Togafiti masini mai le tuufaatasiga panels

Anonim

Mea mo le faʻamaeʻaina o le faʻafouga o fale nei e tele le taimi. E le o mea uma e i ai i luga o le tulaga pito i luga, ae le aoga le agavaa e faaalu ai ni tupe. Ia eʻi atu foi i le mea moni e le masani ai se tau maualuga e maua ai lelei le lelei, tumau ma le faʻatuatuaina. O le filifiliga o le faʻamaeaina o mea mo le tau faʻasa e manaʻomia ona e faatatau i le tiute atoatoa, aua e le tauʻa mo le tasi le tausaga!

O le aso, na faia le vaegaaulisia mai le paluluga o polymer ma fafie, lea e matua faigata ai ona faʻaaoga le palu o le tufuga. O le sili ona masani ai faʻapipiʻi metotia o loʻo tuʻuina atu. E maua ai se avanoa e le gata e teuteu le faʻalavelave o le fale, ae faʻamautu foi i lalo, puipui i luga mai le matagi!

Togafiti masini mai le tuufaatasiga panels

Feosofi ma auala laupapa i luga o le polymer.

Faʻapipiʻiina le tuʻufaʻatasia o panels i luga o le ventinelang foretade

O le aso nei o le a ou taʻuina atu ia te oe le auala e faʻasaʻo ai le faʻapipiʻiina o panelite i le ventfasad. O le fuaina o le pito sili ona faʻapipiʻi o le a iloiloina foi, aua e taua foi! E le tatau ona e tauloto, ae malamalama lelei foʻi i le faʻasologa o gaioiga!

Togafiti masini mai le tuufaatasiga panels

Stud o ata pueata i lalo o le laau

Fausiaina o le Watchcass

Faia o se faʻavaʻa mo pauna planels e sili atu ona amata i le faʻailoga saʻo. Tatou amata ma le mea moni o le a matou tuu le tatou puipui agai i luga. O le numera o faʻailoga e tatau ona tutusa ma le aofaʻi o faʻamatalaga faʻaaogaina. Faʻavatia le faʻavaʻa - o le faigofie o le gaosiga ma le tausiga. Masalo o le mafuaʻaga lea mo lenei mafuaʻaga e masani ona masani ai.

Ma le isi, matou te aveʻesea puipui o loʻo i ai ma le fesoasoani ale taʻele, ua vavaeeseina i latou i le mamao o le 50 sene. Pei o le mamao mamao, e faʻamoemoe uma lava i le numera o faʻamatalaga. Faʻapipiʻi puipui o le a manaʻomia ina ia mafai ai ona fetuʻunaʻi le vaalele.

Mataupu i luga o le autu: nofoa faataavaleina Ata

Togafiti masini mai le tuufaatasiga panels

Faapipiiina o le tuufaatasiga panels

O faʻamatalaga feʻaveaʻi e vaevaeina i ni ituaiga o ituaiga: p-foliga, t-foliga ma l-foliga.

Ou te tosina mai i le mea moni o le mea moni o le parames o le faamafanafanaga tuusaʻo e faalagolago i le faʻatulagaina o le feaveaʻi faʻamatalaga, o lea pe a amata ona faia se fogafale o le ventiving, Ou te fautuaina oe e filifili le mea sese e faigofie ona fai, ae o le tasi e sili ona talafeagai mo oe.

Ina ia mafai ona faapipiiina le 'auʻaunaga vaega i le faʻamafanafana, o le a tatau ona e faʻafefiloi pu, o le lapoa o le mea e tutusa ma le tele o le lautele. E lua Rivets faʻapipiʻi i luga o le Mauga. Itiiti - e le talafeagai, sili - le talafeagai.

Togafiti masini mai le tuufaatasiga panels

Polokalame o Pubsiate Panels

A maeʻa uma lau vaalele, ua oʻo i le taimi e amata ai lo latou tulaga. O le faia o lenei mea, e manaʻomia ni faʻatelega o faʻamatalaga e faʻatulaga lelei lava (matou te faʻaaogaina le tulaga masani o le fausiaina tulaga). O le taimi lava latou te fiafia ai i le iʻuga, ave le faʻailoga o Kapron ma le tele o le tele o faʻamatalaga na o ese. Filo e tatau ona i luga uma ma lalo. Taulaʻi atu i ai, e tuʻufaʻatasia le vaega o totoe o faʻamatalaga. Lea e vave televave atu nai lo le tamoʻe ma le tulaga latalata i tagata uma.

Gauai atu! Ou te fautuaina le filifilia o se faʻavaʻa, ia faitau vave le mamao mai nai tulimanu o le puipui, a leai e ono le talafeagai ai kase.

Suagtage o le ventinelang fored

Mo le maualuga-agavaʻa o le ventinlansancuades Suʻe, a se foma, poʻo se mineral fulufulu lauiloa ia matou uma, ua faʻaaogaina. Nei o mea masani. Faapipiiina o le tuufaʻatasiga o loʻo tupu pe a uma ona sauni le faʻalilolilo o le nuu.

Faapipiiina o le tului e tupu i le tausiga o mea i le liligiina o le faamafanafana. I le nofoaga o le mauga, fai tastifimom tipi. Faʻatau atu le popoto poʻo le fulufulu, o loʻo toe faʻafouina i totonu o le faʻavaʻa ina ia leai se mea e lamatia ai.

O le polyfoma e sili ona pipii i le fesoasoani o le fausiaina o le fausiaina, malamalama i pepa uma i le lima togi (mo sili le talitonuina). E toʻatele tagata e manatu e l¯e le lava mea, ae ona o le moni o vaipuna o loʻo malamalama, ma ia sao ai pea lava i le foaʻi, maʻomia ai lava ia.

Mataupu i luga o le autu: kesi koluma tulaga

Togafiti masini mai le tuufaatasiga panels

Suagtage o le ventinelang fored

Minera Faool, aua o le mautinoa i le faʻatuatuaina, mafai foʻi ona faʻamautu ma mushchod solo. Ma le malaia e mafai ona tutusa, ae o le a tele lologa o le mauaina o le taimi ma tupe.

A o le i faʻauia uma le fungi, ou te fautuaina le faʻapipiʻiina o se pa puipui mo matagi. O nei mea o le a tautua ai le matagi uma ma le suavai. Afai e leʻi mauaina e mea faapena ni mea i faleoloa fale, e mafai ona e faʻaogaina se cellophane maualuga maualuga ata.

Togafiti masini mai le tuufaatasiga panels

Faamafanafanaina ma le matagi.

Faapipiiina o ponaivi

Ina ia mafai ona faʻapipiʻi le potu, e tatau ona e faʻatauina le spacel sclet. O lo latou lelei o le mea latou te tutusa ai ma se taʻiala elemene ma faʻapipiʻi mo pepa tuʻufaʻatasiga. O loʻo iai puipui faʻapitoa i le itu o le mapusaga, o loʻo iai le agavaa o le tino. E faigofie le metotia, faigofie, e le manaʻomia le tele o le taimi.

Togafiti masini mai le tuufaatasiga panels

Faapipiiina o le faʻapipiʻiina o le fortinelang fortitude.

Smog ma puipui puipui ma ruvets. I luga o Rivets e tatau ona e faʻapipiʻiina ni fetuutuʻi o loʻo i ai i le vaʻavaʻaia o taʻiala ma ni leo. I le va o le Cassettes e tatau ona avea ma ki centameter.

A o le ata, o pusa tufuga o loʻo i foliga o le laau, maa poʻo piliki, o lea pe a faʻapipiʻi e aua neʻi galo le faia saʻo.

Auga

Togafiti masini mai le tuufaatasiga panels

Faʻavasega faʻapipiʻi pusa

O pauna laupapa e faia i le tele o ituaiga eseese. E tele foi le tele o tamai ata. O le tau e soloia mai nei faailoga. O le faʻataʻitaʻiga pupula o le vaega ma le faʻaopopoina o fafie. Latou te tau sili atu taugata nai lo masani. Mo le lelei, e manaʻomia ona totogi le mea e sili atu, ma o lenei atugaluga e le gata na o ni mea.

Faitau atili