Faʻafefea ona faʻatosinaina le taua o loʻo faia oe lava

Anonim

O le sulugatiti o Eaves o loʻo faʻaaogaina mo le faʻapipiʻiina o le tulle ma pupuni. O masini o nei ona pogai o ie ua faia mai i mea eseese, ae masani ona masani ona faia i le PVC - Polyvilell Chloride pe o le palasitika. O le pasi mu ma le tele o laina faigaluega. Ae le i tautau le faʻanatupuaina o le taualuga, faitau totoʻa faʻatonuga mai le tagata gaosi oloa, lea ua aofia ai. O sea masini e i ai le mamafa maualuga, tatou te iloa lelei i lenei. Afai o loʻo e vale ie puipui i luga o ia, o le mamafa o loʻo sili atu nai lo le mafai ona fesoʻotaʻi masani, o mea uma e mafai ai ona sosolo i lalo o le pupuni.

Faʻafefea ona faʻatosinaina le taua o loʻo faia oe lava

Faʻapipiʻi le palasitika o loʻo ufiufi etaves i le ie puipui i le taualuga.

Ituaiga o palasitika karnisov

Ae le i faia ni Eaves, o le a manaia le feagai ai ma o latou ituaiga, latou te eseese muamua lava ia lava ma a latou fuafuaga, e iai le 4 viiries:
  1. Tasi laina.
  2. Laina faaluaina.
  3. Tolu laina.
  4. Fa-laina.

Latou te eseese foi i le faʻapipiʻi metotia, e lua:

  1. I le faʻamalologa poʻo puipui.
  2. E ala i pu faʻapitoa i totonu o le 'aufaʻatau.

Auala e Filifili ai se Cornice

Faʻafefea ona faʻatosinaina le taua o loʻo faia oe lava

O le faaauuluga fatuina o le fonotaga a le aufaioloa mo pupuni.

Ae e te lei faia le sao o le pipii, e tatau ona e filifili i lana filifiliga - tele, lanu, ata. O le mea masani, e tatau ona ia ofi i lana mamanu i totonu o le totonu. Ia uaʻi atu i le fausiaina o le ata, e mafai ona avea uma ma puipui ma taʻumama, aua le faia se mea sese. A o le i amataina le faapipiiina, fai fua o le Window tatala, lea o le a faapipiiina ai le mamanu. Ae le i faia ni EAe o loʻo faia foi ma ie pupuni o le a sosoʻo ai i le ata atoa.

Afai o loʻo faʻapipiʻi le cornice i le puipui, mafaufau i taimi faapena:

  • Saʻoloto le tatalaina o le faʻamalama pe a manaʻomia, o le mea lena, o faʻapipiʻi e le tatau ona taofia le saʻolotoga o le faamalama ia ausia ai lenei, na o le faʻatupuina o le puipui i luga aʻe o le faʻamalama;
  • O le masini mo fusi o le Tulleng o le a mamao ese mai le pa ina ia le afaina ai le tele o faamalama ma e le o feagai ma le tele o maa.
  • Afai o loʻo e fuafuaina le faʻaaogaina o le tele o le tele o le tele o pupuni, fuaina le mamao mai le puipui mai le puipui mai le latalata i le faamalama o le Sounter.

Tusitusiga i luga o le autu: o le rating o tagata taʻutaʻua sili ona lauiloa o umukuka i Lusia

Ae peitai, o nei fautuaga e talafeagai mo le taualuga auala. Ina ia sailia le umi, e tatau ona e faia ni mea e fai ai mea e sili ona lelei mo oe. E tatau lava ona faʻasalalau atoa le pupuni e le taofia ai le tatalaina o faʻamalama. Matau le mamao mai le faamalama faʻataʻoto i soʻo se faʻaiuga o le cornice, e masani lava e tusa ma le 40 cm ua lava lava.

O a mea e filifili ai se mamanu mo pupuni

Faʻafefea ona faʻatosinaina le taua o loʻo faia oe lava

Fetaui ma se filifili i le siitia o le masini.

A faʻaaoga pupuni mamafa, o le fausiaina o uʻamea poʻo le palasitika ua sili ona fetaui. E faʻapipiʻi i le puipui i pu i totonu o le paʻu. Filifili se pasi ma le tele o auala e pei o le fuafuaina o vaega o ie.

O a mea tatou te manaʻomia ai? E faʻatino ai soʻo se galuega e manaʻomia ai mea faigaluega. O le tautau i le saito, tatou te manaʻomia se tulaga faʻapitoa o meafaigaluega, pei o:

  • Matamuli mo le uamea;
  • Corolc;
  • eletise eletise;
  • E leai se mea ma le popolevale i le sima;
  • malo o isi tagata;
  • penitala;
  • o le samala;
  • Lelei ma le le manatu faapito.

Auala e Fausia ai Faapitoa

Ua tatou iloa le umi o le umi e manaʻomia ai le cornice. Oti le umi o le manaʻomia ma le fesoasoani a Hacksaw ma le sikuea. Ona fai lea o se fono fausiaina. O le faia o lenei mea, o loʻo ave ai le matau i totonu o ni fale faʻapitoa ma tapuni pito o le masini ma faʻapipiʻi mai le pusa.

Ma le isi, a o le i tautau le saito, o le a matou manaʻomia le faʻatauaina o le pu i le ogatotonu o le matou masini mo tuli ma pupuni.

E tatau ona e alu ese mai le pito i luma.

Faʻafefea ona faʻatosinaina le taua o loʻo faia oe lava

Polokalame o le faʻapipiʻiina o le taualuga o le taualuga o luga o le sima totonu o le pito i luga.

Muamua, fai se paʻu papaʻu ma se tamaʻi taʻavale e nana ai le ulu faʻapipiʻi i totonu o lenei pu, mo faʻataʻitaʻiga o le tagata lava ia. Ona viliina lea ma se tamai lapoa o le lapoʻa e ala i le pu i le tuʻuga o faʻapipiʻi. Fuafua i le ata o le ata, vili ni isi pu. Manatua o le mamafa o mea mamafa, o maualuga o igoa e tatau ona suia saogalemu le mamafa o le ie puipui. O lenei ua mafai ona e tautau le pipii i le maamora. E oʻo lava i luma lea, e mafai ona e faia 2 laina o fusi papaʻu, o le filifiliga atoatoa lea mo pupuni o loʻo mamafa.

Tusitusiga i luga o le autu: fulafula i luga o le moega: ituaiga, e aoga ma le lelei

O le isi mea e te manaʻomia e tautau ai le cornich i le taualuga i le taualuga. Faatasi ai ma se penitala, fai se faʻailoga i luga o le ulutala e ala i le ogatotonu pu, lea na o le totoina. O le faʻanoanoa e faʻamama ai le pu i le taualuga i le nofoaga faʻailogaina ma taʻavale se mea e sili atu. Faʻamau le mamanu e faʻaaoga ai le tagata lava ia. O lenei ua ia taofia le taualuga i le ogatotonu. Le isi, e mafai ona e teuina le saogalemu igoa i le taualuga mo isi uma pu. Matou te faia mea uma e pei o le ogatotonu pu:

  1. Matou te faia pine i luga o le taualuga i lalo o pu uma.
  2. Faaofi le toe foi i totonu.
  3. Faʻasaʻo le mamanu ma tagata taʻitoʻatasi.

O Faʻatonuga uma lava e uiga i le auala e faʻaputuputu ai le faʻailoilo o o ofa ma ou lava lima. O le galuega i lana faʻapipiʻi ua maeʻa - e mafai ona e tautau ie puipui ma tulle.

Faitau atili