Tunic mo le teine ​​ma le Blorings Manangs ma Taʻamilosaga Coquette: polokalame ma faʻamatalaga

Anonim

O Tunic mo le teine ​​ma ni atopaʻu faʻalelei, ua lava le iloa o lenei fesili, ile taua tele ona faʻataʻitaʻi. I totonu o lenei vasega aʻoga, o le a matou suʻesuʻeina filifiliga o le tunic mo teine ​​teine ​​i le 2 tausaga ma se faʻamatalaga o le faʻasologa.

Filifiliga Muamua

O le muamua faʻataʻitaʻiga o se tuna e fesoʻotaʻi ma le fesoasoani a le manogi, ma le faʻaseʻe fusi.

Tunic mo le teine ​​ma le Blorings Manangs ma Taʻamilosaga Coquette: polokalame ma faʻamatalaga

O le a matou faʻaaogaina le vulu o le 100% acrylic compiation, 227 m / 50 g. Mo a matou tuna, o le a tatou manaʻomia le vulu o lilac - 100 g Se faamau.

Matou te mauaina le 2 polokalame o le mapusaga lelei. O foliga foliga o loʻo i luga o atigi laupepa, ma 'eseʻese laina, faʻatasi ai ma le fesoʻotaiga.

Ua amata ona tatou o ese mai tua. Matou te togi i luga o la matou niniga nila 69 o loʻo alu ese mai le vulu o le lanu o le lilac ma o le la le laʻei aila. E manaʻomia le faia o se lafo i le valu o le valu i itu uma o le 10 taimi i le 1st matasele. Ina ua uma ona tatou lalaga sao. Ina ua maeʻa le 33 cm mai le amataga o le matou matutua, e manaʻomia le tapuni o le tasi matasele i le ogatotonu. O le ai ai le tipi mo le ofu pipii. Ina ua maeʻa le matasele, o itu uma e lua o le pito i tua e manaʻomia ona o ese. Ina ia fausia ai le lima, o le a na ofi atu i ai, e tatau ona e tapunia i luga o pito o le koloting tasi lua teaops ma le isi 14 taimi i luga o le 1st. I le maualuga o le 10 cm o le faʻatonutonuina, e manaʻomia le tapunia o auē o loʻo totoe.

Ua amata ona tatou lalagaina le pito i luma o le tunic. Lalaga i tua o le tala i tua, lilac filo, na o le taimi nei tatou tatau ona tatou faia le numera 1 i le ogatotonu.

Tunic mo le teine ​​ma le Blorings Manangs ma Taʻamilosaga Coquette: polokalame ma faʻamatalaga

Ina ua uma ona nonoa 33 cm mai le amataga o Matua, e tatau ona e tuu le mata o le faʻatonutonuina, pei o le pito i tua. I le tutusa ma lenei, pipii 41.5 cm i le maualuga, e manaʻomia e tapunia ai le 11 ogatotonu. Itu uma e tatau ona e nonoa ese. Ina ia faia se taamilosaga o le ua, e tatau ona e faia se tapunia i laina taʻitasi o le 1 matasele. A o le 43 cm o loʻo fesoʻotaʻi, e manaʻomia e faia le tapunia o le pito mulimuli.

Mataupu i luga o le autu: Lotus mai Beads: Manaia le vasega vasega ma ata vitio ma ata

Lima o le a tatou lalagaina paʻepaʻe filo. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e vili mai i le 31 autis i luga o ni auvae le lalagaina ma amata le vanila i le ogatotonu e tatau ona e lakaina se mapusaga o le numera 2 e tusa ma le numera 2 polokalame.

Tunic mo le teine ​​ma le Blorings Manangs ma Taʻamilosaga Coquette: polokalame ma faʻamatalaga

O le a tatou manaʻomia le faia o se aʻoga lima. O le faia o lenei mea, faʻaopopo mai itu e lua i totonu o le sefulutasi laina sefulu lima taimi i le tasi matasele (10 * 5 * 1). Ina ua uma le 23 cm mai le amataga o la matou lafi, matou te fausia se remnan, mo lenei mea e tatau ona tapunia i itu uma e lua tasi le lua mata (14 * 1). O tagata maualalo na tumau, e tatau ona e latalata i le masani ai.

O le lima o le tuna e manaʻomia ona suʻi, e tatau foi ona e suʻi i le pito i luga, o le tapuni lima o loʻo suʻiina i le tuniki. O lenei o le crochet o le a feosofi. Mo le fusipaʻu, tatou te faʻaaogaina le filo filo. O le a nonoa faitotoʻa ma le paʻepaʻe filo. O le mea e tasi e te faia ai le tasi, o le faʻaaogaina o koluma e aunoa ma se Nakid, e tatau ona tatou lalagaina le laina lona lua i se auala, o le koluma e aunoa ma se laina o le laina muamua. lalaga. O le pito i lalo o le tunic ua ufitia i le paʻepaʻe filo, o le laina muamua o le fusi o le koluma e aunoa ma se vaega, ma o le laina lona lua o le ata.

Faʻataʻitaʻiga i luga o le coquette

O le isi lomiga o le tunaina mo se tamai fshiontasta o se turic ma se lakapi lakapi ua faia e nini o nila.

Tunic mo le teine ​​ma le Blorings Manangs ma Taʻamilosaga Coquette: polokalame ma faʻamatalaga

Mea o le a faʻaaogaina i le laʻei:

  • Yarn 190 g, tuʻufaʻatasiga: 50% fulufulu, 50% faiga. 380 M / 50 g, lanu lanu uliuli lanu viole;
  • Tautala numera 3;
  • Tautala numera 3,5;
  • Tautala numera 4;
  • matau №3,5;
  • 1 faamau.

E tatau ona e vili 172 teaps i luga o le Baitting Manao Nu 3.5. Slife tasi le laina ma le fusi, ona tasi lea o le laina foliga mata, toe 1 laina ma hinges. Ina ua maeʻa, matou te faʻaauau pea ma le paʻu o le paʻu 2 i le 2. Top le 12 laina mai le amataga o le Gum, matou te manaʻomia e siaki faʻatasi ma le tele o paga. Ina ua maeʻa lena mea, o le a matou nonoa tasi laina po o le fai paʻaga, ona tasi lea o le laina o se faʻaaliga le aoga. O lea foi, ifo le paʻu o le paʻu 2 i le 2, ae o le taimi lenei, mo le pito i tua, e manaʻomia ona e tuʻusaʻo ma tuʻu ai ni laina.

Tusitusiga i luga o le autu: O le peleue na togiina e le failauga: o polokalame o le faʻatonutonuina o le faʻatonutonuina o le tulafono mo le teine ​​5 tausaga

Talanoa 12 laina mai le amataga o le 2nd gum, e tatau ona e siaki 1 laina ma le mimilo, aʻo faʻafefete uma paga o paga. Ina ua maeʻa, matou te nonoa se tasi faʻasologa o foliga o foliga o foliga o foliga o foliga mo lenei mataupu faʻavae: * 3 Fasiina Teefus *, Toe fai * - *. O lenei e tatau ona e alu i le laʻei nila i lalo o le numera 3 ma siaki le 9 laina o le valevale, tapuni le matasele. I le bit blastic bazs, e manaʻomia le lalagaina o le tele o le 2 foliga teaos ma 2-fafo hinges.

Tunic mo le teine ​​ma le Blorings Manangs ma Taʻamilosaga Coquette: polokalame ma faʻamatalaga

O le pito i luma o. Matou te galulue ma toe faʻatau atu Nu.1 E te manaʻomia le viliina o 81 mataina, pe a maeʻa le faʻapipiʻiina o le 4 laina ma se fatulu o le ie puipui. Suia ni nila i luga o le №3,5, fai le tufatufaina o kapeta i lenei auala: 34 teops o le foliga, 2-ind hinges, 9 hinges, 34 himes. O le lops Faatumu i le ata i le aofia o laina. O loʻo faʻaauau pea pe a fai o oe e tatau ona kolosiina le tutotonu tutotonu i le itu o le ono. Ina ua maeʻa le 21 cm mai le amataga o le laʻei, e manaʻomia e tapuni i itu uma o le lua o le lima. E tatau ona e tapunia i le 2 matape mai le pito i le lua laina lua fa taimi i le tasi matasele. I le tutusa ma lenei mea e tatau ona e tapunia le ogatotonu 41 le mataina. Ina ua mavae lena, ia tatou ese mai taʻiala taʻitasi. Mo le tagi o le ua mai totonu i le laina lona lua i le taimi e tapunia ai 4, 4, 3, 2, 2, 1 matasi. O le isi itu na o le tutusa auala.

Pito i tua. Na faapena muamua. Mo 2 laina ae leʻi tapunia le mata o le aumata i le ogatotonu, e manaʻomia le faia o se lafoina mai le lua itu mai le braid faʻalua taimi 1 taimi.

Talimalo gum. O le laina muamua ma uma o le au laʻei o loʻo lalagaina: * 1 foliga matasele, 1 matap aveʻese, faigaluega le filo i luma o le matasele na aveese *, toe fai - *. O le laina lona lua ma e le mafai e le Rods e fetaui lelei: O le le-le-ese le matapule e tatau ona aveʻesea, o le filo o i tua o le hauset e tatau ona aveese.

Mataupu i luga o le autu: paʻepaʻe peleue ma tautala i luga o faʻamau mo fafine ma ata ma vitio

Lalaga taga. Talosaga numera 3.5, na latou tuʻuina atu le 18 Kettops. O loʻo matou saunia le 15 laina o mea lelei, 3 laina o loʻo nonoa ma le paʻu o le paʻu 2 i le 2. matapoli latalata i le ata.

Tunic mo le teine ​​ma le Blorings Manangs ma Taʻamilosaga Coquette: polokalame ma faʻamatalaga

Fausia oloa. Susu le itu, suʻi se coquette, fai lua pepa i itu uma e lua o le piad. O pito o le tipi i tua o le vaega. Fai se matasele mo button ma suʻi se ki. Oe manaʻomia pea le suʻeina o taga.

Vitio i luga o le autu

Faitau atili