Fautuaga ma Faʻatonuga mo le Galulue ma Faʻamautu Faiga Paʻu

Anonim

Mill - Malosiaga mea faigaluega ma tipiina o ni au faʻatau mo le gaosi, tipiina ma le faʻaleleia o mea. O le ata e mafai ona i ai se monolithic mamanu ma faʻaaoga o se vaega o le gaosiga, faia i foliga o le tusi lesona mo le galueaina.

Atinaʻe o le lima tipi i luga o fafie

I le faʻatauina o se masini laupapa feaveaʻi o le ituaiga lea, e mafai ona e tutoʻatasi le fausiaina o tomai, faʻamoemoe i luga o le vitio ma ata o le Matai vasega o le Matai vasega i luga o fesoʻotaʻiga. O nei mea e masani lava ona iai na o le galulue ma le faʻamaumauga o ni tusi, ae o le pule faʻatonutonu foʻi e mafai ona faʻalauteleina i le lio talafeagai galuega, faʻapea foʻi ma galuega.

I le amataga tulaga o le masani ai ma le masini ma galuega, e aoga tele le faitauina o le malamalama malamalama o le mea faigaluega.

O le a le tusi lesona o le militeli tipi

Lima-Ituaiga fale gaosi Mamalu Manaʻoga, poʻo fea lona maualuga maualuga o le fealuaʻi pe a faʻatusatusa i le mimiti ma faʻatagaina:

  • Fausia o avanoa ma togalaau.
  • Alu ese atu ma tauaso pu.
  • Uma le saʻo ma le aʻoaʻoina o le pito i luga ma faʻaiʻu vaega o vaega.
  • Inu le auiliiliga o foliga faigata.
  • Faʻaaogaina o mamanu ma tusitusiga i luga o se laupapa laupapa.
  • Maualuga-fetaui lelei kopi o vaega.

Fautuaga ma Faʻatonuga mo le Galulue ma Faʻamautu Faiga Paʻu

E faʻaaogaina i kamuta, faʻapea foi ma le fausiaina mata ma isi nofoaga faʻasino. Faatasi ai, e mafai ona e faia le tele o fafie:

  • Gaosiga ma le potopotoga o meaafale.
  • O loʻo faʻaaogaina le faitotoʻa o le faitotoʻa ma loka.
  • Tusiata togafiti i luga o fafie.
  • Togafitiga o fafie i le taimi o fausiaina.
  • Inu pu ma togalaau.

O le i ai o le tusi lesona kopi i le fale o le aiga o le a faʻavaveina ma faʻafaigofie le faʻatinoina o galuega mo le toe faia o oloa ma le malosi mea faigaluega.

Tulafono mo le galulue ma le tusi lesona

O le galuega o le laupapa tipi o le laupapa e tatau ona faia pe a faʻaaogaina ni tagata faigaluega ma puipuia tioata: O se mafuaʻaga e faʻasaoina ai ona lima i le ulu o le fale ese. E tatau ona faia lemu le togafiti mamafa i faiga, e aunoa ma gaioiga mamafa: a leai, o le iʻuga e ono le fiafia ai i le soifuaga o le faʻaipoipoga ("saeia, ma isi.

O le aveeseina ma le faʻatulagaina o le naifi i le clamp e tatau ona faʻatinoina le faʻaaogaina o se sikulukalaiva pe aofia ai i totonu o le pusa pusa. E taua le faʻamalamalamaina o filo faʻamau, ae le soona fai ina ia aua neʻi e taofia.

O lenei gaioiga e tatau ona faia tutusa uma i le atoa afi afi. A leai, o le iʻuga o le a le faʻafiafiaina le lelei.

Faʻatulagaina e masani ona faʻaaogaina le tele poʻo le laititi taumafaiga pe a galulue ma se tipiina. O le iʻuga, o le lelei o le faʻatauga na tupu. Aua le faʻagesegese i lalo le stroke o le iunite pe a fai le faʻatinoina o le tipiina elemene, pei ona mafai ona oʻo atu ai i le lagolagoina o le tipi ma mumu laupapa.

O le manaʻomia o le tipi loloto ua ausia e ala i le coabration - faʻaaogaina le siʻitia o le auala e suia ai le mamao i le va o le PIN ma le Washer i tafatafa o le eletise eletise. E fesoasoani se taitaifono o Reccaliliar e ausia ai lea solo pe o le a le vave o naifi i le faiga. O nisi tipi tipi ua maeʻa ma se lapotopoto taʻiala e mafai ai ona e faia ni lio lamolemole o se lapoʻa lapoʻa. Ole gaosiga o lio ma se radius o le itiiti ifo i le 15 cm o loʻo faʻatinoina le faʻaaogaina o se mea e mafai ai ona faʻapipiʻiina le PIN i totonu o le mea faigaluega.

Tusitusiga i luga o le autu: Homemade Deworshop: Tamaiti a Tamaiti mai le pepa e Setema 1 (23 ata)

Ole gaosiga o fale o loʻo faʻatinoina e ala i le tulimanu taofi taofi i luga o le tino. O le mea na gaosia e tumau pea i le tulaga tumau - mo le saogalemu ma le lelei o le taunuuga. O le faʻataʻitaʻiga o tagata fai togafiti ma le loloto o le sili atu nai lo le 5 MM ua fautuaina e faia i le tele o auala. O le tulafono lava lea e tasi e faʻaoga i soʻo se galuega i le aveeseina o le pito i luga o le galuega i se loloto.

Aua e te amata galue ai ma le milling Mill Mill e aunoa ma le suesueina o tulafono i le saogalemu. O le ata o se mafuaʻaga e mafai ai ona atili le ono aafia ai o mafuaʻaga ma manuʻa. Galue i luga o se laau ma se tusi ata o le a saogalemu ma aoga pe a:

  • O le Mill Mill o le a Matui (e uiga i le manaʻoga e sui le Beazole o le a fai mai le le mautonu pito o le oloa ma le overtheating afi).
  • O le fale gaosi oloa o le a faʻasaʻoina i se tulaga le tumau.
  • O le loloto o le ofe o le a le sili atu i le 5 mm i le tasi auala.
  • O le suiina o atopau o le a faia i le taimi lava na o le taofi o le mea faigaluega.

I le gasologa o le galulue ma se tagata e tipi, e taua le mataituina o le setete ma le 'amio "i le gaosi oloa e avanoa i faatonuga po o luga o le afifi. O le solia o le tekonolosi faiga, faʻapea foʻi ma le leai o se tausiga lelei o le mea faigaluega, tautuaina ai faʻaiuga le masani ai. O se tasi o mea sili ona taua o le galue o le saʻo filifiliga o ni auupega mo se falemaʻi.

Ituaiga autu o ni auvae

E tele ni aulotu e galulue i luga o se laau ma se tusi lesona mo le migao:

  • Pito. Faʻaauuti ma le 'alo e faʻatagaina ai oe e faʻatuina le mamao mai le pito o le vaega i le naifi. Faaaogaina e fausia uma matau ma lamolemole pito i vaega laupapa.
  • Faʻasolosolo (tolooa, tanning, foloina le siʻusiʻu, foliga). Faataga e tipi ese ma grooves.

E faigofie ma seti tipi na aoina mai le lua pe sili atu o tipiina elemene. Faʻaaogaina se seti tipi, e mafai ona e faʻatinoina le manaʻoga manaʻomia o le oloa.

Fautuaga ma Faʻatonuga mo le Galulue ma Faʻamautu Faiga Paʻu

I le faʻaopopoina o le foliga, e iloga le telefoni mo le palapala i le mafiafia, maualuga, faʻapea foi ma le tuʻufaʻatasia o naifi, lea e mafai ai ona e filifilia ni vaega tipi mo soʻo se galuega.

O le sili ona taatele masani auala

Ma le milling, e mafai ona e faia oloa laupapa. O le 'auivi o le vaneina, sui o meafale, teuteuga o vaega, ituaiga uma o faiga ma alofaga. O avanoa o lenei mea faigaluega e faʻatapulaʻaina naʻo le tomai ma mafaufauga o le Matai lava ia. E i ai le numera o elemene taua, o le foafoaga e tatau ona Matai ai le Matai i soo se faaiuga. Ole atinaʻeina o metotia nei o le a mafua ai ona ausia ni galuega faigata i le faʻaaogaina ma tuʻufaʻatasia.

Mataupu i luga o le autu: taele-topton mo le fale ma le cottage - puʻupuʻu ma faigofie

Tatala Groove

Afai e manaʻomia le faia o se galuega ma se togavao amata mai le pito, e tatau ona e faʻatulagaina le tipi ina ia sau le naifi i le fafie. O le fanua o lenei e tatau ona faapipiiina le tipiina elemene ma na o le tamoeina o le afi. I le maeʻa ai o le pito o le oloa, e manaʻomia le siʻitia ai o le nai sisitene, faʻavaivaia lona faʻatumauina o lona tino ma faʻaletonu ai le mana o le iunite.

O fale papa e fausia i le tutusa auala, ma le pau le eseesega o le tipi elemene e le faʻapipiʻiina i le pito o le oloa, ma i le itu na amata ai le syt.

Fautuaga ma Faʻatonuga mo le Galulue ma Faʻamautu Faiga Paʻu

Loloto o le fale

Afai o le loloto o le masini manaʻomia e sili atu 5 mm, e fautuaina e faʻatino galuega i le tele o taimi, aemaise lava i le tulaga o le galulue faʻatasi ai ma ituaiga eseese o fafie. O le loloto o le malologa mulimuli e tatau ona faʻatapulaʻaina i le 1.5 mm - mo le lamolemole vaega ma geomotry o le groove.

Vaapiapi groove

Ia mautinoa le faigofie ma faʻaiʻuga i le fausiaina o se auiliiliga ma se vaapiapi o le laufanaina, e fautuaina le faʻapipiʻi o le fanua mafolafola i le fale tele. O lenei vaega i totonu o le tuʻuga ma le taʻiala o loʻo faʻapipiʻiina i itu uma e lua o loʻo avea ma vaalele ausilali e maua ai le saʻo o le naifi ai. E taua le setiina o le nofoaga o le au i luga o le laina tutusa ma le ogatotonu o le tipi elemene. O le tusi lesona o loʻo faia sooga sologa lelei ma lemu, maua ai le mafiafia o le taʻiala i le itu o le 'au o le galuega.

Foliga foliga

O le faʻailoga autu o le saʻo faagaoioiga o le tipiina i le pito i tua o le laupapa laupapa o le geomen o le geometric saʻo ma lamolemole o le pito o maua. A faʻagaioia le iʻuga, e manaʻomia le amataina o lona faia o lona faia o le malu o le tata o le tata o le tata o le naifi i le itu o lona rotation. Lenei o le a tuʻuina atu ma maualuga uiga lelei faʻataʻitaʻiina o mea tutupu, pe a uma ona faʻaaogaina e faʻasaʻo ai le iʻuga, o le taʻitaʻiina o le tipiina elemene ua uma ona lamatia i le faʻatonuga o lona rotation.

Curvoline pito

O le fausiaina o curviililiar pito i se tusi lesona fale, e manaʻomia le mautinoa o le saʻo o le faʻasologa o lalaga, faʻaaogaina le mama o le mama. Faatasi ai ma lenei metotia, tipiina se ipu lapotopoto ma autafa, e taʻu le "mama", galue i luga o le auivi, saunia se faʻailoga o le ata tipi o le mea faigaluega. A o le i amataina le galuega, o le matui o le matutu o le a nofo i le tasi o le falel. O le ata o loʻo faʻapipiʻiina i le mea na gaosia, o loʻo faʻamautu e ala i le laʻei i luga o le galuega.

Faʻaaogaina Moughtes pe a fai o le galue ma se tipi e mafai ai ona e faia ni vaega tutusa i le aofaʻiga manaʻomia.

Faaumaina lelei

Mautu o le autasi o elemene, tele mamanu, atavali ma tusitusiga, o ni tamai ata, - o mea uma e mafai ona fausiaina i le faiga o fale. Faatasi ai ma le tele o le faʻaleleia o le ala o le turisi ma le faʻafaileleina o poloketi latou te avanoa mo ia.

Artwork Guilting - O se auala faʻamatalaina e faʻatautaia ai oloa laupapa, e feagai ma le iloa o le tele o aitalafu o le a fesoasoani.

Ina ia mautinoa le mautu o le osofaʻiga ua faʻagaioia, e sili le faʻaaogaina o le mea leaga. O le ata o loʻo faʻaaoga muamua i luga o le oloa ma se pesega faigofie poʻo se penitala. A maeʻa le lapotopoto ma faʻamau ma le mausali i lalo o se tulaga lelei mo le faʻagaioiga, o le faʻatonutonu tuusaʻo milling amata.

Mau i luga o le autu: O le a le mea e fufulu ai pupuni palasitika ma faʻamalama faʻamalama?

Fautuaga ma Faʻatonuga mo le Galulue ma Faʻamautu Faiga Paʻu

O le Molder e mausali e le gagana, o le mea lelei, vaega i ona vao, aveesea laupapa i luga o laupapa, lea e maua ai le ata.

O faʻamaumauga o aso nei e seasea lava ona maua i le faʻaaogaina o meaaoga meafaigaluega i le faʻagasologa o le fausiaina o vaega o eleelea. Craved Clotbands, Interribeate Taavale, meaafale ma le eli o le eli ma vensels - o nei oloa ua faia lelei le faʻaaogaina o le eletise eletise.

Saogalemu auala

Lapataiga pe a galue ma se tusi fauina o le militeli - puipuiga faʻafuaseʻi ma faʻaiʻuga o lana galuega. Mautu Puipuiga Tulafono:

  • Faʻaaoga naʻo le tele o le tipiina o elemene. O le tikeri o le maʻai o le naifi e mafai ona siakiina, tago ma le faaeteete le pa o le tipi i le pito o le tamatamai lima: Afai o le paʻu "i le pesega. O le isi faʻailoga o le le lava o le le lava o le naifi o le soona faʻaalu ai le iunite o le iunite i le taimi o le galuega ma le "palapala" pito o le oloa.
  • Siaki le tautua a le eletise eletise ma le iunite o le faʻapipiʻi aʻo leʻi avea ma se aofia uma.
  • Aveese le pefu ma le fausiaina o lapisi mai le caliper, fale ma kolisi nati.
  • E le talitonuina le Clominter i le Cungga i le Cutgga ma le uafu.
  • A maeʻa ona faʻapipiʻi le elemene o elemene, e tatau ona faʻasaʻo i le tulaga manaʻomia e ala i le oomiina o le lever lever.
  • Ia faʻaaogaina i taimi uma tioata le saogalemu pe a galulue ma se mea sili ona lelei, tusa lava pe o le i ai o le puipuiga puipuia i le ata o le Fono Aoao. E mafai ona e faʻaopopo le puipuiga o le manava.
  • A o le i amataina le eletise eletise - ia mautinoa e le poloka le vaega o le vaega.
  • Ina ia mafai ona aloese mai le afaina - muamua faalauiloa le iunite ma e naʻo lana afi atu i le galuega.
  • Ina ua maeʻa le taʻele o le milling o le aveeseina o le naifi mai le vaega, ma na o le tapeina o le afi.
  • I le faʻagasologa o le galue i le malae o le vaʻai i le vaega o le ulu ulu ma le tatalaina o le caliper.
  • A o le i suia ni auupega i le lelei e faʻamalosi ai le iunite.
  • O le faʻagaioiga o loʻo aʻafia e taua e toe faʻaleleia ai le galuega e faʻaaoga ai le sitaili.
  • Faʻaaoga na o le mama o naifi. I le tulaga o le iloa i luga o le anzzle o le filogia - fufulu aʻo leʻi faʻapipiʻiina.
  • A faʻaaoga le pito i lalo o le pito i luga o le pito - ia mautinoa e faigofie ona faʻataʻavaleina i le stareus, e le faʻamalosia ma e le o le 'eseʻese.
  • Faʻaaoga naʻo se iunite lelei.

Tusiga o le Missing Classi Cutter i luga o se mea faigaluega laupapa e le tele se avanoa, ae o le a faʻatagaina oe e faʻatino le tele o galuega i le faʻagasologa o le galulue ma fafie. O le a faʻaavanoaina e le iunite laʻititi ona faʻaleleia ma le tatalaina avanoa i le fanua o ona po nei fausaga o fatuga. Filifili faʻaeteete i se mill mill, mulimulitaʻi i tulafono o lana faʻagaioiga, ma o le galue faʻatasi ma le a lelei lelei ma lelei lagona.

Faitau atili