Tulafono mo le mutiaina mūlū i luga o le taualuga ma le malamalama

Anonim

O le taimi nei, o se tau malulu o le mataituina ma le le fiafia i le ogatotonu o le chandelier e le mafai ona maua se lelei mamanu. O le asō i le faiga o loʻo i ai le sili atu le mataʻina fofo - o se laʻau faʻafefeteina ma le fiafia i ai. O le auala lea o le malamalama o le potu e maua ai se lagona le mafaagaloina, ma mo lona faʻatinoina e le manaʻomia le faʻaaluina o tupe, o le faʻauiga o le faʻauiga o laugatasi.

Tulafono mo le mutiaina mūlū i luga o le taualuga ma le malamalama

Cauting matagaluega ma le tua.

E tusa ai ma le fausiaina o le taualuga o le taualuga ma le tua o le lua-tulaga. O le lona lua (lalo) o loʻo tuʻuina atu i le tulaga o le potu o le potu, o lona pito e masani ona faia o le a ofi. I le va o le tulaga muamua ma le lua o loʻo i ai se avanoa avanoa, o loʻo iai nei o le tauleoga pito i tua o le a faʻapipiʻiina. O lamepa ua natia mai vaʻaiga o tagata o loʻo i totonu o le potu, ma ona o le faʻamalamalamaina o aʻafiaga e foliga mai o le moli malu e tafe saʻo mai i le taualuga. Faatasi ai ma ia manatu loloto, o le totonugaluga e manatu ese lava nai lo le luʻitau o le curnderelier poʻo lamepa.

Filifilia o se moli

Tulafono mo le mutiaina mūlū i luga o le taualuga ma le malamalama

O le moli uila o le lua-maualuga taualuga.

Manaʻomia le faʻatulagaina o loʻo faʻaogaina i luga o le faʻalilolilo o le ulutala o le palakalafa o le palaka o le a latou lima muamua e manaʻomia e filifili ai o le a faʻaaogaina o le a faʻaaogaina ai o le a faʻaaogaina. Seia sina taimi e masani ai moli, o moli mata, i luga o ia fausaga pe, i seisi lava, o seni moli. I le taimi nei, latou te o mai e suia se sili atu o le tamaoaiga o le moli o le moli. Ioe, e tasi e taʻitaʻia le mafai ona tuʻuina atu le malamalama o le malamalama lelei, ae o le gase atoa o nei elemene o le a suia lelei i le anufe.

O le taua taua o le autū o loʻo avea ma le onosaʻi ma le maualalo o le malosi o le taumafaina (faʻatasi ai ma le elemene tutusa, o le elemene e le mafai e le masani ona malamalama i ai. E matua faigofie ona faʻapipiʻi e le talitonuina. Latou te le manaʻomia le chippopi o ni moli faʻatau. O nei elemene o loʻo avanoa i foliga o le lipine ma le faʻapipiʻiina, lea ua lava e faʻaseʻe ai i luga o soʻo se laufanua, avea ma paluga eletise. O sea pito i tua e mafai ona fesoʻotaʻi e ala i se vaega taua faʻapitoa e mafai ona iloa le tagata faʻaoga poloaʻiga na lafoina mai le Fofoga o le Fofoga.

Tusitusiga i luga o le autu: Puipuiga i le samasama wallpaper: o le a le mea e filifili ai?

Faʻapefea Ona Filifilia se Taʻialaina Ave?

Tulafono mo le mutiaina mūlū i luga o le taualuga ma le malamalama

Faʻafesoʻotaʻi le lipine ma taʻitaʻi.

Taliaina o lipine i le taimi nei mai le dodis o ituaiga eseese. O le SMD faasologa na mafua ai le sili ona lelei mo le faʻaʻaisa o le faʻaʻaisa i luga o le taualuga. I totonu o latou o loʻo sili atu le malolosi, faʻataʻitaʻiga, SmD - 5050 ma le matua vaivai, mo se faʻataʻitaʻiga, Smd-3528.

I se faʻaopopoga, taʻitaʻi vaitafe e ono eseese i tulaga o le numera o faʻailoga i luga o le 1 pili. O lipine sili ona pupula ma malosi o loʻo aofia ai le 120 taʻitaʻi i le 1 m umi, ae seasea faʻapipiʻi i luga o le mauga mauga. Lipine ma le tele o le ogatotonu o le va o le 30 pe 60 elemene i luga o le 1 MM e manatu e sili atu talafeagai.

O le sili ona gafataulimaina o lipine e susulu ai lipine i le tasi lanu. Afai e te le maasiasi faʻaopopo tau mo se mamanu iloga faʻapitoa, vaʻai mo le RGB vasega tala. O sea oloa e mafai ona suia ai le siʻosiʻomaga lanu pe o le tagata faʻaaoga faʻatonuga pe otometi tusa ma se tasi o polokalame faʻapitoa. E le pei o Monochrome faʻataʻitaʻiga, e tatau ona fesoʻotaʻi ma se pule faapitoa, e leai se mea latou te le galulue lelei.

Mo le saogalemu sili atu, e mafai ona e faia se filifiliga i le fiafia i lipine i le susu-faamaoniga. Ua faʻaauupegaina i Alicne feteʻenaʻiga, o le a sefe le masini mai le puʻupuʻu matagaluega i le tulaga o le vai mai le ulufale atu i le faʻatauaina elemene.

Tuatusi Tuagaga

Polokalame o le faʻapipiʻiina o Neon pito i tua i le faʻamaloloina o le taualuga o le laupepa.

Faʻapipiʻiina o le pito i luga o le pito i luga o le maualuga o le uila e faia i se faʻasologa:

  • le tulaga muamua o le maualuga
  1. Fuafua le tulimanu o le potu o loʻo i ai le taualuga o le laʻititi.
  2. Na ia toe tauina i le tulimanu mai le slab o le tumutumu (poʻo le faʻavae o lalo) i mamao atu o le 100 mm, tatou te faia ai se faʻailoga.
  3. I le taimi nei, i le tasi tulaga, faʻatasi ma le faʻailoga i luga o puipui taʻitasi, e manaʻomia le faitauina o se laina faʻalagiga matua - faʻailoga mo le lumanaʻi. E mafai ona e tusi le magulo e faʻaaoga se mea fau, ae e sili le faʻaaogaina o le laser poʻo le vai.
  4. I luga o laina o Sydup, o le amataga talaaga e tatau ona faʻamautu mo le faʻapipiʻiina o GLC. O le tala faʻapipiʻi o loʻo faia e faʻaaoga e faʻaaoga ai se faletalimalo.
  5. I le tutusa, o le pa puʻupuʻu o le potu i le va o le amataga o faʻamatalaga e tatau ona faʻasaʻoina e le autu talaaga auala. I le ogatotonu o le Source, o le autu autu i nisi o nofoaga o loʻo faʻapipiʻi i le slab overlap e ala i le faʻamaloloina. O auiliiliga o le amataga ma le faʻamatalaga autu o loʻo faʻaaogaina e faia ai ma le tagata lava ia-tusia ma craw fuaiupu.
  6. O le iʻuga o loʻo ufiufi i le laupepa. O lenei galuega e tatau ona faia ia le itiiti ifo ma le tasi fesoasoani. I le taimi lava lea e tasi, o le tasi faʻapipiʻi o le a uu le laupepa, ma o le lona lua o le fao ma tagata taʻitoʻatasi.
  • Tulaga-maualuga-maualuga le masini;

Tusitusiga i luga o le autu: muamua pupuni - o le tupulaga fou o le tupulaga

Tulafono mo le mutiaina mūlū i luga o le taualuga ma le malamalama

O le ata o le masini o se tasi-tir stale taofia le taualuga.

  1. I luga o le taualuga o le muamua tulaga, i luga o laina o le a faʻaalia ai le tulaga o le pito o le lona lua o le tamaʻi laupapa.
  2. Alu ese mai i le laina o laina i le 40-60 mm i le itu o le pito lata mai o le puipui, faʻasaʻo le amataga o le tulaga o le tulaga muamua mo le faʻapipiʻiina o le HCL. Faʻamatalaga taumafai, pe a mafai, e fao i le autu autu o le taualuga o le muamua tulaga.
  3. Mai le faʻamatalaga autu, e manaʻomia le tipiina o vaega o le umi tutusa. O nei auiliiliga o le a faia le tiute o le faʻamalologa, o latou o le latou uumi ma o le a iloa ai le kilia i le va o le lona lua ma muamua tulaga sitiseni. Saves mai le faʻamatalaga autu e tatau ona faʻaofi i le amataga talaaga ma le saogalemu o le ata. Faʻasao le Faʻasalaga Laʻasaga - 500-600 mm.
  4. Mai le pito i lalo i le faʻamalologa, o le amataga o le auala o loʻo faʻaseʻe ai, pe a maeʻa le faʻavaʻa ua atili ai le faʻavaʻa mai le talaaga autu.
  5. I totonu o le faʻavaʻa, e tatau ona e amataina uaea e faʻafesoʻotaʻi ai le ki.
  6. O le faʻavaʻa e teuteu i Mrwall, pe a maeʻa le lona lua le tulaga masani e mafai ona iloiloina.

Afai e tatau ai, i le pito o le taualuga o le tulaga lona lua, e mafai ona e pipii i le gyptum mall o se kapoti, lea o le a sili atu le taua na nana le faavaa ma taitaia.

Faapipiiina o ki

Tulafono mo le mutiaina mūlū i luga o le taualuga ma le malamalama

Le itiiti ma sili ona lelei ituaiga o le nichh mo le taʻitaʻiina o lipine ma neon moli.

Masani Tuʻuina atu o Taʻiala Taʻiala - vaega o le 5 m umi, mimilo i le fusi. O le vaeluaina o le lipine i luga o fasiga e le mafai ona taofia, o le incision mafai ona faia i nofoaga faapitoa filifilia.

Ma le faasologa alualu i luma o le Monochrome lip, o faʻaiuga o le igoa lava e tasi e tatau ona siʻitia. I le itu lava e tasi, o se mea taufe o Flafiti a le TLB ae e le mafai ona tatalaina ni faaiuga, e aua le tatalaina, mo se faʻataʻitaʻiga, o le laina "e tasi.

O le faʻasologa o le sili atu nai lo le tolu 5-mita lipine e mafai ona oʻo atu ai i le faʻaitiitia o ala e faʻatau ai, i le tulaga lea e manaʻomia e fesoʻotaʻi ai e ala i fesoʻotaʻiga.

Tusitusiga i luga o le autu: faʻatulagaina faataamilo i le laʻau: fugalaʻau, nofoa, laulau ma le sikaʻeeli

I le pule o le eletise ma faʻatonutonu, o le pito i tua o le taualuga o lotoa o loʻo fesoʻotaʻi ai i le maumaututu i le tausisia o le polale.

Ma o le lipine o loʻo aofia ai mo le siakiina, pe a maeʻa, pe a fai o mea uma o loʻo i le faʻasologa, keʻee i le aofia ai itu o le lona lua o le lona lua

Faitau atili