Fouttane Bowl i luga o le atunuʻu nofoaga

Anonim

O le uluaʻi faitotoʻa o Aso Lua na aliali mai i Aikupito anamua: O le mauoa Velmazby e fiafia e teu o latou fanua. Ae i lena taimi, o se vaega taua lea o nei fausaga, pei o vaitaʻele mo punavaivai, pe faʻatagaina foi ona leai se toesea. Mai mea uma, o le galuega autu o vaipuna e leʻo i totonu o le faʻatafunaga o mata ae le o le faʻamalosia o le upega tafailagi, ae ina ia mafai ona faamauaʻia le lalolagi - mo faʻataʻitaʻiga.

Fouttane Bowl i luga o le atunuʻu nofoaga

Fouttane Bowl i luga o le atunuʻu nofoaga

O nei aso, o nei masini o loʻo faia muamua se galuega faʻapitoa. Ma se lagolago talafeagai i le foliga o le gase, ma o le vaipuna tele i foliga o le polo, na faia ina ia matou faamemelo ai. I le taimi ua leva, o le nei fusuʻaga o le malo manumalo, faʻapipiʻi i le atunuʻu, na manatu o se faʻailoga o taugata, ma o lenei ua atili ai i le vasega o mea masani.

Afai e te matua fiafia tele i le laufanua fausaga ma ua uma ona faʻatulaga se sipipi, roccar poʻo le fugalaʻau o le a sili atu le mataina o le fugalaʻau lata mai "ola" vai. O vaitaele faʻaonapo nei mo le vaipuna e mafai ona spacious pe malosi, ma afai e te manaʻo e sefe le avanoa, o le vaipuna o le a le tele avanoa i luga o lau 'upega tafaʻilagi. O le ata o nei mea e mafai foi ona ese. A e fiafia i le vaipuna polo, galue i luga o se tamai togalaau i St. Petersburg, e mafai ona e mauaina le "siolati" mo lau togalaau. Afai e le faʻatagaina le avanoa e teuteu ai le teritori i le tele o le vaipuna, o le taupulega o le a faia se fausaga tutusa, ae i taimi itiiti. O le mea autu o le mataupu faavae o le a tumau pea.

Fouttane Bowl i luga o le atunuʻu nofoaga

E uiga i le vaipuna polo e tatau ona faapea mai, aua o se tasi o togafiti sili ona le masani ai, o se faʻailoga e le gata ua mamanuina, ae foʻi lea na manatu inisinia. O pine vaipuna o lenei ituaiga e le maua e le masani ona leai, a afai e iai elemene o le maʻa i lau 'upega tafaʻilagi, o le a maeʻa ai le ata atoa. O lenei masini e faia o mea eseese. O le mea moni o le matua ma le maamori e sili ona taugata. Le taugata, ae manaʻomia foi nonogatupe i ni maa tau le taua: Mo se faʻataʻitaʻiga, inerx poʻo le Malakite.

Mataupu i luga o le autu: tusi kuka ma ou lava lima: scrapbooking manatu ma stimotes

Fouttane Bowl i luga o le atunuʻu nofoaga

O le mea sili ona faatemokalasi o le faʻapipiʻi lea o se vaipuna-polo i lona atunuʻu, faia o le maʻa masani. Aʻo le tagata muamua, e faigofie lenei mea nai lo le fua o le lalolagi, ma o le mea lea, o masini faʻaaoga a le polo i luga o le vai, o le a le faigata foʻi. Lona lua, o le vaipuna na vaai mai i se maa i le tulaga ese o le a vaai e pei o le masani ai tulaga masani e pei o le taimi nei. I le mavae ai o mea uma, o le tagata saili muamua o auʻaʻiga uma e tosina mai i le auala na galue ai nei punavai, ma na o le manatu o ia na faia.

Vaipuna mo vaipuna

Fouttane Bowl i luga o le atunuʻu nofoaga

O vaitaʻele mo le vaipuna o le sili ona taua vaega o le atoa masini. Le aoga o le a galulue ma o le a le umi o le a tumau ai, e matua faʻamoemoe lava i le pito sili ona maualuga o le vaitaʻele. O fualaau aoga e faatinoina mai i mea eseese. Mo mala o se tamaʻi nofoaga ma se tamaʻi paʻu, ma palasitika ma le uamea uʻamea e masani ona faʻaaogaina. Ae ma le tele o faʻaʻaisa, aemaise le gaosiga mai maa faʻalenatura, e manaʻomia ai vaitaʻele e faia mai le siʻosiʻomaga.

Fouttane Bowl i luga o le atunuʻu nofoaga

Faʻataʻitaʻiga o le lumanaʻi o le lumanaʻi, o tagata atiaʻe e tatau ona amanaia le tele o taimi i le taimi e tasi:

- le faatulagaga o le eleele i le togalaau o le togalaau, o le i ai ma le nofoaga o le eleele eleele;

- O le mana o vai suavai, lea e mafaia ona tafafao ma vaitaʻele mo le vaipuna o lenei ituaiga;

- o le mapusaga o le tanoa o le vaipuna;

- Ole a le mea e tatau ona faʻaliliuina atu mata pa'ū i le masini;

• O a ni isi auala e mafai ona tupu i le taimi o le faʻaaogaina o le vaipuna.

O nei itu mataupu e afaina pe a faʻaauina le pesini ma pe a mamanuina le vaipuna atoa. Faʻalenatura, amanaia mea taua uma (ma le fesili foʻi, pei o le vaitaʻele mo Vaitpuna, e mafai e mea laiti ona mafai) ona mafai). Ma talu mai le ata o le vaipuna ma le mamanu o lana inisinia faiga - O galuega o loʻo ese lava, sili atu pe a tutupu mai ni faʻapitoa faʻapitoa, ae o loʻo galulue faʻatasi. E mafai ona e filifilia Yugthmentantage - mamanuina ma faʻapipiʻiina o inisinia faʻapaleni, o le a sili atu ona faʻafaigofie, ma taugata, aemaise lava pe ae faʻatonuina se faʻasoasoaina polo, pei o se polovaifiti.

Tusitusiga i luga o le autu: O le vaega o tamaiti e fusifusia ai mo amata: polokalame ma vitio

Fouttane Bowl i luga o le atunuʻu nofoaga

Ae le o tagata uma o le atunuʻu e manaʻomia se vaipuna e manaʻomia ai se poloketi tumaʻoti. E toʻatele e manaʻomia le faʻatauina o se mea faigaluega ma totogi naʻo lana faʻapipiʻi ma fesoʻotaʻiga. O le maeʻa ai o lenānāina o vaipuna e le itiiti ifo muamua nai lo le faia o se tagata faʻatau. A tele pe a faia i Eleni, Farani, Italia ma isi atunuu o Europa ma tulaga masani - tuluiga masani o le gaosiga o vaipuna. Afai e le avanoa lea vaipanoa, e mafai ona aumaia faapitoa mo oe.

Fouttane Bowl i luga o le atunuʻu nofoaga

Faitau atili