Auala e Filifiliina ai se Pamu mo le Faamaloloina o le Faatoaga

Anonim

Laʻaga, faʻatoʻagafai, togalaʻau, laʻau, e manaʻomia mea uma i le masani ona suavai. O pamu masani mo le sapalai vai ma lenei galuega e le o vaʻaia pea - o loʻo iai ana lava uiga i le ulufale atu i le faʻatoaga na filifilia ese le togalaʻau.

Auala e Filifiliina ai se Pamu mo le Faamaloloina o le Faatoaga

Mo le suavai o le togalaau, e manaʻomia le agavaa filifili le pamu

Vai punavai ma vai pamu vaega

O le filifiliga o le pamu mo le vai mo le tele o le togalaʻau e faʻamoemoe iai i le vai punavai. E mafai ona:

  • lelei;
  • lelei;
  • Mātau, pong, taele vaitaele;
  • Malosi ma paelo.

I le tulaga o se vaieli lelei ma lelei, o faʻataʻitaʻiga o le a faʻapitoa moni - e manaʻomia o le vai ma le faʻagaeʻetia o loʻo momoli mai o loʻo momoli mai o loʻo momoli mai o loʻo momoli mai o loʻo momoli mai o loʻo momoli mai o loʻo momoli mai o loʻo momoli mai o loʻo momoli mai o loʻo momoli mai o loʻo momoli mai o loʻo momoli mai i le nofoaga o le vai. Faataʻitaʻiga - I le Mataupu Faavaeina se tasi. Filifili lou tofo.

Afai o loʻo matou talanoa e uiga i se vaitafe o se vaitaʻele poʻo le vaitaʻele, ona faʻaopopo lea o manaʻoga o le suavai o le suavai i faʻamatalaga. Afai i le vai vaitaʻele e mafai lava ona manatu i ai pea, o le a le o le vaipuna, o le a lava o le a le talafeagai ai mea masani. E le talafeagai faʻataʻitaʻiga masani i lenei tulaga, e pei ona manaʻomia ai mo vai mama. Vai palapala e mafai ona download alavai ma fefaatauaiga pamu. O ni isi nei vaega ma e aoga le sailia o se pamu mo le tuʻu i ai le togalaʻau i lenei mataupu.

Auala e Filifiliina ai se Pamu mo le Faamaloloina o le Faatoaga

Mo le suavai o se fualaʻau fualaau 'aina poʻo le ono fetaui ma pamu uma

A o le vai mai le tane ma parks, e sili atu le manaia o le galuega. E le mama foʻi le vai i lenei mataupu, E faʻapea foi ona talafeagai mea pamu, ae le o so o se mea, ae o le mana sili ona le maualalo. O mea uma e uiga i le tele o vai, e mafai ona iai i totonu o le paepae. Faatasi ai ma le tele o oloa o le 200 lit o le vai, o le averesi mana pamu pamu i 1-3 minute. O le a maua sou taimi e sasaa ai i lenei taimi puʻupuʻu, ae leai se isi vai. O lea la, o le mea sili i lenei mataupu o le sili maualalo-malosi (o latou o se taimi-taimi ma le taugofie). Naʻo le faʻatau, ua le faʻalogo i le pamu e savali ai ma le opeot vai le lelei. Afai o le vai o totoe, o lenei lenor o le a tapeina le mana.

O nisi kamupani e maua ai ni pamu faapitoa mo parrel. E na ona iloga i le lanu laiti ma le mafai ona faʻafefeteina vai palapala, e laʻititi loloto loloto ma mamafa, ae i se tau sili atu Ae o le pamu paepae mo le tuʻu i ai le togalaʻau ma le malamalama.

Auala e Filifiliina ai se Pamu mo le Faamaloloina o le Faatoaga

Pamu mo le Suafa o le togalaʻau mai le parrl Karwer SBP 3800 fiafia i tagata uma seʻi vagana le tau

I le auala, e foia ai le faʻafitauli i le vave tuʻu i se vai pipiʻi. I luga o le upega tafailagi latou masani. Naʻo le pito i lalo o le pito i lalo, e mafai ona e faʻapipiʻi le fetaui ma le au taʻaalo ma faʻafesoʻotaʻi uma paelo o paipa. Ma e mafai ona aau vai mai le pa papa uma e aunoa ma le suia o le hose.

Ituaiga o pamu, o latou tulaga lelei ma le le atoatoa pe a faʻaaogaina mo vai

O le filifilia o se pamu mo le le faigofie le faʻatoʻaga e le faigofie - e manaʻomia le fuafuaina o le tele o faʻamatalaga, ia amanaia faʻamatalaga o pamu ma vai. E manaʻomia le filifilia o sea "Soogʻo" ina ia mafai ona e toʻafilemu i le vai, ma o meafaigaluega na faigaluega i se masani masani, ae le o se faʻalavelave faʻafuaseʻi.

Totoa

O pamu e le mafai ona faʻaogaina e pamu i le pamu vai mai soʻo se mea e lava o le lava voluma - lelei, lelei. Ina ia soso ese mai le vaituloto ma le Vaitafe e le o faʻafitauli - o le vai e le na o aʻu ma e lelei. Ma le matua naunau tele, e mafai ona e faia se mea pueata-faamamaina ia le pamu lava ia ua tuu. Ae o le faʻamatalaga lea o le faʻamatalaga - o puipui o le potu e mafai ona gagau pe togi.

I Wells poʻo Wells, e mafai ona e faʻaogaina uma le gatete ma le centiflogol papala. O le eseʻesega o le centrifugal mafai "momoli" vai i se taimi mamao ma siʻi mai le loloto loloto. O le tuputupu aʻe o le tuputupu aʻe, itiiti le faʻatonuga, e sili atu le manaʻomia o le vai mama, ae o le tau o latou e matua maulalo. E faamatala ai lo latou lauiloa.

Mataupu i luga o le autu: Fale taʻele e faia oe lava

Auala e Filifiliina ai se Pamu mo le Faamaloloina o le Faatoaga

Fatu Pamus e iai ituaiga eseese o ituaiga (vortex ma gatete), e mafai ona aoga i vai eseese - mama, palapala ma palapala

A o le vaitafe ma le vaituloto, o loo i ai le tane. I le paelo poʻo le Eurocub, o le centrifugal iunite o le a le avea ma mea uma - e taʻoto i totonu i nai sekone. O le gatete o le a fausia ai se tagi malosi tele, o le "toso" o le a mo le vai mo ni nai minute. Ae o le leo e aoga lava ina ia faapea e mafai ona o mai tuaoi. O lea, e leʻo talafeagai foi mo na tulaga.

O lea, mo le manava lemu mo le sasaina o le togalaau fualaau fai togalaau, pe a fai o se vai vai o se lelei pe lelei e aunoa ma le oneone.

Fefaaaiina

O mea pamu o alavai e sili ona faʻaalia e le tele o ituaiga. O le a le mea e faʻafiafiaina ai i latou - o le agavaʻa e galulue ai ma le palapala ma le palapala vai. I lea tulaga, o alavai alavai e faʻaaogaina mo le lafo o le togalaʻau mai le tatalaina o le vai - River, vaituloto, ma isi mea.

Ae o le ae manatua o le vai palapala e le o se laina ma tina, ae o le vai o loo i ai i totonu o vaega mautu i luga o le 5 mm. Ae o nisi pisinisi e iloa ai isi faʻavaʻa mo latou meafaigaluega - e masani lava ona le sili atu le tele o le tele o le vaega 3 mm. O le mea lea, afai e faʻatamala le faʻasao, faʻapenei lava mea pueata ma pa mai le grid grid, o le a tuai ona faasalaga tetele. Afai e te musu oe i lenei mea, ma o le vai e matua leaga lava, e mafai ona e faʻaaogaina ae le o le pamu mo le suavai. E mafai foi ona ia siiina Il. E i ai faʻataʻitaʻiga, ma se tagata matala e pa'ū tele mea tetele i le sekone.

Auala e Filifiliina ai se Pamu mo le Faamaloloina o le Faatoaga

O alavai e tele le pamu e mafai ona fafagaina vai mai le vaitafe po o le pond

O lea, o le pamutata alavai mo le vai le faʻatoʻaga pe a fai o le vai e iai le tele o le tele o mea leaga, ae latou te le sili atu nai lo 3-5 mM. Mo lapoa e afaina ai, e sili atu ona faʻaaoga e faʻaaoga ai le iunite.

Paelo

O le isi ituaiga o pamu o pamu na mamanuina faʻapitoa mo le vai mai le tamaʻi tane - Barrel (Poket) pamu. E i ai se tamaʻi faʻafiafiaga, maualalo le malosi ma fua, laʻititi leo. Faatasi ai ma le faanaunau i le maualuga o le vai i le tanoa, na faasolosolo ona latou faasolosolo ona siitia le faʻamalosi ina ia tumau le pato i fafo. I le tulaga lautele, o se pamu mo le suatinu o le togalaʻau o se mauaina lelei lea, ae ... pe afai o le tau faʻavae oe.

Auala e Filifiliina ai se Pamu mo le Faamaloloina o le Faatoaga

Pamu mo le alavai mo pauna e matua talafeagai ma le filemu, ae e le malie

O le vaitusi o le parrel pamu ua tapunia e le mesh - o se faamama mai lapisi tetele. Ae le o le lava lenei e masani. Afai e tele le palapala i le paelo, fai se isi faamama. E mafai foʻi ona i lalo ifo o se fasi mea o le gasuze poʻo isi mesh ie (matua tulle, mo se faʻataʻitaʻiga), tuʻufaʻatasia ina ia le alu i lalo. I lenei ie e mafai ona e tuutuu i lalo le iunite. I lenei tulaga, o le a aoga le umi ma se tausiga (e manaʻomia le faʻamamaina i taimi uma ma le palapala ua faaputu totonu). O le ie i totonu i le taimi o faʻagaioiga o le a le ogatasi - e i ai le grid, o lea o le filifiliga e mafai ona mafai.

Fafo

Mo le suavai o le togalaau mai le vaitafe poʻo vaipuna, e sili ona talafeagai. Na o le mea e faʻauluulu i le punavai, ma o le iunite lava ia o loʻo totoe i luga. Naʻo le mafaufau o le mea e tatau ona faʻamalosia ai le mafuaʻaga - o le masani ai na o le faʻapipiʻiina o le le lelei o faʻafitauli na faia i le taimi o faʻagaioiga.

O le le lelei o lenei ituaiga o meafaigaluega e aofia ai lo latou mamafa - e masani lava ona matuaʻi malo, e fausia ai faigata. O latou saito e faia o uʻamea uʻamea poʻo uʻamea, ae e le faigofie. Ina ia aveese lenei mea leaga, o le mea leaga tele o fanua pamu na fausia. O o latou saisai e faia i palasitika, ia e sili ai le faigofie - e oʻo lava i se fafine e mafai ona faʻafetaiaʻi ma le amo. I se faʻaopopoga, o pamu pamu e sili atu fetuʻunaʻi mo le faʻaitiitia o vai e le mama tele vai. E fai ai lea mo le faaeʻe ai le togalaʻau mai le vaitafe o se filifiliga lelei.

Mataupu i luga o le autu: Pa puipui ma ona lava lima: Faasaga i le tusi

Auala e Filifiliina ai se Pamu mo le Faamaloloina o le Faatoaga

O mea lelei uma i fafo, ae o le faʻatumuina o latou ae leʻi amataina le galuega - e le o le sili ona manaia galuega

I le galulue faʻatasi ai ma le oloa i fafo e tasi, e tasi le le mautonu: ina ia tatalaina ai i latou, o le pamu lava ia ma le faʻamau lava ia o le a faʻatumuina i le vai. O le pamu i fafo atu mo le tuua o le togalaʻau e mafai ona avea ma tagata lava ia, ona e maua sina e toʻatasi - naʻo le ulufafo i le pamu, ma o nai selau militeli. Afai o le faʻataʻitaʻiga e masani ona faia se faʻapitoa, oe manaʻomia e faʻatumu atoa le hose ma le agavaʻa o le iunite, ma e ono le o se tasi o lita o lita. Talu ai o le vai o taimi faʻale-taimi, o taimi uma e faigata e faʻatumu se faiga. O le mea lea, aua o le vai o le togalaau, lava-muamua-numera pamu i fafo o loʻo faʻaaogaina pe o loʻo suʻe se isi mea.

O loʻo iai i fafo vortco pamu (carditrifrifleal), ae e talafeagai mo vai mama. O lona uiga, o le isi filifiliga mo se vaieli lelei, ae ma le loloto loloto. Latou faʻaopoopoga latou te le manaʻomia le sasaa ai o latou, e ui lava i le mamafa - mamafa e tauaveina mai nofoaga o faʻafitauli o faʻafitauli.

Pamu tulaga mo le vai o fualaau faisua

A manaʻo i ai, e mafai ona faʻaoga mo le tuʻufaʻatasia o le togalaʻau e le o se pamu, ae o se nofoaga pupuu. O lenei tulaga, i le faʻavae, o le filifiliga atoatoa o se mautu lautele, ma e mafai ona fetuʻunaʻi i tapulaʻa lautele, o le afi i lenei galuega - liliu i luga ma le atoatoa. Ae leai ni mea sese. E masani ona faʻatumuina pamu i luga o pamu mo le vai mama. E tatau ona sasaa aʻo leʻi amataina le aʻo leʻi amataina, nei e lua. E mamafa ia latou - o nei e tolu. Ma o le tau e sili mamao atu mai le fiafia - o nei e fa.

Auala e Filifiliina ai se Pamu mo le Faamaloloina o le Faatoaga

Pamu nofoaga mo le toe lalagaina o le togalaau - faigofie, ae le o seolone

INI, afai e manaʻo, e mafai ona e faʻaputuputu le nofoaga mo oe, ma i le faʻavae o soʻo se papuna (alavai mo faʻataʻitaʻiga) O le a ave se hydroculatocumulator, o le mamafa o le mafaufau, mamafa o le mamafa ma se lelei talafeagai poʻo se seti o mata mataina ma le uafu o matata talafeagai. E mafai foi ona e aoina atoa le tulaga i luga o polypropylene poʻo le palasitika, o loʻo faʻaaogaina. E le faigata lenei mea, ma e moni.

Tulaga

Ua filifilia se pamu mo le vai, e manaʻomia le manatu o nei mea faʻapitoa o nei mea. O loʻo 'eseʻese lava mai le tulaga o tulaga o le masani ai, o loʻo faʻaaogaina mo le vai sapalai i le fale.

Faatinoga

E mafai ona e ofuina le togalaau faʻatasi ma se vaega o soʻo se ituaiga, ae e i ai le tasi le alualu i luma, ae o loʻo iai le malosi: O le mana e tatau ona filifilia ina ia le solia le mata. Ma le isi, e le o se taimi sili sili ona manaia, ma se tau faigofie o le tau, e le manaʻomia fua fua - o se leo malosi e pei o le eleele. A faʻaaoga le timu poʻo ni fanafana e leai ni tau, o le mamafa e tatau ona sili atu - e puʻeina ai se vaega tele.

Pau le mea e taliaina o loʻo i ai i le galuega o se patu o se mana mama e tuʻu ai le tee. Ina ia faʻafesoʻotaʻi le hease mo le ofi atu i le tasi e o atu i fafo, o le lona lua o le alatoto i le alatoto, lea o le a auai i le vai. Faatasi ai ma se fesoʻotaʻiga, fetuunai le aofaʻi o le vai na toe foʻi mai e ala i le alatoto, e aliali mai e suia le togafitiga o le vaisu, ma se lautele lautele.

Auala e Filifiliina ai se Pamu mo le Faamaloloina o le Faatoaga

O laʻau o loʻo ufiufi ai le togalaʻau i le palasitika o loʻo avea ma faʻataʻitaʻiga mo nei faʻamoemoe.

O lenei faiga e aoga tele pe a o le vai mai le parrels. O le a le aoga e oʻo i tagata inu masani, e leʻi vave ai le Barrels. O le taulaiga faapena ma le toe foʻi mai o le vai e mafai ai ona e faʻaloaloa oe e faʻaloaloa atu le fafaga ma sasaa se vaega tele.

A e suʻe se pamu mo le tuʻuga o se tulaga laʻititi, o le ae iloaina o iunite o ituaiga lelei o ituaiga lelei ma le malosi e faigata ai. Pe a i ai, ona maualuga lea o le tau. Ae e tele naua mea taugofie Saina pamu, o loʻo faʻapea foi ona mamanuina i le pamu palapala vai. O le filifiliga tonu lea e manaʻomia mo le vai mai le parrel, vai poʻo le vaitafe. E moni, o le pasene o le faʻaipoipoga e maualuga - 20-30%.

Tusitusiga i luga o le autu: faʻatusa i totonu: Faʻatonuga o le Filifiliga ma Faʻatinoga

O faʻaiuga i lenei mataupu o ni tagata se lua - e faʻatau ai se pamu taugofie, pe a manaʻomia, faʻatau se mea fou. O le lona lua o oloa o le faʻaitiitia lea o le faʻatinoga o le masani ai iunite. E mafai ona e faia lenei mea e ala i le faʻapipiʻiina o se tamaʻi lapoa faʻapitoa. Ae mo le pamu e leaga - o le a aoga, ae o le fua faatatau o le ofuina o le a atili ai ona sese. Mo le faʻaleleia o tulaga faigaluega, e mafai ona e faʻatupuina le suavai le faʻavae o le faʻavae faʻamoemoe, ma na o le faʻapipiʻiina o le alatele. E le o le tulaga lemu e alualu i luma, ae o le vai taumafaina o le a itiiti, ma o le a faamalosia oe - e mafai ona e faaaogaina niniki ma isi numera.

Puipuiga i le le fiafia ma le matutu lapisi

Talu ai o le pamu o loʻo galue mo le fusiina o le togalaʻau mo se taimi umi, ma e masani lava e le sili mo le auala, o le tulaga e sili ona mafai pe a malulu le afi. O lona uiga, ua manaʻomia tele le puipuia mai o le soona faʻafefe (gaoi). Ose mea aoga tele - pe a oʻo le vevela o le vevela, o le eletise e mafai ona tape.

Auala e Filifiliina ai se Pamu mo le Faamaloloina o le Faatoaga

O lenei mea o loʻo tapeina le malosi o le pamu pe a fai o le vai

I soo se vaipanoa, atonu e itiiti. E oʻo lava i se vaieli poʻo se mea lelei, e mafai ona downloadina. Afai o le a galue le pamu mo sina taimi e aunoa ma le vai, o le a faifai pea - o le vai tautua e tasi mo le maalofia o le mataupu. O lea, latou te taofia ai le puipuiga mai le matutu stroke. Le sili ona lauiloa, faigofie, faʻatuatuaina ma taugofie auala - opeopea. Ole sua lea ole suavai, lea, ma ona aofaʻiga le lava, ua malepe i lalo le eletise. O iai ni pamu mo le tuua o le togalaʻau, e alu loa ma se mea faigaluega, ma afai e leai, e mafai ona faʻapipiʻi tutoʻatasi - faʻafesoʻotaʻi uaea i le va o le afu o le afu.

Faʻauiga o tapulaʻa

A o le faatinoga, ua leva ona fuafuaina - e manaʻomia laititi - tusa o le 3-5 kupita mita i le itula (o le 3000-5000 lava mo le faʻaoʻoina o le togalaʻau ma le faʻatoʻaga.

O le a le mea e tatau ona iloiloina - o le mamafa lea o le pamu. O le taua o le vai lea e mafai ona momono. E aofia ai ni vaega se lua - faagasolo ma le faalava. O le mea tonu o le loloto lea o le a iai le vai. Lenei e pei o le, o le - mita o le loloto o le loloto e tutusa ma le tasi mita o le mamafa. Na o le tele o tulaga faʻapitoa i pamu e i ai se laina o se laina o le "sili ona maualuga le faʻaaogaina o le loloto". O lea, e tatau ona sili atu nai lo le loloto o le itiiti ifo 20-25%. E mafai ona e ave uma itu, ae na o mea e tasi, e pei o ni faʻailoga Saina e masani ona tele.

Auala e Filifiliina ai se Pamu mo le Faamaloloina o le Faatoaga

Faatoʻaga Pamu mo le vai BP 4 Garden Seti

O le itu i le itu o le pamu o le pamu o le mamao lea na siitia ai le vai e felauai ai le vai (pe a fuafuaina, toe fai le umi-mamao). A faʻaaogaina se paipa paipa paipa pe o le a talitonu, e talitonuina o le 1 mita o le siitia e manaʻomia e le 10 mita o paipa o loʻo siʻosiʻotoʻo. Ma le faaitiitia o le lapoa, o le ata ua le itiiti ifo - mo se faʻataʻitaʻiga, i le 3/4 inisi, 7 mita o le pland i le 1 mita i le 1 mita i le 1 mita i le 1 mita i le 1 mita o manatu.

O le a tatau foi ona amanaia le puipuia o paipa (fale). Ia faia lenei mea, ma le $% i le tau totogi.

O se faʻataʻitaʻiga o le fuafuaina o le mamafa. O le vai o le vai o loʻo i ai i le mamao o le 6 mita mai luga, o le a latou aau mai le loloto o le 8 m, o le a manaʻomia e faʻasalalauina mai le tulaga o le pa e oʻo ai sindiztal uunaiga e 10 m.

O lea: O le faʻalauteleina o le 8 m + 50m / 10 = 13 m. Matou te faʻaopopoina se faʻasoa i le leiloa i luga o soʻoga (20 mita pe o le 13.6 m, pe a maeʻa le taamilosaga - 16 m. O le pamu mo le alavai tatou te vaʻai ai ina ia maualuga le mamafa o le sili atu lea o lenei ata.

Faitau atili