Peninia i Kashpo. Ata

Anonim

Peninia i Kashpo. Ata

Peninia i Kashpo - O le a se mea e sili atu ona matagofie?

Manuia le aso!

Muamua lava, ou te manaʻo e faʻamalieina tagata uma ma ni aso malolo ma le tatalaina o le Dacha vaitau!

E le gata o loʻu fale teu o potu ma mea laiti e ala i a latou lava lima, ae o fugalaʻau uma o le a mautinoa mautinoa. A o ou nofo i loʻu fale atoa, ona ou faalagolago ai lea ma le potu e tupu ma togalaʻau fugalaʻau.

I o matou pito i saute, sa amata ai muamua galuega mai galuega fai togalaau. I luga o laʻu fugalaʻau moega ma le aloalo fugalaʻau. O lenei matagofie fugalaʻau fiafia i luga o fugalaʻau ma lona lalelei i le taumafanafana atoa i le tuai o le tautoulu.

Masalo o oe o le tele o outou e tuputupu ae o le peninia i luga o le atunuʻu poʻo ni togafiti a le aiga, poʻo luga o palconies. Ae tusa lava pe e te le oo i le totoina o fugalaʻau, o loʻo i ai lava le fiafia e mafaufau loloto ai.

Aemaise le lelei bininus i le kapeteni ua taofia, posts ma le filiga.

Auala e te tupu ai ia Petanau i Kashpo

O fanau a Petunia ua leva ona laga mai fatu laiti. Mo le ogatotonu o le pito o Rusia, ua oʻo i le taimi e toto i papa ma le faʻamoemoeina ma le tuʻua i se nofoaga malu, mamafa, i le umi o le foeā o frosts.

Taugofie o le a le tele tatau ona faaaoga? O le PEUNIIA ua totoina i le fua faatatau o le tasi laau i le 5 -th litter ulo. O lenei pule e faasino i Apipelu, maseraoa, Terry Antieries, hybrids. Mo pepa faʻaoga faigofie, e mafai ona e ave ipu o se ipu laititi poʻo le tele o ipu e toto ai le tele o laʻau. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se lapoa o le 28 cm ma se lapoa o le 28 cm mafai ona totoina 3-5 terry poʻo le 5-7 masani. Afai e itiiti - o le a mataga. E le o toe manaʻomia, ona o le a e faʻalavelave i le tasi ma le isi.

O nisi o tamoʻe ma le manuia tuputupu ae i le pauna i totonu o pakete mai i lalo. (O le tasi pakete o se tasi laau).

I le pito i lalo o le ulo e te manaʻomia e fai pu Ina ia ala ia i latou le sili atu o timuga. E ui i le mea moni o Penina e fiafia tele i le vai, e mafai ona malamalama i ai mai le tele o le lelei.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ma mai le mea e maua ai le paʻu o fusifu

Taofia i le cappo talosaga na faaopoopo i matagi, i le matutu ma vevela le tau o le a i ai Vai faalua i le aso . Ma o lea e leʻi taofia le lauʻeleʻele i Kashpo, I le pito i lalo o le poto masani fugalaau tuu le fasi fasi fasi manu felelei . Na ia mitiia susu, ona ave lea. E mafai foʻi ona faʻatau le Hydrogel Styrogel i faleoloa fugalaʻau.

Amata mai le agaga, ina ua foliga mai o le muamua 5-7 lana, o le Penilia e tatau ona pikiina i se sortisic i feotilaisa o loo faatau atu. Ma sili atu le vai i le tufuga o le moa lapisi faatasi ma isi faiva.

E fiafia Penitala e 'ai, aua le sasaa.

Peninia i Kashpo. Ata

E le lava fanua i le vasa i le vasa i le taimi o le ea e taufetuli ai, tele meaʻai, ma e manaʻomia ona fai fetilai ni aso 7-10 aso. Fafafa - o le faʻavae faʻavae o le tele ma umi fugalaʻau.

Mo le lush feoai e te manaomia Ia mautinoa e ofaina le tagget fugalaau Ina ia o le paoa e fai ma fugalaʻau, a 'aua le susunuina o fatu. I se faʻaopopoga, o se laʻau manaia ma tautau o loʻo faia ai ni matata pe a faʻapipiʻi. Ioe, ma o le vaaiga o le laʻau e sili atu ona fetaui.

E sili atu matagofie, o le a vaai Penian i Kashpo e le o ia lava, ae i le vavaeeseina ma isi fugalaau.

E uiga i tulafono o le totoina o Aninoia i Kashpo, na e aoaoina. Tuu fugalaʻau i le nofoaga tuʻufua i le atunuʻu ma fiafia i le matagofie!

I le faaiuga, ou te manatu e faamemelo atili i ata o le apagagana anufe i Koripa ma lamatia mai i lusosa o le Rusia.

Peninia i Kashpo. Ata

Peninia i Kashpo. Ata

Peninia i Kashpo. Ata

Peninia i Kashpo. Ata

Peninia i Kashpo. Ata

Peninia i Kashpo. Ata

Peninia i Kashpo. Ata

Peninia i Kashpo. Ata

Peninia i Kashpo. Ata

Peninia i Kashpo. Ata

Peninia i Kashpo. Ata

Peninia i Kashpo. Ata

Peninia i Kashpo. Ata

Vaʻai atu i isi aitia mea matagofie fou mo le tuʻuina atu o le foaʻi ma le togalaau.

Faapea foi ma ata matagofie o le Peninia i lenei vitio:

E uiga i isi lanu mo le faʻatoʻaga ma manatu mo le mamanu o le 'upega tafaʻilagi i le isi taimi. Aua le misia le lomiga, lesitala i le laupepa i luga o le meli!

E i ai pea le tele o mea manaia:

O sea ese le matagofie zinnia

Fugalaau portulak. Susulu ma malie

Faʻafefea ona fai se laʻau matagofie fugalaʻau

O fugalaau tele o fugalaau. Ata, ulutala, tulaueleele ma tausiga

Mataupu i luga o le autu: O ofu maile e faia ia te oe lava ma le crochet: Master vasega ma vitio

Tusitusiga uliuli uma

Faitau atili