Hydrangrea - vaomatua ituaiga, tulaueleele ma tausiga. Ata o le Hydrangea

Anonim

Hydrangrea - vaomatua ituaiga, tulaueleele ma tausiga. Ata o le Hydrangea

Ofoofogia matagofie laau - hydrangangua - mafai ona totoina - i luga o le togalaʻau, i le fugalaʻau, i le fale mautotogi poʻo luga o le faapaologa. O le igoa o le laau na tuuina atu i le mamalu o le alo tamaʻitaʻi o Hydence, o le tuafafine o le Pereni o le Malo Silisili Ese o Roma.

Hydleoancea (Hydyaya) - O le laau o le aiga Hydgenga, e aofia ai le 100 ituaiga. O lea la, e mafai ona e filifili e faasino, e leai se mea, ae o le lau-alofa-alofa-mafanafana, vevela-alofa, pa-saoloto-tetee, laau ma le dwarf hydantas. O lenei fugalaau e sau mai ia Heala, Amerika Saute ma Asia.

"Hortsssia" ma le faʻatalanoaga Eleni o se "vai vaʻa". O le igoa na molia atoa ia lava, ona Ina ia mafai ona tuputupu aʻe lenei laʻau matagofie, o le a faia lelei ma masani ona faʻasusu.

Tuufaatasi ma tausi

Faʻafefea ona e tausia mo le Hottusia? Ae e te leʻi tuʻuina, e tatau ona e filifilia le nofoaga saʻo. Filifili se nofoaga moli ma se tamai ata.

O le mauaina o le Star Suptupy Hydrangea e sili atu ona faasolosolo malie. Ma o lea, i le taumafanafana e mafai ona e tuʻuina se laʻau i se ulo i se nofoaga tatala ma pe a maeʻa ona tuu i le eleele seia oo i le tautoulu lava.

O lenei laau e le pei o ata tusi ma vevela vevela . MaFa talafeagai - 15-22 C. i le taumalulu, e tuu i totonu o se potu malu ma pogisa ma se vevela o le 6-8 c.

O le Hydrangea e fiafia i le ea fou ma susu, tusa lava pe e te filifili e faoa le laau i le fale mautotogi, o loʻo faʻaseai e le aunoa ma aua le tuʻuina latalata i masini mumū.

O le vai o le fugalaʻau e sili atu i le vai, ona E le fiafia i le vai faigata. E mafai ona e faʻaaogaina le timu poʻo le gata vai. E matua taua lava le faʻatinoina o le oʻo faʻafuaseʻi i taimi o le fugalaʻau ma le tuputupu aʻe. E le lava seea, aemaise i le taumafanafana, o le mou ese o lau laʻau ma lanu e amata, o le laʻau e sili atu ona faigata ona toe faʻafoʻi ai.

Tusitusiga i luga o le autu: Busined Boods i totonu (25 ata)

I le pa'ū, o le tusi o le vai e tatau ona faaitiitia tele aua O le taimi lenei o le filemu pe a oso mai fatuga o fatufatu. O ia, o le isi tausaga na faia ai fugalaʻau fou. E le manaʻomia le malosi o le vai ma le taumalulu, ae maise lalo ifo o le faʻaititia o le tau malulu. A leai, o aʻa o le a amata ona pala ma le laau o le a oti.

E tatau ona totogi atu i le eleele E tatau ona selesele. O tausaga taʻitasi i le faʻaiuga o le fugalaʻau, o se laʻau laʻau e manaʻomia i fanua fou. O loʻo mulimuli mai i lalo o le eleele e fiafia lava i le tutusa tele: 1 vaega o le pat o loʻo i ai, ½ vaega o le oneone ma le malie, 1 vaega o le fanua o le tama tane. E le pei o le fugalaau i lalo o le oneone, ae e fiafia e ola ai i eleele omea.

E manaʻomia le nanaina o le Hydrangea mo le taumalulu Afai o loʻo tatou talanoa e uiga i le vevela-alofa ituaiga o lapoʻa-fugalaʻau. I le taimi lava e tasi, o sauniuniga mo le taumalulu e tatau ona faia muamua lava.

Mai ia te ia Setema e taofi le faainu, aveese lau laʻau maualalo, ma gagau uma lau i fafo, ma matou tuʻua le pito i luga. Faʻamau o le nonoa o le maea ma tuʻu i luga o le pa puaa, oomiina se maʻa poʻo piliki. Mai luga o lologa na lolovaia ma mago lau.

Ituaiga ma ituaiga o hydrangea

Hotrssonia Dasnovawaya - O se tasi o laau fiafia o le vai o le vai. O le mush bush ma le tele o lanu tetele o lanu eseese. E mafai ona oʻo i le faʻaupuga i le 20 cm i le lautele, ma o le laau lava lava ia o se tamaʻi vao o se mea itiiti.

Sa aofia ai i le 35 ituaiga. E matua le gata lava ile togalaau, ae i le aiga. Nisi ituaiga o lenei laau maua vailaʻau vailaʻau.

Hydrangrea - vaomatua ituaiga, tulaueleele ma tausiga. Ata o le Hydrangea

Hydrangea Misbulataya - O lenei o se mea teuteu o fugalaʻau ma fugalaʻau o le malu-kulimi lanu, lea ua aoina i le tele o le fua o le pyramid. Faatasi ai ma le faʻateleina fugalaʻau maua se piniki hue. O nisi ituaiga o lenei laʻau e ese mai i fugalaʻau lapopoa ma le umi o fugalaʻau, ae o se manogi manogi.

Hydrangrea - vaomatua ituaiga, tulaueleele ma tausiga. Ata o le Hydrangea

Hydleoancea - Totoina ma lanu tetele i foliga o se paʻepaʻe paʻepaʻe. O le sili ona lauiloa o le vasega Anabel - o se laʻau e oʻo i le 2.5 mita le maualuga ma fugalaʻau tele ma laʻau lau. Awareth vaitaimi: Setema.

Mataupu i luga o le autu: faapipiiina faatonuga mo faitotoa palasitika

Hydrangrea - vaomatua ituaiga, tulaueleele ma tausiga. Ata o le Hydrangea

Piliya Hydrangea - Suncionium Toolau i le 1.2 M i le maualuga, e tele ai le tele o avanoa. Le vaitaimi fugalaʻau: o le amataga o le taumafanafana - Setema. Bluebird ituaiga eseese e matua lauiloa i le lanumoana lau ma fugalaʻau, o loʻo foliga sili ona manaia i le tautoulu taimi.

Hydrangrea - vaomatua ituaiga, tulaueleele ma tausiga. Ata o le Hydrangea

Toe gaosia, faʻamaʻi

O le toe gaosia o le Hydranganga e tupu i le le talafeagai o pito i luga o le le-fugalaʻau laʻititi o fana i supū i le tautotogo ma le taumafanafana, ma i latou na ofuina - i le vaitau malulu. O laufanua toto faʻagaioiga i le fale teu oloa i le vaipuna i le tautotogo ma le fesoasoani a fatu.

A o le mo faʻamaʻi, o le Hydraevena e ono aʻafia ai le sese-on-i le lauʻeleʻele, lanu efuefu, o le fiva maʻi ma hydrangea siama. Mai le faʻauiga o se tulaga lamatia faʻapitoa e taʻu ai le TLL, Weevil, o le martip ma le upega tafailagi.

Hydleoanga i le laufanua mamanu

I le fausaga gagana, o lenei fugalaʻau e mafai ona loā ma le loto faʻamalosi e taʻua o le Taitai i totonu o laau. E foliga mai e foliga mai o se tasi laau e tasi i luga o le vao, ma i le fefiloi vaega ma isi fugalaʻau ma laʻau, faʻapea foi ma le fugalaʻau palu ma pa.

Hydrangrea - vaomatua ituaiga, tulaueleele ma tausiga. Ata o le Hydrangea

Ata o le "ola" pa mai Hydraevena

Hydrangea atoatoa fetaui lelei i totonu o soʻo se togalaʻau ( Mai le sili atu ona taua i le rusttic. Ae mo filifiliga ese e aoga ai le filifilia o ituaiga eseese ma ituaiga.

Mo se faʻataʻitaʻiga, Hydenca selena maydoange e talafeagai lelei mo le laʻau. Mo fiafiaga alofa i se free style e aoga tele le faʻalogo i le laʻau ma le faʻaalia o le hydera. Ma afai e te manaʻo e fai se tulimanu o meaola i luga o le upega tafailagi, ua ou faʻalogo i ai i le linani hydrangea. I le auala, e lelei foi mo le teuteu lelei o puipui, galuega ma fausiaina se tulimanu tulimanu.

Faitau atili