Taiala umukuka o le potu malolo 30 sq m

Anonim

Taiala umukuka o le potu malolo 30 sq m

Tuʻufaʻatasia le umukuka ma le potu malolo o le taimi nei o se sili ona lelei o se tulaga. O le igoa o le igoa o "potu potu", sau i matou mai i fafo, ua mafai nei ona maua i fafo, e mafai nei ona sui i le taulaga atoa O lea lauiloa tala faʻamatala e matua faigofie lava. Muamua, tuʻufaʻatasia fuafuaina e sili ona manaia. Lona lua, e matua aoga. Ma lona tolu, E le ogaoga tele le fausiaina o se mamanu, aua e mafai ona gagau e se tasi le tauaveina o le puipui, na maua ai ni faatagaga. Ona matou talanoaina lea o le potu o le umukuka-ola, o loʻo i luga o le sikuea o le 30 sikuea mita. m. O se potu sili ona popole, lea e i ai le mea e tupu ai le tele o mea.

Umukuka fuafuaga fesoasoani

I le potu o le umukuka-ola o le 30 sikuea mita. Mita e tatau ona lua vaega taua e tatau ona faaauupegaina lelei. Ma o le muamua o le umukuka. O fautuaga nei o le a fesoasoani ia te oe e fausia ai le sili ona mafanafana umukuka.

  1. O le mea muamua e tatau ona e tausia i le umukuka sone o le moli. E tatau ona pupula, faʻalauiloa galuega i le umukuka. Saunia lenei sone o le pito i luga ma le pito i luga o le moli o le atoa galue i luga.

    Taiala umukuka o le potu malolo 30 sq m

  2. I totonu o le umukuka o loʻo tatau ona tele ni mea o loʻo i ai i fafo, ona e tatau ona i ai se numera tele o mea e eseese ai aiga i le taimi e tasi. I le faʻaopopoina o 'autofi e tatau ona tele, e tatau foʻi ona latou tatalia atu mamafa mamafa ma maualuga le voltage.
  3. O le umukuka e masani lava o le maualuga maualuga o le le fiafia. Taumafai i le tele e mafai ai ona aveese le magoto mai mea uma o le vai e mafai ona afaina.
  4. O le ogaumu o se punavai, o le maualuga o le vevela ma le manogi o gaʻo, malosi malosi. Muamua, mafaufau i le Upmun-uiga lelei ummun. Lona lua, ia e mautinoa e tausi lelei le lelei-lelei le lelei ma le malosi o le umukuka

    Taiala umukuka o le potu malolo 30 sq m

  5. Mo le teuina o ipu, oloa, tamaʻi vaega o aiga e te manaʻomia le tele o kapeneta ma fata. Mafaufau lenei pe a tofia se umukuka ulu.
  6. Aua le sefeina le avanoa i luga o le galuega. O lou potu o le 30 sikuea mita. Meters faʻatagaina oe e fatuina se lapoʻa ma lelei le galue i luga.

    Taiala umukuka o le potu malolo 30 sq m

  7. Ma mulimuli ane, teuteu le "vevela" ma "susu" sone "e tusa ma le saogalemu auala.

Tusitusiga i luga o le autu: Sealant mo Laminan: O le a le mea sili ai ma manaʻomia le misia o soʻoga

Fautuaga mo le potu malolo potu

O le lona lua sone, e masani lava, o le potu malolo. Ioe, o le faʻatupuina o le nofoaga malolo i le potu o le potu o le 30 sikuea mita, e tatau ona totogi i le mamanu ma le sitaili, e le o galuega faʻatino. Peitaʻi, pe a uma, o fautuaga nei e sili atu le mafaufau pe a fatuina lau ata.

  1. Taumafai e tuʻu i totonu o le potu malolo i le tele e mafai ai ina ia mafai uma ona nonofo uma suisui ma aiga iina. Mamanuina umukuka-ola potu 30 sikuea mita. Meters faʻatagaina oe e nonofo uma i se sofa sima, ma le tele o nofoa, ma nofoa matagofie, ma isi tagata muamua o Otfiki, ma isi meaafale.

    Taiala umukuka o le potu malolo 30 sq m

  2. Afai e te fuafua e masani ona ave malo ma tuu i le po, Tausia o loʻo ia te oe ni meaaʻofi mea na suia i le moe moe pe a tatau ai. E mafai ona gagau lelei sofa po o nofoa. E moni lava, o le peni pipili o le a le mafai ona faʻatusa i se moega malosi, ae o le a faia atoatoa faʻatino ona moe mo le tasi po.
  3. Tele potu malolo fautuaina TV. E te mafaia, mo se faʻataʻitaʻiga, tuʻu se TV ile sefe o le avanoa mo isi mea i totonu, ia mautinoa e lelei le TV e vaʻai ai mai isi itu o le potu. Mo se faʻataʻitaʻiga, e tatau ona vaʻai, o loʻo siʻoleʻole i luga o le malae ma maota i luga o se nofoa.

    Taiala umukuka o le potu malolo 30 sq m

  4. E moni, o le mea moni, e leai se potu malolo o le a le toe teuina. O tusi, o lea ua teuina iinei ai ma isi mea. Fuafua i le aoga aoga ma le lautele tulaga, filifili le talafeagai filifiliga o le kapeneta mo le potu malolo.

Faitau atili