Foliga o le fausiaina ma le faʻatulagaina o sela mo lapiti e faia oe lava

Anonim

Toeitiiti lava o le fale uma o le fale e i ai se tamai faatoaga. O se tasi e fiafia i le faʻatuina o se povi lapoʻa tele, se tasi manu, ma se tasi e fiafia e auai i fluffy ma matagofie lapiti. Ae mo soo se faʻatoʻaga e aoga le mafaufau i tulaga faʻamalieina mo le taofiga. Afai na e tu i luga o lapiti ma filifili e maua ni sela mo i latou ma ou lava lima, e alagatatau lava ona filifili vave ma le nofoaga o le faʻapipiʻiina o sela.

Nofoaga o sela

O lona lava vaega faaniukilia, sela ma manu e mafai ona tuu:
  • i luga o le ea tatala;
  • Mole, mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o le fale mautotogi.

O sela uma mo lapiti, e faʻalagolago i le nofoaga o latou nofoaga ma le metotia o le faʻamamaina, vaevaeina i ni ituaiga e tolu:

  • tausaga o le potu malolo i le ea fou;
  • tausaga-taamilosaga o tagata i totonu;
  • Tuʻufaʻatasia mataupu (taumafanafana fafo, i le taumalulu - i le fale manu).

Tele lapiti e talitonu o le sili sili ona eseese o le sela nofoaga o latou faatufugaga i fafo. O ia lava mea o loʻo iai manulele e afaina ai manu, fesoasoani i le atinaʻeina o le le atoatoa i faʻamaʻi, le iai o se ulu matagofie ma maualuga. O le faʻatoʻaga o faʻatoʻaga i tulaga o auala e faʻafaigofie ai le oloa o tamaʻitaʻi, faʻateleina le numera o lapiti ma mea e tutumau ai.

A filifilia se nofoaga e faʻapipiʻi ai le sela, e aoga le mafaufau:

  • vaalele le ea. E tatau ona tutusa i totonu ole 60-75%. O lona uiga, o le nofoaga e filifili ai e tatau ona i luga o tumutumu ma 'ese mai i faasana;
  • Inuina le susulu o le la, e le lelei gaioiga i luga o manu. E sili le lelei o sela i lalo o laʻau poʻo le faʻamalosia o le pa puipui;
  • O le i ai o ni ata e masani ona mafua ai le mafua mai o faʻamaʻi pipisi. O le ea o le ea e le tatau ona sili atu i le 30 m / s. Aua neʻi galo e uiga i le maualuga-lelei o loʻo i luga o sela. A leai, o le faʻaola o le a faʻaleagaina le soifua maloloina o au fagafao.

O sela auala

E mafai ona eseese sela a Rabbit Rabbit.

  • a;
  • meafaʻaleaga;
  • Mea Fausiaina.

E faigofie ona ma faigofie e pei o ni vaega faaopoopo, pei o le faamemelo. O le a le ituaiga sela e tatau ona fausia mo lau faʻatoʻaga, e faʻalagolago lava i le na faia ai lapiti o lo latou lapoʻa, o le avanoa o fale e fiafia ai.

FAʻAALIGA: O auala o auala e fautuaina e atiaʻe ai ma le tele o faʻatoʻaga-sili atu nai lo 100 fasi.

O penefiti o le masini o lapiti i luga o le auala faasino:

  • le iai o se tele avanoa;
  • faigofie i le tausiga o manu felelei;
  • Le mafai ona fausia le mafanafana ma le gafatia o le fausiaina i le tau fuafuaga.

Foliga o le fausiaina ma le faʻatulagaina o sela mo lapiti e faia oe lava

E fausia sela o auala, o le a manaʻomia ona e te faʻatinoina mea faʻatuatuaina. E tatau ona latou teteʻe atu i le susu mai i le susu mai manu feʻai ma taufetuli vevela.

TAUA: O sela mo lapiti e tatau ona puipuia manu mai le pito i lalo o tagata i le pipiʻi, pei o maile, pusi, alope, isumu.

Ina ia faia e au fagafao e le popole i le la o le la o le la ma le ea, fai se taʻavale ma se taʻavale tele i luga o le faoa. Afai o loʻo e auai i le faʻalavelaveina o manu i le tausaga atoa, e tatau ona e tausia le tuʻufaʻatasia o se tasi o vaega o le sela. E ui lava i le mea moni o nei manu ua lelei le tolopoina o le ea maualalo vevela, e manaʻomia le faia o se nofoaga malulu ma mafanafana o le a mafai ona latou faʻamafanafana.

TAUA: O le fuafuaina faʻapitoa e totogi atu i le feutanaʻiina o musika ma lala ma tamaʻi lapiti.

Sela tuu i totonu

O fuafuaga na tuu i totonu o le uafu e mafai ona faia mai le tasi uamea vide faʻapipiʻi i luga o se laupapa laupapa. E tatau ona faia le fola i laupapa.

Afai o oe Rabbbits i totonu o le potu tapunia, e tatau ona:

  • faapipiiina;
  • faasee;
  • Susulu i le taumalulu - a itiiti mai 10 itula.

E manaia pe a iai se faamalama i luga o le puipui atoa i le itu i saute o le Shed.

Foliga o le fausiaina ma le faʻatulagaina o sela mo lapiti e faia oe lava

Tuʻufaʻatasia lapiti vaʻa

Mo se tuʻufaʻatasia o le ituaiga o manu, o sela feʻaveaʻi e sili ona talafeagai. I le vaitau mafanafana, o le a faigofie ona ave i le auala, ma i le malulu - faʻapipiʻi i totonu.

A faʻatagaina tupe, e mafai ona e faia ni faʻailoga se lua e lua: tasi mo le auala, isi mo le uafu. Ae e le mafai ona talafeagai lelei lea filifiliga mo i latou e faʻatupuina le tele o meaola.

Foliga o le fausiaina ma le faʻatulagaina o sela mo lapiti e faia oe lava

Fausiaina ma le tele o sela

Sela mo le ofe o le tasi e tasi pe tele-afaina. Fuafua i latou o loʻo fuafuaina (okrol, aʻo talavou, tagata matutua) faʻalagolago i la latou fuafuaga.

Tasi-tisaina ma le tele o fale

E tasi-tier sela e tuu i luga o le eleele i se mamao o le 80 cm. O le taualuga o fausaga o loʻo ufiufi i se faʻailoga poʻo le uʻamea.

TAUA: Afai o sela o lo oi luga o le auala, e sili le faʻaputuputu i totonu o le slate, e pei ona matua vevela lava, ma o nei manu e le mafai ona popole tele.

Mo le faigofie o le tausiga manu, o le pallet e sili ona faia i le kalama mo faigofie faamama. I ni fale lava e tasi, o pamelo uamea ua faʻapipiʻiina, ua fuafuaina mo le maileia o gaioiga taua o fagafao.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona tusi se ata i luga o le puipui i le faletaele

E mafai ona aofia ai i sela o le tele-tipia. O ituaiga taʻitasi o loʻo i ai le aofaʻi o vaega. E mafai ona e faia ia latou mai i pa, kalama garvidge ma laupapa. O mea ia e fetaui e talafeagai mo le fausiaina o lapiti i luga o le auala ma i totonu.

E masani ona valaauina le tele o mea tau o le tele-ti. I latou, o la e tuʻuina atu le tasi i le isi. E fesoasoani e sefe avanoa avanoa. O le filifiliga sili ona lelei o ni mea na e inu ai fausaga. Latou te faia le tausiga faigofie ma matamata ai fagafao.

Foliga o le fausiaina ma le faʻatulagaina o sela mo lapiti e faia oe lava

E fautuaina ona sui e le mafai ona siitia i luga o le eleele i le 60 cm na faia o loo i ai i le fale o manu. Ma mo tulaga i fafo atu, o sela tulaʻi mai i se mamao o le 75 cm i luga aʻe o le eleele.

I le taimi o le fausiaina o sela o le tele-ti, e le tatau ona i lalo ifo o le 15 cm i le va o le taifau taʻitasi. I luga o le tele o le taualuga - ma le avanoa i le va o luga E manaʻomia lenei mea ina ia le pa'ū nei le maitau o manu i luga o le pito i lalo, latou te leʻi tuai i luga o le taualuga, ma o alavai na faʻatutuina i tua atu o sela.

O nisi e fiafia e faʻaaoga le palasitika pipisi palasitika i sela. Ua iloga mai i le faigofie ma le faigofie o gaioiga. O ia lava apa sea e mafai ona faapipiiina tuusao i totonu o sela latou lava, pe i luga o le palota i lalo o le foloa fola.

Sela mo le Okrol

I sela mo le OKol, e manaʻomia le faʻatuina o ni potu faʻapitoa i luga o itu poʻo saunia se nofoaga mo masini feaveaʻi masini. Afai ua e filifilia i luga o le potu tutupu itu, ona sili lea ona laʻua i le fola, ona malo ai lea o puipui ma le taualuga. E tatau ona latou faʻaeʻeina lelei o fanau laiti o le a le faamalosi mai le malulu ma le toʻotoʻo. I le vaega o totoe o le sela, e mafai ona faia le fola i uʻamea mesh poʻo le laupapa laupapa.

O le Mobile Missic o se pusa tapunia atoa ma se pu i totonu. O le pusa lenei e tatau ona iai se isi itu e maua ai le faitotoʻa, ina ia mafai ona faʻamamaina ma matuʻia le musika. O lenei mamanu e talafeagai ona e mafai ona toe tulaʻi mai e ala i le manaʻomia o sela eseese. Faʻapea foi ia i latou e sili atu ona faigofie e suia ai le lapisi ma tapena. O le fale e puipuia mo chip po o vaomago.

FAʻAALIGA: Laʻitiiti le faʻaaogaina le faʻaaogaina e le fautuaina. E mafai ona latou o atu i le manava manava atamai ma taʻitaʻiina o latou oti.

Afai e te manatu o le fanau i le malulu taumalulu taimi, o le Mobile Cloviciece e tatau ona tuʻuina i le eletise eletise e fai ai tulaga lelei mo ni nai aso aʻo le i faʻaopopoina ni nai aso ae le i ai ni nai aso a o leʻi tuuina atu ni nai aso aʻo le i ai ni nai aso a o leʻi tuuina atu ni nai aso aʻo le i ai ni nai aso aʻo le o le tele o aso i ni nai aso aʻo le i faʻaopopoga

Foliga o le fausiaina ma le faʻatulagaina o sela mo lapiti e faia oe lava

I le tau malulu, e aunoa ma le faʻamamaina o le matagaluega a le tagata, o le mea e le faia. Afai e leai sau e eletise, e mafai ona e faʻaaogaina le moli masani moli, lea e aoga le teuina i lenei vaitau e aofia ai taimi uma. O le moli moli e tatau ona tuu i totonu o le potu, o loʻo i tua atu o le puipui o le potu faʻaaoga.

FAʻAALIGA: Taofi le filifiliga i luga o le faʻamafanafana o le Joboard ma se moli moli, tausi le saogalemu afi. Le potu o le a le moli o le a, e manaʻomia le muamua-trim le manifinifi uʻamea.

E i ai le isi metotia o le fofoina o lenei vaega o le sela e faʻaaoga ai se uʻamea faʻamafanafana mo folafula mafanafana. O loʻo faʻasaʻo i le pito i lalo o Royal, ma o le fale e sili ona faʻamamaina o loʻo punitia i luga o le.

TAUA: O le le fiafia i se faʻamafanafana, ia mautinoa o le uaea o le tuʻufaʻatasia, aunoa ma ni faʻaletonu. O sea museega o faiga e mafai ona fesoʻotaʻi i se pule faatonutonu. Lenei o le a faʻatagaina ai oe e faʻatonutonu le vevela i totonu o le faʻaaogaina o le tufatufaina, fuafua i luga o le tau.

Afai o sela o loʻo i totonu o le pa manu, e sili le faʻaaogaina o se telefoni feaveaʻi. Ona faigofie ai lea ile ea ma mama i luga o auala. Afai e te filifili e faia se fale-i totonu o le potu e fai i luga o le potu i totonu o le ato.

I sela e lua - tasi-timier sela, o le umi o vaega taʻitasi e tatau ona le itiiti ifo i le 100 - 120 cm, ma le loloto o le 55-65 cmboard o le fale o le fale e tatau ona 35-40 cm.

Sela mo tupulaga talavou

Ua igoa o talavou talavou, e tolu tausaga ma le tolu ma le lima masina. O loʻo iai ni a latou vaega o le 8-20 fasipepa. O le maualuga o puipui i sela e tatau ona le itiiti ifo i le 35 cm. O le vaega atoa o loʻo fuafua e faʻavae i luga o le mea moni o le tasi manu e tatau ona 0, 25 sikuea mita.

O sela tetele o le tele o tagata e faʻapipiʻi i luga o le auala ma rosa mai le eleele i le 75 cm. Afai o le fola o loʻo faia o le faʻapipiʻi o pa uamea i luga. O le mea lea, o le a e puipuia ai le lapiti o le a faʻatalaʻia ai se laau ma teu i ona lima. Mo le ola a le lapiti, e mafai ona e faia se mesh fola.

Mataupu i luga o le autu: Metotia ma Filifiliga Mo matagofie Dreat Drapery Cortins faia oe lava

Foliga o le fausiaina ma le faʻatulagaina o sela mo lapiti e faia oe lava

Ae tuueseeseina i totonu o le sela o le faatulagaina o se potu mafanafana. O tulaga lelei o le mesh fola e mafai ona faʻaalia i le mea moni o loʻo maua ai le lelei o le ventipela atoa ma le le mautonu o otaota otaota. O le fola e puipuia ai manu mai siama ma faʻamaʻi pipisi.

I le malulu, sela ma tagata talavou e tatau ona musuia. Mo lenei, vaomago poʻo se vao e faʻaaogaina, ua taʻoto i le 2 cm mafiafia.

TAUA: Mo le feololo o fefiloi, e le fautuaina le faaaogaina o mea masani. Latou te le aafia ai le atinaʻeina ma le tuputupu aʻe o lapiti.

Tagata Matutua Rabbbits pa

O sela mo le au matutua o lapiti o le tele o le tele e tatau ona i ai le loloto o le 60-70 cm ma le umi - 100cm. O le mea sili lea ona tele mo le manaia o manu. E mafai ona e faia i le poloka tutusa pepa. O lona uiga, i le poloka taitasi e lua sela vavae ese e se puipui.

Foliga o le fausiaina ma le faʻatulagaina o sela mo lapiti e faia oe lava

Mo meaola manifinifi, e aoga le faʻamaonia o le tuʻufaʻatasiga o le lua sela i le tasi ma se vaʻaiga. Mo lapiti lappane, ua fautuaina le fola e fai mai i le kavani grid.

Maʻio: E tatau ona gaoioi saʻo tagata matutua i le pa. O le mea lea o le a faʻalagolago i lo latou tuputupu aʻe ma atinaʻe.

Sela ma Aviary mo le savali

Sela ma se faigamalaga mo le savali e talafeagai mo manu laiti uma mo le tele o manu ma gaosia ai razes. O lenei mamanu e tatau ona aofia ai ni ofisa eseese se lua ma se vasega, taualuga ma le mesh amtairy. Lua potu o loʻo fesoʻotaʻi ma le taamilosaga poʻo le sikuea sikuea tipi i totonu o le puipui pito i tua o le fausaga. Maliu i le faʻafilemu mamanu, e faigofie ona siʻitia manu i totonu, lea e faʻamalosia ai le latou sao atinae ma tuputupu aʻe.

Le tele o le sela i se savali e mafai ona i ai. Ia, afai o le loloto o le a suia i totonu o le 60-65 cm, ma le loloto o le pamu o le 80-100cm. O ia fausaga e aofia ai i luga-tii-tiri poloka e aofia ai lua vavae ese. O le Mesh Adorey ua tiliva i tua atu o sela i le i ai o le avanoa.

Foliga o le fausiaina ma le faʻatulagaina o sela mo lapiti e faia oe lava

Sela mo lapiti ua fana "lapoa"

Talu mai le vaʻaiga o se tagata faʻatau e faʻasino i laʻei lapopoa, o lea o sela mo latou e tatau ona i ai tulaga tutusa. Tuputupu ae tuputupu ae e taua tele. O lo latou uumi o le 55-65 cm, ma le mamafa e eseese i le tulaga mai le 5.5 i le 7, 5 kilomita. I le taimi o le faamau a fale mo tele ituaiga, e aoga ona matala mai le mamafa ma le tuputupu aʻe o manu.

I le tasi tagata matua, e manaʻomia le sela, foliga: 96 cm ua umi, 70 c4, ma le 60-70 cm i le maualuga.

Foliga o le fausiaina ma le faʻatulagaina o sela mo lapiti e faia oe lava

Mo le tele o ituaiga, o le fale lapoa fale e mafai ona fai si faigofie. I luga o manu e valu, o se sela e manaʻomia, o se nofoaga o le 1, 2 sikuea mita. m. o lona maualuga e tatau ona le itiiti ifo i le 40 cm.

TAUA: O lapiti o loʻo i ai le mamafa o tagata faʻatau. O lea, o le pito i lalo o sela e tatau ona muamua. I le gaosiga o le mesh fola, o se mea e fiafia ai ua tuuina atu i le mafiafia uaea, 2 mm mafiafia. Ia o le grid e le ofiina i lalo o le mamafa o manu, ua manaʻomia le sefeina o pa i lalo o le ai. Afai e te fuafua e faʻapipiʻi le palasitika poʻo le paʻu pallets i sela, e sili atu le faia o se nofoaga mautu i lalo o latou

Kalefonia lapiti pa

O laplefonia lapiti e sili ona lauiloa i le Bredingers. E matua le mananao i ai i le tuua ma fata e malo ai le malulu. E maua e tagata matutua le umi o le 50 cm, ma o latou mamafa mamafa i totonu ole 4.5 - 5 kg. O le sela mo lenei ituaiga e tatau ona o 0.5 sq.m. Talu mai lenei mea na tupu, o pato o loʻo ufiufi i fulufulu o le eleele, e mafai ona faia le fola ma le lattice poʻo le mesh.

A e suia ni lapititi lava i luga o aano o manu, latou te mafaia i totonu o le pu, 200 cm ma le loloto o le mita. O puipui o le Pit e tatau ona muamua na faʻamalosia e le slate, ma luga o le fola e teu ai laupapa poʻo le grid. Mo le saogalemu, o se tamai pa ma le taualuga o fausia faataamilo i le lua. O lenei metotia o manu felelei o manu e latalata i le natura, maua ai le lelei taunuuga. Lapiti alofa e eli pu i le eleele. Ma le tausiga talafeagai, o le a latou fiafia i tagata e aofia ai ma le tele o fanau.

Foliga o le fausiaina ma le faʻatulagaina o sela mo lapiti e faia oe lava

O le gaosiga o sela e faia oe lava

Ina ua uma le filifiliga e fausia fale teine ​​mo le taulaga, e manaʻomia le fuafua muamua atu ma le ituaiga o fausaga, o lona lapoa ma fale gaosi oloa. O le ae manaʻomia le sauniaina:
  • hacksaw;
  • o le samala;
  • tulimanu;
  • vaalele;
  • sikulukalaiva.

Soʻo se ituaiga o sela o le a aofia ai: faʻataʻoto, puipui, fola, pine ma faitotoʻa. I le avea ai o se tulafono, i le taimi o le fauina o fale mo mea o meaola, o se uʻamea uʻamea poʻo se laʻau masani ua faʻaaogaina.

Lomu fai o le fale fale, e tatau ona saunia:

  • Eleele tetele o Pitiwood;
  • sasa;
  • fao ma fao;
  • pa;
  • Reiki;
  • Galvation Grid.

Mo le gaosia o faitotoʻa, o le a manaʻomia e faʻaopopoina ai faʻasao ma vaovavale.

Mataupu i luga o le autu: faapipiiina faapipiiina mo faleuila

I le filifilia o se laʻau o le fale o le fale, e aoga muamua i le Saber ma pipii. O loʻo faagasolo uma pito i luga o le mea e le afaina ai le manu. Talu ai o lapiti o loʻo iai le nifo e uiga i le laʻau, o laʻau lava e tatau ona i ai pea i sela. A leai, o le a latou gofie a la fale.

Fafa ma tagata inu mo Rabbit sela

I le faʻaopopoina o le fausiaina o sela, e manaʻomia le mafaufau lelei i a latou faʻatulagaga. Meaʻai ma Vai e tatau ona tautua ma le manaia o le fafagaina metotia, e mafai ona e faia uma faʻatau uma i totonu o se fogaga-faia fore i totonu o le faleoloa ma fai aʻu oe lava.

O lapiti e manaʻomia tele le vai mama. Afai e faigofie lava ona sasaa i totonu o se ipu, palapala ma lapisi o le a paʻu i totonu poʻo manu o le a sasaa pea le vai. A filifilia se pesini inu, e aoga le folafolaina atu:

  • mea gaosi;
  • Nofoaga;
  • ata;
  • Ituaiga fau.

FAʻAALIGA: Afai o le taʻavale e faia o le palasitika manifinifi, o manu sa vave ona faʻatiga. Ma uʻamea uamea vai o le a sili ona popole ma faʻaleagaina.

Otometi tagata inu

E tele mea e masani ona faʻaaoga i fafo i faʻatoʻaga, lea e tele ai le ola o le olaga. O sea mamanu e sili ona faigofie ma e aofia ai: pesini fesootai ma se gafatia. O le pesini ma le vai o taimi uma i totonu o le sela, ma le koneteina o i fafo. E faigofie ona faʻaaoga ma le tumau.

Foliga o le fausiaina ma le faʻatulagaina o sela mo lapiti e faia oe lava

E faigofie tele ona faigofie le faʻatulagaina o lenei fofoga o lenei pusa inu: pei o le vai o loʻo alu atu mai le pesini, na te mauaina se vaega fou mai le tane.

Matau: Fai se kulimi ma ou lava lima e faigata tele. E faʻafaigofie le faʻatau i le fogaga o le faia o le fogaga.

Niple tagata inu

O ni fausaga e aoga ma lelei. I totonu, o le vai e le aliali mai ma tumau pea i le paipa ina ua amata ona inu le manu. Na o le naʻo le le lava o sea oloa e i le vaitau o le tau malulu, o le faʻafefe e mafai ona faʻaʻaisa i le paipa.

Foliga o le fausiaina ma le faʻatulagaina o sela mo lapiti e faia oe lava

Valevale tagata oti

O mea inu e mafai ona fausia ai le stium le mafai ona fausia ma o latou lima mai se fagu palasitika. Fai se vai inu e pei ona taua i lalo:

  1. O le ipu mafolafola o loʻo tatau ona faʻasaʻoina i le maualuga o le 10 cm i luga o le foloa i luga o le sela i se tasi afa o loʻo i totonu o le mamanu, ma lona lua o loʻo i fafo atu.
  2. Matou te aveina se fagu puʻupuʻu puʻupuʻu i luga o le tasi pe lua lita ma sikoa vai i totonu. Fagu tapuni le tapuni, ki luga i luga ma faʻapipiʻi i luga o le pesini. Bant bottle i le pa o le pa ma uaea.
  3. Sa faailoa ma le faaeteete le tapuni, ma e otometi ona tumu le pesini i le vai. A o manu o loʻo inu vai mai se vai inu, o le a toe faʻateleina i se vai fou i se tulaga.

Foliga o le fausiaina ma le faʻatulagaina o sela mo lapiti e faia oe lava

Tutuli

O le faʻaseʻe o Rocklet Rocker e uiga i le faʻavae o se talimalo faigofie. E mafai foʻi ona tutoatasi mai. O le faia lea o lenei mea, o le a manaʻomia ona ave se fagu palasitika, fai se tamaʻi pu i totonu o le tapuni ma faʻapipiʻi le manufeaʻi. O se alatoto, e mafai ona e faʻaaogaina se kaka. O le a taofia ai le mataʻu ma le poloka le pu i le tapuni.

O le Rhinker ua faʻapipiʻi i se tulaga saʻo i le sela i le maualuga o le 30 cm mai le fola.

Foliga o le fausiaina ma le faʻatulagaina o sela mo lapiti e faia oe lava

Taofia le fasioti tagata

O le le mautonu o Rider ua faia foi o le fagu. O loʻo faʻamaloloina i se tulaga faalava i luga o le uaea, i le maualuga o le 30 cm mai le fola. Mo le gaosiga o lenei mamanu i le fagu, e manaʻomia le faia o se tipi, 10 cm lautele i luga o le umi atoa, toe faʻasolo atu naʻo le 5 cm mai le pito i lalo ma le mea e teu ai le 5.

Foliga o le fausiaina ma le faʻatulagaina o sela mo lapiti e faia oe lava

O le le mautonu le tietie uila ua nonoa i fafo atu o le sela - o le pu tipi i totonu.

Cormtushki

Mafaufau i le mamanu o mea fafaga o loʻo i ai pea i le faʻasologa o le fausiaina o sela. E mafai ona tuʻuina atu meaʻai ma membranes ma:

  1. Sannikov. O lenei vaā o le fafaga ua setiina i le va o sela e lua. E gaosia ma le pa. I totonu o le Stennik, e mafai ona e taatia vao fou, vaomago, ma lapiti o le a tosoina mai i totonu o le lattric pa.
  2. Fafaga Fafaga. Fafaga manu e faʻaofi ai a latou ocormm ma minerale ma vitamini. E taua tele le fafagaina o krilles i se meaai i le taumalulu i le leai o ni 'eseʻelaʻau fou, fualaau faisua ma fua. O le faia o meaʻai mo le fafaga e mafai ona faia i mea eseʻese o mea tuai: uʻamea pepa, o se lapoʻa lapoa lapoa papa paipa. O le mea autu o le tuʻusaʻo faʻapipiʻi le mamanu i luga o le puipui o le lapiti. O lenei masini e galue otometi. Fafaga ulufale i se pesini e 'ai manu.
  3. O mea e fetaui i fualaʻau mo fualaʻau, fualaʻau, tumutumu. O na meaʻai e tatau lava ia faʻatumauina mama. A leai, atonu e amata le paʻia ma iniseti e mafua ai le faʻaleagaina o le faatoaga.

Foliga o le fausiaina ma le faʻatulagaina o sela mo lapiti e faia oe lava

Ma le itu taumatau e fai ai ni lapiti, e mafai ona e ausia iuga maualuga. Afai e fausia sela e tusa ai ma mea uma ma manaʻoga uma, ma o le a latou maua saʻo ni meaʻai, inu ma taunuʻuga, o le a lagona le mamafa o ou fagafao.

Faitau atili