O le a ma le mea sili e tuu ai fugalaau i le auala auala

Anonim

O le a ma le mea sili e tuu ai fugalaau i le auala auala

Manuia le aoauli uo pele!

Talu ai nei o le suʻesuʻeina o ata o le matagofie o le teuteuina o moega uamea i 'aʻai o Siamani. Sa ou fiafia lava i le fesili, pe faʻapefea ona latou mauaina se matagofie matagofie fugalaʻau i Kashpo ma le Vose? Sa ou taumafai e saili le fesili lenei, sa ou tilotilo atu i le fautuaga a matou poto masani poto masani. Na oʻo i fafo e le gata i le taimi tonu na tuʻua, ae o a foʻi fugalaʻau e tuu i totonu o Kashpo!

O a fugalaʻau e mafai ona tulaueleele i Kashpo

Ua tatou fiafia uma i le lalelei, aemaise le tupu ma o latou lava lima. E masani lava, e le tele se avanoa i le atunuʻu e gagau ai moega lapoʻa. I lea tulaga, e talafeagai le totoina o fugalaau i Kashpo. E oʻo lava i le tele o 'eseʻese vaega i totonu o le prrisdge ma vaʻa o loʻo faamatala ai se togafiti ma fausia se lagona. Ae i nofoaga tetele i le atopame mamanu, lanu ua faaaoga i Kashpo. E ese le matagofie!

E le gata i lea, e le gata i le masani ai, faʻatau i faleoloa, ae o loʻo i ai foi i mataupu faavae, soʻo se mea tuai poʻo ni atigipusa lima e talafeagai.

Tatou saili muamua o mea uma e mafai ona totoina fugalaau i cachepo. E le naʻo Ampel (malosi o loʻo tautau) laʻau, ae o isi foi.

Uma i le ua faʻamalolo ma le tele ma le tele, o laʻau faʻapena foliga pei o:

  • Olisum e fuga mai se pulou lalelei;

O le a ma le mea sili e tuu ai fugalaau i le auala auala

  • Achimes - Faʻavalea fugalaʻau laʻau ma fugalaʻau tele o paʻepaʻe, mumu, lanumoana, lanu viole;
  • pasama - pupula, fugaina uma o le taumafanafana laau;

O le a ma le mea sili e tuu ai fugalaau i le auala auala

  • Paopao - Matagofie laʻau ma le tele o le lanumoana, paʻepaʻe, lanu piniki fugalaʻau, fausia ni leo matagofie. Matua le mafai ona le mafai i le tausiga. I se faatusatusaina ia Penina, lea e tatau ona e punou, ma talatala e faasino i totoga i le 'ologa o le tagata lava ia. Tamai fugalaʻau mago ma e aunoa ma se leiloa o le pulea o i latou lava pa'ū;
  • tagata aisiono ma fugalaʻau faʻapena i roses;

O le a ma le mea sili e tuu ai fugalaau i le auala auala

  • Bidensen - Ose laau le mama, e fiafia i nofoaga alofa. O le sili sili ona malamalama, o le sili atu le migao. Ma o le tele o faʻailoga e faia, le mafiafia o le laʻau ma teʻeina le pulou o le laʻau;
  • veape - toatele lauiloa laau matagofie;
  • Calibaoa -E le leotele o lanu laiti-ao, fesootaʻi, petnunia, e talitutusa lava i ai;

Tusitusiga i luga o le autu: patchwork e ufiufi mai le lua o jeans tuai. Matai vasega vasega i polokalame

O le a ma le mea sili e tuu ai fugalaau i le auala auala

  • alofaga Ma tamai fugalaʻau lanu lanumoana-lanumoana, ae o isi taimi ma paʻepaʻe, ma lanu viole;

O le a ma le mea sili e tuu ai fugalaau i le auala auala

  • leaga - O ona fana e mafai ona taunuu i le 2 mita;
  • penina E alofagia i tatou uma. Masalo e leai se aganuu e tasi e faʻaaogaina ai se alofa tele i le lalolagi atoa. Le itiiti ifo o ituaiga ma papupuni o ituaiga o Penungias o se lanu viole, lilac ma lanu piniki.

    Ae o loʻo iai leisi vasega fou valaʻauina le tafe. Ua e faalogo i lenei mea?

  • Tusi palota E ese mai le aoga masani a le mea moni e le manaʻomia lona upusii, ni lala moni lava. Ae e alofa tele e 'ai, o le tele lava e fafagaina ai, le umi o fana. Ma e tatau ai e fafaga ai se fusi ma vai uma, i.e. Toetoe o aso uma, o se fofo vaivai o fertiral fetilaisa (pe a fai o faʻatonuga mo fetilaisa e faʻamuta ai le tasi pulou i le laina, e tatau ona e ave le afa o le pulou);
  • Pergonium Plusth-Dodd - O le matagofie o laau ma e le masani ai aulelei matagofie Talu mai le amataga o Iulai ma le sili ona lalagaina o Pertungonoaum e tele ai le tele o le tele o tafega O le umi o fana e mafai ona oʻo i le 1 mita;

O le a ma le mea sili e tuu ai fugalaau i le auala auala

  • fuchsia - O fugalaʻau e leʻi faigata o lanu matagofie.

O le mea moni, o isi fugalaʻau e mafai ona totoina i le kashpo i luga o le auala: I le fale ma le ogatasi o le faapaologa i totonu o le koneteina.

Faʻafefea ona toto fugalaʻau i Kashpo

Muamua e tatau ona e fuafuaina poʻo fea le kashpo ma fugalaʻau o le a iai. Mai lenei nofoaga o le a faʻalagolago i luga o fugalaʻau e toto ai.

Mo nofoaga e foliga ai le la i le taeao po o le afiafi, fusssia ma ipomey e talafeagai.

I le itu i saute poʻo saute sisifo, e lelei le lalagaina, mo se faʻataʻitaʻiga, Peninia, Viosani, O tagata aisonia.

Faʻafefea ona totoina fugalaʻau?

  1. Muamua lava, o le a tatou saunia se alavai - o le a matou faʻatulagaina se ala ala fua, e sili le faʻaaogaina o le papala e manaʻomia le sasaa i le pito i lalo o le kalama 2-3 cm.
  2. Ona matou sasaa sina tamaʻi vaega o le laueleele lafulemu. O le laueleele masani mai le togalaau e mamafa ma i lenei tulaga e le talafeagai. Mo lanu i Kashpo, e sili le faʻatauina o se fale faʻapitoa i totonu o le faleoloa.
  3. Matou te tuu a matou laau i luga o le eleele. O le mamao i le va o lanu o loʻo totoina i Kashpo e tatau ona laʻititi teisi nai lo le masani ona fautuaina pe a tulaueleele i le eleele matala.
  4. Ona saoloto lea o le puipuia o le lalolagi. Kashpo pito e tatau ona tumau 2 cm, le mautonu eleele. E talafeagai lea mo le talafeagai le alavai.

Tusiga i luga o le autu: Koluse o le Brerodidery polokalame: "Khookloma" Free Download

E pei ona oso aʻe fana e fausia ai se malu o le koko lelei i vaiaso uma e lua i le lua vaiaso, e tatau ona e liliu i ni isi itu i le la.

Peitai e leʻo se tulafono uma lenei, o le mea lea ma le auala e totoina ai fugalaʻau i Kashpo.

O le a le mea e toto ai fugalaau i Kashpo e fatu ai pese

I Europa, e le o se aga faʻaleaga masani e tupu i se monopolo Kashpo, i.e e aofia ai le tasi ituaiga o laau, e pei ona matou o le petinia po o Perderium. Latou te mananaʻo e tuʻufaʻatasia mea laʻau i totonu ia i latou lava. Ma ua sao. E le gata o le matagofie o le matagofie o ituaiga o loʻo mauaina, ae faʻapea foi ona o le tele o Ampel o loʻo masani lava. O le sili ona fiafia o le tatou sili ona fiafia i ai antinia. Mo ni nai aso o timuga ma mai le Petania, e i ai ni faigofie televave ma droping fugalaʻau, e tatau ona e faʻatigaina e toe foʻi i le olaga. O le mea lea, o le fausiaina o se tagata e faʻavavau fugalaʻau fugalaʻau, e le manaʻomia le alu i le tasi Peninia na o ia, ma e manaʻomia e tuʻufaʻatasia ai laʻau.

O le paluga e sili atu ona lelei nai lo le tasi laau.

O le a ma le mea sili e tuu ai fugalaau i le auala auala

I le tasi Kashpo, matou te tuuina atu 2-3 ituaiga o laau. Matou te filifilia i latou i le lanu ina ia latou i ai i le tutusa lanu lanu, pe faatusatusa. Faʻataʻitaʻiga, e faʻatatia ai laʻau mumu ma lanumeamata, samasama ma le lanu uliuli poʻo le lanumoana, lanu vipole ma le lanumeamata.

O loʻo ia matou laʻau ina ia foliga matagofie i kashpo ma faʻasaga i le tasi ma le isi i le maualuga.

I le ogatotonu tatou te tuʻuina maualuga, mo se faʻataʻitaʻiga, tolu coakota galuega a se isi paolo. O le a avea i latou ma susulu malamalama o le tuufaatasiga i le aluga o lo latou masani piniki lanu piniki.

I luga pito o Kashpo, tatou te tuuina ai le tautau laau. E mafai ona e faʻaopopo i le fuchsia Ivs poʻo le potu chlorophytum, lea e lagona lelei i le taumafanafana i luga o le auala.

I le lautele, o fugalaʻau o le lanumeamata poʻo paʻepaʻe-lanumeamata lanu e tuʻufaʻatasia ma ituaiga uma o laʻau aʻiaʻi.

O le Scextrastrastratus, lapisi loli, Tolmem, o le a talafeagai lelei ma aoga.

Vevesi Teena le lanu o lanu e le masani ai o le flivage ma toe fafagaina ni vaega. E matua le faʻamaoni, e tele lona tuputupu aʻe o le tuputupu aʻe, e faigofie ona faʻaʻea i le fale. Afai o nisi laʻau na faʻafuaseʻi ona pa'ū i Kashpo, ona fai ai lava lea o le masani i lenei avanoa.

Coin Bouler - E le o se laʻau faʻapunaʻu, e lelei, e le tatau ona manaʻomia le fafagaina. Ae i le la po o le mea mago e mafai ona liliu le samasama, lea e tatau ona masani ma lava le vai.

Mataupu i luga o le autu: atavali i Cerampecs: Master vasega o oloa e faia oe lava i le fou metotia

Tometa - Tuvae atu Aganuu, mafai ona tupu atoa i le malamalama, ma lagona atoatoa e pei o se paolo.

O ni faʻataʻitaʻiga o tuʻufaʻatasiga o faʻaputuputu mai lanu i Kashpo, e mafai ona e faia:

  • Peninia - Bidensen - Ipomeli
  • Peninia - Calibrahoa - Buckop
  • Peninia -terbena -Calibrahoho
  • Kaous - Peninia - Asissa
  • Verbana - calibaoa
  • Calirachoaca - la tale - verbeana po o geran
  • Verbana - Bidensen - Faigata.

O le a ma le mea sili e tuu ai fugalaau i le auala auala

O le a ma le mea sili e tuu ai fugalaau i le auala auala

I le fale ma le togalaau, faʻaaoga ni pusa papa e eseʻese ituaiga eseese ma foliga, ae mai le mea e tasi, o le a le faʻalavelaveina ai le faʻavae.

Lenei o ni faʻataʻitaʻiga o le matagofie matagofie o fugalaʻau mai fugalaʻau i le vitio:

Faʻafefea ona tausia le fugalaʻau i Kashpo

O nei lalelei lemu e manaʻomia ai le faʻaeteete faifai pea. O lea la, latou te manaʻomia le tausiga, tausia ma tausi!

O le a matou manatuaina nei tulafono:

  1. Nikoima E le mafai ona faʻatagaina le eleele mago i pu. O le vai e tatau ona gaosia i aso uma, ma i luga o vevela vevela aso - faalua i le aso.
  2. Ampel laau uma o le alofa foi e feololo ai foi.
  3. Faʻatasi i le vaiaso, matou te tuʻuina atoa le laʻau i le vai, ma ia o lea na punou ai le okarita.
  4. Fafaga fua i le tasi vaiaso Ma o le malologa e tatau ona fafagaina i vai uma. Afai ua totoina e le futo i luga o moega o fugalaau e lua vaiaso e lua, ona mo laʻau i le kashpo i le avanoa, matou te le lava, tatou te le lava, tatou te le lava, tatou te le lava, a le mafai ona fafagaina manu.
  5. Manaʻomia pea le tapeina o le le mautonu O le tutusa ma le faʻamamaina, o se faʻaiuga o le mea fou uafu ua fausia.

Alofa i au laʻau ma o le a latou taliina ia te oe le tutusa!

Ia, o lenei ua matou iloa le mea e mafai ona totoina fugalaʻau i le cachepo ma teuteu lo tatou faapaologa poʻo le atunuʻu o le atunuʻu ma le mea latou te fuga ai. Ae o le tausiga ma taimi o ia manatu e manaomia tele. O le mea lea ou te le faia ai pea, e ui lava ou te manaʻo tele.

  • Faʻafefea ona fai se laʻau matagofie fugalaʻau
  • Faʻafefea ona tupu ni rosa mai le tipiina
  • Fugalaʻau samasama i laʻu togalaʻau. Ata
  • Valivali maa
  • Manuia manatu mai i luga o le laau e faia oe lava
  • Fugalaʻau Salvia: Ata, Faʻamatalaga, pe a totoina, faʻafefea ona tausia
  • Faitau atili