Faʻatasiga Faʻavaʻa o le Badcon Block mai PVC Faʻamatalaga

Anonim

Faʻatasiga Faʻavaʻa o le Badcon Block mai PVC Faʻamatalaga
Faʻapipiʻi se poloka poloka i ou lava lima o loʻo faia ai le tele o galuega i luma o le NIVICE matai. E manaʻomia le faia o fua faatatau e amanaia ai le faʻamalama, faʻatulagaina ma aumai se mea lelei le sailia o le mea, ae e tutusa foʻi, faʻaputuputu i se tasi vaega atoa lava ia. O le faʻamalosiʻau lagolago o le faʻavaʻa o le faapaologa poloka mai le PVC talaaga o le fesoʻotaʻiga o le faitotoʻa ma pupuni i le tasi le isi e mafai ona faʻamalieina i le malulu o le tau. I lenei tusitusiga, o le a e mauaina ni fautuaga aoga i le auala e faʻapipiʻi lelei ai le poloka poloka.

A o e malamalama, o le Node i le lumanaʻi o le tuʻugamau o lua o mea taua e lua e manaʻomia ai le faʻamaonia lelei. Loka le faitotoʻa o le faitotoʻa i luga o le foloa matasele i lalo ma faʻaaoga le mauga o loʻo oso aʻe i luga o le rib stare i luga.

Faʻatasiga Faʻavaʻa o le Badcon Block mai PVC Faʻamatalaga

E tatau ona tufa atu le MomMER Seamber le laina o le Peraimeri faagaoioia. O nei 15 minute e tatau ona faʻaalu i le tapenaina o le faamalama. Faatasi ai ma le fesoasoani a se sikulukalaiva ma le 5-millimeter drill, toso le faamalama talaaga i le tolu nofoaga i le itu o le saoasaoa o le faavaa o le faaeeina o le faavaa. Vaʻavaʻai sili mai fafo: Muamua, e faigofie atu ma sili atu le talafeagai; Lona lua, o le a fesoasoani ai le aloese mai le faʻaleagaina o le faʻamaufaʻailoga e ala i le faʻataʻamilomilo elemene o le sikulukalaiva.

A o le a e auai i le faʻamalama, o le apoapoaʻi atu e faʻaaoga e oe o le a maua ai se talafeagai talafeagai: O le a le mautonu o le foma ma pipii.

Faʻamolemole vaʻai: O le tausisia o le masani o le tulaga o le Peraimeri polygation e fesoasoani e aloese ai mai le le le lelei o taunuuga, talu ai o le faʻalavelaveina vaega o le fusuʻaga o le tino o le tino. O le le mautonu o le 'ie puipui e puipuia ai le mea mai le le tausi alofa. I le taimi o le fesoʻotaʻiga, o le a pa, faʻamatuʻuina atu le faʻapipiʻiina o mea faʻavae, ia faʻamaonia le utaina ma le faʻatuatuaina o le soʻo.

Faʻatasiga Faʻavaʻa o le Badcon Block mai PVC Faʻamatalaga

O loʻo faʻapipiʻi nei se tasi o mamanu o le fesoʻotaʻiga faʻamatalaga, na aveese muamua mai le Ram puipuia ata tifaga. Ma e le aoga nisi o ala o siiina mo sili atu le faʻapupula ma le faʻamalama i le faitotoʻa. Ia mautinoa e ogatasi o le faʻaupuga i luga o auiliiliga uma aʻo leʻi maeʻa le tasi i le isi. Mo le vaega mulimuli o le vasega, matou te manaʻomia se sikulukalaiva, o le bits o le pH 2 ma le faʻaaogaina o le faʻaʻaisa ma le tosoina.

TAUA: Aua le faʻasusu le fao tele ina ia aua le faaleaogaina le talaaga, aʻo tatau ona lava lo latou uumi e pasi ai i le vaega muamua.

E pei ona e vaʻai, o le faʻatasiga o le Faʻavae o le Plkoy Unit e le o faʻafaileleina te techy technication, faʻapea foi ona le aveina i fafo ma o latou polofesa.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se apefai apefai ma ou lava lima

Faitau atili