Faʻafefea ona fai se pusa faʻapipiʻi i luga o le taualuga?

Anonim

O le Plansterboad pusa i luga o le taualuga o le sili fofo lea i le mamanu o le potu pe o le auala e nana ai ni fesoʻotaʻiga eseese: Air duct, o le ea.

Faʻafefea ona fai se pusa faʻapipiʻi i luga o le taualuga?

PlasterbObbOLe Boot i luga o le faʻaloʻa e mafai ona faʻavasega e aofia ai ni faʻafiafiaga.

I se faʻaopopoga, o le pusa o GCL e mafai ona faʻaogaina e faʻapipiʻi ai le faʻaopoopoina o moli poʻo le faʻamamaina o le faʻaleleia. O nei galuega e le iloga i le lavelave lavelave, ina ia mafai ona faatino io latou lima. O le tusi faʻatulagaina e toetoe lava a leai se tasi mai le lua-tii le faʻalumaina. O le eseʻesega o pusa mo totini o le tamaiʻau o loʻo latou le pai atu i le vaega pito i lalo o le taualuga. O lenei fuafuaga e mafai ona faia i nisi filifiliga. Mo se faʻataʻitaʻiga, fai se atigipusa faataamilo i le tulaga lautele o le potu atoa pe faʻatulaga soʻo se foliga geometric foliga i le ogatotonu ma faʻapipiʻi le moli.

Masini kamuta

Faʻafefea ona fai se pusa faʻapipiʻi i luga o le taualuga?

E oʻo lava i taimi faigofie, e tatau ona e muamua saunia le ata.

O le montage ma ou lava lima ei ai le tele o lelei. O sea mamanu o le a taugata tele le taugofie nai lo le lua-maualuga taualuga. E manaʻomia le itiiti ifo le taimi ma mea. A o le i amataina galuega i luga o le masini o le pusa susu, e manaʻomia le faʻailoaina o se ata o se lumanaʻi mamanu e faʻaoga ai lona tele ma saunia uma mea talafeagai ma mea faigaluega. O se ata faʻapitoa o le a fesoasoani o le a fesoasoani e aloese ai mai mea sese i le faiga o le faʻapipiʻi o le pusa o le laupepa i luga o le taualuga. O le tulaga muamua o le galuega o le fausiaina o se faavaa. Ina ia faia mea uma i ou lava lima, o le a e manaʻomia:

  1. Uafu.
  2. Sikulukalaiva.
  3. Seleulu mo uamea.
  4. Uamea talaaga ud ma cd.
  5. Maoaʻe ma le le manatu faapito.
  6. Maualuga.
  7. Ua leai se maea.
  8. O le samala.

Muamua e tatau ona e faia makaina. O le igoa i luga o le ogatotonu o le a fetaui ma le lautele o le pusa mai glc, ma o le igoa i luga o le puipui o lona maualuga. Ua lava lea e tuu ai le tasi igoa i le isi itu o le puipui po o le pine ma faʻafesoʻotaʻi la latou laina ma le lalagaina o le maea. Faia o Markup, e manaʻomia le amanaia le mafiafia o laupepa o le glc. I luga o laina 'au ese, e tatau ona e faʻapipiʻi le ud taiala. Faʻapipiʻi i le puipui i le faʻailoga ma, uu le lima, inisi ni pu i lalo o le solo ma le lapoa o le 6 mm. Faaofi le solo ma togi ma se samala. Faʻatonutonu faʻamatalaga e faʻapipiʻi tutusa ma luga o puipui ma le faʻataotoga. Faʻatinoina o lenei galuega i ou lava lima, e alagata ona faʻatasia ma faʻailoga. A maeʻa le faʻapipiʻi, e faʻatautaia ai se tulafono faʻatonutonu: siaki toe o le faʻaupuga o le faʻaupuga o loʻo faʻapipiʻiina.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona aveese le manogi o le pusi URING: VAIASO, MODS, Faiga

Faʻafefea ona fai se pusa faʻapipiʻi i luga o le taualuga?

O le iʻuga mulimuli e faʻalagolago i le lelei o le voltage nofoaga, o le mea lea tatou te siakiina lo latou faʻalavatanetiti.

O le isi laasaga o le faʻavae o le tulimanu o le uamea pusa. Muamua e tatau ona e faia le malosi o le ivi. Laʻasaga tulaga o le mamao mai le pito i lalo o le taʻiala e i luga o le puipui i le taualuga. O le umi lea o le le mautonu. Mai le CD talaaga tipi tipi vaega talafeagai. Faʻasaoina i latou ma le au ia te ia lava-mo uʻamea i luga o le ogatotonu o talaaga ma se leo o le 600 mm. Le faia o se tulimanu, e tatau ona e faʻaaogaina ni faʻailoga se lua o le ud UD. O sina mea e sefe ai mea o le a faʻatagaina ai tatou e faʻaaoga ma se faʻamatalaga atoa o vaega. O faʻamatalaga e fesoʻotaʻi i se auala faapena e faʻatonuina ai a latou fata i itu faʻasaga mai le tasi ma le isi i le tulimanu o 90 tikeri.

E tatau ona faʻapipiʻi le tulimanu. O le sauniaina o le talaaga o le anufe i luga o le stiffers tulaʻi i lalo. E nonoa i fao mo le uamea. A maeʻa ona faapipiiina, siaki lona geometry, toso le maea mai le tasi pito i le isi. A talafeagai, faʻasaʻoina. I le isi tuiina o le tulimanu. O le nonoa i le puipui o le a maua ai le malamalama tatau o le lumanaʻi atoa o le lumanaʻi. O le vaega o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa ua faʻapipiʻiina ma le faʻamalosi tino, ma o le tele o le le faʻamaoni o ribis e fuaina. Ua uma ona faʻapipiʻiina Riffen Ribs ma le au ia te ia lava ma le laʻasaga o le 600 mm.

Ata vitio

Ina ua maeʻa le faʻapipiʻiina o le pusa (e mafai ona e amataina le ufiufi o ai i pepa Papa. O lenei galuega e aunoa ma ni faʻafitauli e mafai ona faia i ou lava lima. A o le i amataina le Tui, e tatau ona e mafaufau e uiga i le matafaioi a se pepa laupepa i luga o le taualuga. Afai e faʻaoga e faʻapipiʻi ai le moli uila, ona tagolima lea o le nofoaga o lamepa. Afai o Tafafa pusa tapunia, pai, masalo e tatau ai ona faʻataea i latou. Mo le faia o ou lava lima i luga o se faʻavae o se faʻavaʻa, e tatau ona e saunia:

Faʻafefea ona fai se pusa faʻapipiʻi i luga o le taualuga?

Mo teuteuga, o pepa manaʻomia o le palapala e fuaina ma o loʻo faʻaseʻe i faʻamatalaga ma tagata taʻitoʻatasi.

  1. Laupepa o le laupapa.
  2. Fausiaina naifi pe vaai mo tipi pepa.
  3. Roulette.
  4. Sikulukalaiva.
  5. Aufana.
  6. Laina laina.

Tusitusiga i luga o le autu: osofaʻiga o le faletaele i lalo o le Tile: O le a le mea sili e filifili ai

O le tipiina o mea i luga o fusi talafeagai, e tatau ona e faia le lautele ma le maualuga o le pusa. Tipi le laupepa o le glc naifi ma le fesoasoani a se laina umi. Tuu i luga o le lauʻeleʻele lauʻeleʻele, apalai ni lapoʻa, faʻapipiʻi se faipule ma tipi i luga. Afai e leai se pule, e mafai ona e faʻaaogaina se ata umi. O le isi laasaga o le faapipiiina o le seleseleina o noataga. O le mauga o le digwall i le faʻavaʻa o loʻo faia e ia lava-ata ma se sitepu o le 150-200 mm. I le faʻagasologa o le galuega, e manaʻomia le mautinoa o loʻo i ai se faʻamatalaga i totonu o nofoaga e fai ai mea leaga i nofoaga. A leai, o le a faia foʻi ni tuʻituʻi i luga o le pito i luga o le pusa.

Faʻaiʻu Faʻamaoniaina mamanu

A maeʻa le faʻapipiʻiina o se pusa papa o loʻo iai, e tatau ona ia faia se vaʻaiga i se taimi, mo mea e faʻatino ai galuega faʻauma. Ua ia saunia ma ou lava lima:

  1. Spatua 200x250 mm.
  2. Spatula 50x100 mm.
  3. Faigata le gaʻo gaʻo.
  4. Grid mo le higu.
  5. Totoa.
  6. Pepa emery.

E lua a spatala o le a faigofie faʻafaigofie ai ona tuʻu i luga o le oti. Ausilali o le 50x100 MM, o le a faʻaaogaina e faʻaaoga ai le paluga i se galuega spara (200x250 mm) ma e faʻamamaina mai i toega. O le faʻagaioiga o le atigipusa ma ou lava lima, o le spalala o loʻo faʻasalalauina ma o loʻo faia i luga. O le Tufuga e tatau ona faʻatumuina i avanoa uma, o le sosolo e tatau ona aveesea.

Tulimanu i luga o pusa mo le siisii ​​o le tamaitusi i fafo. O le faia o se mea manino o le chiometric pito, e tatau ona e faʻapipiʻiina le gaʻo. O lona faʻapipiʻiina i luga o le ata o le pusa o loʻo faia i se punou. E manaʻomia le faia o lea: Tuʻu se mafiafia vaega o le paluga latalata i le pito i lalo, ona fetaomi lea o le tulimanu. Ona o le mea moni o loʻo i ai se fausaga faigata, o le sili atu o le faʻapuna o le a suia i fafo. O le a na o le toe tufatufa atu i luga. I le taimi o le galuega, e tatau ona siakiina le geomotry. Faʻapipiʻiina o le pito o loʻo tusia ai tulimanu e tatau ona faia i foliga uma o le pusa.

O le mataga o le mea e fai ai se faʻailoga faʻapitoa e ala i le faʻagaioi ma le lapotopoto. Ina ua maeʻa le faʻamamaina atoa o le paluga e faʻatino ai le faʻamaeaina o le oneone o oneone. Faapipiiina o le pusa ua uma. I lalo o le tausisia o tulafono faʻapapa faʻavae, faʻailoga taua o le a tautua mo le tele o tausaga.

Tusitusiga i luga o le autu: faʻafefea ona faʻasalaina le puipui e aunoa ma le puipui (ata ma video)

Faitau atili