Faʻafefea ona fai le lamepa (faʻaʻele) i le fale

Anonim

O le moli o le pito sili ona taua vaega o totonu totonu. E faalagolago le mafanafana o le mafanafana o a tatou mea eli atu. O le taʻaloga o le malamalama ma le paolo e mafai ai ona e taia le manumalo i totonu o le totonu ma vaʻai atu i taimi le manuia. Ma faʻapea foi, o lamepa, lamepa, o kamuta ma potu matala o loʻo faʻataʻoto ai lena lalolagi tatou te valaʻauina ai le "fale." Fai se mea na o le "lau", tagata lava ia, o le a fesoasoani tagata taʻitoʻatasi lamepa ma le sili ona lelei - ia faia lamepa ma o latou lava lima. O ata o le fale ma lamepa, o lamepa, o le solofanua, o le a tufatufaina lou fale mai isi.

Upu Saogalemu

I le gaosiga o lamepa, lamepa ma kamela ma kapoti i totonu o alamanuia siosiomaga, o le mamao mamao mai le "tino" o le moli i mea e faia. E fuafua lava i le mamao mai le mana ma le gasologa o le moli o le moli ma luga o le ituaiga (flamleaceuce maua) o mea o le conters / wam stole ua gaosia. I le fale, e le mafai ona loto i ai se tasi ma le popole i ai. Ma ina ia aua neʻi fausia se mea mataʻutia, e tatau ona e usitaʻia ni tulafono.

  • Faʻaaoga le malosi o le malosi o le malosi e le iloa ai le tele o le vevela. E lua filifiliga - "Totonu o le fale" ma Taitaia. A filifilia moli moli, e tatau ona e faʻatauina ni taugofie, pei ona e manaʻomia ni moli ma lelei moli uila - uamea ma sima sosoʻo. O lenei mamao mai le taugofie kopi. E mafai ona aofia ai latou o loʻo latou faʻaogaina lamolemole moli ma e umi se olaga umi (i le teori, tele tausaga).

    Faʻafefea ona fai le lamepa (faʻaʻele) i le fale

    A o le i faia lamemphade faia oe lava, mafaufau e uiga i le saogalemu

  • Afai e mafai, faʻaaoga le tapikaina o le tele, e le o le palasitika laupapa. E sili atu lo latou mafanafana.
  • Aua neʻi i ai ni mea afi (pepa, pepa malo, cotton ma le synthetic ma latalata 5-7 cm i le moli.

Ma Genemene, o le faia o se moli lauke ma faʻapipiʻi i ai, i nai aso muamua, faʻalogo pe o loʻo iai le pine. Heatting ua manatu o se faʻaopoopoga i le vevela i luga o le siʻosiʻomaga. Afai ua pei le faʻaeua i le "faʻamafanafana", suia le moli moli e le itiiti malosi. Toe siaki. Ma afai o le umi o le fale o le fale lamepa e le mafanafana.

O fea e maua ai se faavaa

Afai e te manaʻo e fai le moli tuai, o le moli, o le faiʻai, o lana lamepa ua oʻo i le le mautonu, e mafai ona faʻaaogaina le faʻavae o iai. A o le i amataina galuega, foliga lelei mo le faʻavaʻa, pe a fai o le afu i se mea poʻo se paʻu ua leaga, e mafai ona tu i mea uma? I le taimi lava e tasi, e mafai foi ona suia le lanu. Afai e leai ni vaega tuai, e mafai ona e faʻatau se moli sili atu (i totonu o le faleoloa pe i luga o le maketi maketi) ma faia tutusa gaioiga ma ia. E le mafai ona faia ni lamepa ma ato mea mai ato mo lapisi. O latou uaea, ei ai palasitika. O le mea autu o le sailia o le talafeagai i foliga ma tele. Ona e faia lea o se pu i lalo o le pulufana. Sosoo ai - o se teuteuga / teuteu, ma iinei filifiliga sami.

Faʻafefea ona fai le lamepa (faʻaʻele) i le fale

O le fale lamepa, o loʻo aʻafia ai le tele o ituaiga ma mea

Afai o lenei metotia e le avanoa, e mafai ona e faia se moli moli e aunoa ma se faʻavaʻa (e iai se mea) pe fai se faavaa oe lava. Mea e fai ai le faʻavaʻa mo le lamepa mo le lamepa. O le: uaea, fafie (laupapa po o le bomboo poʻo le pamu o le palasitika.

Faʻafefea ona fai se faʻavaʻa mo le faitotoʻa faitotoʻa mai le uaea

Uaea mo se amp sture o loʻo manaʻomia le alumini poʻo le uʻamea. Faatasi ai ma le Alminarin Galue faigofie, ae e faigofie. Lenei e le taua tele pe a uma le lamepa, ae o lenei mea e tatau ona amanaia i le taimi o gaioiga: E mafai ona e faia le pepa. I le isi itu, o le palasitika e mafai ai ona faigofie ona e faia suiga i le faiga. O lea e le leaga le filifiliga. Alumini uaea e mafai ona "misi" mai le eletise eletise. E tatau ona tatou aveese le ie puipui ma e mafai ona faʻaaogaina.

O le paʻu uaea e sili atu lona manaia, o lea e taofia ai le lelei lelei. E mafai ona suʻesuʻe i le maketi galuega. Galue ma ia i ai pea. E manaʻomia loʻu malosi lima o se tagata latalata ane.

Faʻafefea ona fai le lamepa (faʻaʻele) i le fale

Faiga o Lampshades e mafai ona faia ma o latou lava uaea

I le faʻaopopo atu i le uaea mo galuega, malosi pugs ma o le a manaʻomia. O le lamepa le masani ona aofia ai le lua mama ma e fesoʻotaʻi o latou fata. Mai le tele o mama ma foliga o racks e faʻalagolago i le ituaiga o le lumanaʻi Lampshar. Fesili atonu tulaʻi mai i le numera o fata ma auala e faʻapipiʻi ai. O le numera o racks e faʻalagolago i le tele o mama ma pe fia le "lapotopoto" e te manaʻo e faia se lamepa. O le tele o fata, o le sili atu "sologa lelei" e pau lava le ie ie. O lea ia filifili ia te oe, ae o le sili ona lelei i le va o fata i luga o le pito i lalo o le 5-6 cm.

Faʻafefea ona fai le lamepa (faʻaʻele) i le fale

O le taliaina mo le fausiaina o se uaea igoa

Faʻavasega metotia o le faaputuga i le mama o le lamepa, faʻalagolago i le mafiafia ma le ituaiga o uaea, faʻapea foi ma au mea faigaluega ua e maua. O le faigofie faigofie - e fai ai se tamaʻi manu i le iʻuga, ona patipati malosi. Ma o lea e le o le mama le mama, o le agavale agavale, muamua i le nofoaga o faʻapipiʻi e togafitia ai oneone i le tele o saito. O le filifiliga lea mo le mafiafia o le amininum uaea. Afai o le uamea uamea, ma le lapoa o le 1.2-2 mm pe sili atu, o le sili auala o le beding. Wirettone mafai ona tipiina ma matagi faataamilo i le mama pe faia foi se matau.

Afai e te faia ni matau, na o le uaea, o foliga mai e mamao ese mai i se mea lelei, pei o fale gaosi fale gaosi. Ae o lenei le atoatoa o le a ufiufi e le lamepa ia lava. Afai o loʻo ia popole pea, saili le lipine o le talafeagai lanu (masani ona pikiina i luga o le laʻasaga i luga o le lanu) ma faʻapipiʻi ma le faaeteete le tau faʻavae. O le a sili atu le lelei. O le lipine e mafai ona faailogaina ma Pui ma, susu, fufusi, faalua, faalua, afifi le faavaa.

Mai le uaea mesh

Afai e mafai ona e mauaina se manifinifi uaea mesh, e mafai ona e vave faia se taimi lelei atoatoa cylinder8rmical syress mo le fola, o le fola mo le faapipiiina o se moligao, ma isi mea. Aofai ma e tatau ona tipiina se fasi o mesh ua manaʻomia ma le lautele, taʻele i totonu o le uaea ma nonoa i luga o fata.

Faʻafefea ona fai le lamepa (faʻaʻele) i le fale

Cylindrical Franework mo Lamphar faia o le uaea mesh

O lea e le tuu le grid, tipi ese le fasi, tipi le umi o le taimi tuufua mai itu uma e lua. O le a latou faamaopoopo le cylindermical foliga. Ma le le atoatoa o le pito i luga ma lalo o le pito i lalo e mafai ona maluelue ma le lipine o le finagalo o le lanu.

Mai le lima-lita le palasitika fagu

O se foliga manaia o lamepa, mafai ona liliu ese mai se fagu palasitika o lapisi tele. E i ai fagu o 5-6 lita ma e oʻo lava i le 10. iinei e mafai ona e faʻaaogaina. Mai le tane, tipi ese le pito i luga e alu i le pito i lalo - faalagolago i mea e te fiafia i ai. I le vaega tipi matou te faia se mama i lalo o le pulufana. Afai o le pito i luga o loʻo tipiina, o le ua e mafai ona faʻaaogaina mo nisi laupapa. Mo i latou e sili ona lapoa, ae o le a tatau ona tipi.

Faʻafefea ona fai le lamepa (faʻaʻele) i le fale

Fagu palasitika

Ona tipi ese lea o le palasitika tele, fausia rim ma fata o le taualuga. E le sese, e mafai ona e muamua tusia uma laina ma faailoga. Oti o le a faigofie. Vce tulagalua. Le isi, ua na ona matou teuteu. Ma ioe, tipi atoa le palasitika ma le mea na iai, e leai se isi o le ai ai le mamao o le ea e alu i ai.

Matou te faia lamepa i luga o le faavaa

Filifiliga mo le auala e fai ai le tulaga o le lamepa;

  • Suʻi mai ie.
  • E nonoa. Crochet po o nini o nila.

    Faʻafefea ona fai le lamepa (faʻaʻele) i le fale

    Nonoa se mataupu i luga o lamepa mafai ona kolosi pe o le

  • Matou te faapipiiina filo, twne, maea.
  • E tusa ma le fesoasoani a lipine.

Mai luga

O le faigofie ma vave auala e faʻaliliu ai se moli tuai o le moli tuai mo le fola poʻo le kesi o le a faʻaaogaina lipibbons. Manaʻomia se faʻavaʻa poʻo se moli o le pamu i le ituaiga o le maylinder. E mafai ona "le lavalava" pe ufiufi i ie. Afai e te faʻaogaina se "le lavalava", o le malamalama o le a liua i pou, o le a fou malamalama afaina, ae o le moli o le a 'eseʻese. O loʻo e le malie e faitau ma se malamalama o se malamalama - o se fofo i totonu. A e manaʻomia lamolemole moli uila, muamua ufiufi le faʻavaʻa i le ie. E mafai foi ona tutusa lanu o le lipine, i se lua o tamatamai lima pogisa pe mama, mafai ona feteenai. E faʻalagolago uma i lou manaʻo. Ma ia manatua o le pogisa o le ai ai o le a iai se ie, o le laiti o le malamalama na maua ai le lamepa.

Ave le lipine ma le lautele o le 1-25 cm. Ou te faʻasaʻoina mai le itu sese o le lamepa, ma le fesoasoani a le ps Afai na matou faia se paʻu uaea e aunoa ma se ie, nonoa i le pito i luga poʻo lalo ifo o le laina (e mafai ona e suʻi ou lima, e mafai ona e faʻaogaina le kulimi). Ona amata loa lea ona tatou afifiina le faasee atoa, mai le pito i luga i lalo, tuu le lipine latalata le tasi i le isi, ae aunoa ma se puipuiga.

Faʻafefea ona fai le lamepa (faʻaʻele) i le fale

Faʻafefea ona fai ma ou igoa igoa mai lipine

O le maeʻa o le liʻo, matou te liliu le lipine i le 90 °. Faaleleia i lenei tulaga (nila ma se filo pe suotosina galue, kelu mai le fana, faʻasaʻoina le tumau le tumau, fetaomi le faʻapipiʻi). O isi lipine matou te oso i lalo o le laina muamua, toso i fafo, tuu i luga o le lona lua, ona toe toso lea, toso i luga i le tasi mea faapipii. O lea, e faasolosolo lava ona matou faia se lasu, faʻatumuina uma lamepa.

O isi mea, e mafai ona e faʻaoʻo atu le lua lipine. Ae a talafeagai le faʻamautinoaina o lea o le isi laina e fesuiaʻi e se tasi satauro. Ona liua ai lea o se isi ituaiga o mea fiafia. O sea lamepa e lelei tele mo le fola, o le a alu i lalo o le malamalama, o le ata lafoia lea e ala i puipui o puipui.

Faʻafefea ona fai le lamepa (faʻaʻele) i le fale

O lenei togafiti e matua palasitika ma faʻatagaina oe e maua ni iʻuga eseese.

I totonu o lenei embodiment, o le lipine atonu e tutusa lava, mafai - tasi lanu, ae o foliga eseese, mafai ona eseese i luga o ni nai aʻoaʻoga pe ua eseese. I totonu o se liʻo, o le mea faapipii e mafai ona faʻatagaina mautu, ma e mafai - pe a maeʻa se mamao mamao atu. Afai e te maua se lipine lautele ma tuu i ai ma le 'ai' ai tele, o le a leai se faalava i mea uma. Ma afai e te faʻaaogaina se tagata sitaili poʻo le mimilo o loʻo i luga (i le pito i lalo o le taumatau), matou te maua atoa le ituaiga o lamepa. Lea na o lenei sueina o le lamepa e maua ai le tele o filifiliga.

Lelei filifiliga

Vaai manatunatu loloto. E tele filifiliga mo le a le tulaga le masani ai o auala e fai ai tulaga tau tupe mo le lamepa. O le auala muamua na muaʻi fai mai: E mafai ona e faʻafesoʻotaʻi le mataupu i luga o le lamepa i luga o nini poʻo le crochet. Tele filifiliga i le ata.

Faʻafefea ona fai le lamepa (faʻaʻele) i le fale

Crochet-clat lamepa mo moega i autafa

Faʻafefea ona fai le lamepa (faʻaʻele) i le fale

O lalaga ese fasi mea e faʻapipiʻi i le faʻavae

Faʻafefea ona fai le lamepa (faʻaʻele) i le fale

O le tele o ituaiga o lamepa

E le mafai ona lapotopoto tagata uma. E faʻafaigofie le galue ma le tata, aemaise lava pe a fai o loʻo faʻapipiʻiina. E mafai ona e faʻamalosia le ie tuai o loʻo faʻaaoga ai 'ese, sequins, pied o foliga eseese ma lapoʻa. Sea "fou-tuai" amp paolo faia i ni nai itula. Matou te pikiina ni teuteuga talafeagai, scrub le ie ma PV kelu, pa puipui. Ina ia maeʻa le ata, oe mafai ona aoina le faʻamalologa mai le tata o lopa ma lopa, o loʻo faʻapipiʻi i le pito i lalo, ae ua leva ona avea ma galuega ata. E ui lava e manaia le aafiaga.

Faʻafefea ona fai le lamepa (faʻaʻele) i le fale

Faafou Lamphade e mafai ona toe faafou ma Beads, Beads, Sequins

E mafai ona e suʻi se faʻailoga fou o ie. Ae le tatau le tapenaina o le mea tuai. E tatau ona aofia ai ma fantasy! Afai o le moli poʻo le foloa lamemp tu i le potu o le teine, o le tulaga fou i luga o le lamepa e mafai ona faia i foliga o se sakete. Filifili le sitaili o le sakete oe lava. E manaia le vaai i le lafu. Ma pou ma leai.

Faʻafefea ona fai le lamepa (faʻaʻele) i le fale

Fai se kesi kesi i le sakete))))

I le potu o le tama e mafai ona e faʻaaogaina le tuai o le faʻafanua faʻafanua. O loo i luga o le pepa malo. Afai e le lava le pepa, e te manaʻomia muamua le pipii o le kata i le cardboard, ona sau lea mai le avanoa le avanoa le lamepa pamu.

Faʻafefea ona fai le lamepa (faʻaʻele) i le fale

E mafai ona e faʻaaogaina faʻafanua faʻafanua

E maua muamua le Deplay Plaffy pe a pa'ū le faaumaina le filo po o maea. Maea e mafai ona masani. I totonu foi lenei tulaga, e lanu efuefu a latou, enaena enaena. E mafai ona e mauaina ni lanu suamalie suamalie. O nei mea, o le a amataina ai le sili atu "malie" i le lanu o le oloa. E faigofie tele mo le tulaga ma filo mo le lalagaina. E manifinifi, mafiafia, fatafata, ma se soli ese o le lanu. I tulaga lautele, mase filifiliga.

Matou te aveina le faʻavaʻa ma tusa ai ma se isi polokalame o lona alaga. E mafai ona e amata i fata. Taitasi rack ma se pigtail (o le umi o filo e tatau ona 3 taimi sili atu nai lo le maualuga o le fata). A maeʻa lenei galuega, amata faʻaloaloa le filo / maea i le va o fata. E manaʻomia le asaʻe i le pigtails, ina ia faigofie ona fai e filo i le fesoasoani a se nila, ma mafai ona ki le maea.

Faʻafefea ona fai le lamepa (faʻaʻele) i le fale

Ni nai auala e faaigoa ai le pito i lalo

O le filifiliga lona lua - e muamua gaogao le tafailagi i le faʻavasegaina atoa, ona taʻoto lea o le fata. O le a le manuia le ata i lenei mea, e te manaʻomia e faʻamau ai le taimi i luga o le fata i le fata. O lenei lomiga na faia e faigofie, ae o le "pigtails" foliga sili atu e sili atu ona teuteu.

Homemade Beems e aunoa ma le tino

E tele matau mea e faigata tele e faʻamalieina ai o latou lava ma, i le taimi e tasi ma, i le taimi lava e tasi, ua lava lo latou palasi e faʻafiafiaina se mea. E tele naua o le fale o lamepa. Ma toeititi uma o latou latou te faaaogaina lou mafaufau. Naʻo le mea na matou faia ai se vaega iinei, o le isi itu o le a alu i le ata vaega (vaʻai i lalo).

Mai le lakapi laptiki

Crochet-Blot Napkinso E tele ma pepelo i le "Melikomm", pei o se alofa e tuli ese, ma latou te le iloa. E i ai se manatu sili ona manaia - faia mai ia i latou o se lamepa mo le chandelier i luga o le taofia. I le faʻaopopo atu i le solosolo, e te manaʻomia se paluni lapoa poʻo le paʻu o polo, kelu mo mamafa pepa puipui (vinyl, sili ona lolomiina, isi.

Faʻafefea ona fai le lamepa (faʻaʻele) i le fale

O lenei matagofie e mafai ona fai mai i le ace napkins.

Masini keke e tusa ma faatonuga, matou te faʻatali seʻia ou pa'ū. Ou te faaloaloa le polo pe ave le polo, tautau. A sauni le kelu, i luga o ni mea mama i luga na matou taaʻe ai le solosolo, matou te fufuluina ma faaseʻe, taʻele i luga o le polo.

Faʻafefea ona fai le lamepa (faʻaʻele) i le fale

Faagaoioiga taualumaga

E manaʻomia le faʻataʻoto ma se tulaga faʻapena o le a nofo ai le ogatotonu ile ogatotonu. Tasi i le tasi tatou te fanaina le solosolo. E manaʻomia le taʻoto atu ina ia faʻasolo atu ai i le pito i luga. Ina ua folasia uma e le pona, ma matou mulumulu ma kelu ma tuu le mamago. A faʻamamaina le kulimi, feula le polo poʻo le polo (e mafai ona tuiina le polo pe a le salamo pe a le salamo) ma ave i totonu o le pu. Na o le pau lava lena, ua sauni ia Abashhur.

Faʻafefea ona fai le lamepa (faʻaʻele) i le fale

Faaumaina laasaga

I nisi tulaga, e tele faʻafitauli ma le auala na sauni ai le faia o lamepa e tautau i luga o le pulumu. O le faʻafitauli o loʻo foia na o le - ave se fagu palasitika palasitika, tipi ese lona ua, pe a manaʻomia, e faʻalautele le pu i totonu o le alalaupapa) mama o le 5-7 cm lautele. O lenei mama e lautele ma mai i totonu o le polo o lo o ufiufi i le lamepa.

Tuai Rafones Mai Fits

Toeitiiti lava o le lava tekonolosi e lava, e mafai ona e faia taamilosaga ma semi sigutu sperfulds. Filifili se lanu palu lanu. O lo latou tuʻufaʻatasia e matua le taua tele - o le lanu, mafiafia ma le le mafiafia e taua. E mafai ona sasaina o latou, lamolemole, mimilo, ma le atoatoa. O foliga vaaia e faalagolago i lenei mea. E sili ona talafeagai le galue ma le COTTON TOTO O LE MALO I LE MULIMULI. Latou te ofuina le lelei ona o lea, pe a uma le mago, taofi le foliga atoatoa.

Faʻafefea ona fai le lamepa (faʻaʻele) i le fale

Manaomia se polo, kelu ma filo

Oe manaʻomia pea se polo poʻo se polo. O le ai lava le faavae o lamepa, e seti ai le pepa. O le tele o le faavae e pei ona manaʻomia. Manatu e tatau ona kelu, mo lenei mea o le a e manaʻomia pva keʻe. O loo faʻasusu atu i le koneteina, faʻaleagaina ma le vai i le faʻalapotopotoga 1: 1.

E mafai ona e faʻaaogaina se isi kelu. E taua ina ia mafai ona fetuʻunaʻi pe a maeʻa faʻamago. O le WB-29 Tytan Tomai tomai ma D2 Ges mo le Curpent galuega. Afai e te faʻaogaina nisi o nei ituaiga o kelu, faitau ai faʻatonuga.

I luga o le polo po o le pesini, tusi se lio o le a matua itiiti teisi atu nai lo le lamepa laupapa. I le isi itu, matou te tosoina le sili atu le mafaufau - o le pito i lalo o le taualuga. O lenei ua sauni mea uma, e mafai ona tatou alualu i luma.

Faʻafefea ona fai le lamepa (faʻaʻele) i le fale

Matou te fafaguina le filo ua susu i le kelu, tuua ai pu

Matou te fufuluina le filo i le kelu ma fafagu i latou i luga o le polo i le custotic poloaiga. E sili atu le talafeagai ona faia lea pe a liligi le kelu i totonu o le koneteina - e mafai ona e tuutuu i lalo uma auala, ma toso le filo lemu. Ma kulimi i totonu o le paipa, e le o le mafanafana o mea uma: e manaʻomia le misia o vāega e oʻo atu i le mita, matagi, toe afifi. Taimi umi umi. O lea pe a le faaaogaina le pva. Ae o oloa e maua le sili atu le malosi ma aua le sag, aua le suia le ituaiga i le taimi, pei ona mafai ona tupu i le natisi lamepa i luga o pva.

A muligi filo i luga o le polo, ma e nonofo ai i lio o le tusia. Afai e osofaʻia i le "e faʻauigaina o le" o le teritori ", o le tuu o filo, fausia se lamolemole (sili atu pe itiiti ifo lamolemole) A maeʻa filo pe e te filifili o loʻo lava le le atoatoa, e mafai ona taofia le gaioiga. O le pito o le filo ua mumu i le va o isi. Mea uma. E le gata i lea, o le polo ma fasi fasi o loʻo matou toe fufuluina le kulimi (pv e mafai ona sasaa) ma tuʻu i le faʻamago (a itiiti mai o le 2 aso). Aua le tietie i le polo, matou te maua se pesini poʻo se sanu ma faʻaaoga e pei o se tu.

Faʻafefea ona fai le lamepa (faʻaʻele) i le fale

Fuafua i le filo, tatou te maua ai lamepa eseese mo le taofia o moli

O le vaega mulimuli - o le agi le polo po o le polo. Afai o le polo e i ai le nipople, fetaomi i totonu o se uaea manifinifi, tatalaina le ea. Ua maasiasi le polo. I luga o lenei mea, e mafai ona faʻatau atu mea uma i totonu o le lamepa ma faʻataʻitaʻi le lamepa.

O le tekonolosi e tutusa, ae o foliga vaaia e matua ese lava ...

E tusa ai ma le Tekonolosi ua faamatalaina i luga, e mafai ona e faia na o ni utupoto. Taotasi, tafatolu, trapezoidal. Filifili le faavae e faigofie ai ona aveʻesea, o le matagi O le filo na papatiso i totonu o le kulimi, 'apamemea, e faʻapaʻiaina lea, nusipepa nusipepa, ma isi. Ina ua maeʻa le faʻamago, ua e lepetia le faavae ma o lea, na e faia ai le lamepa ma ou lava lima. O ni nai faʻataʻitaʻiga i le ata i lalo.

Faʻafefea ona fai le lamepa (faʻaʻele) i le fale

Afai e te ave le maea, fufulu ma kulimi, gagau le gata mai i ai ma faʻatali seʻia oʻo i le mataina, o le a liliu ese mai ai o le ituaiga o le taualuga / lamepa

Faʻafefea ona fai le lamepa (faʻaʻele) i le fale

Mai le manifinifi palasitika poʻo le pepa malo, afifi i le meaʻai meaai tatou te faia ai se manogi manogi o filogia o filo

Faʻafefea ona fai le lamepa (faʻaʻele) i le fale

Ma e mafai foi ona e faʻaaogaina fasi fasi ata .... Na o le polo e afifi foi le ata tifaga ma faʻaaoga le p'va e le o le plue, ae o se tagata aʻoga manino

Faʻafefea ona fai le lamepa (faʻaʻele) i le fale

O le pa o le polymer oona i totonu o le paipa, lea na apalai i se afifi mai luga o le susu, ona mago lea ma le afifi na aveese ...

Fatufatuga o le hemitade betums mo lamepa, lamepa ma chandeliers

Na o le mea na tuuina mai, mai le na o tagata e le faia ni mea matagofie ma le masani ai. Plofof mai le ipu, meafaitino, fagu fagu, pia po o tioata fagu, uʻamea ma mama mai le pia o loʻo mafai ...

Faʻafefea ona fai le lamepa (faʻaʻele) i le fale

Lelei tele mo le lotoa sitaili

Faʻafefea ona fai le lamepa (faʻaʻele) i le fale

Abazhur mai le loomatua tuai ... teuteu

Faʻafefea ona fai le lamepa (faʻaʻele) i le fale

O i ai ni mea tuai ma mea pueata? Fai se lamepa ese mo se pueata pupu!

Faʻafefea ona fai le lamepa (faʻaʻele) i le fale

Sili atu o le a le sau ma: plafones mo chandeliers i le umukuka o ipu

Faʻafefea ona fai le lamepa (faʻaʻele) i le fale

Tuugalamepa liliu i totonu o se lamepa ... mafai ona aunoa ma laufanua

Faʻafefea ona fai le lamepa (faʻaʻele) i le fale

Na o le Spill Donles ma ni vaega faʻapitoa mo se sima teuteu lanu faʻamalama saunia

Faʻafefea ona fai le lamepa (faʻaʻele) i le fale

E le mafai ona ou manatua o le Ber Banks ma fagu e mafai ona faʻaaogaina o se plafones

Faʻafefea ona fai le lamepa (faʻaʻele) i le fale

Se isi filifiliga mo le LOFT

Faʻafefea ona fai le lamepa (faʻaʻele) i le fale

Maila ma tulaga ese

Faʻafefea ona fai le lamepa (faʻaʻele) i le fale

I le palasitika palasitika e fai ai ni pu i totonu - o le matagofie o le lamepa mo le po o le po ua sauni. Lelava - e mafai ona e faia se isi

Faʻafefea ona fai le lamepa (faʻaʻele) i le fale

I le olaga, e te le fai mai ai, ae o nei vailaʻau e faia i matau, o loʻo tatala ai uʻamea mafai mo meainu ma Cared Meaʻai ... pe a e sili atu ona manaia

Faʻafefea ona fai le lamepa (faʻaʻele) i le fale

Faʻaputuputu mai le pepa paipa ma gagau le plafof - o se faʻailoga manaia

Faʻafefea ona fai le lamepa (faʻaʻele) i le fale

E i ai faletupe o le palasi tioata? Plafones i luga o le chandelier i le umukuka

Faʻafefea ona fai le lamepa (faʻaʻele) i le fale

O ai na manatu o le a foliga mai

Faʻafefea ona fai le lamepa (faʻaʻele) i le fale

Aua le iloa le mea e fai i le Granny Crystal? Fai ni plafoons mai ai ...

Tusitusiga i luga o le autu: Afai o le laumua o le laumua ina ua uma ona taoto: mafuaaga, filifiliga

Faitau atili