Faʻafefea ona fai se faʻailoga mai le kesi kesi, pa pia, paipa

Anonim

O le kasa tuai kesi o se tasi o mea sili ona aoga i le faatoaga. Naʻo le mea e le faia: ma ogaumu, faʻamaʻi, ma le le gaoia o fatu. Ma uma ona o le fomu ua toeitiiti lava sauni. E i ai ni tagata laiti e na o ni nai itula. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le brazer mai le kesi paluni e mafai ona faia mo le tolu pe fa itula (o le pe a e le faia vae).

Faʻafefea ona fai se faʻailoga mai le kesi kesi, pa pia, paipa

A manaʻomia, o le Pasila e mafai ona tuʻuina mai, mo se faʻataʻitaʻiga, i le faiga o le locomonave

Saogalemu Mafuli

Ae le i amataina ona galue ma se maaleni, e manaʻomia le aveese mea o totoe o le kesi mai lea. E faigofie le taotoga, ae e mafai e le Togiola le mafai ona faalavelave: O le koneloaina ua tumu i vai. Na te susulu uma ulugalii ma tagata renona uma.

Muamua, tatala le Fasure, plug i le plumping hose ma vai o loʻo sapalaiina i lalo o sina faʻamalosi. A maeʻa ona tumu le gagana atoa, e mafai ona e amata tipiina le uamea.

Faailoga o le Onemine

Tele taimi mo le Brazer ave se palota a le propanazed mo le 50 lita. E aliali mai le sili sili ona lelei mo le tapenaina o 6 vaega o le kbab. O nei oloa e fua faatatau manatu i ai le mareuP.

O le pito i fafo o le cylinder o le 96 cm. E matua vaevaeina i le 4: e tapeina le 24 cm. E i ai foi le igoa e faigofie ai. E tusa ai ma e aoga i mea uma, o le a sologa lelei mea uma, e aunoa ma le faautauta.

Muamua, tatou te le faʻamoemoe i le faʻasologa 24 cm i itu uma e lua, ma faʻatino ai laina. Tuʻua o se paluni paluni, amo i lalo, i se tasi o laina matou te faʻatagaina ai i lalo o le skewers. Mai le lapotopoto ofu i le itu taumatau ma i le itu tauagavale, matou te solomuli 3 cm, ona tuu lea o faʻailoga i le 8 cm. Matou te maua i le 6 faʻailoga. Matou te maua 6 i luga o le 8 cm. O le a manaʻomia ona latou viliina pu ma le lapoa o le 1 cm.

Mai le laina lea o loʻo faia ai le faʻailoga o le faʻailoga e taʻoto ai le 10 cm (mai le faʻailoga-ogatotonu e tape ai 34 cm). Lenei o le a faaiu le ufiufi o le matou manga.

Faʻafefea ona fai se faʻailoga mai le kesi kesi, pa pia, paipa

Faailoga kesi kesi mo mangala

Le isi, tuu le tusi apalai. O le a mamao i le va o le muamua laina faʻailoga ma na o le faʻaaogaina. I le va o loʻo i le va o iai, solomuli 3 Cm mai taʻamilosaga a le aufaipese, Siteki Uluaʻi laina. Faatasi ma oe i luga o le kalone na tosoina le mangala tapuni. E i ai i lalo ifo o le afa o le lapoa (na amata i le ata i lalo).

Faʻafefea ona fai se paie mai le laupepa uʻamea iinei.

Faia o se ituaiga mai le kesi kesi

O nei taʻitaʻi faʻapitoa e faia ma le le fiafia na tumu i vai. Na taʻua, ma o le mea muamua na tipi i luga o le laina o le a faʻapipiʻi ai le tapuni (vaʻai le ata i lalo). Naʻo le le faʻagaloina: tipiina o le paluni, aua le faʻasoa atu o le lapotopoto ofu e 3 cm.

O le faia o se tipi i le umi atoa o lenei laina taofi. E le manaʻomia le tipiina atili: O le a tatou vave vaʻaia le teʻena.

Afai na e alu muamua i le faavaa atoa, o le a faigata ona faʻamama le hinge: o le a e maua i se auala faʻapipiʻi, taofi i le mamao tutusa. O le a faia lea mea, o le ae manaʻomia se fesoasoani. Taofi pe a maeʻa le mea muamua i le laina, E faigofie lava ona fai na o ia mea uma.

Faʻafefea ona fai se faʻailoga mai le kesi kesi, pa pia, paipa

I le faia o le muamua o le faaupuga i le pito i luga o le faavaa, vave wed le matasele

Faʻamamaina o le matasele, tatou faʻaauau pea ona galulue ma grinder - vavae ese le faitotoa, ma e feala ai, ma e le pa'ū. O lenei ua mafai ona sasaa vai mai le tane.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea e filifili le saʻo le sofa i totonu?

I le auala e kuka ai le au leoleo i totonu o le pa puipui, faitau iinei.

Le isi, ina ia aua le fuliuina le ufiufi matala ma le gagau matalepofai i le va o fasi tulimanu (vaʻai le ata i lalo). O le fafine lautele o le 3-4 cm, ma tipi ese le tulimanu o le a le mea - 40 * 40 mm pe 50 * mm. Ia taofiga o loʻo manaʻomia i itu uma e lua o le tapuni - i le itu taumatau ma le agavale.

O le mamao o le a tatalaina le tapuni, suia le faauigaina o tulimanu. Sii i luga se mamao e mafai ai ona e latalata i ai - e te leʻi manaʻomia e punou i luma, ala i luga i le 'au. Ae i le taimi lava e tasi, e malosi ai foi i totonu, e le mafai foi ona tautua ina ia le tapunia ma tuʻituʻi i lona lima.

Faʻafefea ona fai se faʻailoga mai le kesi kesi, pa pia, paipa

Matou te ofuina le fasi o le tulimanu i le va o le loto - o le a avea ma taofiga mo le tapuni

O le o totoe pito i lalo e faigofie ona aveese pe a fai o se le mautonu. Itu (lapotopoto) fulams e le tatau ona ootia. O mama e taoto ai i totonu, ma ua uma ona tausia le atoa mamanuina o le mangala. O le mafuaʻaga lea talu ona mapu i le tapuni, sa matou tafafao i le tele o nofoalii mai ia i latou: ina ia taʻitaʻi ma talitonuina lengal.

Luga o le tapuni faʻapipiʻi se 'au. E mafai ona avea o ia ma tagata. Afai ei ai se mea talafeagai i le "meli meli" Matou te faʻaaogaina, leai - e mafai ona o sina vaega o le armarves e tatau ai. E manaʻomia le fetuʻunaʻi o le isi fasi fafie ina ia mafai ona e faia lou lima.

O le isi laasaga i le gaosiga o se mantal mai le kesi kesi e manaʻomia ina ia le paʻu le tapuni i totonu. O le faia o lenei mea, tipi ese mai le uʻamea ma le mafiafia o le 1-3 mm bandwidth o le 3 cm. Ma o le ofi i le tipi i le cylinder.

Faʻafefea ona fai se faʻailoga mai le kesi kesi, pa pia, paipa

Mai i totonu o le nofoaga o loʻo matou uia ai se uʻamea faʻapipiʻi e le maua ai le tapuni o le tapuni

Le isi, i luga o tusi uma o tusia, matou te vili pu i lalo o le skew.

Faʻafefea ona fai se faʻailoga mai le kesi kesi, pa pia, paipa

I le taimi muamua, matou te faʻaogaina le igoa pe a uma le 8 cm. O lea ua matou faʻamalosi pu ia latou

I le isi itu, i luga o le ipu ipu faafeagai ai pu taʻitasi, latou te faia fala. O se nofoaga foi lea i lalo o le skewy.

O le isi laasaga o le tipi i le pito i lalo o le slot mo le ea. O le ata puʻeina ua tapunia, ma aunoa ma lea, o le mugi afi ma malala o le a leaga. O le mea lea, matou te faliu le fale i le pito i lalo, ma le vaia i itu uma e lua matou te lafoina ai le 10 cm. Le isi, mai laina foi. Na iloga i le tutusa mamao mai le ogatotonu o le sami, e lua a matou fasi ma le lautele o le 10 cm. I totonu o le olo i le prander Afai e te manaʻo, e le mafai ona e faia ni fasi pepa, ae o le inisiʻu pu, ae e tatau ona i ai le tele oi latou, ma le gaosiga o fusi o le a itiiti se taimi.

Faʻafefea ona fai se faʻailoga mai le kesi kesi, pa pia, paipa

O lea e foliga mai o se faʻailoga i lalo o le ea o le ea

E tusa pe a fai e le faia e le au i le pito i lalo. Muamua, o le a le mafai ona feoaʻi ma le le manaʻomia. E maua ai le malosi o le mamanu. Lona lua, soʻo se avanoa i le pito i lalo e vave ona pupuni ma gaʻo, faʻafefiloi ma lefufu ma lefulefu. Ona tupu tele lea o lenei paluga, ma e tutupu faʻafuaseʻi le ea i pu, e manaʻomia le fia fuʻa ma malala ma e masani ona faamamaina pu.

O le pa mulimuli - tipi le Fatucet ma palu se pu.

Faʻafefea ona fai se faʻailoga mai le kesi kesi, pa pia, paipa

Oti le Crane, matou te talosaga ai se patch ma mapu

Mau i le Autu: O ai na fai atu o au pupuni i le tafatolu faamalama e faigata?

Magao lava ia mai le kesi kesi ua sauni. E tumau lava ona faʻapipiʻi vae. Faʻafefea - faitau ni nai faʻailoga o loʻo i lalo.

Faʻafefea ona fai se faʻailoga mai le kesi kesi, pa pia, paipa

O le a le mea e tatau ona tupu o se iʻuga: o le paie mai le kesi kesi ma se tapuni

Faʻafefea ona fai se brand uʻamea brazier iinei.

Faigofie mamanu

O le filifiliga o loʻo faʻamatalaina i luga e faigofie, ae faigata tele i le gaosiga. E mafai ona e faia mea uma e faigofie. O le faigofie auala e tipi ai le conpane cylinder i le afa, i luga o pito o loʻo tipi i le skewers i luga o le skeew, chop pu i autafa o le ea ma faʻapipiʻi vae. O le galuega uma lena.

Faʻafefea ona fai se faʻailoga mai le kesi kesi, pa pia, paipa

O le faigofie foliga mai le paluni paluni

Afai o iai se manaʻo e fai se paie ma le tapuni, o le afa lona lua o loʻo i ai i le matasele. Ma ina ia le toʻilalo ma le itu i fafo, e faʻamalamalamaina ai i la ma le faʻa-fagu uila 3 simū, ae le o le faaeega muamua, ae le o le tapuni).

I le ufiufi e le pa'ū, o nisi taimi o se fasi filifili o loʻo faʻaaoga e pei o se taofi. O le vaega o le umi umi o le a o i le itu taumatau ma le agavale. Ae o le filifiliga ma le taofi i tua o le tua e sili atu le aoga: O le filifili e le mautonu ma palapala: ma le tapuni tapuni e aliali mai i totonu o le manga.

Barca Mangal

Barrel e fautuaina e maua toetoe o tutusa voluma - 50-60 lita o le sili sili ona lelei. E le gata i lea, e le tatau ona tele tele le lapoa o le lapoa: o le skewers e masani ona alu i le 50-60 cm. O le a le mea e mafai ai ona fai le umi 10-12 O lea e taʻua o le lapoa o le paelo e le tatau ona sili atu nai lo le 40-50 cm.

Faʻafefea ona fai se faʻailoga mai le kesi kesi, pa pia, paipa

Mangal mai le paelo ma se tapuni. Gaosiga i mea laiti e fetaui ma le faʻagasologa pe a faʻaaogaina se kesi kesi

Afai o le lautele, e iai le lua galuega-faia se skewer i le manaʻomia lapoʻa poʻo le vavaeeseina mai le itu mamao mai le itu i totonu o le tulimanu o le a latou faamatalaina ai o latou fesoasoani. O le a le mafai ona manumalo tele, peitaʻi 5-6 cm, e faʻamoemoe lava i le tele o le tulimanu, mafai ona taina.

E tatau ona i ai i le puipui o le parrry o le le itiiti ifo i le 2-3 mm. E le mafai ona faʻaaogaina tane mai lalo o le suauu. Latou te le pau i se tulaga e mafai ona e kuka meaai.

O le faʻasologa o le gaosiga o le gaosiga o le gaosiga mai le parrel e le ese mai ai o loʻo faamatalaina i luga. Na o le vaega o sauni e alu na o ia lava - e le manaʻomia le faʻatumuina o le vai. E ese le lapopoa, o le ae manaʻomia e faia ni fetuunaiga i le faʻailoga - i luga o le faʻaititia poʻo le faʻateleina - vaʻai oe lava.

Faʻafefea ona fai se faʻailoga mai le kesi kesi, pa pia, paipa

Mai le paelo, foi, e mafai ona e faia le faigofie foliga - i le tipi vae tipiina i luga o le tane ma tipi i lalo pito o le shampoo

Faia ni mea aoga ma le malosi mai parrels - o se container mo coal po o taavale afi ua faaopoopo i tafatafa o le isi (ma se tapuni). O se tasi o nei mea o i le ata.

Faʻafefea ona fai se faʻailoga mai le kesi kesi, pa pia, paipa

Mangal mai le parrel ma le coaga gafatia

E ui lava e leai se tasi e le faia le tutusa mai le cylinder: O i lalo o le 50-litter intonanov, faʻapipiʻi tonu le mea e tasi na teuteuina, ae ua i ai i le 27 lita.

Faʻafefea ona fai se faʻailoga mai le kesi kesi, pa pia, paipa

Mangal mai le propane cunginders ma le coal po o le ogatotonu

Mangal mai le paipa ma le paipa

Faatoʻaga i le leo mai le paipa e sili atu le faigata. I le uiga e tatau ona e inu uma. O isi gaioiga uma e le ese. E oo lava i togafiti e tutusa lelei.

Tusitusiga i luga o le autu: faʻafefea ona filifili valiina ma faʻaseʻe mo le fiafia

Faʻafefea ona fai se faʻailoga mai le kesi kesi, pa pia, paipa

Mangils mai le paipa - O le gaosiga o le a manaʻomia le umi o le taimi: E tatau ona e faʻalilolilo itu

Ae a faʻaaogaina le paipa e i ai ona lelei: Talu ai o le a matou faʻafeiloaʻi pea itu, o le a le mafuaʻaga e fai ai le faitotoʻa (i le ata i le itu tauagavale). E mafai ona e faʻaaogaina le tuai mai le ogaumu - E mafai ona e tuʻuina afi mumū mai ai, faʻapea foʻi ma le fetuunai o le sapalaiina o le eagagana ua "saunia" malala.

Maggal ma se paipa

Ina ia mautinoa le sili ona lafo ma ina ia le faalavelave le asu i le latalata atu, e mafai ai ona faʻapipiʻi se chipe paipa i le maylinder, paipa. O galuega o le a faʻaopopo, ae le tele. Ae o le a malie le faʻaaogaina: O le asu e lelei i le kepalu, ae latou te le manaʻo e manava.

Faʻafefea ona fai se faʻailoga mai le kesi kesi, pa pia, paipa

Maggils ma se paipa e sili atu le mafanafana - asu alu i luga. E mafai foi ona e tuʻuina atu isi mea eseʻese i auala eseese.

I le auala e fai ai se brick brick brazier, faitau iinei.

Mangal Berbekyashnightsy

E le o mea uma ma e le o masani ona ofuina i luga o le skewers. Ona e manaʻomia lea o se meaola poʻo se mea e palu. Afai e te manaʻo e i ai se mea faapena, nai lo le fasi uamea i le itu pito umi o le fale mageso, faʻafeiloaʻi le uʻamea 'au, ma o le tulimanu e 30 * 30 mm. O le a e mauaina se fata e mafai ai ona tuu se grid. O le afu lava e mafai ona mataga mai le toʻotoʻo.

Faʻafefea ona fai se faʻailoga mai le kesi kesi, pa pia, paipa

Barbecced Barbecue mai le kesi palon

O le filifiliga - o le lagolago mo le gralle e mafai ona faia, e le mautonu teisi i lalo ifo o le ogatotonu o tulimanu o le 3-4 cm cm lautele.

O le ata faʻaalia ai le mamanu o se maga o le tolu kesi kesi, lea e mafai ona avea ma paʻu, ma ulaula. Matua agavaa. Vaai! Aoga!

O le gaosiga o fale povi mai le piliki o loʻo faʻamatalaina iinei.

Faia o vae

E mafai ona i ai mai le tulimanu, lapotopoto poʻo ni faʻamatalaga o le paipa, faʻamalosia, mafiafia o uʻamea. O le a le mea o loʻo i ai i le faʻatoʻaga, ona faʻaaogaina lea. O nisi manatu o lo oi le ata i lalo.

Faʻafefea ona fai se faʻailoga mai le kesi kesi, pa pia, paipa

O le faigofie o vae o le paipa ma le tulimanu - na te mauaina i le pito i lalo. E mafai ona e faia le pito i lalo o le manoa, ma ia faatulaga se fata

Toetoe lava e mafai foi ona faia o fasi pepa ua avea ma le mafiafia.

Faʻafefea ona fai se faʻailoga mai le kesi kesi, pa pia, paipa

Vae o le uamea ituaiga o le mafiafia mafiafia

O vae taumatau mo le Mangal mai le Prepane Cylinder e mafai ona faia mai le paipa o le paipa. E mafai ona i ai i foliga o se tusi leaga "t" ma le atoa i le ogatotonu. E mafai ona e faia se lagolago i le ituaiga o se faʻavaʻa, faia le fata i lalo (poʻo le tele o fata) mo filwood, Bowls ma T..

Faʻafefea ona fai se faʻailoga mai le kesi kesi, pa pia, paipa

O 'aʻapa e faia i le Price Poipe mo Mangal mai le kesi kesi

E mafai ona e faia vae e faia o le lapotopoto paipa ma / po o mea teuteu. Afai o le Manbon e te manaʻo e mafai ona mafai, pe a maeʻa vaega laiti o le faʻamalosia o le tino, ma fasi paipa o se lapoa talafeagai (o le totonu o totonu o le utupoto. E mafai ona e tusia sese: e tau ai fasi paipa, ma faaofi lelei.

Faʻafefea ona fai se faʻailoga mai le kesi kesi, pa pia, paipa

Faʻafefea ona fai ni vae i se paʻu o paipa ma fetaui lelei

Na o le mafaufau i ai ma vae faapena e faʻaosofia ai le faigata: o vae o le a pa'ū i fafo. Ina ia aloese mai ai, tipi ata.

Faʻataʻitaʻiga Vitio o le Fausiaina o se tasi o le fale Masgalls mai le Prepane Cylinder Vaai i lalo.

Faʻafefea ona Fausia se Summer Utedon faitau iinei. Masalo e tatau ona e fausia se gazebo i le mea e mafai ona e fiafia ai i se kebab? E uiga i le fausiaina o le Arborp mai le uʻamea, faitau iinei (ma le Lipoti o le ata)

Faitau atili