui. A o le i pisia e manaʻomia le tauaveina o le masini o loʻo tosoina o le faʻavae, e fausia ai le mea taua
  • Polystyl o se afi mumu vali e mafai ona faaaoga i totonu. O le taupulega o le a i ai a latou lava mea puipuia meatotino i totonu o le itula i luma o le afi mumu. Faʻamamaina o lenei tuʻufaʻatasiga e tupu i le ao, ae le itiiti

Faʻaogaina Galvanized Hossionate

O le lelei o le fasi pepa vali

Galvation laupepa ma vali

Ona o lona avanoa, o le galvanized o loʻo lauiloa o loʻo lauiloa mo le faʻaaogaina. I se faʻaopopoga, e faʻaputuputu ma faʻatuatuaina, faʻapea, ua mafai ai e ana meatotino ona tuʻu ai mea taua ma le tele o felalaga. A o se mea, e mafai ona e faʻaaogaina uma le maʻa foliga mai ma le natura poʻo le puaa manifinifi.

E pei ona taʻua uma o lona faʻatuatuaina, o loʻo noatia ai ni pepa i le malaia, ina ia e le sili atu o le faia o se faʻaopoopoga o le mea ma le polyers. O elemene na fuafuaina e faʻaleleia atili ai le fausiaina o faʻasologa, ae maise lava o galuega ma o latou lava lima. O se tasi o latou o se vaega o loʻo faia ai le tulimanu tulimanu, o le a faʻaaoga i lalo o le laupepa. E faʻaaogaina e le gata i le puipuia o tulimanu mai le faʻaleagaina faʻaleagaina, ae faʻapea foi mo le faʻateʻaina lelei. Faatasi ai ma lana fesoasoani, e tele tane o loʻo valavala e le itu i totonu ma fafo atu o le laufanua e sili atu le matagofie, ma o le faʻagasologa o le aveeseina o le 90 tikeri e sili atu le faafaigofieina.

Mataupu i luga o le autu: Transyapces mamanu

Afai e te filifili e faʻaaoga ni laupepa faʻapipiʻi e pei ona maeʻa i le fale, mafaufau muamua e uiga i le ono mafai ona faʻatau se mea na saunia ua uma ona saunia. Afai e le aoga lenei vaega, ma e te manaʻo e puipuia le aʻa o loʻo iai nei, ona faʻaaoga lea o mea faʻapitoa ata ma manaʻoga tatau.

Faitau atili