O loʻo i ai i le vaipuna i totonu o le fale o le fale ma le faʻatoʻaga e faia oe lava

Anonim

Faamautinoaina vai laau ma lapisi o se tasi o popolega o le au faigaluega. E i ai se tasi e sua moega ma fualaʻau, E mafai e se tasi ona fugalaʻau ma tapuvae, ma e manaʻomia e se tasi ona tuʻuina le togalaʻau toto. Poʻo le a lava le tulaga, o le faiga e lava le taimi. Ae e le o mea uma: i le auala masani lava, e fausia i luga o le pito i luga o le manogi ne masani ai, ia atiaʻe fualaʻau, aua lava ia faʻaumatia ai le palapala. O nei faʻafitauli uma ua fofoina pe a fai o loʻo i ai se vai vai o laʻau. E mafai ona e faʻatau le tapenaga-faia seti, faʻatonu le atiaʻeina ma faʻapipiʻi o le "livi" ma e mafai ona e faia mea uma i ou lima lima. O le auala lena e fai ai le i ai o le puleaina o oe lava ma o le a talanoaina i lenei tusitusiga.

Mataupu Faavae o Faagaioiga ma Vaega

O lenei tekonolosi na faia i le tele o tausaga talu ai. O ona taunuʻuga sa matua faʻaosofia lava na faʻasolosolo le faiga. O le manatu autu o le vai o le vai o le fafagaina i aʻa o laʻau. E lua auala:

  • sasaa i luga o le laufanua;
  • Tautua i lalo o le eleele i le root formation sone.

O le ala muamua o le faigofie i le faʻapipiʻi, o le lona lua e sili atu ona taugata: latou te manaʻomia se faʻailoga faʻapitoa poʻo ni ofu faʻapitoa mo lalo o le eleele. Mo se tau feololo, e leai se eseesega faapitoa - o le isi auala e lua galue lelei. Peitai i itulagi e matua vevela, o se kaketi sa faaalia ai: leai se vai vai e ese ma sili atu e laau.

O loʻo i ai i le vaipuna i totonu o le fale o le fale ma le faʻatoʻaga e faia oe lava

O vai vai e faʻaaoga i luga o togalaau, i le lanumeamata. E sili ona aoga pe a tupu tele fualaʻau ma fualaʻau

E i ai le tagata lava ia - mo i latou e manaʻomia se tane vai, faʻapipiʻi i le maualuga o le 1.5 mita, e iai faiga e tumau. O loʻo ia i latou le pamu ma se vaega faʻatonutonu - omiga galugag ma alatoto fausiaina le manaʻomia taumafaiga. O loʻo i ai le otometi otometi poloka faiga o feʻau. I le sili ona faigofie, o le a ala i le alatoto ma se taimi e tatalaina ai le vai i se vaitaimi muamua. Ole tele o faiga e mafai ona faʻatonutonu ese ai le taumafaeseina mo laina taʻitasi o le vai, faʻataʻitaʻi le eleele susu ma le fuafuaina o le tau. O nei faiga e tele galuega i lalo o le taʻitaʻiga a tagata gaosi, o le auala o faʻagaioiga e mafai ona seti mai le pule o le pule poʻo komepiuta.

Pros ma faaletonu

O loʻo i ai i le vai vai e tele ni uiga lelei ma o lona uiga o latou uma:

  • Le lavelave o loo faaitiitia tele. O le tino e mafai ona otometi, ae faʻapea foi i le faigofie lomiga, e manaʻomia ai le tele o nai minute o lou mafaufau.
  • Faaitiitia le taumafaina vai . E mafua mai i le mea moni o le susu e na ona tautua i lalo o aʻa, o isi sone e le aofia ai.
  • Mou ese le manaʻomia mo taimi masani ona faʻaleagaina. I le fua o le suavai o loʻo sapalaiina i se tamaʻi sone o loʻo i luga o le palapala, e le i fausia, faʻapena, e le tatau ona solia.
  • O laau laau ae atiina ae sili atu le manuia, ua faateleina ai le manumalo. Ona o le mea moni o le vai o loʻo fafagaina i se tasi sone, o le root system atiaʻe i lenei nofoaga. E i ai le tele o numera manifinifi aʻa, avea ma sili atu le gau, vave faʻavavea le susu. O nei mea uma e fesoasoani tele i le faʻateleina o le tuputupu aʻe ma sili atu ona oso ai.
  • O loʻo i ai le avanoa e faʻatulaga ai se mea tau fafaga . E le gata i lea, o le taufaʻafefeina o le taumafaina ona o le ituaiga fafaga o laʻititi tele.

O le tamaoaiga e faalelei ai o le auvai o le Criggition Systems ua uma ona faamaonia i luga o le alamanuia fua. I Green Greenchorou ma togalaau, o le aʻafia o le a le itiiti le taua: o le tau o le faʻatupuina o se faiga e mafai ona faʻaititia i se laʻititi, ma o le a vaega uma o le a tupu.

O loʻo i ai i le vaipuna i totonu o le fale o le fale ma le faʻatoʻaga e faia oe lava

Priprigrates Cauggition, Faaputuputu ma ona lima tau e le tele

O loʻo iai foʻi le 'auʻa, ae o loʻo sili atu i latou:

  • Mo masani masani E taua le vai o le vai , Ma o isi mea faaopoopo. O le polokalama e mafai ona galue ma e aunoa ma ni faamama, ae o le mea e tatau ai ona mafaufau i le mama / fufulu faiga e aveese ai poloka.
  • Husper na mulimuli ane cmug ma manaʻomia le faʻamamaina poʻo le sui.
  • Afai e te faʻaogaina lipine manifinifi-vai, e mafai ona faʻaleagaina e manulele, iniseti poʻo ni papa. E i ai nofoaga o le le amanaia le suavai.
  • Mo le masini e manaʻomia le tau o le taimi ma tupe.
  • Tausifoa o le Medic Commerce - Togi paipa pe mama o paʻepaʻe, siaki le faʻamoe le maoaʻe, sui faamama.

E pei ona e vaʻai i ai, o le lisi o mea faʻapalepao e sili le lapoʻa, ae latou te le o se matuia tele. O se mea e aoga tele ai lea i le togalaau, i le Faatoaga, i luga o le vao, fugapota pe i totonu o le fale vevela.

Taaloga ma le Lisi o filifiliga

O loʻo mafai ona faʻatulaga ni tulaga o se vai i se vai. Ia, lelei, ia, o vaitafe, Vaitafe o Vait, ogatotonu, e mafua ai timuga i tane. O le mea autu na lava ina ia lava vai.

O le paipa 'aila e fesoʻotaʻi i le puna, o loʻo aumaia ai le vai i le nofoaga o loʻo iai. Ona alu lea o ia i le tasi o itu o le vaega o le steagited nofoaga, i le iuga sili atu.

Tusitusiga i luga o le autu: Pa puipui o le vaega o taʻaloga a taʻaloga: lakapi ma isi

O le faʻafeagai o moega i le paipa faʻapipiʻi o le tee, o loʻo faʻapipiʻiina o siʻosiʻomaga o hoses (paipa) poʻo lipine i le isi itu. E i ai ni a latou poloka faʻapitoa o loʻo fafagaina le vai i laʻau.

O loʻo i ai i le vaipuna i totonu o le fale o le fale ma le faʻatoʻaga e faia oe lava

O le ata o le dricing o le mimiti mai le paelo e faigofie ona faia ma o latou lava lima.

I le va o le galuega faatino mai le puna ma le lala muamua, e manaʻomia le faʻapipiʻiina o le faʻamama poʻo le faʻamama faiga. Latou te le manaʻomia pe a fai o le system e faʻamalosia e ala i paipa paipa paipa. Afai o le vai o loʻo tafeese mai le vaituloto, vaitafe, o le vai o le vai, o le faʻamama e manaʻomia: O tagata mama e mafai ona tele ma o le a masani ona tapunia. Ituaiga o faamama ma a latou numera ua fuafuaina e fuafua i le setete o le vai.

Faʻafefea ona faʻamamaina le vai mai le vaieli ma le lelei.

Sisina nifo

O mea e fai ai i le pries mo le ofi i totonu o le 50 i le 1000 mita. Ua uma ona latou fausia le vai taumafaina manatu: labyrth i le mea e tafe ai le vai i le potu i fafo. O nei mea sa taʻapeʻaga e maua ai le tele o le vai i luga o le laina, tusa lava poʻo le a le toomaga. Ona o lenei lipine o le fugalaʻau, o le tafe fua i soʻo se taimi o le vai e pei o tutusa.

Latou eseese i uiga nei:

    • Malo malosi . O loʻo i ai i le pu - o le faigata, e i ai le malu. Sa maligi le lipine, faigata - hes. E mafai ona faʻagaioia faigata i le 10 vaitau, malu - e oʻo i le 3-4. Lipine o:
      • Manifinifi-pa puipui - ma le puipui mafiafia o 0.1-0.3 mm. Latou te tuʻuina na o luga, o la latou tautua olaga o le 1 tausaga lea.
      • Tolsttorey libbons ei ai le pa o le 0.31-0.81 mm, tautua olaga - seʻia oʻo i le 3-4 vaitau, e i lalo o le kesi ma lalo o le kesi ma lalo ole kesi.

O loʻo i ai i le vaipuna i totonu o le fale o le fale ma le faʻatoʻaga e faia oe lava

O le vai e mafai ona faatulagaina ma lipine pe mata

  • Lautele. Afaina ai gaosi ma le maualuga laina umi. O le tino pito i totonu o mea e mafai ona maua mai 14 i le 25 mm, lipine mai le 12 i le 22 mm. I totonu o lipine le tele o le tele o le tele o 16 mm.
  • Faleoloa vai . E filifilia e tusa o le manaʻomia o le malosi o le malosi. O mea e mafai ona maua ai le 0.6-8.0 L / H, manifinifi lipine - 0.25-2.9 L / H. O lenei tafe o loʻo i luga o le 'pulupulu taʻitasi.
  • Mamao i le va o hyppeprs. E mafai mai le 10 i le 100 cm. E filifilia e faʻalagolago i le aofaʻiga manaʻomia o le vai ma pe faʻapefea ona totoina mea uma.
  • E mafai ona ma le tasi galuega faatino pe lua. O le tafe o vai tumau pea tumau. Naʻo le loloto ma le nofoaga o loʻo faʻasalalau ai le vai o loʻo suia. I le tasi Fmappive, o le itu e aliali mai, sili atu le loloto, ma le lua oloa, o le nofoaga o le alalaga e faʻateleina, ua faʻaititia le loloto o le faʻavae.

    O loʻo i ai i le vaipuna i totonu o le fale o le fale ma le faʻatoʻaga e faia oe lava

    Tasi pe lua galuega. Filifili Fuafua i le Root System o le laau

  • Metotia o Tapu - Tuʻu i lalo, tuʻufaʻatasia.
  • Faagaoioiga o le mamafa. Suia tapulaʻa lautele faʻalagolago i le gaosi oloa: Mai le 0.4 pa i le 1.4 pa. E te filifilia e fuafua lava pe o iai lea o lau system, o le vai sapalai sapalai o loʻo faʻaaogaina pe fesoʻotaʻi uma i le suavai.

O le umi o le umi o le laina o le feai o loʻo fuafuaina ina ia le sili atu le vai i le amataga ma le iʻuga o le lipine. Mo hoses, e mafai ona 1,500 mita mo lipine - 600 mita. Mo faʻavaita tumaʻoti, o mea taua e le i manaʻomia, ae e aoga ona iloa)).

Paepae

O nisi taimi e sili atu le faigofie ona faʻaaoga e le o se lipine, ae punou. O mea tuʻuvae ese ia e tuʻufaʻatasia i totonu o le pu i totonu o le fale ma poʻo fea le vai o loʻo sapalaiina i lalo o le aʻa o le laʻau. E mafai ona faʻapipiʻiina i se laʻasaga a le atoʻatoa (e tuʻu ai ni fasi i le tasi nofoaga, ona o sina mea i le isi itu. E faigofie pe a lipio ni vai vai po o laau ua faatulagaina.

O loʻo i ai i le vaipuna i totonu o le fale o le fale ma le faʻatoʻaga e faia oe lava

Vavaeʻese 'auvae e faʻapipiʻiina i le hose e sili atu le faigofie e faʻaaoga ai togavao, vine ma laʻau pe a oʻo le vai

O i latou o ni ituaiga e lua - ma masani (faifai pea) ma fetuʻutuʻu i totonu o le vai faʻasaoloto. O le tino e masani lava palasitika, i luga o le lima e tasi o loʻo i ai le talafeagai, o loʻo faʻaofi i totonu o le pu e faʻaofi i totonu o le hose (o taimi o mama oona o loʻo masani ai e faʻamaufaʻailoga).

O loʻo i ai foʻi ni taui e faʻapipiʻi - ma le le talafeagai. A faʻaaoga se taui i soʻo se tulaga o le laina vai, o le tatalaina o le vai o le a tutusa (tusa), tusa lava poʻo le a le taimi (i le amataga o le laina).

O loʻo i ai pea ni mea e pei o le "apogaleveleve". O le taimi lea e masani ai le manifinifi o moli i le tasi galuega faatino. O lenei mea e mafai ai ona o le tasi vai e tele o laʻau mai le tasi vai vai i fafo atu (o le numera o le aufaigaluega ua faʻaititia).

O loʻo i ai i le vaipuna i totonu o le fale o le fale ma le faʻatoʻaga e faia oe lava

Themb Gray Bropper - E mafai ona e maua le vai mai le tasi le vaega o le vai tufatufaina o nisi laau

Faʻafefea ona fai se tamaʻi fale laʻau e mafai ona faitau iinei. Ma oka se matagofie o le togalaau ua tusia iinei.

Paipa autu ma fetaui lelei

A faʻatuina se faiga mo le faʻataʻotoina o se paipa paipa mai se vai vai i se vai o loʻo i totonu o le vai, o palasitika paipa ma matata o loʻo faʻaaogaina:

  • polypropylene (PPR);
  • Polyvinyl chloride (PVC);
  • Polythylene:
    • maualuga le mamafa (PVD);
    • Maualalo maualalo (pnd).

O nei paipa uma ua matua faʻaosoina i vai faʻafesoʻotaʻi, aua le faʻaleagaina, ma le faʻaaloalo le mafaufau ma e le o tali atu i fetilaisa. Mo le tosoina o se tamaʻi fale laʻau, o se fualaʻau fualaʻau, o le fanua e masani ona faʻaaogaina ma le lautele o le 32 mm.

O loʻo i ai i le vaipuna i totonu o le fale o le fale ma le faʻatoʻaga e faia oe lava

Ogalaau o paipa o lo o palasitika. Aia faʻapitoa e filifilia soʻo se mea: PPR, PND, PVD, pvc

I nofoaga o le aveesea o laina, Tees e faʻapipiʻiina, o le o loʻo i ai o le sipi poʻo le lipine o loʻo fesoʻotaʻi i le itu i fafo. Talu ai o latou e laititi lava le lautele, e te ono manaʻomia ni adapters, ma o le a latou faʻailoga sili atu e tatau ona tutusa ma le lautele lautele o le hese (pe pe laititi ifo). E mafai e le kibbons / hoses mo fetaui lelei faʻaaogaina uʻamea claumps.

Faʻapea foi, o ie na faia e ala i le faʻapitoa faʻapitoa, o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o le pu o loʻo faia i le tulaga o le sili ona manaʻomia (pei o le ata i luga).

O nisi taimi pe a uma se tee i laina taʻitasi o le tufatufaina o vai, o se crane ua mafai, ona mafai ai lea ona e tape laina. E faigofie pe a fai o le vai vai o loʻo tetea i luga o laʻau susu ma i latou e le fiafia tele i vai.

Afai e te musu e filifili le vaega ma filifili le lapopoa, o le lapoa o le fetaui, e mafai ona e faʻatau sauni mo le poloka o tagata gaosi ese.

PIRBRING CINIGING MA O LAʻU LOTO: Talosaga Faʻataʻitaʻiga

O filifiliga o le polokalama e tele - e faigofie ona fetuunai mo ni tulaga. Tele e masani lava ona i ai se fesili pe faʻapefea ona faʻatulaga vai tutoʻatasi o le eletise. O lenei mafai ona faia pe a fai o le a lava le tulaga o le malosi o le vai i le maualuga o le 1.5 mita. O lenei fatuina o le maualalo o le mamafa o le 0.2 ATM. Ua lava lea mo le faʻamamaina o se tamai eria o fualaʻau 'aina fualaʻau poʻo se togalaau.

O loʻo i ai i le vaipuna i totonu o le fale o le fale ma le faʻatoʻaga e faia oe lava

Siata o le PIRBRING INDINE

I le tulaga e mafai ai ona sapalaiina le suavai mai le suavai o vai, tuʻu ese le pamu, tuʻu i luga o le taualuga, tusa lava ma pakete. I le vaega pito i lalo o le tane na faia se crane o loʻo fesoʻotaʻi ai le papepa. Le isi, o le faʻatulagaina o le faʻatulagaina: o se faʻamama (poʻo le faʻapipiʻiina o faʻamama) o loʻo faʻapipiʻi i luga o le paipa seʻia oʻo i le lala muamua, ona iai lea o le lalagaina i moega.

Mo le faigofie o le faʻalauiloaina o fetilaisa i le auala tele, e mafai ai ona faʻavaeina se node faʻapitoa. I le auala faigofie, e pei foi, e mafai lava i totonu o le ata i luga aʻe, e mafai ona avea ma atigipusa i vae, i le pito i lalo lea na faʻatino ai le pu, ma faʻapipiʻi le pu. Manaʻomia foʻi se ata lafoaʻi (crane). E lavea i se paipa e ala i se tee.

Afai e tatau, e mafai ona e mafai vai ma vaomatua ma laau fua. O le atoaga atoa o loʻo iai i le mea moni o le lipine poʻo le mea e faʻapipiʻi ai i luga o le ogalaau i sina mamao. O le tasi laina 'aveʻese luga o laʻau taʻitasi, e mafai ona faʻaofuina nei meaʻai i luga o le laina tutusa. Naʻo le tulaga lea e tatau ona e faʻaogaina le masani ai o le Hose, i le faʻaofi i le paʻu o le vai e tafe.

Afai e le fetaui le faʻamalosi i totonu o le polokalama, i luga o le Water Water Seam System e mafai ona faʻapipiʻi le pamu e faʻateleina ai le faʻamalosi (vaʻai le ata O le a latou tuuina atu vai i nofoaga mamao.

O loʻo i ai i le vaipuna i totonu o le fale o le fale ma le faʻatoʻaga e faia oe lava

Lafo le Suafa Scheme ma fetaomi Faʻaleleia atili pamu

Mata e mafai ona tautua saʻo i le vai mai le punavai? E mafai, peitaʻi, e le manaʻomia. Ma e leʻo se fesoʻotaʻiga ma faigata tau faigata - e le tele, ae o lea ua le fiafia le vai malulu tele. O le mea lea, o le tele o le tuiina o le tele o fua - mo gelhohy, fualaʻau fualaʻau faitotoʻa, togalaʻau ma tovine - faʻaaoga pusa faʻapitoa. Ia i latou, o le vai e malolo, ona e teteo i le nofoaga.

E uiga i le faʻafaigofie o moega e faʻateleina ai le faitau i totonu o iinei.

Srip Water: Faʻafefea ona fuafua le faiga

O le koneteina mai le mea o loʻo sapalaiina le vai ma le system e mafai ona tasi - lautele, pei o le ata i luga, pe vavaeʻese i luga o upega tafailagi. I le mamao tele i le va o mea e ala ai i le va o 'ai, e ono sili atu le aoga nai lo le tosoina o le paipa tuai.

O le vaega manaʻomia e fuafua fuafua i le aofaʻi o laʻau ma le vai mo lo latou masani atinaʻe. E tele vai e manaʻomia i le faʻamamaina o fualaʻau, e faʻalagolago i le tau ma le eleele. I le averesi, e mafai ona e ave 1 lita i le tasi laau, 5 lita i vao ma 10 lita i luga o laau. Ae o le mea lea e pei o le "averesi o le vevela i totonu o le falemaʻi", e ui lava e talafeagai mo le faʻaalia o faʻamatalaga. E te manatu o le numera o laʻau, faʻateleina i luga o le tupe faʻaalu i le aso, o loʻo otooto atu mea uma. I le faʻaiuga o le numera, faʻaopopo le 20-25% o le faʻasoa ma le manaʻoga manaʻomia o le koneteina oe ma le iloa.

Faatasi ai ma le fuafuaina o le umi o le auala tele ma le sisina o heses e leai ni faafitauli. O le alatele o le mamao mai le crane i luga o le vink i le lalolagi, sosoo ai ma le eleele i le eleele o le vai, ma iina i le itu o le moega. A maeʻa ona fatuina uma le umi o taimi, o le manaʻomia manaʻomia o le maota o le paipa O le umi o tubes e faʻalagolago i le umi o le moega ma i luga o le tasi pe lua laina mai le tasi paipa o le a avea ma tufatufa o le vai (mo le fesoasoani e lua pe fa le taimi lava e tasi).

O loʻo i ai i le vaipuna i totonu o le fale o le fale ma le faʻatoʻaga e faia oe lava

Ogatasi vai ma o latou lava lima faʻafaigofie ai :. Polokalame mo Greenhouses ma Lauga o Lauga e tutusa

I le numera o tubes, o le numera o le tes poʻo taʻaloga ma cranes ua fuafuaina (pe a fai e te tuʻuina i ai). Mo lala uma o loʻo faʻaogaina ai leo, matou te ave ni maealaga se tolu: Faʻamalosi le mea e fetaui ma le fetaui.

O le sili ona faigata ma taugata o faamama. Afai o le vai o le vai mai le matala o le Punaoa - o le vaituloto poʻo le vaitafe - muamua le faʻamama o le coarre faamama e manaʻomia - iliili. Ona tatau lea ona i ai ni togi lelei. Latou ituaiga ma le aofaʻi faʻalagolago i le setete o le vai. A faʻaaoga le vai mai se vaieli poʻo se mea lelei, e le mafai ona faʻapipiʻiina le pusa mama: O le mea autu o loʻo tupu i le suʻega o le suʻega (pe a faʻaaoga le pamu pamu). I se tulaga lautele, e tele mataupu, tele o mataupu, ae o faamamaina, ae o mea e lua e manaʻomia, pe a le vave ona faʻailoga le sikoa.

Homemade Dribs Hoses ma Lrups

O se tasi o tau taua o tupe alu o tupe faʻaalu ma se tutoʻatasi o le polokalama mai le maeʻa vaega o loʻo punou pe o le lipine. O le mea moni, latou te aumaia le fafagaina o le a inu vai uma ma le taumafaina o fale eseese, ae i vaega laiti. E mafai ona e fetuunai le fafagaina ma le taumafaina o peni ua fausia i le amataga o le laina vai. O le mea lea, o loʻo tele ni manatu e ono mafai ai ona fai le faʻasoasoaina o vai i totonu o le itu i totonu o le fesoasoani a masani ai. Vaʻai se tasi o latou i le vitio.

O lenei faiga e faigata ona vili mai ai lenei mea e fai ai le suavai. O se vai vai falaoa, o le vai o loʻo nonoa i lalo o le aʻa, ae matou te faigaluega, ono naʻo sina mea sili ona leaga ma sili ona talafeagai mo se aʻa na atiaʻe ai i uta. O lenei metotia o le a lelei mo laʻau, fualaʻau laʻau, vine. Latou te manaʻomia se tele o vai, e tatau ona oʻo i luga o se vai lelei ma o lenei lava pepa faia o le tagata ia lava o le faʻamasinoga e mafai ona tuʻuina atu.

I le vitio lona lua, o se vai puʻupuʻu uʻamea ua faʻatulagaina. E faia lenei mea i totonu o togafitiga solo. Afai o ia te oe le avanoa e faʻasoa ai se mea atofaina, o le a liua le taugofie.

O le aofaʻi o le suavai o loʻo faʻatonutonuina e se uili. O le tasi Hose e mafai ona fafagaina le vai i le tolu ma le fa laina - Afai e te lava lava lapoa o le hose, e mafai ona e fesoʻotaʻi e le tolu masini i ai, ma sili atu. O le umi o tubes mai le 'au e aunoa ma le paʻu e mafai ai ona e vai lua laina i itu uma. O lea o le a tele o le a laitiiti.

E mafai ona faʻaaogaina le paʻu toetoe lava e aunoa ma le toe faigaluega. E tusa lava pe o le polokalama sa i ai ma le ato. Faʻataʻitaʻiga - i le ata.

O loʻo i ai i le vaipuna i totonu o le fale o le fale ma le faʻatoʻaga e faia oe lava

Otaota i tupe maua - o le vai o le au talavou na saunia

E toetoe lava a mafai ona fai ni vai vai mo le fale. E talafeagai mo na fugalaau e alofa i le tausuaga faifai pea.

O loʻo i ai i le vaipuna i totonu o le fale o le fale ma le faʻatoʻaga e faia oe lava

Faasao tumau lau lanu i luga o le faapaologa? Faigofie! Vai mai le Bropper

Faʻapefea ona fai se vaituloto i le atunuʻu e mafai ona faitau iinei. E tele ituaiga o ituaiga matagofie ma taugofie e mafai ona maua iinei (ma fautuaga mo o latou gaosiga)

O le Caupest Shiprest Suavai: Mai le palasitika fagu

E i ai le auala taugofie ma vave e faʻatulaga ai le suavai o le suavai e laʻau e aunoa ma ni mea ma tane tetele. Matou te manaʻomia naʻo le palasitika fagu ma le umi o le umi - 10-15 cm - manifinifi tubes.

I lalo o fagu ua tipi ese mai le pito i lalo. O lea, e foliga mai i le pito i lalo o le tapuni. O le a le o le vai o le a le manaia. Ae e mafai ona e tipi ese le pito i lalo ma atoa. I se mamao o le 7-8 cm mai le faavaa i le fagu, latou te faia se pu lea e aofia ai se pu manifinifi i lalo o le tamai. Fagu e paʻi atu i le taʻele i lalo pe aʻe i luga o le pog, ma taga i le eleele i autafa o le laʻau i autafa o le laʻau, lafo le paipa i le aʻa. Afai o loʻo i ai i totonu o le fagu vai, o loʻo tafe ifo i lalo i luga o le paipa o le a o atu i lalo o le laau.

O le tusi puʻupuʻu lava e tasi e mafai ona faia, liligiina le fagu ma se ufiufi. Ae o lenei filifiliga e le masani ai: E faigata ona sasaa vai, tatou te manaʻomia se suavai. O le a foliga foliga mai, vaavaai i le fuainumera i lalo.

O loʻo i ai i le vaipuna i totonu o le fale o le fale ma le faʻatoʻaga e faia oe lava

Obs vai mai palasitika fagu

A o mafai ona e vaʻai, e iai le lona lua lomiga o le o loʻo i luga o le oona o palasitika fagu. Ua tuʻu i luga o le uaea i luga o le togalaʻau, fusuaga mai i lalo i le pito i lalo poʻo le faavaa lea na faia ai ia pu.

E i ai le isi ata-filifiliga e faʻaaoga fagu, ae e masani ona ufiufi laupapa mo le suavai. Ua latou faʻatumauina i luga o le ua o fagu ma i totonu o lenei pepa faʻapipiʻi i lalo o le vao.

O loʻo i ai i le vaipuna i totonu o le fale o le fale ma le faʻatoʻaga e faia oe lava

Faʻafefea ona fai se vai vai i le fale mai le 'apamemea mai fagu

O lenei filifiliga, o lenei filifiliga, e le o lelei, ae o le a aumaia le avanoa e alualu ai i luma pe a mafai ona e mafaia i le Dacha. Ma itu e lua mai le fagu atonu e aʻoaʻi i le taua mo le seleselega.

Mataupu i luga o le autu: faletaele i Khrushchev: Totonu o totonu

Faitau atili