Microtiin: o le tuʻufaʻatasiga ma le ie

Anonim

O le gaosiga o le gaosiga e faʻasino i ai aso anamua o faʻataʻitaʻiga, ma i le taimi lava e tasi o loʻo faʻaauau pea ona faʻamamaʻiina ma faʻalelei. Alamanuia ofoina uma fou ma fou ituaiga o mea ma tekinolosi ma ni tekinofo fou meatotino. O le tasi o ia atinae o le genesatini, e vave lava ona maua mai le lauiloa tele i le maketi. O lenei mea fou o loʻo faʻaaogaina tele mo le matagofie ma le le taugata ie lino, ma le manaʻoga mo ia o loʻo faʻateleina pea.

Tuʻufaʻatasiga ma meatotino o microsatin

Microtiin: o le tuʻufaʻatasiga ma le ie

I le taimi nei, e tele ituaiga o mea e tuʻufaʻatasia ai le tasi mea totino - le fausaga o filo ma micord mafiafia. O ia mea fou e fou e iai le paʻu o loʻo i ai le maualuga o meatotino a le microfiber, tusa lava pe o le a le ituaiga o mata mata na faia. Aemaise lava, microtin:

  • vaivai tele;
  • e le fausia katoshkov;
  • ma le malosi maualuga ma le malosi e maualalo le mamafa;
  • e maualuga meatotino a meatotino;
  • E mafai ona vali i ni lanu pupula ma malamalama;
  • Tumau.

E muamua, o le leo o Micrososan, muamua o le auala o le fausiaina o se upega tafailagi, o le tkut mai filososo filo filo filo. O le ie e matua tumau lava ma e iai se laki sili ona manaia e pei o se satin masani, ma e masani ona faʻailoaina o nei mea e le tasi e vaʻai ai. . Ae i le taimi lava lea, e matua faigofie lava e le microtinin, ma le faateleina o le microfolocon i Adssorgings mafai ai ona e faia se 'upega tafaʻilagi ma le tele o faʻafitauli i le taimi ma le tele o taimi o loʻo leiloa ai o latou matagofie ma le tele o faʻafitauli o le taimi. I le taimi nei, o loʻo i ai nei le pule i mea e faʻaalia ai ma muamua 3-uluaʻi ata, o loʻo toe fai mai le aʻafiaga o ata.

Aemaise le maualuga o le maualuga o microtiin o loʻo faia i luga o le faʻavae o cotton ma tagata faʻapopoleina fiber (viscose, o le ofe, o le oscalyps). O le ie e matua faʻamalieina ai, hypoalgengenne, faʻafiafiaina. Ina ia faʻaitiitia le tau ma le siʻitia o le malosi o le eleele, o ofu polymer e masani ona faʻaopopo. O le tulafono, o le anotusi o Polyester poʻo Polymim Hawts mea i totonu e le sili atu i le 10%, e le aʻafia ai lona tulaga tumaʻoti, ae faʻateleina ni uiga ese.

Tusitusiga i luga o le autu: Koluse edrodidery polokalame: "Paris" Free Download

I le taimi lava e tasi, faʻatau faʻatau e ala i le tau maualalo o le microtitain Sevega e masani ona le fiafia i lona tulaga lelei, faitioina o le malosi o mea. E mafua ona o tagata le mautonu tagata gaosi oloa e masani ona sili atu ona faʻaletonu le mea o loʻo i totonu o le palu, ma o nisi taimi i lalo o le ulutala "e ofo atoatoa ai o le pa o le palu.

O le mea lea, pe a faʻatau, e manaʻomia i taimi uma le faʻamalamalamaina poʻo a mea tau faʻatoʻaga ma mea o loʻo aofia i le oloa e te fiafia ai.

Faʻafefea ona moe i le Mikaraina?

E mafai ona finau mai o lenei tisu faailogaina se fou fou o le moega ie link - taugofie, aulelei, matagofie ma faigofie ona tausi. O tagata ma le malosi o le lagona faʻamalosi tino ma le itiiti ifo o mea faʻapitoa, aemaise lava i le aofia ai o le bamboo fibers. O nei masini gaosi e matua agamalu, e masani ona faʻaigoaina "Peach", ma e mafua mai foʻi i tagata fiboo i aʻafiaga. O le tapoleni, lea e aofia ai viscose, e masani lava ona iai se lamolemole sili sili ona lelei i luga o le ale atlas pe sili silika. I soo se tulaga, o se potu potumoe:

Microtiin: o le tuʻufaʻatasiga ma le ie

  • Fausia se lagona o le malulu;
  • Manuia le susu ma le taua tele i le vevela;
  • laititi mamafa;
  • e le lalafi ma aua le savali;
  • e le leiloa ana meatotino i le taimi lava na tele ai itulagi;
  • E foliga manaia tele ma faʻatagaina oe e fesuiai le totonu o le potumoe.

Afai e te ofuina lelei synthetics lelei, e mafai ona e filifilia microtin ma le maualuga o le fibers. O le moega o le moega o le a matagofie ma mulimuli mo se taimi umi, ma i le taimi e tasi o le a sili ona taugofie ai.

Manaia tele le tausiga

O moega o apamemea faʻaputuga e mafai ona suia i aso uma, aua e faigofie le fufuluina o latou, ae e manaʻomia le uʻamea, ae o lenei ie ie ma le vave tele.

O le muamua fufuluina e fautuaina e gaosia ae e te leʻi toe teuina le moega i luga o le link, o le vevela vevela e le tatau ona sili atu nai lo le 40 tikeri. I totonu o le lumanaʻi, a manaʻomia, e mafai ona soloia oloa e maua i le 60 tikeri. Manaʻomia mo ni puipuiga ma otometi mods mo nei mea e le i ai ni tapulaʻa faʻapitoa. I le taimi lava e tasi, pe a i ai se mafatiaga matagofie, o le faʻaaogaina o sauniuniga, e aofia ai le pai, e le mafaitaulia. Maualuga-tulaga mimini mafai ona fetaomi ma mago i le otometi faiga. O le a vave mago o le a matutu ma le ea. E toatele Hostess aua le popole i ai, ae a manaʻomia, e mafai ona faia lea e faʻaaoga ai le Ironi sili.

Mataupu i luga o le autu: Crochet Scarf: Polokalama mo Amataga ma Faʻamatalaga ma Vitio

Faitau atili