Lurex ie, o le mea lena. Talosaga ma le tausiga

Anonim

Talu ai Talu lea o le matua matua, o le ie ma le siliva po o le siliva poʻo ni faʻailoga auro na manatu o se faʻailoga o le oa, maualuga, meatotino i le faʻaiuga o le vaega. Ma o loʻo faʻaauau pea ona iloiloina nei mea o se faʻailoga o mea taugata, e ui ina toe alu ese ma le seneturi ua ia pasi i le tulaga o lautele lautele. O le tele o le lalagaina ma le lalagaina o ie ma le suafa lautele "Lrex" o loʻo faʻaaogaina moni mo mea uma Garadtos - mai le tele o lavalava, latou te gaosia ai le tele o fale i totonu. E mafai ona faʻamalosia saogalemu e faʻapea o loʻo avea le specticle ie le ie o loʻo avea ma masani masani.

Lurex ie, o le mea lena. Talosaga ma le tausiga

O le a le Lrex?

E tatau lava ona maitauina o le igoa "Lurex" e sili atu le saʻo e faʻaaogaina e le o mea, ae i le faʻaʻemaʻe lima maualuga, lava i ai. O le Lreex faʻauiga e faasino i le Aminineum Pese ma posester, o le uluaʻi vaega e le o fesoʻotaʻi ma ni vaega, pei o le gaosiga, faʻapipiʻi, faʻapipiʻi lelei, faʻaopopo le gaosiga, afifiina lelei, afifi, afifi, afifi i luga, afifiina lelei, afifi, faʻapipiʻi i luga, afifiina lelei, faʻapipiʻi i luga, afifiina ma le lelei, afifiina vave, afifiina lelei, afifiina lelei, faasaʻosaʻoina ai, afifiina lelei, afifi, afifi i luga, afifiina lelei, afifi, afifi makaina, faasaʻosaʻoina ai, afifiina lelei, faʻapipiʻi i luga, afifiina lelei Faʻaleleia o le ono mafai ona tatalaina le cellophane sikaleti afifi ma le mafiafia o le filogia, tolan fausia se almininum fasi ma se fasi taʻele. Mulimuli ane, o le ie, o le igoa o loʻo faia mai i le Igilisi Vitio faʻatasi ai ma le uiga o le "Maʻeu, mai le mageso, nickel i lanu. Na maua ai o le Lifux sa i ai ni meatotino manaia, igoa:

Lurex ie, o le mea lena. Talosaga ma le tausiga

  • le lava o le le totogiina ma le elelaau;
  • mautu o le susulu ma lanu ma fesoʻotaʻiga umi ma le siosiomaga;
  • mauaina o soʻo se paolo i le filifilia o le lanu o le atigi filo o le filo;
  • malosi;
  • Vaitusi le mautonu pe a faʻafesoʻotaʻi ma le paʻu;
  • Le avanoa e faʻaaoga ai masini omea ma masini laki.

I le ogatotonu o Fitugafulu o le seneturi talu ai, na faʻatuina e le Kamupani le tele o le gaosiga o lenei filo, e aofia ai ma le faʻaaogaina o mafuaʻaga, e aofia ai i tusitusiga i tusitusiga. O se ie maoaʻe ma lrex na amata ona faia i Amerika, Iapani, na toetoe lava i atunuu uma o le lalolagi.

Tusitusiga i luga o le autu: O le taumafanafana laei na tautala mo fafine: faamatalaga ma ata ma vitio

Lurex i faiga masani

O le mea moni o le lurex faiga, o le mea ua manatu o le lauiloa lauiloa o Bill Djibba's ofu lavalava, pa'ū i le valus . Fiafia ma le pupula o tisu ua puʻeina, moni, uma vaega o sosaiete ma vaitau uma. O le filo iloga o loʻo faʻaalia i ofu mananaia mo tamaiti ma sikafuina mo penisione, sa avea o ia ma uiga faʻapitoa o le pati ma saoloto tusitusiga. E faapitoa le alofagia o le lufu lshitwear. O le siliva ma auro gliter na faia ai ni mea taua o loʻo faʻaalia i luga o le paʻu o fugalaʻau ma ofu malulu, anitid curtive vae, ufiufi i luga o sikalati o le taumalulu.

Lurex ie, o le mea lena. Talosaga ma le tausiga

Tele oloa taugofie ae le o ni ofu sili ona lelei, lea sa sili ona manaʻomia ona o le sili atu o le malamalama, na amata ona tali atu le lerox ma le lelei le tofo. Peitai, o le tulaga o le le mautinoa o lolomiina lolomiina, ma sa faʻaauau pea le fiafia o mea tetele, ae le gata i le maoaʻe, ma i le taimi nei sa

O le faʻasologa tumau o loʻo i ai i le toetoe lava o sitaili uma sitaili.

O faʻataʻitaʻiga na faia o le tisu ma le uʻamea filo e masani ona faʻaalia i le aoina o Louis Witton, Gucci, Maxmar ma isi 'au-masani-masani. E maeu le malamalama o le aano moni o le upu lavalava e mafai ona vaʻaia i le tele o tagata taʻutaʻua. O lenei ie e masani ona filifilia mo le Eva e temeona, Pamela Anderson ma isi fetu.

O le a le l alfux?

Lurex ie, o le mea lena. Talosaga ma le tausiga

I le taimi nei, sa eseese le tele o mea. E fefiloi moni ma ituaiga uma o fibers - o loʻo amata mai i le faʻapitoa manifinifi ma le faʻaiʻuga ma le viscose ma polyester. Lrex e masani ona i ai i le manaia, siva, ofu kalapu. Fuafua i le natura ma le maualuga o le tisu i le filo filo, o loʻo avea ma sitaili i luga o ofu, matagofie ma fiafia, beruses, ofuvae, ofuvae. Meafaigaluega "ma le susulu" e matua lauiloa - sikota, belants, māmā, matagofie, gaioiga, ma eseese seevae. Aua le sau i fafo mai foliga ma le maamoʻa o mea mafanafana e toe faʻaola ai. Ma le mulimuli ane, o tamaitusi pito i luga o loʻo faʻaaogaina lautele e mamanuina i totonu - muamua o mea uma, mo pupuni sili ona matagofie o loʻo tupu i luga o faʻamalama.

Ae peitai, o tagata fiafia o se sitaili matagofie e tatau ona manatua o lenei ie e manaʻomia ai le tofo lelei ma lagona o le fua.

O le ata e pupula mai le ulu i vae e fetaui lelei, ae, mo le vaaiga. I le afiafi ma fafo atu o loʻo maua, e mafai ona faʻateteleina le tuʻufaʻatasia o mea e fealofani ma se uo mai se uo poʻo ni seevae poʻo ni seevae poʻo ni seevae poʻo ni seevae poʻo ni seevae poʻo ni atigilima. I aso uma, auala, ma sili atu pei o ofu aloaʻia, naʻo le tasi le elemene e faʻatagaina, o le pito i tua e sili atu le filifilia o mea o le pa o le ofeʻau.

Mataupu i luga o le autu: gaosiga o meafale "transformer" ma o latou lava lima

Faʻafefea ona e tausia?

O tulafono mo le tausiga o oloa, suʻi mai le mapusaga ma le filogia filo, faʻalagolago i lona fausaga ma le faʻavaeina o vaega autu o le fibre. Ae ui i lea, i soo se mea, e le tatau ona e iloa mea "ma le pupula" o auala autu o le fufuluina masini ma le malosi tino. Toeitiiti lava i mea uma (pe a fai e leai se toe maua i luga o le igoa o le gaosi oloa), e mafai ai e le lrex ona fufuluina le vai mafanafana i vai mafanafana. E sili aua le fetaomi mea, ae faʻafilemu ma le totoʻa ma fai ai se auala vai.

Faitau atili