Faapipiiina o tioata i totonu o le potu o loʻo faia oe lava

Anonim

Faʻaopopo atu i lona tulaga tuʻusaʻo, o le vavaeeseina o avanoa, faitotoʻa faitotoʻa mafai ona teuteu le potu. Mo se faʻataʻitaʻiga, tioata i totonu o le faitotoʻa o totonu e mafai ona teuina e le manino e le manino, ae mataʻupuʻese pe aoina se fua faataʻitaʻi.

Faapipiiina o tioata i totonu o le potu o loʻo faia oe lava

O le potu fono e le gata i se aʻapa, ae faʻaopopo foi le uluaʻi mea i totonu.

Faapipiiina tioata i le faitotoʻa e mafai ona tupu ai nisi taimi e mafua ai ni faigata. Peitaʻi, o le faʻaofi tioata i luga o le faitotoa lava e mafai lava ma le lelei tele o le faʻapipiʻi faʻasologa. O le mea moni, ia faʻatino galuega i le sui o tioata i faitotoʻa faitotoʻa, e mafai ona e tosina le taulaitu, ae, faʻaopopo atu le tau o mea tau tupe, atonu e tatau ona sui le faitotoʻa atoa pe a fai o le faitotoʻa o le faitotoʻa atoa pe a fai e te suia atoa le 'autau.

Faoa faamalosi o fasimea po o le tioata tuai

O le suia o le tioata e mafai ona fesoʻotaʻi ma lona faʻaleagaina: faʻaputuputu, vaevaeina. E mafai ona suia le lanu, o le auala saʻo o le tioata i totonu o le faitotoʻa e manaʻomia le suiga o le ituaiga o totonu o nofoaga.

Ae o le a lava le mafuaʻaga mo le faʻapipiʻiina o le tioata fou, o le le mautonu o le tamaʻi glazing e tatau ona matua faʻaeteete ma lemu. Ina ia mautinoa le saogalemu o lima, o le le mautonu e tatau ona faia i totigilima mai le mafiafia, ae le mafiafia, ae le mafiafia. E faʻaopopo atu i le faʻapipiʻi o tioata i luga o le faitotoʻa, e te manaʻomia:

Faapipiiina o tioata i totonu o le potu o loʻo faia oe lava

Ata o se faitotoʻa faitotoʻa: 1. Oloa pito i luga; 2. ie maulalo; 3. Faatulagaina; 4. RiGel mo le latalata; 5. Le tioata; 6. Faasee mo le tioata; 7. Faʻailoga; 8. Mausali Magi; 9. gigel mo le au lapotopoto; 10. mata; 11. FA AE I lalo o le maota; 12. KoronaBka; 13. Igoa tauvalaau; 14. Tuusaunoaga.

  • Joneyry poʻo le lautele o le 'eseʻese;
  • tamai samala;
  • rofautte;
  • laina;
  • Gress cutiter.

I se faʻaopopoga, o se afifi o se pepa mafiafia, faʻapea foi ma le croom ma scop o le a puipuia ai tagata o le fale mai le tataina o fasi fale mai le lavea o fasi fasi fale.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻaaoga faʻata i totonu o le potu malolo

E tatau ona auiliiliina le metotia o le faʻamaumau ai tioata i totonu o le faitotoʻa faitotoʻa, pei ona suia e faʻatatau i le tagata gaosi. Le isi, e tatau ona e ofuina ni totigilima ma le fesoasoani a chisllas ma le samala e taua le tatalaina o fusi o le tioata. Ina ia aveese le tioata, o le laumua o luga o le muamua faavaivai. A uma lena, ia aveese lemu le tioata.

Afai e nutimomomo le ipu i le faitotoa, ona tatau lea ona toso ese ni fusi tetele, ona amata loa lea ona papa. O vaega uma e tatau ona pipiʻi i totonu o se ato mafiafia e aloese ai mai manuaga. Afai e le gata i le tioata ua faʻaleagaina, ae o se paʻu paʻu, atonu e manaʻomia e faʻatau ai se paʻu paʻu.

Ina ua maeʻa uma suiga o ni suiga mai le faitotoa o totonu, e manaʻomia le aveese o le fola i le nofoaga na faia ai galuega. Ole a faʻatagaina lea e puipui ai aiga mai faʻafitauli o loʻo savali. O le taʻaloga, o le taʻaloga lava ia e sili lea ona faʻatinoina i seevae ma se maupue malosi.

Faʻatau mai o tioata ma fua

Faapipiiina o tioata i totonu o le potu o loʻo faia oe lava

Ituaiga, foliga ma le nofoaga o faitotoʻa.

Tele taimi, o le ipu tioata maua ai faleoloa o lo latou faapitoa i luga. Ua tipi i latou e tusa ai ma le tele o le tagata faatau.

O le mafuaʻaga lea o itulagi o le tioata fou i totonu o le potu potu o se mea taua tele.

Ole gaosiga ole taimi nei e faʻatagaina oe e faia ai le tioata e le gata i lanu eseese, o le tikeri o le faʻatusatusaina ma le mapusaga, ma le faʻateleina o uiga o le teteʻe atu. O le mea lea, afai e i ai ni tamaiti i le fale mauto, o le mea lea e tatau ona e mafaufau e faʻatau mai ia ipu tioata, e mautinoa ai lo latou saogalemu.

Ina ua maeʻa le tioata mai le faitotoʻa i totonu, o loʻo faia ai le fua faatatau o loʻo faʻatinoina se roulette. I le taimi lava e tasi e manaʻomia ona faʻaalia le loloto o le tioata uti 'uia o le faitotoʻa i totonu ma faʻaopopo i le lapoʻa i le aveeseina. Ina ia faia lenei mea, faʻaaoga se taʻitaʻi, ua tuʻu loloto i luga o le magaala ma fuaina. Afai e le o le mea lea, o le a avea le tioata o le a tipi ese le saʻo ma o lona saʻo faʻamatalaga o le a le mafai.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona fetuunai le palasitika faapaupapa faitotoʻa: fesoasoani mo le poto masani

Suiga o le Glass: Fautuaga

Ina ia faʻaofiina le tioata i totonu o le potu faiva, e te manaʻomia: kalama, o le fauina o fana, o le faʻapipiʻi fou o le faʻapipiʻi mo le faʻaaogaina o le mea e faʻavaivaia ai le taimi tuai. O Strapkik e tatau ona filifili pe tutusa le lanu e pei o le faitotoʻa faitotoʻa, poʻo se eseesega o le faitotoʻa, o loʻo filifili e filifili le tioata i totonu o le faitotoʻa. A le maua e le Staple, ona e mafai lea ona e faʻaaogaina le penitala papasi o loʻo faʻatau atu i totonu o se faleoloa faʻapitoa.

Ina ia mafai ona faatino le faʻapipiʻi o matatioata i faitotoʻa faitotoʻa, o le faitotoʻa faitotoʻa e tatau ona aveʻese mai le mataua ma tuu i luga. I le taimi lava e tasi, o le ala e tatau ai ona sosoʻo ai, mo se faʻataʻitaʻiga, o se laulaufaiva uumi, lea e mafai ai ona lelei.

O le faʻapipiʻiina o tioata o loʻo faia i le faʻasologa o loʻo mulimuli mai:

Faapipiiina o tioata i totonu o le potu o loʻo faia oe lava

Faapipii faitotoa o totonu o le Coisot Interanal ma tioata.

  1. Faʻaogaina o se fana fau fale, apalai le sili sili ona tele mo faʻamalama ma tioata atoa o le faʻavae o le faitotoʻa faitotoʻa, le mea o le a tuʻu ai le tioata fou.
  2. O loʻo faʻapipiʻiina le ipu tioata i totonu o le kesi, pe a maeʻa ona faʻapipiʻi solo i totonu o le nofoaga faʻapipiʻi. E le tatau ona olopalaina ma faanatinati: E mafai ona mafua ai le leaga o tioata. Afai e taua galuega taua e faʻapipiʻi ai le tioata, ona manaʻomia lea o le tipiina o le kesi i nofoaga i nofoaga i le magese naifi i le faitotoʻa o le faitotoʻa.
  3. A maeʻa ona faʻapipiʻiina, o le ipu tioata toe suia ma se fagu.
  4. Fou pe talafeagai mo le faʻaaogaina o le laumua e mafai ona faʻasaʻo faʻaaogaina tamai fao, pe faʻaaoga le taligalu.
  5. E leʻi vave ona tuua le kasa maʻoti, ae le o le faatagaina e faasee, a leai o le a faigata ona fai.

Ina ua maeʻa Alicone Grabbies mulimuli (pe a ma le 1-2 itula), o le faitotoʻa faitotoʻa e mafai ona tautau i luga o le matasele.

O mea teuteu vaega e mafai ona tuʻuina i luga o le tioata mafai ona faʻasaʻo le faʻaaogaina o fao fao.

Ae o lenei mea e faia pe a fai o le faitotoʻa o le faitotoʻa ma le pala. Ae afai e faia lenei mea i luma o lena mea, a o le mea na 'Laʻua' eseʻea, e suia atili i ai, ma o le galuega lava ia o le a sili atu ona faigofie.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona faia se faʻaliliuga faʻavae mo le leitio ma o latou lava lima

Afai e leai se faʻavae-tulaga, le masani ai tioata tioata i totonu o le faitotoʻa i totonu, ona tatau lava lea ona faʻatinoina lona fuaina. Ina ia mafai ona ausia atoatoa le saʻo i le tele, o le aveeseina o le tioata tuai e mafai ona faʻapipiʻi i le cardboard ma ufiufi le geopur ma se penitala. I le taimi lava e tasi, foliga o le faia o le auivi e le tatau ona sili atu nai lo le 3-5 MM.

Afai e iai, i le faaopoopoga, o le tioata e aofia ai le tele o lanu eseese, ona manaʻomia lea e nei vaega o loʻo fuaina faʻatasi ma tioata atoa. I lea tulaga, ma le faʻailoga o vaega o le lumanaʻi ma faʻatino vaega fou o le tioata i le lumanaʻi, o le a maua ai le saʻo le saʻo, ma pe a mou atu, o le manaʻomia ai, o le a maua ai le vaipuna o le a mauaina e maua ai le ipu vai.

Faitau atili