Na ave e le koluse

Anonim

O le singlaveg cralar o se sili sili ona lelei o le faʻauma o lavalava i se tasi poʻo le tele o vaega o le ryode. O aso nei, o tagata mamanuina na mamanuina le solia ma le sili atu le saolotoga na te faʻaaogaina ai lenei fesoasoani, e i ai le tele o ituaiga o Jabs. O se filifiliga sili ona aoga o le faia o se sili ona faafesuiai ma ou lima. O sea elemene e faigofie ona liua se suti masani, mo se faʻataʻitaʻiga, ina ia mafai ona alu i le fale tifaga poʻo le fale faʻafiafia. Mo se sima, e mafai ona e faʻaaogaina ni mea eseese, ae o le sili ma manaia filifiliga o se lagona manifinifi

Na ave e le koluse

Na ave e le koluse

Mea manaomia ma Meafaigaluega:

  • lagona vaivai o le le lanu manao;
  • glue fana;
  • O sapalai o le suʻi;
  • Pusa talafeagai i le sitaili ma lanu lanu;
  • 2 Pepa Talosaga mo Feta;
  • masini suisui.

Fai se belilable compolable mamanu

Ina ia faia se scileble clear i ou lava lima, lolomiina le mamanu i lalo ifo. E sili le lolomiina i luga o le A3 faʻatulaga, ae a leai se avanoa, ona faʻaaoga lea o pepa a4.

Na ave e le koluse

Fasi auiliiliga o le kola

Lolomi le Pailor Pins pepa ata i le kuka kuka, o le la e pipiina i le lua faaputuga. Lio ma le totoʻa le faʻapopoleina o le papaʻu poʻo le penitala. Aveese le pepa mai le pepa ma tusi le ie i le tele o nofoaga i pine e aua le suia auiliiliga i le taimi tipi. Tuu auiliiliga o le flardeded collar i luga o laina laina. Taumafai e fai ni lamolemole tipi i le tapulaʻa, pei ona latou le gafataulimaina o le faʻaopopoina o le gaosiaina ma le iʻuga mulimuli faʻalagolago i lenei mea.

Na ave e le koluse

Matou te faia se tamai laina

Ave le auiliiliga o lenei mea mo tulimanu ma faaloaloa lemu i latou. O lea e te tumau ai le lumanaʻi kola. O le tasi itu o le a galu-pei, ma o le isi e sao. E aunoa ma le aveesea o ni nila mai le ie, fai se laina i se mamao o le 7 mm mai le pito i totonu o le ofi i le tulimanu o le vaega lautele. O Seam e tatau ona amata ma faʻaiʻu i le masini alu ese. Mai le galuega, aveese ma taupulepule ma le faaeteete ia filo.

Mataupu i luga o le autu: Matai vasega i le suiga o lavalava - T-Shirt ma Detor

Na ave e le koluse

Stroke lulu

O loʻo faʻapipiʻiina nei vaega o loʻo faʻapipiʻi ma tuu i luma i luma o oe i luga o le aofia ai itu. I tamatamailima, tusi i itu eseese pe sili atu ona savali ma le faʻaeteete i le uʻamea i le pito o le uʻamea.

Faʻataʻitaʻiga

O lenei e liliu le kola i tua. Sii i luga le filo i le leo ma tuu se laina zigzag e Seam, laa faʻapipiʻi auiliiliga. Fuafua le lautele ma le tele o le laina ina ia mafai ai ona puʻeina uma scap mai lalo ma i le taimi e tasi na le maitauina.

Na ave e le koluse

Faapipii faamau

Pese faʻatasi pe pipii i foliga o faʻamau, filifilia i le lanu ma le sitaili i le lumanaʻi kolar. E mafai foʻi ona teuteuina i se lapoʻa lapoʻa e sili ona matagofie. E mafai ona e faʻaaogaina isi tupe faʻaalu: Arad, Lace, Rhintones, Beads, ma isi mea

Na ave e le koluse

Lolomiina o ata

Mai le umiaina o le kola, kelu e lua o kuki faapitoa mo se fusi - mai luga ma i le ogatotonu o le fesoasoani, ina ia mafai ai ona tumau le sipuni i lavalava. Ia, o iinei, o le toe vaega o ou lima o ou lava lima!

Na ave e le koluse

Faitau atili