Sastavljanje okvira balkonskog bloka od PVC profila

Anonim

Sastavljanje okvira balkonskog bloka od PVC profila
Instaliranje bloka balkona vlastitim rukama postavlja mnoge zadatke ispred novaka majstora. Potrebno je napraviti mjerenja uzimajući u obzir prostorije prozora, naručivanje i donosite proizvoljni dizajn na objekt, kako bi se pravilno pripremio otkriće i, što je vrlo važno, ispravno se okupite u jednu cijelu jedinicu. Nadležna skupština okvira bloka balkona iz PVC profila je da se priključak vrata i prozori na druge ispostavilo da je izdržljiva, hermetična i na kraju nije bila topla tijekom hladnog vremena. U ovom članku, naći ćete nekoliko korisnih preporuka o tome kako pravilno okupiti balkon blok.

Kao što ste razumjeli, budući čvor susjednog dvojice dizajnerskih elemenata zahtijeva pažljivo brtvljenje. Zaključajte okvir vrata na podnu petlju dolje i nanesite montažnu pjenu duž okvira rebra koji se nalazi na vrhu.

Sastavljanje okvira balkonskog bloka od PVC profila

Sloj pjene mora nužno proći proces primarne polimerizacije. Ovih 15 minuta treba potrošiti na pripremu prozora. Uz pomoć odvijača i 5-milimetarske bušilice, vijak profil prozora na tri mjesta iz suprotne petlje, tako da rupe izađe u sredini uokvire okvira. Bolje nadzirati izvana: prvo, to je lakše i praktičnije; Drugo, to će pomoći da se izbjegne oštećenje brtvene gume rotirajućim elementom odvijača.

Dok ćete biti angažirani u prozor, ljepilo koje je primjenjivao ćete već steći odgovarajuću konzistenciju: pjena će prestati biti viskozna i ljepljiva.

Napomena: Usklađenost s normama primarne polimerizacije pomaže u izbjegavanju neugodnih posljedica, budući da slučajno komprimirana područja svježe pjene gube sposobnost proširenja, što lišava ovaj dio stekness susjedne. Koru rashladnog sredstva štiti tvar od nepažljivih dodira. U vrijeme povezivanja, rasprsnut će se, osloboditi adhezivni sastav, koji jamči proizvodnju i pouzdanost spoja.

Sastavljanje okvira balkonskog bloka od PVC profila

Sada instalirajte na jedan od dizajna spojnih profila, koji su prethodno uklonjeni iz RAM zaštitnog filma. Dodatno se primjenjuju neke montažne pjene za bolje lijepljenje i spojite okvir vrata i prozora. Svakako poravnajte horizontalno sve detalje prije nego što ih konačno rodili jedni s drugima. Za konačnu fazu montaže trebat ćemo odvijač, bitke pH 2 i vijke samo-tapkanje s vježbom.

Važno: Ne zajebajte vijke previše kako ne biste deformirali profil, dok njihove duljine trebaju biti dovoljno da prođu kroz prvi dio i ukorijenjeni u armaturu drugog.

Kao što možete vidjeti, montaža okvira jedinice balkona nije tako komplicirana tehnološki, tako da ga ne preuzme vlastitim rukama, bez sudjelovanja autsajdera koji sebe okrivljuju profesionalci.

Članak o temi: Kako napraviti ljestve s vlastitim rukama

Čitaj više