Faʻafefea ona Faʻaiʻu le Nofoaga Faʻavae: Meafaigaluega, Fautuaga

Anonim

Suia le faitotoʻa i le fale mautotogi e matua masani lava. O lenei tulaga, o lea mea, e le faigofie tele, ae afai e te taumafai, e mafai ona faaee atu mea uma i le auala sili ona lelei e aunoa ma le tele o faigata.

Faʻafefea ona Faʻaiʻu le Nofoaga Faʻavae: Meafaigaluega, Fautuaga

O le pusa faitotoa o se faʻavaʻa mo le faʻapipiʻiina o le faitotoʻa atoa o le faitotoʻa atoa o le faitotoʻa atoa.

I le faʻapipiʻiina o le faitotoʻa o loʻo i ai le tele o taimi faigata, e tusa ma poto masani aʻoaʻoga, o se tasi e sili ona faigata o le nana lea o le faitotoʻa.

Faatasi ai ma se faʻamanatuga o faʻatonuga, o mea uma e mafai ona faia i se taimi puʻupuʻu, ma le lelei o le galuega o le a maualuga. Ma, faʻapefea ona faʻasaʻo lelei le faʻavaʻa, ina ia le vave ona le fofo le faitotoʻa. O mea faigaluega e manaʻomia mo lenei mea:

  1. Plumb.
  2. Fale tulaga.
  3. Roulette.
  4. Hammer drill.
  5. Fao.
  6. Fao.

Faitotoʻa faitotoʻa faʻapipiʻi ma ou lima lima

Faʻafefea ona Faʻaiʻu le Nofoaga Faʻavae: Meafaigaluega, Fautuaga

Faitotoa pusa faapipiiina matagaluega.

  1. Muamua mea uma, e manaʻomia le faʻailoa lelei o se tuʻufaʻatasiga o le tuʻusaʻo e malupuipuia ai le pusa tusi. A maeʻa lenei gaioiga, e tatau ona e amata faʻapipiʻi le pusa i le faitotoʻa faitotoʻa. 3 Vaega o le pusa faitotoa e tatau ona tagapa i luga o le fola. A uma lena, ua faapipiiina le faitotoa. O le siʻosiʻomaga sa muamua fesoʻotaʻi e tatau ona faʻasaʻoina ma fao (e matua fautuaina e faʻaaoga le umi o lona umi o lona umi 7 mm), o le a tatau foʻi mo le lapotopoto vaega kolosi. O se tamai nofoaga e tatau ona tuua i le va o le pito i lalo ma le puipui, lea e mafai ona tumu i mea vevela. O luga o le siʻosiʻomaga ma mea e mafai ona faʻatumuina i lenei mea.
  2. I le va, lea e avanoa i le va o le lua fulafula, e manaʻomia e faʻatau mai le pa, lea ei ai le kolosi o le 50 i le 25 mm. E tatau ona faʻapipiʻi i le pito i lalo o le pusa. O sea pa e manaʻomia ina ia tumau le vaega o le pusa i le tutusa tulaga i le taimi o le faʻavaveina o le pusa.
  3. Ina ua aoina le faitotoʻa, e tatau ona e amataina le latuina o le head i le faitotoʻa. E taua tele o lona tulaga i le ogatotonu. I lenei faiga, e manaʻomia le vaʻai atu i le faʻamaoniga o le faʻamalosi o le faʻaaogaina ma le faʻatapulaʻaina o mea, e manaʻomia le faʻaaogaina o se pepe, tulaga ma o le kapoaga. A talafeagai, e mafai ona faʻapipiʻi se faʻamau. O le pusa o le faitotoʻa e tatau ona faʻamautu lelei ma faigofie, e manaʻomia le fesoʻotaʻi ai i nofoaga o le a tuʻu ai paie, mo lenei mea e tatau ona tuʻuina i paliʻai. A maeʻa le faʻagasologa e oʻo mai i se iuga, e manaʻomia le toe siakiina pe faʻafefea ona feololo le itu o itu. Faʻapipiʻi le pusa i le faʻasaʻoina o pa e tatau ona faia ma fao (o lo latou umi o le 65 mm, o na fao o lea e leai se pulou). I le faʻatasiga o loʻo fai ai le pa o maa, o le lelei filifiliga o le faʻaaogaina lea o le fao, 65 mm le umi. Ina ua maeʻa, ua aveese le pa. E manaʻomia le siaki pe o le a le mea saʻo o le pito i luga o le pito i luga. A i ai se manaʻomia, e mafai ona faʻasaʻoina le tulaga.
  4. Mo agavaa tautau, o vaega faʻamaumaututu o togi tatau ona vavaeeseina, pe a maeʻa le faʻapipiʻiina tatau ona amata i nofoaga saunia i mea fou, e tatau ona i luga o le faitotoʻa. A faʻapipiʻi le faitotoʻa i le faitotoʻa, o le laina e tatau ona tuʻu i lalo, pe a maeʻa le faʻapipiʻiina o isi nifo amata. I le faaiuga, o le au o loʻo faʻapipiʻi i nofoaga talafeagai.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻasaʻo le ipu faleuila i luga o le fola laupapa: sitepu-i-sitepu faʻapipiʻi

Faʻapefea ona ou faʻaʻoleina le faitotoʻa i le faitotoʻa 'upega tafaʻilagi?

A manaʻomia se mea e faʻaaoga ai le faitotoʻa i le faitotoʻa ma le 'upega tafaʻilagi, ona faigofie foʻi lea ona faʻatino sea tala faʻapitoa:

Faʻafefea ona Faʻaiʻu le Nofoaga Faʻavae: Meafaigaluega, Fautuaga

O le faʻagasologa o le faʻapipiʻi o le faitotoʻa o le faitotoʻa: A - leleiga; B - faʻasaʻoina; E - Le ulufale atu i le faitotoa; 1 - Laasaga; 2 - JAMB; 3 - Vera; 4 - O le laʻau a le faitotoʻa; 5 - Loops; 6 - O se tagata; 7 - Ratening Rack.

  1. O le mea muamua i luga o le pito i luga o le pusa o loʻo mafua mai i le pito i lalo o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le faitotoʻa (e faia i se penitala). Ina ua maeʻa, o le lau e aveese mai le fiafia ma le pusa ua faʻapipiʻiina i le pu. Ina ia mafai ona faia le pusa papa, e manaʻomia le faʻaaogaina o ni laupapa laupapa e lua e tatau ona avea ma umi le umi. Fuafuaga e faʻapipiʻi i luga o le pito i luga e tatau ona i le va o le pito i luga o le pusa i se faigata.
  2. O lenei e tatau ona e amataina le tulaga o le faitotoa i le faitotoa. E taua le maitauina, e tatau ona i ai i se tulaga malosi. O le vete ma le tulaga i lenei tulaga o le sili atu ona taua galuega. Ina ia mafai ona mafai ona fetuunai lelei le tulaga o le atigipusa, e manaʻomia le faʻaaogaina o laupapa laupapa, pe a manaʻomia, e mafai ona faʻaloaloa mai i elemene. Faatasi ai ma le mea uma, e tatau ona taʻutino le faitotoʻa o le faitotoa e aunoa ma se faigata (faʻapea foi), i le va o le patele o le 5 mm. Ina ia mafai ona faia mea uma i le manino ma le manino, e manaʻomia le faia muamua faʻailoga i le pito i lalo o le faitotoʻa o le faitotoʻa.
  3. O lenei ua tatau nei e amata ona faʻapipiʻi ni uʻamea. O le auala sili ona lelei e mafai e le pusa ona faʻasaʻo faʻaaoga le laupapa laupapa. E mafai ona e faʻaaogaina umisu e faʻaoga pe a galue ma laumei. Faʻapipiʻi e tatau ona faia i le fola, e uiga i le maualuga o le spacer. I le taimi lava e tasi, e manaʻomia le faʻapaʻiina mata o le faʻafanua o le faitotoʻa, o latou faʻapipiʻi e tatau ona faʻatino manino. O le faiga o le faiga i lenei tulaga o le a maua ai fesoasoani taua. E i ai pea le kilia i le va o le atigipusa ma le puipui, o lea, i itu uma e lua, o lenei kilia e tatau ona tutusa.
  4. O le aso o le toe faapipiiina o le pusa tusi. O mea na te faia i le uʻamea i totonu o le uamea o le a talafeagai, pei ona le mafai. Ua faʻapipiʻi lemu i le pu i totonu o le atigipusa, o loʻo i le puipui. E tatau ona maitauina o le pa puipui e tatau ona faia i totonu o pu o lo o i totonu o le pusa. I totonu o lenei tulaga, o le faʻatalatalanoaga e faʻaoga ma le faʻateʻia o le malosi o le malosi maualuga, lea e fai ai le aua neʻi alu se siʻosiʻomaga.

Mataupu i luga o le autu: laulau mo le tusi lesona disk vaai: faagaoioia ma au lava lima

Fautuaga aoga

Faʻafefea ona Faʻaiʻu le Nofoaga Faʻavae: Meafaigaluega, Fautuaga

A maeʻa le faʻapipiʻiina i le faʻapipiʻiina o le faitotoʻa o le faitotoʻa ma le tapoleni, e tatau ona e faʻapipiʻi mea faigaluega.

Ina ua maeʻa le galuega na faʻalatalata mai ai i le iuga, e manaʻomia le siakiina pe o le a le mea e ulufale ai le faitotoʻa o le faitotoʻa i le pusa. E manaʻomia le siakiina pe o le avanoa ua lava pe a le lava o latou, ona e tatau lea ona toso le fao.

Falemeli fale na faia e ofoina atu pusa tofitofi pusa o ituaiga eseese. E mafai ona togafitia i latou ma vali ma varnish comit, ae e filifili. O le kuka ei ai ni tulaga lelei: Puipuiga i Scratches, Burnout ma le fiafia, tetee atu i aafiaga o crolorid.

E tatau ona maitauina 'O le laʻau o se mea p ه masalomia e tele mea sese e mafai ona' '' 'uuina'. O lena, o mea sese e mafai ona faigofie ona faʻasaʻoina e le tagata faʻapitoa.

Afai o loʻo faia le pusa i lalo o le vali, ae e leʻi ufiufi le vali, ona faia lea o le faʻapipiʻiina ma fusi faʻamaumau e papatusi.

Faʻafefea ona Faʻaiʻu le Nofoaga Faʻavae: Meafaigaluega, Fautuaga

Faapipiiina o le ata o le faitotoʻa faitotoʻa e faʻaaoga ai faʻapipiʻi papatusi.

Ona faʻalili ai lea o le pito i luga o le pito i luga o pito i luga o pito e lua, ona tau ai lea o le faitotoʻa, ua siaki le tulti. E tatau ona maitauina pe a fai o le bend o loʻo faia i le '' upega tafaʻilagi, nei i lenei nofoaga na faʻamutaina se isi fasi ipu, ua osofia ai le kolusetila i le voluma. O le pito i lalo o le pusa e mafai ona viliina, mo lenei mea e mafai ona e faʻaogaina ai se masani masani o le faʻaoʻoina, o lona ulu e tatau ona mauaina i totonu o le pusa, ae na o mea uma Lelei tele mo lanu lanu). A maeʻa ona ave le pisia, o nei nofoaga uma o le a lilo atu, o le nofoaga o le faʻapipiʻiina taula o le a le tuʻuina atu.

E tatau ona maitauina i lenei auala e mafai ai ona faʻasaʻoina e uiga i le faitotoʻa ua uma ona valiina. Ae e mafai lava ona faia le mea lea pe a i ai le mautinoa atoa mai o nofoaga uma o le taula ae o le a sili ona lilo. Ile tulaga lea, e mafai ona e faʻaaogaina le lanu fola, e tutusa ma le lanu o le laʻau, e mafai foi ona e faʻaaogaina le lanu, ae tatau ona e faʻaaogaina le lamepa, ona e tatau lea ona faʻaaoga le lamepa, pei o le lanu mafai ona faʻapipiʻiina o le a faʻapipiʻiina o le a matagofie.

Tusiga i luga o le autu: o le faʻafefeteina o tagata matala o reanta: Sau, Sai Mon, Modes, Iloilo, Tau, Faagaioiga

Faitau atili