Feline lodge ma ona lava lima

Anonim

Afai o lau pusi poʻo le pusi e le fiafia i ai i le kapoti, maosia se pepa puipui poʻo se sofa, nana i lalo o le palanikeke. Sa faia lelei le fale mo se pusi poʻo se pusi o le a sili ona fiafia i ai le taimi. O ituaiga uma o le fefiloi tulimanu, ma claw espers ma e aunoa ma, atoatoa i faleoloa, ae e le o se tasi ... faia ma lou lava lima i lalo o fesili e te fiafia iai. .

O le a le filifiliga e filifili ai?

Fausia se fale mo se pusi e le faigata tele, ae e taua le filifili tatau o le mamanu. Ae maise lava, ou te manaʻo ia maua se mea na faia e se paʻu, ma e leʻi naʻo le aoina o le pefu. E fiafia i lau pusi poʻo le pusi, vaʻai i le mea e fiafia ai le fagafao e faʻaalu le taimi e fiafia ai o ia e faia le mea na te manaʻo ai pe o le foloa o le pusi fale e faʻavae i luga o masani o au fagafao.

Feline lodge ma ona lava lima

O le filifiliga o le mamanu o le mea muamua e tatau ona e faia.

Faʻafefea ona atiaʻe se mamanu

Pusi ma pusi mafai ona eseese. Mo se faʻataʻitaʻiga, o pusi e fiafia i fale ma le lua ulufale - i le tulaga o faʻalavelave faʻafuaseʻi o fanau. O le mea lea, e toatele tagata e pei o paipa pe tali tutusa ma i latou. I le taimi lava e tasi, ua le fiafia tele ia Laz, aua e manaʻomia ai le lagona i le malutaga. O le mea lea, o le ulufale / ulufale atu i le fale e tatau ona le mafai ona aua le tatau ona le tele ona o le fagafao ia te toilalo, ae le sili atu. Ae peitaʻi: E le o pusi uma e pei o fale e tu i luga o le fola - i totonu o pusi e nonofo ma pusi. "Ituaiga" Fiafia i le maualuga o le maualuga, e ui lava e le o se mea moni lea, ma e faʻalagolago i masaniga o le tagata.

Feline lodge ma ona lava lima

Mo pusi ma pusi, o le fale e talafeagai i luga o le fola

O pusi e manaʻomia le faʻaalu o le taimi i le maualuga, matamata i mea uma e tupu. E seasea ona nonofo i totonu o le fale, ae o le vena e mafai ona latou pepelo mo ni itula. Afai o iai sau pusi, ia tele nofoaga, ma le malosi tele, ina ia mafai ona taʻoto le manu i le tuputupu aʻe atoatoa e aunoa ma le alualu i luma o le tau paʻu. O le fata e manaʻomia ai pe a tatou manaʻomia, o le taimi lena mo le sili ona malu o malu ma e le manino i le tino, ae na o le pito i tua ma teisi laʻititi mai itu. I se tulaga lautele, o tagata taʻitoʻatasi o le fola o le fola e lagona lelei ai i nofoaga e aunoa ma ni pa: E leai se pa i luga o laʻau. E manaʻomia tele le faʻailoga e faʻafilemu ai tagata e ana i luga o pusi.

Feline lodge ma ona lava lima

Lalo o le fola e masani ona le amanaiaina

Ma, e ala i le ala, e i ai lea o le alofa o le alofa e nofo i le faamasinoga i le itiiti ifo pusi. E faʻapea foʻi ona e manaʻomia se iloiloga toeʻoga, faʻapea foi ona e manaʻomia fale mo pusi. Laititi, masalo o le a ia te ia le amio leaga ma o le a ia filifili e nana mai ia te oe iina. O lea la ioe, tatou te leʻi faafaigofieina ma le filifiliga i le filifiliga, a o le tulaga lenei - seia e taumafai, e te le malamalama poʻo le a lau fagafao.

O le a le mea e faaopoopo

Ina ua fai mai le au leoleo "pusi pusi", e masani lava ona faʻasino i se palu atoa, lea, e faʻaopopo atu i le fale lava ia o loʻo iai ma le tele o masini. E masani lava, tasi pe lua pats e masani ona faʻaaogaina, ma o le isi mea na o nisi taimi na asia. Ae o le mea moni o le mea moni e te le iloa muamua o le a faia lau fagafao.

O le aoga faʻaopopo mo le pusi fale o loʻo paʻu ma pizal rubber. Kogtetochi o loʻo pito i luga o loʻo masani ai ona afifiina ma se maea mai le faʻanatura masani. Lazallets o le siʻomaga ma le faʻamalosiina o tama, o le mea e mafai e pusi ona gaoioi mai le tasi tulaga i le isi. Kogttechki, e ala i le auala, e mafai foi ona faʻaaogaina e pei o le paʻu o Lazal (i luga o latou le manu na tapunia i luga o le pito i luga pito i luga.

Feline lodge ma ona lava lima

Lazalks ma Hammocks - E masani ona fiafia i pusi

O le a se isi mea e mafai ona i totonu o se feline faigata? Hamocks. E masani lava o se fasi pito i luga o le faʻataʻotoina, o loʻo taofia i le lua sopoia. O le isi filifiliga e mafai - o se faʻaputuga faigata ma se ie ma se ie poʻo se fasi ie, taofi i le fa tulimanu i le 'upega tafaʻilagi.

Mau i luga o le mataupu: Suʻesuʻega Talaʻaga: Foasaga: Foafoaga, Lusia puupuu, tulaʻi mai i Rusia, foliga i Rusia

Feline lodge ma ona lava lima

O le tuʻufaʻatasiga o hammock ma paipa - o se tasi o le "malamalama" filifiliga mo se pusi mo le pusi

O le pau le pusi e fiafia i paipa. Ua latou suʻi mai le ie, aua o le malosi e faʻaofi le lio poʻo le ova mai le uaea. O le tasi pito ua sologa lelei, o le lona lua ua lafoina i lalo. O le mea autu o lena i le pito o le tunnel sa i ai se kilia, a leai e le o le pusi le pusi. E aliali mai se nofoaga lelei mo se lamolemole, o loʻo fiafia ai nisi mea e fiafia ai tulimanu e faʻaalu ai le taimi.

Feline lodge ma ona lava lima

Pulumu o se mea sili ona malie i le valu, ua maitauina pe a le latalata le pule. Kogtetochki Faataga oe e puipuia meafale mai le pusi autws - e taugofie nai lo le faʻatauina o se anti-vandal sofa

E i ai le isi chip e fiafia i pusi, ae o le mea e le iloa e le toʻatele - o lavalava lavalava, salu i luga o le pito i luga o le mea e te fiafia i ai. Bristles i luga o le pulumu - pepa lautele ma le malosi. Taumafai, o le a faamalieina lau fagafao!

Filifilia o le Maualuga

I se tulaga lautele, aua o pusi, e fetaui le tulafono - o le sili atu sili atu. O le mea lea, o le maualuga o le fale e te manaʻo e fai ma ou lava lima atonu e pei o le mea o loʻo e naunau e faia e le itiiti ifo i lalo o le taualuga. Ma tusa lava pe o le a le tele o tagata i ai, e masani ona pisi o le a pisi. Ma afai e tele pusi, o le ai ai se "taʻitaʻi" i le pito i luga ma o lenei nofoaga o le a finauina pea.

Feline lodge ma ona lava lima

O le mea atoa lea o le feline

O le maualuga o le feline maualuga e uiga i se mita. Peitai, o ia fale maualalo ua saogalemu mo tamaʻi Kittens, latou te vave aʻea latou alualu i luga ma manaʻo ia ou maualuga atu.

Pat-Depted Filifiliga

E oʻo lava i le tele o le fale mo le pusi e tusa ma se mita o avanoa avanoa i luga o le fola. E le mafai i taimi uma ona iloa lea avanoa. Mo ia mataupu o loʻo iai ni filifiliga-tino mo le feʻotagaʻi o tulimanu. O fale ma faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻapipiʻi i le puipui i le nofoaga filifilia e so o se metotia. Lea tuʻusaʻo - fao i le puipui, i se mea ma le fesoasoani a puipui. I le va o vaega tumau e faia suiga. Mai i totonu o laupapa - ma le le mautonu, rope, tuʻutuʻuga, faʻaputuputu se koluse i se mamao o le 10-15 cm mai le tasi, faia laasaga i lau fantasy.

Feline lodge ma ona lava lima

Puipui "simmutor" mo pusi

O nei tulimanu puipui mo pusi ua taʻua o loʻo avea pea ma fale mautotogi mo pusi, pei ona tutusa lelei o le fausiaina i fale mautotogi masani. I le ala, na alofagia tele ai le shaggy.

Filifilia o Mea

O le fale o Cam, ma faʻaopoopoga uma, e masani lava ona faʻatautaia mai i le fauina o le fausiaina. O lenei e matua faʻamaoniaina, aua o le tele (poʻo mea uma) o le laualuga o le a maeʻa o loʻo ufiufi i ie, nila, o loʻo aʻafia i maea, etc. Ma afai e iai mea e totoe o fale - e mafai ona e faʻaaogaina. Manaoga mo Mea (Uma) Lua:

  1. E le tatau ona i ai se manogi ma le mama. I soo se tulaga, o lena mea e iloa ai le isu o le tagata. Faʻalenatura le manogi (fafie, fulufulu, etc.) e le faitauina. Afai o mea e faʻatau mai lata mai nei, ma o le vailaʻau manogi o loʻo iai, taofi i luga o le auala e tatau ona mou atu.
  2. Mea e le tatau ona solia. O faʻamaumauga o fuainumera e matua le fiafia tele i pusi, o loʻo tatala i luga o palasitika mata latou te le fiafia ai. Aua le faaaogaina foi le silika.

Feline lodge ma ona lava lima

Eseese mamanu, ae o mea e tutusa

Manaomia uma, ae o loʻo iai lava manaʻoga. E te manaʻo lau pusi i le vave ma le faʻatonutonuina o le fale? Tuu i luga fale mea mo sina taimi i totonu o le fale. Ua suesueina i latou i manu masani, o le a suesueina e se manu fia iloa. Faia "mai le tetee" i le fale o mea lavelave o le a vaetamaina ma sili atu le fiafia.

Mea mo le faavae

Afai e te vaʻai i le ata, o se fale feline o loʻo aofia ai vaega eseese ma e mafai ona latou faia mai mea eseʻese. O le lisi o mea taua o:

  • Fale (Kura): Plywood, Chipboard, laupapa manifinifi, lalaga mai naikela, nusipepa.
  • Vertical / Teteʻe vaega:
    • O le lapotopoto - palasitika le paipa, pepa (cardē (cardboard) i luga o le linouleum o le manua, ogalaau laupapa, laupapa laupapa;

      Feline lodge ma ona lava lima

      Cateoutotusi mafai ona faia i laupapa ogalaau

    • faapopoleina - laupapa, chipboard, ie;
  • Hamocks - ie, maea.
  • Nofoaga - fafie, chipboard, plywood. Ua le mafai ona lulu. Ua lava le polesi (o le sili filifiliga mai le manatu o pusi), mafai ona ufiufi i vai-faavae varnish po o le supa aisa mo fafie. O le Chipport ma Paneur o le a tatau ona suluia le tusitusi.

Faʻamalamalamaga e manaʻomia naʻo le ogalaau o se laʻau, pei o se mea mo le feminau faigata. O mea uma lava: ave se laau, mama mai le palapala pe a suia. O lala ua faʻaaogaina e tutu e tu mo le faʻaaogaina o fale, nofoaga, ato.

Nai lo le lulu

Mo le faatulagaga o taofi, o se pou mimilo o: leo, ie lino, pene, Sezal, ma isi. Ave se mafiafia mafiafia ma le tele o le sefulu o mita - pe a fai o le faʻavae e le o ni laupapa, o le paipa uma o le a solo le maea.

O fata ma fale o loʻo oso i totonu ma se ie malosi ma se pupuʻu puʻupuʻu, masani kapeta. O le puupuu ma le fufusi mafiafia, o le sili atu. Ole taimi umi ma le Shaggy na foliga lelei, ma e oʻo i le fou - ma le taimi, pefu, fulufulu, 'ai, ese lapisi ma o le fale pusi ua mafua ai ona mafua ai o le pusi (o lau pusi) i le taimi o le pusi (o lau pusi) i luga o le pusi.

Feline lodge ma ona lava lima

Uphellyty / Shithing - e le o le pele

O le lanu o le Uphlstery, mo pusi e masani ona le taua - latou te le tali atu i lanu. O le mea lea, e mafai ona e filifili "i lalo o le totonu", o le sili "le aoga" lanu, mo le lanu o le fulufulu o le fagafao ... soo se tasi.

Fusifusi

Ina ia maua ou lima, sa saogalemu le fale o le pusi, e tatau ona e mafaufau i le fusi. E le mafai ona manaʻomia le faʻaaogaina o le le manatu faapito, pei o fulufulu o fulufulu e mafai ona pipiʻi mo i latou, e le tatau ona faʻaogaina ma puipui - mafai ona lamatia mo claws e talafeagai pe a tapunia ai fusi). E tumau lava, i le mea moni, naʻo le lua ituaiga o faʻamaumau: kulu ma fao, ma kulimi - na o PVA. E masani ona tuʻuina atu pusi, talu mai le faʻamamaina o le faʻamamaina e le manogi. O maea ma le savalivali o loʻo faʻapipiʻi i luga, ma malutaga, fale ma isi mea uma - o nai - oona e fafie.

Feline lodge ma ona lava lima

Feminau lazalks ma hammocks

E mafai lava ona e faia se saogalemu le faʻaaogaina o fao. I lalo o le pulou e faʻaalu ai se pu ma se lapoa o se lapoa o se lapoa lapoa o pulou, seti faʻamau, tipiina faʻapipiʻi ma le punou. Ioe, tonu lava i le gaosia o meaafale, ae o le a le mea e le mafai ona e faia mo le lelei o le fagafao.

Ae: Afai e amata ona maualuga le feline vai male ua sili atu le maualuga, e sili le faʻasaʻo. I le fola po o le puipui, pe i le foloa, ma le puipui. A leai, atonu e i ai faʻafitauli - e i ai ni mea pe a pa puipui o pusi.

Ata ma Fua

Tusa lava pe o le a le mea na talanoa ai e uiga i le masini mo se pusi mo se pusi, e sili le malamalama i le fua faʻatagaina e faʻatagaina ata e faʻatagaina ata Afai e te vaʻai totoʻa ia i latou, maitau se faigata. E malamalama pea - o pusi e tele ma laiti, ma le tele, ma o le tele o le fale o le pusi o le a sili atu / itiiti. Oe oe lava mafai ona faʻasaʻoina i latou e faʻalagolago i le tele o au fagafao pe avanoa i le lafoaia.

Feline lodge ma ona lava lima

Stock foto Fepati fale ma Fua

Feline lodge ma ona lava lima

Tolu pito o le fefiloi tulimanu ma itu

O le maualuga o folasaga o loʻo tuʻuina mai e sili atu le tele - 180 cm ma luga atu, ae e mafai ona faʻaititia i ai, aveese isi fola o lou manatu. Uma nei 'auʻaunaga uma e mafai ona faʻavaeina o le faʻavaeina o au oe meaʻai, tuʻusaʻo faʻataʻitaʻiga tele. I ai se ata tusi i se lima, e mafai ona e amata faatauina mea ma faia.

Faatonuga mo le faia o se fale mo lua pusi

E lua pusi i totonu o le aiga. Sinia - Pisinisi o le Soursersorsor ma le laititi, sili atu ona feololo. O le mea lea, o le mamanu sa fuafuaina ina ia mafai ona lafi i luga o le samatua i le maualuga maualuga, ma le ulumatua, ona o lona mamafa, na le mafai ona alu ai. Na filifili le fale e faʻatulaga maualuga, aua o pusi pusi e fiafia i le maualuga. O le faʻaluse na sili atu ona avea lea ma tagata taʻitoʻatasi e mafai ona oʻo i le taimi e tasi.

Feline lodge ma ona lava lima

Punaoa mea ma galuega e maua ai

Mo lenei fausaga, o se mafiafia o meaafale tao (12 mm) o le 75 * 50 cm i le tele, o le pa o le 50 * 70 (4.5 mita-faavae-faavae. O fusiua - tulimanu. Mo se fale - 15 * 20 mm, mo le ogalaau nofoaga - 40 * 45 mm, 55 * 20 ma le 35 * 40 - mo le tele o le puipui.

Kuka le platforms ma fusiua i pou

PILLS i le filifilia mamanuina tolu: tasi 220 cm, le lua - 120 cm ma le lona tolu - 80 cm. O le a latou faʻapipiʻiina i le faavae o le Plywood. Faʻavae i luga o pou ina ia sili ona umi i le puipui. Ina neʻi le mautonu, pe a faʻailo i luga o se pepa, ma le fesoasoani a se laina ma le penitala, muamua vali ai le manava i luga o le la. Mai le maeʻa o le lameu na siitia le faʻailoga e faʻapipiʻi ai koluma. Na latou fusia i fao uumi i le faavae (4 fasi), totoina i le Plywood Jales laititi lava lapoa. Ona latou mafaufau lea i fafo atu o le tulimanu 55 * 20 mo se puaa tele ma 35 * 40 mo laiti.

Feline lodge ma ona lava lima

Faailoga - le sili ona faavae

Faʻaaofia lea lava ata lava lea e tasi, o loʻo iai le nofoaga o tagata pasi, ona vavaeina lea o matai ia i latou. Ina ia faia lenei mea, sa ave muamua le galuega muamua i le 12 Mm, na o ese mai le tulimanu o loʻo faʻailogaina mo le faʻapipiʻiina o sikuea o le pu, lea na pasi ai le lau eletise o le eletise E tusa ai ma le poto masani: sili atu se slot e fai ma le milimita-lua sili atu. O loʻo taofia pea e le tapulaʻa i le tele o ituʻaiga, ma pe a fai e laʻititi lava e fai ai se slot, e tatau ona taulaʻi i luga o se faila poʻo se pepa emery.

Feline lodge ma ona lava lima

Fou saunia auala

A o le i faʻapipiʻi le tulaga, "taumafai i luga", e ala i le manaʻoga e toe fetuunai le pa. Ina ua maeʻa tuʻu i luga le tulaga (matou te faʻaogaina le tulaga o le fau) i le tulaga manaʻo, e te matauina le penitala i le mea e aoga ai le tulaga. I lenei faailoga, ona tuu ai lea o tulimanu, ma ua manino ma ni faailoga sa manino, mai itu uma e fa. A faʻapea o loʻo faʻapipiʻiina uma tulaga, latou te faʻamalosi i la latou kapeta.

Fausia fale fale

Lua fasi fasi plywood 75 * 50 cm na tipi i le 4 faasologa. O latou na faia se taualuga, itupa ma le lua itu itu. I le gaosiga o se tasi o fata, o se fasi palu ma se siʻosiʻomaga siʻosiʻomia i le itu. Na filifili e fai se "fale", ma na oti ese le pa puipui mai se tasi o fasi. O loo totoe e aoina se fale, lea ua matua faigofie. Sa faaaoga uʻamea uʻamea uʻamea, lea na faʻapipiʻiina puʻupuʻu ai lava oe ia.

Feline lodge ma ona lava lima

Kuka "faamoega" mo se pusi

Aʻo leʻi aofia mao ai le taualuga, na ia faʻamau mai i totonu, na maeʻa loa ona tapunia faʻapipiʻi ma siitia fuitele. O le galuega i totonu o le mataupu e le talafeagai, ae e mafai ona e taulimaina. O le taualuga na tipito atu mai itu e lua, pe a latou nonoa i le fesoasoani a latou itupa e tasi, ae tuu i latou i fafo atu. E le matagofie tele, ae le o le oti. O le fale ua uma na mapu na mautu i le nofoaga na faasoaina ai o ia. Toe maua tulimanu, ae lapoa - 35 * 40 mm.

Matamata i luga o pou

O le laasaga mulimuli - matagi o pou, faia le tofitofi. Faasaoina le maea i le pou e sili ona faigofie uma puipui uma. Tele puipui - ma sauni. Sosoo ai, faamaualuga fetaomi tasi liliu i le isi, o le tele o le tele o le aporacs o pou. Matou te taunuu i le pa, faʻamalosia le maea ma puipui ma faʻaauau i le isi nofoaga.

Feline lodge ma ona lava lima

E pei ona liliu mai, o le maea e tatau ona pa'ū i se samala ...

E tusa ai ma le poto masani, e tatau ona ou fai atu o le mea e faigata ai, o le taamilomilo o le maea na taoto i lalo o le isi e le fufusi foi, i le taimi na latou "ai. Na faia le galuega i mea sese, na latou mauaina se auala: Setiaofia nisi taimi, na nonoa i le samala. E faigofie mea uma, ae a na ou iloa muamua ... o le pau lea o lena mea, sa matou faia se fale mo se pusi ma ou lava lima. E tusa ma le 6 itula.

O le mea fou na fuafuaina o loʻo iloiloina i le vitio o loʻo i lalo.

Fale o le pusa ma mitiafu mo le lua minute

Mo le faigofie ma le paketi filifiliga, e te manaʻomia le laititi o "mea moni":
  • Atigipusa pusa o le tutusa tutusa;
  • Ofu o le mitiafu ua mitiafu;
  • Lautele scotch.

Mai le mea faigaluega naʻo le o le faʻamamaina o le naifi ma seleulu o le a manaʻomia.

Oloa foto manaia pusi fale / faigata

O lo o i matou i talaaga, o pusi ua feagai ma fagafao, ma tagata o aiga. Ou te manao e fausia i latou uma tulaga mo le faʻamafanafana, o lea o 'au ma taumafai, fausia uma masini fou ma fou faʻapitoa masini / fausaga. Na matou aoina ni naitia manatu i lenei vaega.

Feline lodge ma ona lava lima

Eseese auala mo le eseese numera o pusi, ae manaia ai iloa

Feline lodge ma ona lava lima

Pati "Multi-Fausia"

Feline lodge ma ona lava lima

Malutaga mo pusi - o le igoa e manino le le masani ai ...

Feline lodge ma ona lava lima

Fai se tautau taoto i le foliga o se fata - o se manatu manaia. Pei lava o le pusi lazaller mai le stempodder

Feline lodge ma ona lava lima

COO moega i autafa ...

Feline lodge ma ona lava lima

Malulu e le o le yount ... hammak latalata i le radiator

Feline lodge ma ona lava lima

A vaapiapi le faamalama

Feline lodge ma ona lava lima

Mo tagata alolofa o topper. O le a fiafia le pusi!

Feline lodge ma ona lava lima

Par hammock - faigofie ma saogalemu (mo pusi ma pusi)

Feline lodge ma ona lava lima

Leoleo ...

Feline lodge ma ona lava lima

Hammock e faatulaga faigofie faigofie

Feline lodge ma ona lava lima

Tuʻufaʻatasiga o fata mo pusi ma samala ... toetoe a galue o faatufugaga

Avanoa Faaopopo Ata

O le fale ma se periscope ma brake faamamaina mo se pusi.

Filifiliga faʻaaogaina PVC paipa ma le lapoa o le 100 mm.

Mataupu i luga o le autu: Puipuiga mo le fale moe ma le faapaologa (ata)

Faitau atili