O aso nei o loʻo aʻafia ai fale o fale o tagata, fale tumaoti

Anonim

Faatasi ai ma le tui puipuia ma le pito i fafo o fale, na aoga mo tagata taulaiga. Mo le Itumalo o le itu i matu o le mamanu, e talafeagai le faia o galuega i le vaitau malulu. A fuafua le Vaola ​​i le porpar e le o le vaega o faaputuga, o feagai ma e le amanaia. O le avanoa i le va o le 'au i fafo atu o papatusi ma le aufaʻatasi faʻatagaina oe e faʻapipiʻi ni mea. O le Dew Point suiga i luga o le laualuga o le fale vevela. Faapitoa e sau i fafo, fausiaina tulaga lelei i le fale e aunoa ma le ea.

O aso nei o loʻo aʻafia ai fale o fale o tagata, fale tumaoti

Faapipiiina o ventinelang fortides

Vestrain Art: Ituaiga ma Eseesega

O aso nei o loʻo aʻafia ai fale o fale o tagata, fale tumaoti

Natia le ventisi

O le pa puipui e le lava le malosi. E faigata ona oso aʻe i luga o fale maualuluga. O le aisa, ua le faia le tapuni. Tekinolosi aveese le avanoa e faaaoga ai ni mea. Ina ia puipuia le puipui o oloa i fafo o falefaigaluega, pisinisi pisinisi, supamaketi ma fale lautele, faʻapipiʻi Ventinelang Radide. E fetaui lelei ma le snip. Faataga oe e faʻaaoga le alamini ma tioata pusa.

Faapipiiina o Ventinelang Suiga o loʻo faia i le lua polokalame:

  • siia;
  • Faasee.

O aso nei o loʻo aʻafia ai fale o fale o tagata, fale tumaoti

Faʻavatia o le Vendin Faʻafanua o Kermograph

Ituaiga o Ventisilting Suiga o loʻo faʻapipiʻiina le tekonolosi ma le teuteu o fale. Faapipii atu tetee i mataupu uma e lua e faia i luga o le tusi. O le feutanaiga e faʻapipiʻi tutusa i le va o faʻatonuga. O le sivisi o loʻo faʻapipiʻi i le talaaga e le tagata lava ia. I le va o papatusi e fesoʻotaʻi e loka.

O loʻo tautau mai le pito i luga o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o kikirs i puipui. I le va oi latou o loʻo tumau pea se tamaʻi va mo le sili atu o le lautele o mea. E faʻaosofia ai le ea o le ea: Faʻasaina le vevela ma le ventilalate ea. Gaosi oloa e maua ai ponaivi mo ventfasasa mai mea eseese, aofia ai ma le alumini. O oloa uma e talafeagai. O luga o puipui o le tagata Human House, o le a faʻatagaina e faʻapipiʻiina soʻo se nofoaga o le ventisi. Na o le faigofie ona faʻapipiʻiina le lafi.

Faapipiiina o le tuʻufaʻatasia o le ventiplated mamanuina mamanu ma le omea

O aso nei o loʻo aʻafia ai fale o fale o tagata, fale tumaoti

Fafie Ventai Faʻalasaʻo

Tusitusiga i luga o le autu: asu ma ventiping auala auala

O le feagai ai ma le feeseeseaiga o le fale ma piliki ma poloka o le faʻapipiʻi sima o loʻo manatu o le ea malulu i totonu o le pa. O le a le mafai ona taofia le vevela. A leai, i totonu o le fale o le ai ai o le a i ai systey. Masini o le ventinelang foretade i luga o le ofe ma piliki ma le sima sima, faaali se fasi i fafo. Faasaga i le faʻaititia o le vevela ma fatuina o le ea.

Amata ona faʻapipiʻi le fontinetins foloa o loʻo mulimuli mai mai le faʻamamaina ma le tapenaina o puipui i fafo, o le faʻamatalaga, sucketm ma puipui. I le va o latou o le le mautonu. O le faʻapipiʻi e aofia ai le nofoaga o vaega o le pa o le pa o le tele o fale mai totonu i fafo.

  1. O loʻo i totonu o le fale puipui o le fale, o puipui puipui, vali, vali, pipili ma atonu o lo o faʻamafanafana.
  2. Faʻatomu piliki poʻo le sima, o le itu i totonu e mafai ona faia i totonu o le sima.
  3. Minera Wool Creous, vent fortade ecker po o isi papatusi.
  4. Faʻavaʻa mo le faʻapipiʻiina o le faʻalumaina mai le faʻapipiʻiina o faʻamatalaga.
  5. O mea faigaluega ma puipui mo le faʻapipiʻiina o faʻamaumauga.
  6. Aerilia Gap - masani ea le ea.
  7. Feoaʻi i le fale.

O aso nei o loʻo aʻafia ai fale o fale o tagata, fale tumaoti

Ventinelang foretade

Mo fale maualuga-tulai mai, ventipelated tioata stored, almininum panels, comisaciate slabs ua faaaogaina. O le faʻapipiʻi o loʻo faia e ala i metotia faʻavae. Taiala i le taimi muamua o le Ismetallic PromptacIm, Alminim, ma le puipuiga o le ufiufi. O nofoaafi laupapa e talafeagai mo se fale e lua ma le lua-faleoloa. Le falefaigaluega, o lona maualuga faalagolago i le mafiafia o le le mafaufau loloto. O le puipui o loʻo faʻapipiʻiina i nofoaga o fesoʻotaʻiga.

Velitived i faiga tomai faaletonu o fale faatamala, puipuia pa mai le faatafunaga ma le itupa tusiata o le fale. O Corps o le ea malulu e le faʻaleagaina foliga o le fausaga.

I Rusia ma fafo, na fausia oloa gaosi oloa i ituaiga o ituaiga, e aofia ai le na o le lote o le verce o lo o maua i le procedin studware. O tagata gaosi uma e maua ai ni mea e tutusa ma Steap ma International Statement. Ua saunia mo se sili ona lelei le microculit i le pito i lalo e aunoa ma le faʻapipiʻiina o se ea malulu.

Tusitusiga i luga o le autu: Swing faitotoa mai se faʻamatalaga mo le tuʻuina atu - gaosiga ma faʻapipiʻi ma ou lava lima

Fausiaina o se faʻamalosiʻau o le faʻavae o le agine ma tutoʻatasi

O aso nei o loʻo aʻafia ai fale o fale o tagata, fale tumaoti

Fafie ventinelang formade o se fale tumaoti

O le masini o le tagata o le vaega o le vaega o loʻo lelei o loʻo lelei i luga o le plaster. Faapipiiina i luga o le puipui e mafai ona toe faaleleia le toe faaleleia o le ventising sus. Fuafua le taumafaina o mea, o le tele o le tele, o le umi o puipui ma le limatumogo o le faufautua i le faleoloa. E mafai ona faʻafesoʻotaʻi o ia i luga o le initoneti. E sili atu le lelei o le teuteuga o le pa puipui e sili atu nai lo le malulu o le ea e fau ai le mafanafana i le fale.

O fua taʻitasi o le feteʻenaʻi ma le faʻafeagai o mea o loʻo faʻapipiʻiina mo le faʻaaogaina, taumafaina o mea. E mafai ona faia le fuafuaina i le vaʻai i le tele o puipui ma papatusi. Meafaigaluega mai le talaaga, o loʻo ofoina mai ai le au faigaluega ma le puipui i totonu pe a faʻatau. E mafai ona avea Kleimers ma le mafai ona faʻafefeteina ma le tuʻutuʻuga, faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o sui o loʻo faia i luga o le sima, manick piliki ma poloka o le sima. O le puipui, o lona tulaga, faia se avanoa e faia ai le matafaioi a le ea malulu fufulu ma faʻafouina le ea.

O aso nei o loʻo aʻafia ai fale o fale o tagata, fale tumaoti

Veentinelang Fortade o Porcelain Codeware

O le sili ona siosiomaga fiafia e talitonu o:

  • faʻaleaʻoaʻomia o le au tekonolosi, o Fama Etchrometer;
  • vential-stop stock stodes ma aluminis puipui;
  • Veentinelan Histaide o le Porcelain Codeware.

Mea e le iloga leaga mea leaga, aua le i ai mommaldehyde i lo latou nuu. O le ea i totonu o le fale o le mama lea nai lo le faʻaaogaina o le ea malulu. O le Cachethe mafai ona faʻaseʻe i luga o le sima ma le puipui. Faapipiiina faatonuga fetuutuunai i snip. E faʻatagaina le toe faʻaleleia o le faʻaaogaina o le ventising E mafai ona e vaʻai i le faʻaleagaina o laʻau ma le tioata tioata o le feagai ai poʻo le aveeseina ma faʻafou ai le unaina, suia i papatusi mai le sioa ma le sima.

Eco-faauo fesootaiga mai le kamupani ecker

Mo le faʻatinoina o faiga, e tele ituaiga o loʻo gaosia ai, ua suia ma le manuia papatusi mai le sipuni tele. O le sili ona siosiomaga amanaiaina le eker o le vent stored. E eseese le malosi. O le autu autu ma fua ua faʻaititia i le laulau.
O le numera talimaloO LE HOMMAL FAAMASINOGA

W / m * i

Le malosi malosi, KPAO le itu, mm.
70.0.035-0.0361050-250X1000x1000
80.0.035-0.036sefulu ma le ono30-250x600x1000
90.0.035-0.037lua sefulu30-250x600x1000
120.0.035-0.03725.30-250x600x1000

Tusitusiga i luga o le autu: o le mea teuteu maa i le alatele - style lilo

O vai e teu ai ipu uma o le fot echrode e tutusa lava, tutusa i le 0.75 kg / sq. M. E faʻapipiʻiina i luga o le venti faʻatasiga mai le Porcelain Cateware, i lalo o le Aluminum ma tioata panels. Faʻapipiʻiina mafai ona faia i luga o le faʻapipiʻi sima. Tusi ma siosiomaga faauo faiga e aunoa ma le combimiors. O le ea i totonu o le ea, o le sili ona lelei o le susu mo le tagata.

O le stud o le tioata tioata e tumau ma foliga sili

O aso nei o loʻo aʻafia ai fale o fale o tagata, fale tumaoti

Veenting Suiga o fale

O le foafoaina o le Shockproof Shopproof ua tatalaina le ono mafai ona faia ni fale ese i Adot-Gardee ma terchy cyllales. Veliua le Greentail Desel Contades mafai ona matua liua lava foliga o le taulaga, aemaise lava le aiga patino. Ituaiga o fasi mai le laititi, 50x50 cm, e oʻo i le 3 mita. O latou luga o le puipui o le sima sima ma piliki taofi puipui ma kikiors. O mea fai mea e fai i mea e fai, e filifilia le fale gaosi ma le au faigaluega i le ituaiga o panels ma mamafa.

E ala i le faigofie o le ata, o le Alminiru panels e tufatufa atu ma se tauina o ituaiga eseese. O se suiga o tusitusiga, o le gusssy ma mat luga o le almininum panels fausia se ata muamua. O le tamaoaiga lanu gamut faia mea o le mea o mea faitino.

O ituaiga uma o le faʻamaufaʻailoga sa i ai se vaitaimi o le taimi mo le silia ma le 50 tausaga. Faamolemole toe faaleleia ma soloia palapala.

Faitau atili