Faʻafefea ona fai se vaefa o ou lima o ou lima (vitio ma ata)

Anonim

Ata

O le manifinifi o le taʻele o le siisii ​​o le oona o loʻo tumau i le basutte na faʻapipiʻi i le tulaga atoa o le tuufaatasia i totonu. Faapipiiina o ato e le manaʻomia ai tapenaga faʻapitoa o le alatele o le taualuga. E fufulu ma le fesoasoani a le pulumu e mafai ai e le saute.

Faʻafefea ona fai se vaefa o ou lima o ou lima (vitio ma ata)

O le pito o le pito i luga e faʻapipiʻi i ai le basutte na faʻapipiʻi i le tulaga atoa o le tuufaatasia i lalo.

O ni nai upu e uiga i le faaloaloa e mafai

I le maketi i onapo, o se filifiliga tele o ie mo le faʻapipiʻiina o le taualuga, pei o le lanu ma matu, sangisy, tofa ma tele o loʻo foaʻiina.

Sasaʻe, Monopani, lanu lanu, lamolemole faaegatasi o tamaitusi e mafai ai ona e faia le faigata tala ata o fausaga taua, o le mea lea, o le tele o ou lima. O le tapoleni mo mamanu o le faʻaliliuina o le tapoleni ua gaosia i tagata taʻitoʻatasi poloaiga i tulafono taʻitasi. O le tapoleni e mafai ona faia mai le vinyl.

O Vaivai na fausia e ni vaega eseese o lona lautele o le 1.6-2 m.

Faʻafefea ona fai se vaefa o ou lima o ou lima (vitio ma ata)

Meafaigaluega mo le faʻapipiʻiina o le taualuga.

E tatau ona tutusa ni fasi i le va o latou lava. O le faʻaaogaina o le faʻaloaloaina o ata ua faʻatagaina ai le tele o le totogi e sefe ai tupe, ona e leai se a le mea e i ai i mea faifai pea. O le poloaʻiga mo le faʻaloaloa o le tapoleni, lea e tuʻuina mai e tagata gaosi, e tusa ma le 10 tausaga.

O le a le mafai e le tapoleni ona pasi le vai i le taimi o le loloina o le fogafale pito i luga, talu ai 1 m o le 1 m le vaega o le taualuga, e mafai ona uuina i le 100 kg o le vai. O le sulugatiti e le faaputuputu le eletise eletise e aunoa ma le aoina o le pefu. E le susunuina le tapote i le tapoleni, ae na o le mowes e aunoa ma le tatalaina o mea oona, o se manogi le lelei. I le tulaga lautele, o le tapoleni o le patevai.

Mamanuina o le ata o faʻalauteleina mimilo mafai i nisi taimi tuʻufaʻatasia feteʻenaʻiga e afe ma magoto, lea na faia e se fomaʻi i lenei nofoaga. O le mamanu o le faʻatatauina o nisi taimi e faʻaalia ai le latou faʻapipiʻi i le taimi e tasi ma le faʻapipiʻi o le taofia o le mamanu mai le susu i le taualuga. Faʻaaoga lea o le tuʻufaʻatasiga e aoga.

Lipea o le faʻalolo ma le faʻapipiʻi o le tapoleni o loʻo maua ai nisi taimi tutoʻatasi. O le saʻo le faʻaogaina o mea faigaluega uma mea faigaluega ma mea e mulimuli ai ile tuʻaiga o le mililaʻiga fou, o le mea lea, e masani ai ona toe faʻalelei.

Mataupu i luga o le autu: Framauga mo faitotoa fai atu ia te oe lava

Vaega o tekonolosi tekonolosi faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se vaefa o ou lima o ou lima (vitio ma ata)

O le cornice mo le pito i luga e pipii i le pulumu ma le fesoasoani a mama.

Ia amata i, e tatau ona e malamalama ia te oe lava i tekinolosi o le faʻapipiʻiina o le tapu. Faʻatinoina o gaioiga uma o le a manaʻomia e faʻaaoga lelei ai meafaigaluega faʻapitoa ma malamalama i mea autu tekonolosi o le faʻapipiʻiina.

O le saʻo faʻapipiʻi o le taualuga e aofia ai le faʻapipiʻiina o se ato i luga o puipui. Sosoo ai, e manaʻomia le fuafuaina o nofoaga uma o loʻo iai lappans e faʻamauina ni pu faʻapitoa i lalo o latou. Ona tatau lea ona faʻapipiʻiina le mea ma le kopiina o tulimanu. Fai se faʻailoilo o le vaeluaga o ou lava lima o le a faʻatagaina le faʻaaogaina o le vevela o le fana, lea e manaʻomia mo le faʻamamaina o le tapoleni. Ata tifaga tumau pe a avea ma sili atu suple. A malulu tele le taualuga, e mafai ona matou manatu e mafua ai se mafuaaga.

E feagai ma le feteenai ma le faʻafefeteina o filifiliga mo le toe faaleleia o faʻaneomaga ma le le agavaʻa, o loʻo fesoʻotaʻi ma le faʻapipiʻi tekonolosi. Ina ia mafai ona iloa e lua le poto masani e faʻatulaga ai le tulimanu o le vae o le tino, o le a faia 3-5 itula faigaluega. Ina ia faia se lua-tulaga fusuaga i totonu o le taualuga ma le plasterboard, o le ae manaʻomia 2-3 galue suiga.

Amata o le feteʻenaʻiga o le 'aufatiga o masini mai le faʻapipiʻi o ato

Faʻafefea ona fai se vaefa o ou lima o ou lima (vitio ma ata)

Batutte faapipiiina polokalame.

O le vaega muamua o le mamanu o le mamanu o le tufuga o le tulaga o le maka, o loʻo faia e faʻaaoga ai se tulaga e mafai ona laser poʻo le sooga. A faʻapea e lua-pito o le lua-tulaga, o loʻo faia ai le faʻailoga o le faʻailoga i luga o le lua tulaga: Mo le faʻamatalaga i lalo o le laupepa o le parvas.

Ina ia maua se sao saʻo o le taualuga, e sili atu le faʻaaogaina o se maea faʻataʻavaleina e mafai ona otootoina ai le lamolemole palu e faʻatagaina ai oe e faʻapipiʻi ai ni matata o le asi. Faapipiiina ato o se taimi-o le taimi e alu ai galuega. E masani lava BUTUETS o se faʻamatalaga o le palasitika poʻo le alumini. Faatasi ai ma se laʻau lamolemole, e sili atu le tuʻuina atu o le manaʻomia i se alamsuminin basutte, ma pe a iai se courvature i luga o le totonugalemu o le laupepa.

Faʻafefea ona Faʻaiʻu le Ala Faʻapaʻu Ma Ou Lava Lima

Faʻafefea ona fai se vaefa o ou lima o ou lima (vitio ma ata)

Tekonolosi faapipiiina o faaloaloa faaloaloa.

E masani lava ona sapalai ni ato ma ni pu faʻapitoa ma le mafuaʻaga o la latou masini, e mafai ona faia i ou lava lima faʻaaogaina se taʻavale ma vili (6 mm). O le tagata poto masani e manaʻomia se pu faʻapitoa punch, faʻatagaina oe e vave faia pu uma. Pu e tatau ona faʻatulaga uma le 15-20 cm, lea e faʻalagolago i le mea e faʻaaoga mo le gaosiga o puipui. Afai e te manaʻomia le faʻapipiʻiina o se teteʻe i le faʻatasia o le nofoaga, ona e manaʻomia lea e 'ave ai le tele o pu.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se fofoa i le fola ma ou lima?

E le uma ona e talafeagai ua faia e le auauai angular, talu ai e mafai ona maua le tulimanu o le tasi le avega sili. manaomia pito tipiina i ona taulimaina lelei e aveese burrs uma e mafai ona e faaumatia le ata tifaga.

E masani lava ona amata faʻamalosia ato mai le tulimanu i le taimi muamua e manaʻomia ai le faʻamalosia o le faʻataʻitaʻiga o le curved, ona o isi uma. Ina ua faapipii i puipui mausali o le faʻalo memeʻi, ua faatupulaia dowels palasitika e se lapoa o 6 mm. A faʻapipiʻi i le laupepa o loʻo faʻaaoga, tone o faʻamatalaga o loʻo faʻaogaina e aunoa ma le siakiina mo le faʻamatalaga mea. Afai e tatau ona e faataatia le talaaga uamea, lea o le baguettes faovilivili i fao masani uamea.

O le sootaga o talaaga taitasi o se tasi o le vaega o le faafitauli, e pei o le faapipiiina faagasologa e mafai ona e matau e faafuasei mo le tapoleni ma solia ai. E puipuia uma fesoʻotaʻiga, scotch e masani lava ona faʻaaogaina. E tatau ona faia i Dening Vol. Scotch lipine auai tuufaatasia ma ata tifaga i nofoaga o ana fesoʻotaʻiga. O le talaaga e masani ona sili atu ona lelei e faʻaputu ai ma se pepa faʻapipiʻi mai le vaitusi i fafo ma totonu o le fale e tatau ona faʻatumuina le ata.

Vaega o le mauga o le mauga ma o latou lava lima

Faʻafefea ona fai se vaefa o ou lima o ou lima (vitio ma ata)

Polokalame o le vaega o le faʻapipiʻiina o le faʻapotopotoina o le faʻaputuga.

O le faʻapipiʻi meafaigaluega e faigofie lava ona faigofie, seʻi vagana le vevela poʻo le le vevela o le fana e mafai ona lisiina. O le a ave se spalat, stallowed e stateel, lea na faia ai, e tatau ona sili sili ona mafiafia e aunoa ma ni faapogisa e aunoa ma ni visa.

Le isi, e mafai ona le tatalaina se tapoleni fou. Tamoe i ai, amata ona faataua le ie i le pito i lalo o ato tupe sa i lalo mo le 4 tulimanu o le ulagia. E manaʻomia ona nonoa lea poʻa, ma e mafai ea ona ia tusia le ie i tulimanu taʻitasi o le potu. O se tamai maea e pasi i le va o le puipui ma le talaaga, amata mai le tulimanu o le potu.

O le isi, e tatau ona e faliu i luga o le vevela fana, o loʻo faʻapipiʻiina i lalo o le vevesi o le tapoleni. Ma le tapuni tapunia ma faitotoʻa, e tatau ona e faʻamafanafana lelei le potu atoa. O le a matuaʻi lava lava pei o le taimi, ae o le faʻataʻitaʻiga lelei o le vataʻiga o le a faʻaleagaina uma e faʻaleagaina ai uma le pala, ma avea ma mea pala palasitika. Naʻo le maeʻa o le mafanafana o le taimi e amata ai galuega.

Tusitusiga i luga o le autu: Salad Walpapper i totonu o le potu o tamaiti

Faʻafefea ona fai se vaefa o ou lima o ou lima (vitio ma ata)

Ituaiga o talanoaga mo le faaputuputu o le taualuga.

E tatau ona e saeia le ofutino i luga o se tasi o tulimanu. A maeʻa lena mea, ma se spalala, o le tulimanu o le softwas tapoleni e tatau ona oʻo mai i totonu o le talaaga. O le ata tifaga e faʻapipiʻi i le basuette i le 10 cm mai itu uma. Ina ua mavae lena, alu i le isi itu, o le faʻafeagai e toe fai muamua le galuega ma le isi itu. O nei gaioiga uma e manaʻomia e fai ai le lona tolu ma le fa o le vaefa.

Amata mai le ogatotonu vaega o tapoleni, sa filifilia e le puipui le puipui, ina ia amata ai le toe faamau le ie i totonu o le ato i totonu o le ato i totonu o le ato i totonu o le ato i totonu o le ato i totonu o le ato i totonu o le ato i totonu o le ato i totonu o le ato i totonu o le ato i totonu o le ato i totonu o le ato i totonu o le ato i totonu o le ato i totonu o le ato i totonu o le ato i totonu o le ato i totonu o le ato i totonu o le ato i totonu o le ato i totonu o le ato i totonu o le ato i totonu o le ato i totonu o le mata. O le fua fua o le upega tafailagi e tatau ona i ai le umi o le sili atu nai lo le 10 cm. E tatau lava ona faia ma isi puipui e tolu. O le galuega lenei o le vaevaeina lea o vaega saoloto i ni vaega se lua, sosoo ai ma le toe mauaina o le talaaga.

Ina ua maeʻa le pito o le fuaitau i se lio, o le tapoleni o loʻo manatu o le mea na malueina atoa. Ina ia usitaia le simmetry ina ia leai se faaletonu o le upega tafailagi, o lona uiga, o lavalava, e manaʻomia le faʻasaʻo o le tapoleni. Afai e oti se i le tapoleni, e tatau ona refilled tuanai ai o le pito i fafo o le ata.

O le vevela o le fana ua motusia e faatali mo le atoa o le malu o le potu masani. E le tatau ona tatalaina pupuni ma isi. I le taimi o le potu cooling, e mafai ona tuua ai e alu atu i le poletito i le taitaiina o le vevela o lou tino i le tulaga masani ina ua mavae le vevela i totonu o le potu ma se fana le vevela.

Pe tusa o le afa itula o galuega uma e mafai ona aumaia i le tulaga mulimuli e fesoʻotaʻi ma le mafai ona pipii i le Grove o le basutte suia mai le paʻu. O le a nana le tuʻufaʻatasia o le tapoleni ma le puipui. O le tuluiga galuega faaofiina i totonu o le mataafi o le cropped i le 45 tikeri, e le tatau ona faaloaloa, i luga o le ese mai ai, faaleleia manaoga e faafeomaʻi. Afai o le tapoleni memeʻi tulimanu, ona o le a ave lona tulaga muamua pe a faaaogaina, ma ni avanoa talafeagai o loo maua i le tulimanu.

Faitau atili