Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi Jacuzzi i le mana grid

Anonim

Ata

O le olaga faaonapo nei e faʻatonuina ai aga fou. O lenei ua le toe manaʻo e na ona faʻapipiʻi le taʻele. O Jacuzzi o se fou filifiliga o tagata faatau. O lenei hydromassage taele e mafai ona faʻatauina i se isi itu, tusa o le tagata laʻititi. O le tulaga masani o le olaga i totonu o tatou atunuu ua alualu lemu. E tau le moni o le mea moni o le sili atu ma le tele o mea na foliga mai e ofoofogia, e foliga i le potu o Rusians. O le Hydromassage Ball po o Jacazzi mafai ona faatauina nei ua uma ona faʻatauina i soo se mea. Ae faʻatau le taʻele o le afa o le mataupu. O le isi faʻafitauli e tupu - o le jacazzi sootaga.

Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi Jacuzzi i le mana grid

Jacuzzi polokalame ma le aeromassage.

Ae maise lava, o lenei iunite e manaʻomia le malamalama e le gata naʻo le patele, ae o le eletise. Ia faʻapipiʻi lelei le jacazzi, ona fesoʻotaʻi lea o le mana ma se mea lelei faʻapitoa i nei vaega.

Faapipiiina o le jacuzzi ma ou lava lima o se taimi faigata ma taimi o le tino, lea e na o se moni tomai faapitoa mo na o le polofesa moni. I lenei tusitusiga, o le a faamatalaina i auiliili faʻafefea ona faʻapipiʻi lelei le taʻele hydromassage ma fai e fesoʻotaʻi ai i le mana grid.

O le a se mea e tatau ona e iloa e faʻamaeʻa ai le faʻapipiʻi?

Faʻapipiʻiina o se vai taele masani ua faigofie nei, e manaʻomia le i ai o le laʻititi le malamalama i le Prembing Pisinisi. Ae o mea uma e sili atu le faigata i le Jacuzzi. O le mea pito sili ona taua o le mea e te manaʻo e te iloa o le fesoʻotaʻiga o sea galuega e le gata o soʻoga e le gata o faʻaaogaina o galuega, ae o le eletise.

Ioe, mafai ona e faʻaaogaina tautua a tagata faʻapitoa i le fanua o Paleloga ma tagata Releale o le a fesiligia mo lo latou lava itu, ma e mafai ona e faia mea uma ma ou lava lima.

Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi Jacuzzi i le mana grid

Jacuzzi faapipiiina polokalame.

Muamua e manaʻomia le aʻoaʻoina mai tagata faʻapitoa faapitoa a o latou faʻatuina se iunite faʻapea ma pe faʻafefea ona fesoʻotaʻi ma le mana Grid, i.e E maeu le tonu o le fesoʻotaʻiga ua tupu. Afai e leai se mea faapea, o le a tatau ona e faia mea uma.

Mataupu i luga o le autu: lua-fufula taualuga mo le gazebo lima

Aua neʻi galo lena vai mai le popo o se sili ona lelei eletise eletise eletise, o lea e tatau ona faia uma galuega i le faʻaaogaina o le vai ma le eletise.

Manaomia Meafaigaluega

Ina ia mafai ona faʻafesoʻotaʻi le Jacuzzi i le Malosiaga Grid, o mea nei o le a manaʻomia:
  1. Tagata vaai. E manaʻomia ina ia siaki ai le auai i luga o le fesoʻotaʻiga i luga o le fesoʻotaʻiga. Ae maise lava, o galuega uma i luga o le fesoʻotaʻiga o le vevela o le vevela o loʻo faia pe a tatalaina le mana.
  2. I le avea ai o se tagata suʻesuʻe, e mafai ona faʻaaogaina se faʻailoga e mafai ona faʻaogaina, o loʻo faʻaalia ai le iai o le taimi nei i le filifili.
  3. A faʻaaoga le faʻailoga, e taua le le mafai ona avea ma mea sese i le uaea o le leai o le leai, ae o le a le vaega.
  4. O le malamalama lelei o lea e ono taʻitaʻia ai le faʻanoanoa. E sili le siakiina o uaea uma ina ia aua le sese i le faia o fesoʻotaʻiga.
  5. Sikulukalaiva. E aoga mo le fusiina o uaea ma suiga.
  6. Vili. O lona galue - Faʻalavelaveina pu i totonu o le puipui e fetaui lelei ma le uaea ma tau faʻatau.

Faapipiiina o jacazzi: avanoa

Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi Jacuzzi i le mana grid

Tulimanu jacazzi faapipiiina matagaluega.

A maeʻa ona faʻatau le meafaigaluega atoa, e mafai ona e amata fesoʻotaʻi le jacuzzi i le eletise eletise. Ae muamua, e tatau foi ona e filifilia se uaea poʻo le uaea o le a mafai ona fesoʻotaʻi le taele.

Mo lenei, o loʻo i ai ni laulau faʻapitoa i le filifiliga o le ua paʻu le ua totogi faʻatatau i le mana o le taumafaina. I le tele o tulaga, o mea uma e faʻaoga e le sili atu i le 3.7 kw, o le mea lea o le a lava le leaga o le uaea i le 1 MM². O le a e manaʻomia foʻi se soft poʻo se ki.

O lenei ua sauni mea uma e faʻafesoʻotaʻi ai le taele i le mana grid. Muamua e tatau ona e tape le meaʻai i le fale mautotogi, pei ona faia uma faʻapipiʻi galuega i se potu malosi. E i ai filifiliga autu e lua:

O le filifiliga muamua e faʻavae i luga o le mea moni o le aumea e tolu-autu ua fesoʻotaʻi i le faleoloa. I le taimi lava e tasi, o le taga e tatau ona i ai se mamao o le 1 m mai le potu o lo o faapipiiina le jacazzi.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona vaʻai i le fale faʻatasi ma ou lava lima

E tatau ona iai le faʻataʻitaʻiga o le euro e pei ona o le uaea o se tolu-faʻa-le lua, e faʻaopoopo i le vaega ma le zero, o loʻo iai se uaea eleele. O le soteti lava ia e fesoʻotaʻi i le eletise eletise i le masini puipuia. O le uaea e faʻapipiʻi i le puipui ma tagata faʻapitoa na te le faia foi o loʻo tafafao ai. E faia foi lea mo mafuaaga saogalemu.

E i ai le isi filifiliga e faʻafesoʻotaʻi ai le jacuzzi i le mana grid. E le faʻaaogaina le soʻu matapeʻapeʻa, ae o le ki. O le ala lea, o ia o le faʻaputuga talafeagai ma manatu faʻapitoa.

O le fesuiaiga e tatau ona faʻaalia i se auala faapena, tu i A Jacuzzi, e le mafai ona oʻo i ai, ma e tatau ona i fafo atu o le faletaele. E tolu-potu uaea ua faʻaaogaina, e faʻavae ai le auala i le lalolagi.

O nisi fautuaga

Tusa lava poʻo le a le auala fesoʻotaʻiga, o le uaea e taitaia mai le ki poʻo le soka e fesoʻotaʻi ma le masini saogalemu o loʻo tuʻuina i luga o le eletise eletise.

Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi Jacuzzi i le mana grid

Ata o le jacazzi masini.

  1. O le sili ona talafeagai filifiliga o le faʻaaogaina o se 'eseʻese ki. E taua foi e fuafua e filifili le talafeagai. O le filifiliga e faʻalagolago i le mana faʻaaogaina mana. Ave ma se tamai tupe.
  2. A faʻaaoga le uaea e tolu, e manaʻomia le mautinoa o loʻo faʻapipiʻi uma uaea uma i le uaea ma fesoʻotaʻiga e puipuia ai le puʻupuʻu matagaluega. O le taimi nei, ua taʻutaʻua uaiʻe eseʻese, ina matua malosi lava ona le mautonu i latou.

O le lalolagi e vaetamaina le ata lea o le ata lenei:

  • Mumu pe enaena o se vaega;
  • Samasama-lanumeamata - eleele;
  • Lanumoana - zero.

E taua le le mautonu o se mea ia aloese mai le le lelei taunuuga o se matagaluega pupuu. Tele o saili e tuʻufaʻatasia le vaega ma le leai se mea pe a faʻaaogaina le uaea e tolu-autu. Lenei le tatau ona faia i seisi auala.

Faʻatosinaga e le tatau ona faapipiiina i totonu o le fale sami, otaota suvai ma malu.

E ono aumaia ai ni faʻanoanoaga faʻanoanoa i se tasi taimi lelei. O nisi taimi e i ai tulaga 'ua pa'ū ai le' upu i le lalolagi.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona aveese le faʻatoʻaga i luga o le togalaʻau

Ma i lenei taimi, e ono tupu le mala i taimi e fesoʻotaʻi ai i luga o fesoʻotaʻiga. I mea uma, o le a amata ona uma le laʻasaga i le taimi nei, o le a mafua ai le aʻafia o soʻo se tasi o le a paʻi i paipa talafeagai.

Avega sili atu

Faitau atili