Rhodactie ie (roger): tuʻufaʻatasiga, meatotino, talosaga

Anonim

Rhozhoh o se ituaiga o meafale mafanafana, e faasino i mea faatauvaa. O loo atagia ai se foliga manaia: Silky susulu, lamolemole luga. E tuʻufaʻatasia lelei ma isi ituaiga o faʻafitauli o le manava ma paʻu.

Talaʻaga

Rhodactie ie (roger): tuʻufaʻatasiga, meatotino, talosaga

O loʻo lauiloa le Loeree talu mai aso anamua, peitai, o lona uluaʻi igoa o Rohoja. I le taimi muamua, o le autu o le tamaoaiga o le tamaoaiga sa taʻua, o fea o ato, kili, na le magagana i le fola. Muamua, na faia i le laau gaosi, lea na faʻaalia ai le igoa o le tapoleni. Mulimuli ane, na amata ona talosaga i le Lyko le apalai mo le gaosiga o mea.

Na faia Lyko i na nofoaga o tupu i le tele o lipine. O lenei faiga o le taimi na alu ai ma nofoia se taimi umi. I le taimi muamua, maea na tumu mai i ai, o le mea na fai ai se vaitaimi i le vai. Ma sa amata ona lamuia i laua o ona o ona laa. Sa faia i lea lima, sa leai ni masini, e lua na o mai ai Rogodhs i luga o le ao.

I le 20th seneturi, o lenei ie olomatua e lauiloa le lauiloa coco chanene. Na amata muamua ona ia faataʻitaʻia ma suʻe pa o lavalava, ogaumu, fugalaʻau, lea na faʻaaoga ai le manuia faʻapitoa i fafine.

Tuutuuga ma meatotino

O le faʻavae o le uta o le uta atonu o le pito sili lea ona vaʻaia. Mo lona gaosi oloa, faʻaaogaina cotton (cotton, flax) fiber, woolen poʻo le silika filo.

O isi taimi, e tuʻua atili le malosi ma le faʻamaumaututu i ai i nei fasi fiblic e faʻaopoopo i le tuʻufaʻatasia o acrylic ma polyester.

Nei o meatotino autu o lenei ie:

  • Roposad - taʻitaʻi i totonu o le malosi mea;
  • E le manaʻomia le tausiga faʻapitoa;
  • O se foliga uiga ese ia e mafai i totonu o mea o i totonu;
  • O le a nofo ai i le - faasaaiga mai ia mea se mea e mafai ona le galulue tasi e leai se tasi e luasefulu tausaga;
  • E le tupu, tausia lelei lelei.

Gaosiga

Rhodactie ie (roger): tuʻufaʻatasiga, meatotino, talosaga

E le pei o taimi ua tuanaʻi, o loʻo maua nei e le Cargo i luga o masini faʻapitoa. E leʻi suia le manuia, e tutusa lelei ma Burlap, e ui i lea mea o le a faʻaosofia mea. I le taimi lava e tasi, e seasea lava latā. O filo e fesoʻotaʻi i ulugaliʻi, ona o le chess tusi e maua.

Tusitusiga i luga o le autu: Suate Blueting Metotia: Master Vasega ma polokalame

Talosaga ma le tausiga

O se tasi lea o le faigofie i le tausiga o mea. E le tatau ona fufuluina ma stroke. Afai o se nofoaga na aliali mai ai, lava mago le faamamaina ma se moli uila. A o le mulimuli mulimuli, e mafai ona e susu le sponten ma soʻo se mea leaga ma tuʻi le ie.

Rhodactie ie (roger): tuʻufaʻatasiga, meatotino, talosaga

A fai muamua e pei o se mea mo lavalava supa, nei o lenei le faamoemoe mo ia ua paʻu. I le taimi nei, o le faletalimalo o le fale moe, e tele lea o se meafale lelei, faʻapea foʻi mo le suʻisuʻi pupuni ma gaosia ai mea faigaluega. . O le kapeta uliuli ua iloga ona iloga i le tele o lanu, ina ia mafai ai le sofa ma isi meaafale ma se faiga ola fatufatu e mafai ona ulufale i totonu. E le gata i lea, e mafai lava ona au pupuni ie pupuni, palanikeke ma isi vaega o aiga i le tasi sitaili.

Faʻafefea ona iloa le mea o loʻo i ai le lodge

E faigofie ona iloa ai le fale mai isi ie. O lona uiga o lona uiga o le coarse lalagaina ma faaleaogaina le pamu e pei o le burlap.

Faitau atili