Provansana vrata: Zemlja Višestruka

Anonim

Unutarnja preklapanja u unutrašnjosti su poznata svima, ali ako želite, otvorite ulaz u sobu, može se smatrati mirisom divljih cvijeća, sunca i odmora, vrijedno je s obzirom na dizajne stilizirane pod Provence.

Prepoznatljive značajke stilistike

Provansana vrata: Zemlja Višestruka

U suštini, unutarnja vrata u stilu Provanse jedna je od sorti multipoint stilistike za sve voljene upute u dizajnu stanovanja u zemlji. Nakon što je razmišljao o mnogim fotografijama s preklapajućim strukturama stiliziranim pod stilom Provence, osjećaj da će svijet zapanjujućih vrsta nježnog mediteranskog južnog topleg ugla Francuske otvoriti iza vrata.

Razmišljajući o mnogim fotografijama blokova vrata stvorene u stilu Provansa postaju značajan za glavne akcente koji određuju smjer dizajna dizajna:

  • Prilikom stvaranja proizvoda vrata, naglasak je istaknut u korištenju isključivo prirodnih materijala.
  • Uređenje struktura reproducira bliže prirodnim prirodnim motivima i cvjetnim ukrasima.
  • Prilikom projektiranja otvore, koriste se autentični elementi u neposrednoj blizini određenog područja instalacije, podržavajući dizajn u stilskom smjeru posebnim dijelovima unutarnjeg okruženja.

Provansana vrata: Zemlja Višestruka

Glavna prepoznatljiva obilježja stilizacije provancije struktura vrata, kao i unutarnje situacije, dopušteno je uključivati ​​sljedeće temeljne čimbenike:

  • Registracija otvora i prostora u prirodnim pastelnim bojama: bež, siva, žuta, terakota, plava, lila, blijedo zelena i tako dalje.

Izvrsno ako je pastelni poluton u tipičnim bojama blizu reprodukcije boja koje se spaljuju na suncu na površini platna. Tako boja igra temeljnu ulogu u ovom stilu. Plava boja govori na jeziku nježnog mora, zasićena burgundaja nalikuje ljepoti boja provincija beskrajnih livada.

  • Koriste se iznimno prirodni materijal, bez ikakvih nečistoća plastike i metala (iznimka se odnosi samo na kovanje): masiv prirodnog drva; furniranje; MDF materijal, oponašanje prirodnog drva.

Provansana vrata: Zemlja Višestruka

Često su čak i zalisci vrata uredno obojane u određenoj boji, površine su umjetno konstituirane i ukrašene cvjetnim ornamentima, na primjer, koristeći tehniku ​​decoupage, koji jedan od naših članaka govori. Stranica sadrži i fotografije reprodukcije ove tehnike kod kuće.

  • Dizajn i dekoracija blokova se svede na maksimalne jednostavne ukrase, izravne linije, uz dodatak malih prozora u platnama stvorenim iz matiranog ili drugog stakla.
  • Stil maslina u unutrašnjosti razlikuje se prisutnošću, na primjer, s mogućnošću kamina ili peć-stupca. Zidovi i podovi uređeni su u obliku blizu klasičnog dizajna seoskih zgrada: drvene ploče, gruntgy pločice za pod ili namjerno nepažljive površine zidova.

Članak o toj temi: Kako i što oprati pozadine u kuhinji, savjet od stručnjaka

Blokovi za dnevne sobe

Provansana vrata: Zemlja Višestruka

Vrata Provence, instalirana kao preklapanje dnevnih soba, imaju udoban obiteljski odmor, neriješene razgovore za čaj. Dizajni stilizirani u provansiji mogu biti umjetno bocni, što će im dati ustav i baštinu od pradjeda.

U isto vrijeme, katovi vrata moraju imati poštovan i skupi izgled, koji će im dati klasični smjer pri stvaranju samog platna, kao i prirodnog materijala koji se koristi u proizvodnji.

Platnene se mogu oslikati u jednom tonu ili kombinirati nekoliko polutona spomenutih boja. Konstruktivni blokovi mogu biti:

  • Jedan;
  • Bivaleve;
  • Ljuljačka;
  • Pa čak i sklopiv, koji će dati neke napad ulaznu povorku.

Provansana vrata: Zemlja Višestruka

Pribor na tipičnim strukturama preporučuje se korištenje kovanog ili stakla. U isto vrijeme, krivotvoreni ili staklo rabljeni elementi trebaju biti usklađeni s objektima situacije u dnevnom boravku: kuhalo, satovi, svjetiljke, šupe, ukras elementi prozora i kamina. To je dobrodošlo namjerno bruto izvršenje elemenata koji su poželjni kombinirati s drvenim detaljima, što je dopušteno vidjeti u mnogim unutarnjim fotografijama na portalima Interneta.

Dizajn maslina za kuhinju

Provansana vrata: Zemlja Višestruka

Kuhinjski podovi u provansiju stilist su autohtoni mediji ovog smjera u dizajnu stanova. Ta se činjenica objašnjava činjenicom da je "ruralna" stilistika provansa u posebnoj pažnji zatvorena procesu pripreme prehrambene i ukusne hrane, što daje veliko raspoloženje vlasnicima koji su ugodni za prekrasna jela.

Često se platna bijela vrata koriste za kuhinjske preklapanje, kroz boju koja se na površini pojavljuje tekstura drva, koja daje dizajnu dodatne elegancije blizu prirode.

Šaljenje u kuhinji može se dodatno ukrasiti snopom mirisnih polja bilja, kovani kukičanog ručnika ili pregača.

Važno je napomenuti da je prisutnost biljnih naknada tijekom suhog oblika svojstvena stilu provance, u obliku vijenaca od igala u božićnim danima, suho obojeno zelenilo u snopovima ili veslačima zasađenim u glinenim posudama.

Članak o temi: Kako napraviti popravke u kuhinji dnevni boravak?

Kuhinjske platnene su također obojene cvjetnim motivima, ali u malom iznosu, isključivo kao podcrtavanje smjera stila. Pod preklopcima vrata, kuhinjski namještaj je također stiliziran, a zavjese ukrašene ukrasima u blizini cvjetnih elemenata su obješene. Odvojeni mali i drugi pribor za kućanstvo također se mogu diviti vješto stvorenoj kuhinji. To može biti bentage čajnik, glinene ploče, vaze, izvezene ručnike i salvete.

Preklapanje maslina za prvake

Provansana vrata: Zemlja Višestruka

Spavaće sobe, dječje sobe i druge sobe, dizajnirane za opuštanje, moraju utjeloviti posebne otoke mirnog stava, odmor i odmor. Rasponi boja tipa vrsta, u pravilu, obdareni pastelnim bojama, koje se uglavnom isporučuju okom i maštom s profinjenom u drevnom dizajnu: sivo-plava, svijetlo, bijela ili svijetlo žuta, što je dopušteno vidjeti mnoge fotografije interijera.

Za provinciju stilistike postoji jedinstveno pravilo: korištenje ne više od tri boje u dizajnu interijera i vrata plaća.

Za dječje prostore karakterizira uporaba vedrih i smislica kombinacija boja: nježno ljubičastih tonova, sivo-plava, bijela boja. Unutarnje namještaj u prilog preklapanju vrata ukrašena je pomoću folklorne tehnike. Upotreba tipične tehnike dopuštena je razmotriti u mnogim fotografijama prikazanim na portalima internetskih resursa.

Osobni dio dječjeg trga bi trebao dati dobro raspoloženje i želju da se kreću naprijed u razvoju, a istovremeno s učinkom pacifikacije i nepažnje. Tako blizina prirode, rekreariranu u provansiju stilu kada je soba očišćena, može se utjeloviti u vijencima mirisnih biljaka, glinenih figura i drugih stvari.

Provansana vrata: Zemlja Višestruka

Provansana vrata: Zemlja Višestruka

Provansana vrata: Zemlja Višestruka

Provansana vrata: Zemlja Višestruka

Provansana vrata: Zemlja Višestruka

(Vaš će glas biti prvi)

Provansana vrata: Zemlja Višestruka

Učitavam…

Čitaj više