Teine vine i luga o le faapaologa: o le tuputupu ae tekinolosi (ata)

Anonim

Ata

Teine vine o se liana ma lanu lanu pupula. O lau lau mumu, ma samasama, ma le lanumeamata, ma le tui o se lanu lanumoana lanumoana. O le laau e umi le umi o le 8-12 mita. Ua tupu tele i luga o le faapaologa. Teine vine i luga o le faapaologa - e matagofie ma muamua. O le a puipuia le fua i le le gata i le paneta, ae faʻapea foi le pa ma faʻamau o le fale poʻo le faletaʻo.

Teine vine i luga o le faapaologa: o le tuputupu ae tekinolosi (ata)

Teine vine o se liana ma lanu lanu pupula. O lau lau mumu, ma samasama, ma le lanumeamata, ma le tui o se lanu lanumoana lanumoana.

Taavale teine ​​o fuga ia Iuni ma Iulai, ma le uafu mai le lulu i le amataga o Setema. O le laʻau o fualaʻau 'aina seʻi oʻo ia Oketopa, e fuafua i le tau.

Vaega o le paneta e tulaueleele

Drichdi grape ua tupu i le paolo pe i le afa-auala nofoaga.

O le eleele e tatau ona mauoa i mea o le tino, suamalie. O le laʻau e tatau ona totoina e le latalata tele le tasi i le isi, i se mamao o le 3 mita.

E ola loloto vine, o le a e manaʻomia:

  • Clay, Cardpania poʻo le ipu ipu vai mo le totoina o alavai.
  • Tifaga e ufiufi ai se ulo mai le malulu ma le matagi;
  • suo;
  • fetilaisa;
  • maea mo Garter;
  • pou poʻo Pesi ina ia tumau le laau i le saʻo le itu;
  • Togalaau o le talepeina o le faaluaina i le tautotogo o le pativa o vine;
  • vai mafai.

Tupu Faatausaga

Faatau

Teine vine i luga o le faapaologa: o le tuputupu ae tekinolosi (ata)

E sili le totoina o vine mo le pamu: O le asi i le scorching o le la, o lo o alu ese, ma le paolo o le a amata ai.

A faʻatau le fatu o le taupou o vine vine, e tatau ona e mataala i ni manatu se lua: O le leiloa o se moli ma luga o aʻa. Afai o aʻa ua vaivai, ona e le mafai lea ona e afifi i totonu o se taga palasitika - o aʻa e tatau ona i se pulumu lelei.

E sili le totoina o vine mo le pamu: O le asi i le scorching o le la, o lo o alu ese, ma le paolo o le a amata ai. Afai na seleseleina le laau, mo se faʻataʻitaʻiga, i le afa aso, o le a iai se '' ofu sili ona matagofie. " O le eleele e tatau ona susu ma mauoa hegus. I luga o le faapapenisi, o loʻo manaʻomia ai le puipuiga i le taumalulu, ina ia talafeagai ai le totoina i se ulo ma e masani ona mataʻituina e le faʻamama o le lalolagi ma le solosolo i luga o le vai.

Tusitusiga i luga o le autu: Puipuiga mo le potumoe e faia oe lava: Sauni-na fausia-faia mamanu ma le autolo

Tulaueleele

Teine vine i luga o le faapaologa: o le tuputupu ae tekinolosi (ata)

I le tautoulu, o le laau ua tele. O togi o loʻo totoina i se ulo ma ufiufi i se ata puʻe. A o le i amataina se eleele tatala ma ni maamotu, e tatau ona e gagau lau.

Teine glaipes totoina i le tautotogo. O loʻo nofo i totonu o le koneteina, ma ua uma ona mai le koneteina e mafai ona toe setiina ma i le taumafanafana, ma i le tautoulu. E tatau le fafaga. E mafai ona e faʻaogaina le malie poʻo se malosi mo le.

I le taumafanafana, e tatau ona faʻamalolosi le eleele. Ina ia mafai ona sili atu le lelei o le susu i le eleele, e mafai ona faʻapipiʻiina ma se tamaʻi paʻu o le laʻau.

I le tautoulu, o le laau ua tele. O togi o loʻo totoina i se ulo ma ufiufi i se ata puʻe. A o le i amataina se eleele tatala ma ni maamotu, e tatau ona e gagau lau.

Meaola faalafua

Afai na faʻaalia e le au le popole i le Tali o laʻau, ona mafai lea ona fananau mai mai ni auala se lua. Metotia muamua - Fufulu ma le vai lau. Afai o lenei filifiliga e le fesoasoani ai, ona fai lea o le taotoga o lau ma le tautausa o mauga; E mafai lava ona e faʻaopopo le 'ava malosi i le fofo.

Tausiga

Teine vine i luga o le faapaologa: o le tuputupu ae tekinolosi (ata)

O loʻo i ai i le vine vine: tu i luga o le taualuga ma puipui ma paʻu ifo i lalo tutusa o puipui ma taualuga.

    1. E mafai ona totoina ni mea e mafai ona totoina i soo se taimi.
    2. O le faia lea o lenei mea, o le ae manaʻomia se suo. E manaʻomia le tatalaina o le lua ma toto se laʻau i luga o le loloto tutusa, lea na faʻaosofia ai le faʻamamaina i totonu o se ulo.
    3. Ae le i paʻu i lalo, o se laʻau i totonu o se ulo e manaʻomia e sasaa ai.
    4. Tuu se moli i lalo o le tiʻetiʻe.
    5. O le fatufagi e tatau ona tipiina i le vaitau atoa. Aua le oti i le taumalulu. Trim manaomia lala i le masani ai laupapa maloloina.
    6. Faataamilo i le moli e tatau ona e faia se lio mo le suavai.
    7. Le isi e faʻapipiʻi le uaea ina ia mafai e le laau ona uuina.
    8. E sili atu le le faʻatumuina ai o le paipa paipa: pe a amata ona oso mai le fluge, e mafai ona faʻapipiʻiina le paipa.

Victor Grapes

Fanameni teine ​​virgin vine

O le laau e lima-vaega palter lau. Ituaiga o tuua le ova. O le laʻau laʻau i le musika mo mea faitino ma tulaʻi i luga. O loʻo i ai i le vine vine: tu i luga o le taualuga ma puipui ma paʻu ifo i lalo tutusa o puipui ma taualuga. O laulaau o sea laʻau pupula i le tautoulu ma le lanumeamata i le tautotogo ma le taumafanafana. O le maualuga o le vine taunuu i le 10 mita.

Tusitusiga i luga o le autu: masini toleniga i luga o le faapaologa

Trioral Maded Vipe

Teine vine i luga o le faapaologa: o le tuputupu ae tekinolosi (ata)

Afai e masani ona tupu le laʻau i le paolo, o le a le maua se lanu pupula i le tautoulu vaitaimi.

O le laau e tolu-uliuli laulaau ma foliga pei o Ivy. O se sili sili ona lauiloa ma lautele le vasega o le laau. O laʻau e iai foliga eseese ma lanu eseese.

O laau uma e mafai ona teuteuina o ni pa, gazebos, o taualuga, palu ma puipui. E masani ona toto laau mo le teuteuga. Latou tuputupu ae vave ma aua le pikiina. O le mea autu o le eleele e talafeagai ma le la o loo fetaui. Afai e masani ona tupu le laʻau i le paolo, o le a le maua se lanu pupula i le tautoulu vaitaimi. Afai ua matutu le palapala, ona e manaʻomia ai lea e le laau le vai.

O loʻo faʻaaoga le dodichdi vine o se teuteuga mo le fugalaʻau, igoa mo le pito i tua. I luma o le i luma e mafai ona e saogalemu vave rombark roses ma isi fugalaau. Fugalaʻau ma le tiapolo vine i le paʻu o le a foliga matagofie ma matua matagofie.

Atituries o PorthenoCoisus

Teine Grape PETETALIST o loʻo taʻua foi o le PresenoCisus.

O lona soifuaga o Saina o Saina. O le tau mo ia e talafeagai, pei o Lusia, Asia, Amerika. Ae fatuina o se vevela talafeagai, o le laau e mafai ona totoina i totonu o isi vaega.

Pretenocisus Henry

Teine vine i luga o le faapaologa: o le tuputupu ae tekinolosi (ata)

O le vevela i le mea na tupu ai Henry o le 10-12 tikeri.

Faamatalaga:

  1. Liana, o le fauina o laulaau, o le tautotogo na alu i ai se lanumeamata lanumeamata lanu, i le palu e mumu.
  2. E le o fuga.
  3. Fugalaau laiti lanumeamata, toetoe a le mafai ona iloa i le faatauvaa o le laau. Ma le sela e laiti, suamalie ma enaena lanu. Amata ona tuai le tautoulu.
  4. O le vevela i le mea na tupu ai Henry o le 10-12 tikeri.
  5. O le susu e tatau ona feololo.
  6. O le moli e taua. O le malamalama e tele atu, O le lelei o laau toto o le a tupu.
  7. O loo iai le henry ma le tipiina.
  8. O le vai o loʻo faia i le taumafanafana ma le palago tele, i le pa'ū - feololo, feololo, ma i le taumalulu e le manaʻomia i le vai.
  9. Teuina, faʻapea foi ma le vai, o loʻo faia mai i le tautotogo e ala i le tautoulu, e tu i le taumalulu.

Pretenocisus faʻapipiʻi

Teine vine i luga o le faapaologa: o le tuputupu ae tekinolosi (ata)

Pretenocisus faʻapipiʻi e masani ona fuafuaina mo le mateina o ni pa, pa.

O le Sythenocisus na faʻapipiʻi o se laʻau mai Amerika i Matu, o faʻamoemoe masani mo le lafi i ni pa, pa. Faafetai i lona musika, o loʻo faʻapipiʻi le laau i le lagolago. I luga o le tauleleia e masani lava ona leai se poto pe maitauina, ae itiiti.

Tusitusiga i luga o le autu: PLONTV maualuga: Tulaga masani ma lapoa

O lenei ituaiga o Pretenocisuss e faalauteleina e le tolu ituaiga:

  • fatu;
  • Papa;
  • Eli.

I le vao i le laau lanumoana-uliuli ma lima lima ia Iulai. Mai luga, o lau laʻau e uliuli lanumeamata, o le pito i lalo - malamalama, ma itu taʻitasi - shany.

Pyatleltiek PretenoCoisnosus

O le itu a Amerika o Lina o loʻo faʻapipiʻi i le lagolago a le bodiche ma le gaosiga ipu. Manaia le laʻau mulimuli ane, ia Setema, o le vao e lanumoana lava lanumoana, ia e 4 ivi i totonu. O le laau e tetee e afaina ai le ea. Too le maualuga - 15-20 m.

Trioster Centunninycois

Teine vine i luga o le faapaologa: o le tuputupu ae tekinolosi (ata)

O Presencocissesses, ae aua le tumau i ata lafoia ma susulu malamalama. E tatau ona i ai se tau feololo, o le ea ea e le maualalo ifo i lalo o le 10 tikeri, e manaʻomia le suavai, pei ona latou le onosaʻi i le eleele matutu.

O lenei laau o se ituaiga o ituaiga ma ua uma ona lisiina i le tusi mumu. Tuputupu ae i sasae mamao. I o tatou tuutuuga E faigata ia te ia ona ola pea, e mafai ona 'aina i le taumalulu.

Berries ma se lanu uliuli-uliuli. O loo tupu ia Setema. E tele naua mea teuteu e tupu na o le vateatea na o le saua. O laulaau tele, gaʻoa, lanu uliuli lanumeamata, susulu a tulimanu.

O vaega o vaega uma o prontachoCyossockes e le mafaafitia, ae latou te le onosaia o ata lafoia ma le la susulu. E tatau ona i ai se tau feololo, o le ea ea e le maualalo ifo i lalo o le 10 tikeri, e manaʻomia le suavai, pei ona latou le onosaʻi i le eleele matutu.

I le tau malulu, e mafai e laau ona mimita ai ona 'aina, ina ia e manaʻomia ona ufiufi ma puipuia mai le toto ma kiona. Leai se mea e tatau ai.

I le tautotogo, o le laau e tipi ma faaaoga ni togi mo le faiā.

O loʻo fafagaina laau i le taimi o le uluaʻi tuputupu aʻe, i le laʻau tuai, o le laʻau o le gaʻo ma mafiafia.

O le faʻaaogaina o PrethenoCissins o se auala sili e avea ai ma oe e le gata o mea aoga, ae faʻapea foʻi ona faʻafiafiaina le togavao matagofie pe fugalaʻau. E mafai foi ona e fiafia i laau leaga.

Mo le alofa e iai se fale Gazebo, SythonoCesnos o le a lelei foliga filifilia i le taumafanafana vevela ma le olataga mai le la sikafu. I le pateu patenosnocisus, e mafai ona e faia se tulaga tulaga ese tulaga ese.

E tele naua ituaiga ituaiga o Presenocischisus. I le filifilia o se ituaiga ituaiga laau, e tatau ona e suʻesuʻe i avanoa uma o lona faʻafaileleina, pei o viiga e ese mai i le tasi ma le isi i tulaga o loʻo i ai.

Teine vine i luga o le faapaologa: o le tuputupu ae tekinolosi (ata)

Teine vine i luga o le faapaologa: o le tuputupu ae tekinolosi (ata)

Teine vine i luga o le faapaologa: o le tuputupu ae tekinolosi (ata)

Teine vine i luga o le faapaologa: o le tuputupu ae tekinolosi (ata)

Teine vine i luga o le faapaologa: o le tuputupu ae tekinolosi (ata)

Teine vine i luga o le faapaologa: o le tuputupu ae tekinolosi (ata)

Teine vine i luga o le faapaologa: o le tuputupu ae tekinolosi (ata)

Teine vine i luga o le faapaologa: o le tuputupu ae tekinolosi (ata)

Faitau atili