Granding Parqut laupapa ma ou lava lima (vitio ma ata)

Anonim

Ata

O le laupapa laupapa o se tasi o sili ona talitonuina ma tumau folasaga. Ae o taimi uma o loʻo ofuina i fafo ma mou atu lona aulelei muamua. Faleiʻe, mamafa meataʻalo, lologa - o lo o lomia nei i le faʻaumatiaina o ni faʻailoga mautu o se nofoaga e pei o le tau.

Granding Parqut laupapa ma ou lava lima (vitio ma ata)

Vavaeina fola ma le laupapa laupapa.

O le a le mea e fai i lenei tulaga? E mafai ona sui le sili ona taugata le tau? E i ai le faigofie o fafo - o le olo o le maʻi ma o latou lava lima.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi

Granding Parqut laupapa ma ou lava lima (vitio ma ata)

Parquat olo olo mo le aveeseina o mea tuai.

O lenei faiga e aofia ai ni laasaga:

  1. Le mautonu o le tuai varnish.
  2. Faamama o le fola mai le leaga.
  3. Faʻasalaga o loʻo siʻosiʻomaga, i le faʻagasologa e le mafai ona aveese ni faaletonu ma le faʻaletonu.

O loʻo faia se mea i totonu o le Cinding Parquet ae leʻi faʻaaogaina se vaega fou o le eseese o le vaniva poʻo le tini.

Afai e te faia se vale i luga o se gaogao parquet, ona scratch uma ma ni faaletonu ua aliali mai o se taunuuga o le taotoga o le a vaaia. O le mea lea, o le maualuga maualuga o le faʻamamaina o le maʻi o le ki lea i le tumau i le tumau ma le matagofie o le fola.

Ae o le pipi o le paaga foi ia i ai lana lava molimau. E leai se aoga e toe faʻafoʻi le tuai ma le tataina o le laʻei - e faigofie atu ona suia.

Granding Parqut laupapa ma ou lava lima (vitio ma ata)

Parqut olo olo o le matagaluega mo le talepeina o le aveeseina ma chilipping.

A o olo e le sefeina tulaga:

  • O mea e popole ai o avanoa i le va o pamu o le tagata, e taunuu ai 5 mm;
  • E le tausua lava le pamu ona o le lolo;
  • a ane ia o le apamea i nisi nofoaga ma faʻavaeina ia mea e le fetaui lelei;
  • Ua maofa i le fafie e le fafie;
  • foliga vaaia i le nofoaga o fatu;
  • Ua totoina lologa ona o le aveeseina mai lalo.

I le mataupu mulimuli, e manaʻomia le ave aʻe o le Lufaina muamua, i luga o le faavae o le faʻasoaina o ata lafoia ma seʻi foi o le fale fou fou.

O faʻafitauli uma i nei faʻafitauli e tutupu ona o le le tatau ai le mautu faʻamutaina, mea faʻasaina, ogaoga gaioiga gaioiga. O loʻo olo solo maʻa ma o latou lava lima e aveese ai ni faaletonu o isi tulaga uma.

Mataupu i luga o le autu: mamanu ma faapipiiina o se tamaʻitaʻi o le taʻele i le fola i lalo o le Tile

A o le i faapalepale, e manaʻomia le faʻasaʻolotoina o le potu mai meaafale ma aveese ma le faʻaeteete luga. O le upu e tatau foi ona le mautonu.

Parqut lindinding meafaigaluega

Granding Parqut laupapa ma ou lava lima (vitio ma ata)

Alu i luga.

O loʻo faia ni galuega e mafai ona faʻatino e pei o se tagata ma ma ni masini faʻapitoa. Afai e leai se avanoa e mau ai mea taugata, ona mafai lea ona e faʻaaogaina le tusi lesona. O se ipu uʻamea ma le manifinifi ma le pito pito i luga, e talafeagai e aveese ai le tuai o le taʻaloga tuai.

O le taʻamilosaga e mafai ai ona e fana se lacquer i se loloto loloto e oʻo lava i nofoaga sili ona faigata-i-taunuʻuga. Ae o lenei metotia o le Toefuataiga e matua mamafa, pei ona e faia i mea uma paia.

O le auala sili ona lelei o le a avea ma toe faʻafoʻiina o le paʻu o le pulupulu e ala i mea o loʻo mimilo masini.

O loʻo faʻaaogaina e le faʻaogaina o faʻagaioiga eseese o gaioiga, mo taʻitasi e faʻaaogaina ai ona ituaiga o meafaigaluega;

  1. GRING MANATU MO Drum Dy Ituaiga Cityqetit. O lenei masini e aveesea ai le loloto o le maualuga o le ogaumu tuai. O lenei masini e aofia ai se faʻasao o le 200 mm lautele ma pamu, lea e potopoto ai le chips. O se mea e faʻapipiʻi ai le mea e faʻapipiʻi ai i le talipalau,
  2. Tasi-fusiua ma tolu-disk-disk vaalele masini. O lenei meafaigaluega o loʻo faʻaaogaina mo manifinifi manifinifi o le parqut i luma o le tini poʻo le lacquant coating. O sea fetuunaiga e matua lauiloa lava, pei ona televave ma saogalemu. Peitaʻi, e le mafai e tagata uma ona taugata i le sili ona taugata.
  3. Sapochok o se ituaiga o mea taumafa na fuafuaina mo le olopalaina faigata-i-auala nofoaga: i lalo o roaditors, i tulimanu. O nei masini na tuʻufaʻatasia: Ua latou tuʻuina atu i taalovali a se pefu ma se pefu o le pefu.
  4. O le Wormarial Voilaum Claner ua fuafuaina e aveese le pefu pe a uma ona olo.

Granding Parqut laupapa ma ou lava lima (vitio ma ata)

Meafaigaluega mo le mauaina o le parqut.

Greinding masini o se masini mafanafana, ae taugata. E tele naua mea na mauaina e kamupani o loʻo auai i nofoaga poʻo ni papaʻe. Afai o loʻo matou talanoa e uiga i le tasi-taimi olo o le fale, ona fautuaina lea e ave ni mea mo le mautotogi.

Mo le lamolemole e lamolemole, o le ae manaʻomia foʻi isi mea faigaluega ma mea:

  • oneone pulu;
  • tono;
  • vanina;
  • pulu ma feoai;
  • Ototo Spuatus;
  • seleulu mo le oneone;
  • O ki mo le faʻapipiʻiina o le taʻavale i le taʻavale.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻagaioia Faʻamaeʻa Log Logs pe a maeʻa le fausiaina o le fale

O le a le manaʻomia e le pepa Sapend le saito lenein: Nu. 40, 60, 80, 100, 120. Le vaega o le 20 MUM e faʻaumatia i se tasi o faʻataʻitaʻiga, o loʻo sologa lelei.

Spankless Faatumu le au puipui i le va o matata o le pamu o le tulaga. Lenei manaʻoga e uiga i le 5 kg o mea. Vanish ua faʻatau i le fuafuaina o le 5 kg i le 10 m².

Papeta oloina tekonolosi

O loʻo amata le galuega o loʻo amata ai le galuega. O le faia o lenei mea, ua tumu le taʻavale i le pepa a seoli. 40 ma o le potu e faʻamaʻi i ni itu se lua.

Drum-ituaiga grinding masini gaoioi mai le puipui i le puipui vali. I lea tulaga, e manaʻomia le mautinoa o le malosi o le auala i le tasi le isi i le 5 cm.

Granding Parqut laupapa ma ou lava lima (vitio ma ata)

Faakeme o le tusi lesona taamilosaga.

O le taumafaiga o loʻo faʻatautaia ai e le masini Drum ni mea e faʻatonutonu ai e se sikulu. Faatino galuega, e tatau ona e mulimuli i le Inisita avega: E le tatau ona faʻaofi pe tuai ai.

I totonu o le atunuʻu fale, voltage Eseesega e tupu. Afai e maualalo le voltage, o le afi afi ua faaitiitia. Afai na tupu, e manaʻomia le faʻaititia o le mamafa o le valiina o le fola i le foloa, ma ua tape foi isi mea eletise mai le fesootaiga.

Ala i ofu o le oneone, e tatau ona suia. O le tele o le faʻaeʻeina o le fola o le fola ma aveese le filogia. O le ata o le ata e tatau ona toe faia seia uma le laualuga e mama lava ma lamolemole. Pe a oloʻi, o se vaega o mea o le 0.5-07 MM ua aveese. A faʻapea e manifinifi le Komiti Faʻaititia le Faletalimalo Marqut. 2 MM, e le mafai ona olo

Ina ua maeʻa faʻagaioia le nofoaga autu, o loʻo pupuni e olo ai ni nofoaga faigata-i-mea e oʻo atu i se masini faʻapitoa "boot", o le ata lea o loʻo faʻamatalaina i luga.

Ina ua maeʻa, manuia le №1220 o loʻo faʻaaogaina ma olo i luga o puipui. Ile taimi lea, o le laʻititi o mea ua aveʻesea ai, pe a maeʻa le lalagaina ma maoae.

A toe fuataiina masini, e mafai foʻi ona soka. Mo mea nei, o suiga vai e faʻaaogaina e faʻaogaina. O le mea sese lea, talu ai e mafai ona fulila mai fafie mai le susu ma le faʻasaʻoina.

O lea la, o paʻu pamu e tatau ona ufiufi i vaega e lua o le socquer, ma ona faʻavae lea o le vai.

O le filifiliga lelei o le ole faatatau o le muamua i luga o le fola laupapa, ona sosoo ai lea ma le taina o fesuiaiga.

Mataupu i luga o le autu: mamao i le va o pou o le pa

E mafai foʻi ona e faʻaaogaina se suauʻu malosi-galu mo fugalaʻau laupapa. O lenei mea e taofia ai le fulafula laupapa. E ui i fautuaga lelei talafeagai e faatatau i lenei mea, e faigata ona e faaaogaina ma le tausia o ia uo lea e sili atu faigata.

O le palu palu ma o latou lava lima fesoasoani e toe faʻaleleia le tau o loʻo taʻua tuai ma le itiiti tupe faʻaalu. O lenei faigofie, i le taimi muamua, o le faiga e faʻafouina ai le foloa ma avatu ia te ia le matua o le lalelei.

Faitau atili